Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εκεί θέλω να καταλήξω... οτι δεν είναι πάντα κακό λοιπόν να πας σε πρόκληση, σημαίνει οτι ίσως ταλαιπωρηθείς κι εσύ και το μωρό λιγότερο αν γίνει με τις σωστές προϋποθέσεις και αυτές σίγουρα δεν είναι η χορήγηση ωκυτοκίνης (χωρίς να υπάρχει κρίσιμο πρόβλημα)... λέω εγώ τώρα...

εγω τωρα σας εχασα.... δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον να ταλαιπωρηθεις λιγοτερο κ εσυ κ το μωρο με προκληση απ ο,τι με φ.τ. :S

(παντα υπο την προϋποθεση οτι δεν συντρεχουν λογοι ανησυχιας για το εμβρυο αν δεν γινει προκληση)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια...

κ επισημως, μπηκα στιν μηνα μου!!!

Δεν μπαινουμε 36η εβδομάδα στον μήνα μας?:rolleyes:

Εχω αρχισει και μπερδευομαι! Ο γιατρόςμου ειπε οτι θα με δει 36η βδομάδα που μπαινω στον μήνα μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πάντως όλη αυτή την κουβέντα την άνοιξα για να ηρεμήσει η alovesa, δηλαδή, μην ακούμε πρόκληση και παθαίνουμε σοκ... βέβαια, οπωσδήποτε θα πρέπει να μιλήσει με το γιατρό της για τις προϋποθέσεις της πρόκλησης και να του μεταφέρει αυτά που τις είπαν οι αιματολόγοι...

Doritaki, αντιλαμβανομαι οτι γι αυτο το συζηταμε κ σ ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι :)

απλα για καθε θεση υπαρχει κ η αντι-θεση κ εμενα τωρα μου προκυπτουν ολα τα ερωτηματικα στο μυαλο, δλδ οσο κ να κατανοω το τι λες η γιατι το λες αυτοματως πεταγεται μεσα στο μυαλο μου το αντεπιχειρημα.

αντιλαμβανομαι δλδ οτι δεν υποστηριζεις κατι αυτη τη στιγμη κ οτι απλως προσπαθεις νας με βοηθησεις κ -ξανα- σ ευχαριστω <3, οπως φυσικα κ ολα τα κοριτσια <3

twt6p2.png

εγω τωρα σας εχασα.... δεν καταλαβα πως ειναι δυνατον να ταλαιπωρηθεις λιγοτερο κ εσυ κ το μωρο με προκληση απ ο,τι με φ.τ. :S

(παντα υπο την προϋποθεση οτι δεν συντρεχουν λογοι ανησυχιας για το εμβρυο αν δεν γινει προκληση)

Τελικά αν ο γιατρός δεν είναι ξεκάθαρος πραγματικά δημιουργεί άγχος. Δεν σας κρύβω οτι ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι πολύ εντάξει σε αυτά τα θέματα, επιμένει στον φυσιολογικό και μου διευκρίνησε οτι ακόμα και αν χρειαστουν 2 μέρες για να γεννήσω φυσιολογικά αυτός θα είναι δίπλα μου!

Αυτά βρε αλοβεσάκι μου τώρα τα συζητήσατε? Δεν επρεπε να ειναι ξεκάθαρος απο την αρχή αν ητνα για φυσιολογικό?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πάντως όλη αυτή την κουβέντα την άνοιξα για να ηρεμήσει η alovesa, δηλαδή, μην ακούμε πρόκληση και παθαίνουμε σοκ... βέβαια, οπωσδήποτε θα πρέπει να μιλήσει με το γιατρό της για τις προϋποθέσεις της πρόκλησης και να του μεταφέρει αυτά που τις είπαν οι αιματολόγοι...

σίγουρα πολλά ακούμε και παθαίνουμε σοκ, ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε! τι να πω κι εγώ που έχω ενημερωθεί πλήρως για όλα αυτά και είχα προβλέψει σχεδόν κάθε μου κίνηση σε ό,τι θα με προβλημάτιζε... και τελικά θα καταλήξω σε καισαρική που ούτε ποτέ μου το είχα φανταστεί!

άλλα εμείς θέλουμε... άλλα Θεός κελεύει!

τουλάχιστον ας σκεφτόμαστε τι τράβηξαν οι μανάδες μας εκείνες τις εποχές για να μας φέρουν στον κόσμο και να παρηγοριόμαστε!

Διαφημίσεις

εννοεί π.χ. όταν έχουν σπάσει τα νερά και δεν έχεις πόνους και ο τοκετός ενδέχεται να διαρκέσει πάνω από 24ωρο, με τους τεχνητούς επισπεύδεις τη διαδικασία και ταλαιπωρείσαι λιγότερες ώρες.

Δεν μπαινουμε 36η εβδομάδα στον μήνα μας?:rolleyes:

Εχω αρχισει και μπερδευομαι! Ο γιατρόςμου ειπε οτι θα με δει 36η βδομάδα που μπαινω στον μήνα μου!

δεν ξερω, εγω είχα τελευταια περιοδο 13 σεπτεμβριου. για αυτο λεω οτι σημερα μπαινω στο μήνα μου. επισης πητ μου εχει δώσει γυρω στις 12 ιουνιου, δηλ σε ενα μηνα, οποτε πάλι ισχυει οτι μπαινω στο μήνα μου

KJO7p2.png

Τελικά αν ο γιατρός δεν είναι ξεκάθαρος πραγματικά δημιουργεί άγχος. Δεν σας κρύβω οτι ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι πολύ εντάξει σε αυτά τα θέματα, επιμένει στον φυσιολογικό και μου διευκρίνησε οτι ακόμα και αν χρειαστουν 2 μέρες για να γεννήσω φυσιολογικά αυτός θα είναι δίπλα μου!

Αυτά βρε αλοβεσάκι μου τώρα τα συζητήσατε? Δεν επρεπε να ειναι ξεκάθαρος απο την αρχή αν ητνα για φυσιολογικό?

ρανια οπως εγραψα κ παραπανω ειναι δημοσιο νοσοκομειο κ γινεταιχαμος. εκτος αυτου αντιλαμβανομαι οτι δε μπορεις απο την αρχη να ξερεις πως θα προχωρησει η εγκυμοσυνη: μπορει να μην γυρισει το παιδια, μπορει να γερασει ο πλακουντας, μπορει το ενα, μπορει το αλλο..

αλλα τωρα νομιζω οτι ειμαστε σε μια φαση που θε επρεπε να ξερω τι με περιμενει κ τι να περιμενω...

προς το παρον το μονο που περιμενω ειναι το επομενο ραντεβου :/

twt6p2.png

δεν ξερω, εγω είχα τελευταια περιοδο 13 σεπτεμβριου. για αυτο λεω οτι σημερα μπαινω στο μήνα μου. επισης πητ μου εχει δώσει γυρω στις 12 ιουνιου, δηλ σε ενα μηνα, οποτε πάλι ισχυει οτι μπαινω στο μήνα μου

Εγω εχω τελευταία περιοδο 15Σεπτέμβρη και εχω ΠΗΤ 22 Ιουνιου, οποτε μπαίνω στον μήνα μου 22 Μαιου συμφωνα με τον γιατρό μου. Η Πητ υπολογίζεται απο την τελευταία ημ. περιόδου + 7 ημέρες. Σε υπολογίζει δηλαδή οτι θα γεννήσεις σιγουρα 8 μερες νωρίτερα απο την αρχή?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εννοεί π.χ. όταν έχουν σπάσει τα νερά και δεν έχεις πόνους και ο τοκετός ενδέχεται να διαρκέσει πάνω από 24ωρο, με τους τεχνητούς επισπεύδεις τη διαδικασία και ταλαιπωρείσαι λιγότερες ώρες.

ναι αλλα αναμεσα στις 24 ωρες με περιοδικους πονους κ σε λιγοτερες ωρες με συνεχομενους κ εντονοτερους πονους, τι θεωρειται μικροτερη ταλαιπωρια?

twt6p2.png

Διαφημίσεις

ρανια οπως εγραψα κ παραπανω ειναι δημοσιο νοσοκομειο κ γινεταιχαμος. εκτος αυτου αντιλαμβανομαι οτι δε μπορεις απο την αρχη να ξερεις πως θα προχωρησει η εγκυμοσυνη: μπορει να μην γυρισει το παιδια, μπορει να γερασει ο πλακουντας, μπορει το ενα, μπορει το αλλο..

αλλα τωρα νομιζω οτι ειμαστε σε μια φαση που θε επρεπε να ξερω τι με περιμενει κ τι να περιμενω...

προς το παρον το μονο που περιμενω ειναι το επομενο ραντεβου :/

Βρε κορίτσι μου συμφωνώ, αλλά πραγματικά πως μπορείς να ξέρεις αν το μωρό ειναι στην σωστή θέση ή αν έχει μπλεχτεί ο λώρος μέχρι εκείνη την μέρα? Για αυτο μας βλέπουν κάθε βδομάδα μολις μπουμε στον μήνα μας.

Εκτος και αν κάποιο μωράκι έχει ισχιακή θέση την 36η βδομάδα δεν μπορεί και ο άλλος να ειναι σιγουρος οτι παει για καισαρική. Εκτος και αν εχεις ακουσει απο άλλες κοπελες οτι ο γιατρός σου έχει μια τακτική και ξεγεννάει με καισαρικές!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εγω ειχα 11/9 (2 μερες πριν απο σενα) κ πητ 18/6 (6 μερες μετα απο σενα :P)

ζηλειααααα

η πητ αυτη ειναι βασει τηπ (τελευταιας ημερομινιας περιοδου) ή βασει αυχενικης?

(για δες που θ αγχωσουμε την πυζαμουλα τωρα.... :roll: )

twt6p2.png

εγω ειχα 11/9 (2 μερες πριν απο σενα) κ πητ 18/6 (6 μερες μετα απο σενα :P)

ζηλειααααα

η πητ αυτη ειναι βασει τηπ (τελευταιας ημερομινιας περιοδου) ή βασει αυχενικης?

(για δες που θ αγχωσουμε την πυζαμουλα τωρα.... :roll: )

Αρα κι εσένα σου ειπε απο την τελευταία ημ.περιοδου + 7 ημέρες.

Δεν θα την αγχωσουμε βρε, θα την ξεαγχώσουμε, της δίνουμε άλλες 7 μερες μεχρι να γεννήσει!:-D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε κορίτσι μου συμφωνώ, αλλά πραγματικά πως μπορείς να ξέρεις αν το μωρό ειναι στην σωστή θέση ή αν έχει μπλεχτεί ο λώρος μέχρι εκείνη την μέρα? Για αυτο μας βλέπουν κάθε βδομάδα μολις μπουμε στον μήνα μας.

Εκτος και αν κάποιο μωράκι έχει ισχιακή θέση την 36η βδομάδα δεν μπορεί και ο άλλος να ειναι σιγουρος οτι παει για καισαρική. Εκτος και αν εχεις ακουσει απο άλλες κοπελες οτι ο γιατρός σου έχει μια τακτική και ξεγεννάει με καισαρικές!

αχ, συμφωνω με οσα λες.... εχω ακουσει διαφορα αλλα κατα βασιν ακουω καλα πραγματα...

περισσοτερομε προβληματιζει το οτι απ ο,τι εχω αντιληφθει εχει τον τροπο του κ εμμενει σ αυτον κ δεν ξερω κατα ποσον υπολογιζει γνωμες κ γνωσεις συναδελφων του (πχ αιματολογους)

twt6p2.png

αχ, συμφωνω με οσα λες.... εχω ακουσει διαφορα αλλα κατα βασιν ακουω καλα πραγματα...

περισσοτερομε προβληματιζει το οτι απ ο,τι εχω αντιληφθει εχει τον τροπο του κ εμμενει σ αυτον κ δεν ξερω κατα ποσον υπολογιζει γνωμες κ γνωσεις συναδελφων του (πχ αιματολογους)

Καλυτερα να προσπαθήσεις να μήν αγχώνεσαι, το θεμα ειναι να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που θα σε ξεγεννήσει και οχι στους αιματολόγους σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης. Αυτος θα είναι δίπλα σου, αυτος θα σου δώσει το παιδί σου στην αγκαλιά σου. ΟΙ άλλοι μονο αποψη λενε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...