Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα με δαγκωσει ο γιατρος στις 10 του μηνα!!και δεν μπορω να καταλαβω που τα παιρνω γιατι ακομα αδυνατη ειμαι!!χαχααχαχα

στην κοιλιά!! εγώ έτσι λέω για να παρηγοριέμαι!!! (έτσι μου λένε κι οι άλλοι βέβαια!!)

lZDVp3.png

αχ πονεμένη ιστορία!! όταν η ζυγαριά είναι καλή μαζί μου τα πάντα :D όταν λεω να το ράψω καμιά σαλάτα ή κορνφλεικς με γαλα...

μομμυ το μπεμπουλάκι νομίζω πως έχουν κοριτσάκι!

Λες να έχω κάνει τέτοιο λάθος???? όλα μπλε τα βλέπω μου φαίνεται και παίρνω μαρκαδόρο και ζωγραφίζω!!!!!

Ας μας το επιβεβαιώσει να βάλουμε Pink Colour!!!

ασε εγω σιγα σιγα πλησιαζω τα 9 κιλα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαζί χέρι χέρι φιλενάδα....είδες τι κάνει το άγχος μας??? Μας φορτώνει κι άλλα!!!! χιχιιχιχιχιχιιχιχιχι

n3oUp2.png

θα με δαγκωσει ο γιατρος στις 10 του μηνα!!και δεν μπορω να καταλαβω που τα παιρνω γιατι ακομα αδυνατη ειμαι!!χαχααχαχα

εγω εχω παρει σε στηθος, μπρατσακια λιγο κ κοιλια.

στα αλλα οχι

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Λες να έχω κάνει τέτοιο λάθος???? όλα μπλε τα βλέπω μου φαίνεται και παίρνω μαρκαδόρο και ζωγραφίζω!!!!!

Μαζί χέρι χέρι φιλενάδα....είδες τι κάνει το άγχος μας??? Μας φορτώνει κι άλλα!!!! χιχιιχιχιχιχιιχιχιχι

ασε!!μεχρι το τελος ποσο θα παμε 20:?::?:

Καληνύχτα μανούλες σας αφήνω να κάνω καμιά δουλειά έχω δώσει τον μικρούλη να μου τον προσέχει από το μεσημέρι η πεθερά μου και είμαι κολλημένη με τη όμορφη παρέα εδώ!!!

Δε γίνεται όμως συγχωρέστε με πρέπει να αποχωρίσω....

Σας φιλώ όλες

Να έχετε ένα όμορφο βραδάκι και όνειρα γλυκά!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

νομίζω το είχε πει σε προηγούμενα ποστ! δεν είναι σίγουρη ακόμη αλλά ο ντοκ της λέει κορίτσι!!

ασε!!μεχρι το τελος ποσο θα παμε 20:?::?:

αυτό με το τέλος δεν θέλω να το σκέφτομαι!!

Καληνύχτα μανούλες σας αφήνω να κάνω καμιά δουλειά έχω δώσει τον μικρούλη να μου τον προσέχει από το μεσημέρι η πεθερά μου και είμαι κολλημένη με τη όμορφη παρέα εδώ!!!

Σας φιλώ όλες

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όνειρα γλυκά μόμμυ μου!!! καλή ξεκούραση!!

lZDVp3.png

βυζακια-κοιλιτσα-πωπουδακι!!:D:D:Dααα!!και μαγουλα!!!

κοιλιά κ λίγο στα πλαινά της μέσης! κυρίως κοιλιά όμως :D ούτε μάγουλα ούτε μπούτια! ε άντε να βάλω κ ελάχιστα στο στήθος:cool:

lZDVp3.png

Σας φιλώ όλες

καληνυχτα κοριτσακι!!!:D

ρε κοριτσια εγω στη κοιλια εχω βγαλει και τριχες!!!:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

μια απ'τα ίδια...χνουδάκι πάντα είχα αλλά τώρα παραέγινε!!! πακέτο με την εγκυμοσύνη θα πηγαίνει κι αυτό!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...