Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εμένα μια κοπέλα που ξέρω και έχει γεννήσει 2 παιδιά, στο πρώτο που είχε μαία μου είπε να μην πάρω αποκλειστική, γιατί όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει έκτος του ότι ξέχασε από το άγχος τις αναπνοές, τελικά γέννησε με καισαρική και δεν τα χρειάστηκε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μια κοπέλα που ξέρω και έχει γεννήσει 2 παιδιά, στο πρώτο που είχε μαία μου είπε να μην πάρω αποκλειστική, γιατί όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει έκτος του ότι ξέχασε από το άγχος τις αναπνοές, τελικά γέννησε με καισαρική και δεν τα χρειάστηκε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημέρα!

(ξ)α(γρ)υπνίες σήμερα!

το θέμα της μαίας το έχω ψάξει πολύ... θεωρώ ότι παίζει ανάλογα με την περίπτωση.

Μια φίλη μου που γέννησε την περασμένη εβδομάδα, για να εξασφαλίσει τον φυσιολογικό τοκετό πήρε μαία, συν το σκεπτικό ότι ο γιατρός ήθελε 900 για φτ και 1200 για καισαρική και η μαία 300, οπότε λέει καλύτερα να τα πάρει η μαία να είμαι ήσυχη... έλα που όμως το μωρό μπλέχτηκε στο λώρο και κατέληξε σε καισαρική.

Άλλη φίλη μου πάλι είχε μαία για να τη στηρίξει και να αποφύγει, όπως και έγινε σε πολύ δύσκολη γέννα, την επισκληρίδιο. (αν είστε αποφασιμένες για επισκληρίδιο, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να πληρώσετε).

Επίσης, υπάρχουν μαίες που σε βοηθούν να αποφύγεις κι άλλες παρεμβάσεις όπως την οκυτοκίνη, κάνουν μασάζ και χρησιμοποιούν κομπρέσες για αποφυγή κοψίματος, έρχονται μετά στο σπίτι για υποστήριξη στο θηλασμό κ.ά.

Τέλος, υπάρχει και η εκδοχή του να περάσεις τις πρώτες ωδίνες στο σπίτι και να πας στην κλινική/νοσοκομείο με κάποια διαστολή (δεν ξέρω πόσο). Αυτό νομίζω κοστίζει και περισσότερο.

Γι' αυτό λέω ότι είναι ανάλογα με το τι έχει στο νου της και τι θέλει να πετύχει η κάθε μια... πάντως όπως και να έχει, αν είναι να πάρετε και να πληρώσετε εξτρά, να προτιμήσετε άτομο της δικής σας εμπιστοσύνης και όχι του γιατρού, εκτός και αν συμπίπτουν οι απόψεις.

Οι τιμές κυμαίνονται στα 300 ευρώ και περιλαμβάνουν και κατ' οίκον επισκέψεις.

Μάλιστα.... Γι'αυτο λέω ότι ειναι περιττό, ειδικά αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου ότι π.χ. δε θα σε στείλει σε άσκοπη καισαρικη... Προσωπικα προτιμώ αυτά τα λεφτά να τα δώσω ας πούμε στα βλαστοκύτταρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Δημητρα με το καλο :)

Τα ρουχαλακια εγω τα εβαλα κατα ειδος σε σακουλες αποθηκευσης ρουχων κ μετα στη βαλιτσουλα.

Αχ κοριτσια.... περναω τρελα αγχη κ στεναχωριες!!!

Πικραμενο θα μου βγει το παιδι.... χωρια η αγχωδης διαταραχη...

Ποτε για πολυ σοβαρα θεματα, ποτε για θεματα σχετικα με τη γεννα...

Τωρα ας πουμε μου εχει επανελθει το αγχος μη με παει για προκληση κ καλα λογω αντιπηκτικων κτλ..

2 αιματολογοι μου χουν πει οτι.δε χρειαζεται να σταματησω την ενεση κ μπορω να περιμενω για φ.τ.

Αυτος την προηγουμενη φορα μου πε οτι πρεπει να τη σταματησω για κινδυνο αιμορραγιας...

Αλλα.προφανως δε μπορει.να ξερει ποτε θα γεννησω φυσιολογικα, αρα κατι αλλο θα εχει στο νου του...

twt6p2.png

Μην αγχώνεσαι αλοβεσάκι!!! Όταν λέμε πρόκληση, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, εννοούμε το να σου βάλει κάποιο υπόθετο ή κατι τέτοιο που μαλακώνει τον τράχηλο, να σπάσουν τα νερά οι μαίες κλπ ή να σου βάλουν τεχνητούς πόνους; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, δεν είναι τίποτα τραγικό... Συμβαίνει κατά κόρον, τώρα μιλούσα με μια φίλη και επειδή είναι 2 μέρες πριν την ΠΗΤ της, πάει σήμερα το βράδυ νοσοκομείο για να της βάλουν υπόθετο για τον τράχηλο και να της σπάσουν τα νερά εκεί... Δηλαδή αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα... γιατί σε αγχώνει;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

1ον γιατι να εκβιαζεις τη φυση; γιατι να προκαλεσεις τον τοκετο πριν να ερθει μονος του;

2ον οι πονοι απο την προκληση ειναι πολυ πιο αγριοι κ συνεχομενοι, απ οτι οι φυσικοι. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω γιατι να τους προκαλεσεις αν δεν υπαρχει καποιος.σοβαρος λογος.

3ον επειδη ακριβως ουτε το μωρο ειναι ετοιμο.να γεννηθει, ουτε το σωμα της μητερας να γεννησει, η προκληση καταληγει συνηθως σε καισαρικη.

Και επανερχομαι στο 1ον: γιατι να προκαλεσει ο γιατρος οποτε τον βολευει κατι που ετσι κι αλλιως θα συμβει μονο του;

twt6p2.png

1ον γιατι να εκβιαζεις τη φυση; γιατι να προκαλεσεις τον τοκετο πριν να ερθει μονος του;

2ον οι πονοι απο την προκληση ειναι πολυ πιο αγριοι κ συνεχομενοι, απ οτι οι φυσικοι. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω γιατι να τους προκαλεσεις αν δεν υπαρχει καποιος.σοβαρος λογος.

3ον επειδη ακριβως ουτε το μωρο ειναι ετοιμο.να γεννηθει, ουτε το σωμα της μητερας να γεννησει, η προκληση καταληγει συνηθως σε καισαρικη.

Και επανερχομαι στο 1ον: γιατι να προκαλεσει ο γιατρος οποτε τον βολευει κατι που ετσι κι αλλιως θα συμβει μονο του;

πόσο, μα πόσο συμφωνώ...

εγώ θα έκανα πρόκληση μόνο αν είχα περάσει κατα πολύ την ΠΗΤ κ υπήρχε κάποιο θέμα, πχ. μηκώνιο στο αμνιακό ή κάτι άλλο... αλλιώς γιατί να μην αφήσεις τον τοκετό να έρθει μόνος του??? Απο καταβολής κόσμου νομίζω καμία γυναίκα δε "χωνεψε" το παιδί της... κάποια στιγμή θα βγει, δε γίνεται!!!!!! χιχιχχι

nzQbp2.png fxUip2.png

Μην αγχώνεσαι αλοβεσάκι!!! Όταν λέμε πρόκληση, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, εννοούμε το να σου βάλει κάποιο υπόθετο ή κατι τέτοιο που μαλακώνει τον τράχηλο, να σπάσουν τα νερά οι μαίες κλπ ή να σου βάλουν τεχνητούς πόνους; Αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, δεν είναι τίποτα τραγικό... Συμβαίνει κατά κόρον, τώρα μιλούσα με μια φίλη και επειδή είναι 2 μέρες πριν την ΠΗΤ της, πάει σήμερα το βράδυ νοσοκομείο για να της βάλουν υπόθετο για τον τράχηλο και να της σπάσουν τα νερά εκεί... Δηλαδή αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα... γιατί σε αγχώνει;

Νομιζω ολα αυτα θεωρουνται προκληση κ τπτ απο αυτα δεν ειναι τοσο απλο κ αθωο οσο το παρουσιαζει ο καθες γιατρος.

Φιλη μου πηγε να της σπασουν τα νερα, επειδη κ καλα ειχε περασει ο καιρος, κ με το που της τα εσπασαν, το μωρο τρομαξε εκανε αποτομες κινησεις, τυλιχτηκε στο λωρο κ οι παλμοι του επεσαν δραματικα- αυτο το αντεληφθη κη ιδια, ουσα νοσηλευτρια. Οποτς εκανε μια ωραιοτατη εσπευσμενη κ επειγουσα κκαισαρικη κ στανιαρε.

Κ λεω εγω τωρα: τι θα γινοταν δλσ αν περιμεναν λιγο; ( εκτος παντα αν υπηρχε προβλημα κ κινδυνος για το εμβρυο, που δε μου χε πει κατι τετοιο).

Παντως κ μονος του να αρχισει ο τοκετος συνηθως βαζουν κ τεχνητους πονους για να επισπευσουν τη διαδικασια... αν περναει απο το χερι σας αρνηθειτε... ξαναλεω, μου το χει πει κ η αδερφη μου ( που γεννησε κ.με μονο.φυσικους πονους κ με τεχνητους για επισπευση) και γιατροι πο εχω ρωτησει,καμια σχεση με τους φυαικους που ερχονται κατα διαστηματα, κρατανε λιγο κ ειναι πιο ηπιοι...οι τεχνητοι ειναι συνεχομενοι κ αγριοι...

twt6p2.png

Αυτό για τους τεχνητούς πόνους το έχω ακούσει κι εγώ οτι είναι πιο άγριοι, αλλά η φίλη μου, που ρώτησε τη μαία της σήμερα επειδή κι εκείνη φοβήθηκε της είπε οτι είναι μύθος αυτό... Τώρα τι να πω κι εγώ... πάντως νομίζω οτι δεν είναι απαραίτητο να σου βάλουν και τεχνητούς πόνους αν πας με πρόκληση... επίσης στη φίλη μου σήμερα της είπε ο γιατρός (που αυτό δεν μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου, εννοώ εμείς που δεν έχουμε γνώσεις) οτι το μωρό παρουσίασε αρκετά μειωμένη κινητικότητα σε σχέση με τα άλλα καρδιοτοκογραφήματα και οτι το αμνιακό έχει αρχίσει να μειώνεται, που σημαίνει οτι το μωρό δυσφορεί από ένα σημείο και μετά... Τώρα σχετικά με αυτό που λέμε οτι και παλιά γεννιόντουσαν μωρά, σκεφτείτε και πόσα χάνονταν επειδή ακριβώς δεν υπήρχε η γνώση... Και δεν μιλάω στο να σου το "πάρουν" το μωρό 2 εβδομάδες νωρίτερα επειδή ο γιατρός έχει να πάει διακοπές, αλλά να έχεις φτάσεις στην ΠΗΤ σου ή λίγο πριν... Να σημειώσω οτι είμαι υπερ κι εγώ στο να έρθει από μόνο του, αλλά επειδή συντρέχουν πολλές φορές λόγοι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να τους αξιολογήσουμε πόσο σοβαροί είναι, γι' αυτό αφηνόμαστε στα χέρια του γιατρού μας που υποτίθεται οτι εμπιστευόμαστε (σχεδόν) απόλυτα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μπορεί να μιλάω και εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας οτι ο δικός μου ο γιατρός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και το παλεύει μέχρι τέλους, αλλά αν μου έλεγε δεν πάει άλλο για τους χ y λόγους, δεν θα το ρίσκαρα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...