Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, να σας ρωτήσω... Τα ρούχα του μωρού πως θα τα βάλετε στη βαλίτσα; Εννοώ θα τα βάλετε χύμα ή μέσα σε κάτι και καλά για να προστατευτεί η "αποστείρωση" που θα τους έχουμε κάνει; Και τι μπορεί να είναι αυτό; Σκέφτηκα να τα βάλω ενδιάμεσα από μια πλυμμένη πετσέτα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κατι τέτοιο σκέφτομαι και εγω.να τα τυλιξω με κατι να τα διατήρηση λιγο καθαρά και αποστειρωμένο.αγορασα μια σακουλιτσα μικρή που αποθηκευεις ρούχα.μαλλον εκει θα τα βάλω.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Kι εγώ περίπου αυτό θα κάνω,θα τα σιδερώσω αυριο και θα τα βάλω στο συρτάρι της κουνιας ένα σεντόνι με τα οποία θα τα τυλιξω! Εχω και τις τρίχες απο τα σκυλιά βλεπετε. Δεν γλυτώνω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και απο μένα!! Διαβάζω έχουν ξεκινήσει εντατικά οι προετοιμασίες ... Αντε να μπαίνουμε τελική ευθεία!!!

Και εγω κατι αντίστοιχο σκέφτομαι για τα ρουχακια του, να τα αποθηκευσω σε κάποια σακουλιτσα!!

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω , έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε σχετικά με τα βλαστοκύτταρα; Θα τα κρατήσετε; Έχετε ακουστά για τη δωρεά προς την εθνική τράπεζα βλαστοκυτταρων; (Κάπως ετσι νομίζω λέγεται) Εχω προβληματιστεί..:confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια και απο μένα!! Διαβάζω έχουν ξεκινήσει εντατικά οι προετοιμασίες ... Αντε να μπαίνουμε τελική ευθεία!!!

Και εγω κατι αντίστοιχο σκέφτομαι για τα ρουχακια του, να τα αποθηκευσω σε κάποια σακουλιτσα!!

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω , έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε σχετικά με τα βλαστοκύτταρα; Θα τα κρατήσετε; Έχετε ακουστά για τη δωρεά προς την εθνική τράπεζα βλαστοκυτταρων; (Κάπως ετσι νομίζω λέγεται) Εχω προβληματιστεί..:confused:

Χαρούλα, διίστανται οι απόψεις... Εμείς αποφασίσαμε να τα δώσουμε στο εξωτερικό (Αγγλία) καθώς μας είπαν οτι είναι καλύτερα από την άποψη οτι τα χρησιμοποιούν μόνο για το παιδί σου, ενώ στην Ελλάδα τα κάνεις δωρεά και αν υπάρχουν διαθέσιμα βλαστοκύτταρα όταν τα χρειαστείς (κούφια η ώρα) σου στέλνουν αλλιώς...:roll: Το κόστος για το εξωτερικό είναι περίπου 1500 ευρώ αν κρατήσεις και αίμα και ιστό ενώ για την Ελλάδα είναι δωρεάν μόνο για το αίμα, αν κρατήσεις και ιστό έρχεται περίπου το ίδιο το κόστος... Αυτά ξέρω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Δύσκολο θέμα άνοιξες Χαρούλα... κι εγώ δεν κατέληξα ακόμα...θέλει αρκετό ψάξιμο και διάβασμα το θέμα...πλησιάζει η ώρα κι εγώ δεν αποφάσισα

x4uqp3.png

Ναι κορίτσια, πρέπει να αποφασίσετε, γιατί μια φίλη μου έπαιρνε επί μέρες στα τηλέφωνα που είχε για την τράπεζα στην Ελλάδα για να της στείλουν το kit, δεν το σήκωναν (μιλούσε συνεχώς) και τελικά νευρίασε και δεν έκανε τίποτα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Σε ενημερωτικό φυλλάδιο που πήρα απο το μαιευτήριο μου, το κοστος για 20 έτη φύλαξη ΟΠΑ κ ομφαλιου λωρου κοστίζει 840? χωρίς φπα (13%) οποτε παει στο χιλιαρικο.. Πολυ το φοβάμαι πως αν κατευθυνθούμε προς τη δωρεά , οπως είπες Ντοριτα, δε βλεπω να βγάζουμε κ πολυ άκρη διότι θα πρεπει ολα να τα τρέξουμε εμείς! Απο την αλλη, τα χρήματα μου φαίνονται πολλα βρε κορίτσια για τις μερες μας κ για τους μισθούς μας. Ποσο μαλλον οταν πέφτουν τόσα πολλα έξοδα μαζί. Όσο και να βοηθούν γονείς, τα έξοδα ειναι αρκετά!!!

Πραγματικά δε ξερω τι θα κάνουμε και πρεπει τη Πέμπτη που έχουμε ντοκ να του απαντήσουμε!!!

Και κατι αλλο βρε κορίτσια.. Μου έρχονται το ένα μετα το αλλο.. Μαία θα έχετε; Σας πρότεινε ο γιατρός σας κάποια δικιά του;

Εμενα μου σύστησε τη δική του, την οποία ακομα δεν εχω γνωρίσει, σκοπεύω να γνωρίσω σύντομα..

Σε ενημερωτικό φυλλάδιο που πήρα απο το μαιευτήριο μου, το κοστος για 20 έτη φύλαξη ΟΠΑ κ ομφαλιου λωρου κοστίζει 840? χωρίς φπα (13%) οποτε παει στο χιλιαρικο.. Πολυ το φοβάμαι πως αν κατευθυνθούμε προς τη δωρεά , οπως είπες Ντοριτα, δε βλεπω να βγάζουμε κ πολυ άκρη διότι θα πρεπει ολα να τα τρέξουμε εμείς! Απο την αλλη, τα χρήματα μου φαίνονται πολλα βρε κορίτσια για τις μερες μας κ για τους μισθούς μας. Ποσο μαλλον οταν πέφτουν τόσα πολλα έξοδα μαζί. Όσο και να βοηθούν γονείς, τα έξοδα ειναι αρκετά!!!

Πραγματικά δε ξερω τι θα κάνουμε και πρεπει τη Πέμπτη που έχουμε ντοκ να του απαντήσουμε!!!

Και κατι αλλο βρε κορίτσια.. Μου έρχονται το ένα μετα το αλλο.. Μαία θα έχετε; Σας πρότεινε ο γιατρός σας κάποια δικιά του;

Εμενα μου σύστησε τη δική του, την οποία ακομα δεν εχω γνωρίσει, σκοπεύω να γνωρίσω σύντομα..

Tην ιδια ερώτηση περι μαίας είχα κι εγώ, και ηθελα να μάθω και ποσο περίπου κοστίζει. Οποια έχει ας μας βοηθήσει λιγο...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ δεν έχω, ούτε θα απευθυνθώ κάπου... Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, σου δείχνει κάποιες ασκήσεις με αναπνοές για χαλάρωση και κάτι άλλες ασκήσεις για να μαλακώσει ο τράχηλος προς το τέλος και βρίσκεται στον τοκετό δίπλα σου για συμπαράσταση... Δεν ξέρω αν κάνει και κάτι άλλο, θα σας πω μέσα στην εβδομάδα που γεννάει φίλη μου που έχει μαία (η οποία έχει πάει 2 φορές σπίτι της για να της δείξει αυτές τις ασκήσεις και της έδωσε επόμενο ραντεβού...στον τοκετό)... Πάντως όλες οι μαίες έχουν υποχρέωση να μας υποστηρίξουν τουλάχιστον σε θέματα θηλασμού μετά τον τοκετό και οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε (εντός του μαιευτηρίου εννοώ), οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να έχεις την "αποκλειστική" σου... Μπορεί να λέω και βλακείες, θα μάθω όμως σύντομα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...