Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μπράβο rania μου!!! Και γω θα πάω Τετάρτη, κάνει δωρεάν 2ωρα σεμινάρια η κλινική που γεννάω!!! Καλό είναι να παίρνουμε τέτοιου είδους ενημέρωση γιατί ο καθείς λέει το μακρύ του και το κοντό του!!!! Προχθές σε συζήτηση στη δουλειά άκουσα ο,τι μπορείς να φανταστείς!!!!!

Που γεννάς?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έξαρση βλέπω στα σεμινάρια θηλασμού! Την Παρασκευή (εκτός απροόπτου) θα πάω κι εγώ σε ένα!!! Ράνια, αυτό που είπες για την στοματική διάπλαση του παιδιού μου κάνει εντύπωση, γιατί κι εγώ έχω έναν φίλο παιδοδοντίατρο και υποστηρίζει αυτό ακριβώς, αλλά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας λέει οτι μπορείς να θηλάζεις το παιδί ακόμα και 3 χρόνια... Τι να πεις... Πάντως εγώ τουλάχιστον δεν νομίζω να άντεχα τόσο πολύ να θηλάζω, μέχρι ένα χρόνο μου φαίνεται οκ...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Έξαρση βλέπω στα σεμινάρια θηλασμού! Την Παρασκευή (εκτός απροόπτου) θα πάω κι εγώ σε ένα!!! Ράνια, αυτό που είπες για την στοματική διάπλαση του παιδιού μου κάνει εντύπωση, γιατί κι εγώ έχω έναν φίλο παιδοδοντίατρο και υποστηρίζει αυτό ακριβώς, αλλά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας λέει οτι μπορείς να θηλάζεις το παιδί ακόμα και 3 χρόνια... Τι να πεις... Πάντως εγώ τουλάχιστον δεν νομίζω να άντεχα τόσο πολύ να θηλάζω, μέχρι ένα χρόνο μου φαίνεται οκ...

Αλλο θηλάζω και άλλο δίνω πιπίλα. ΓΙα την πιπίλα δεν επιτρέπεται πάνω απο ένα χρόνο. Και ειλικρινά εγώ που ειχα την πιπίλα μεχρι τα 3 περιπου ειχα θέμα στην αρχή γιατι τα δόντάκια μου εβγαιναν προς τα έξω μεχρι που την έκοψε η μανα μου (με τα χιλια ζόρια) και εστρωσαν τα δόντια.

Για τον θηλασμο μας ενημέρωσαν οτι ειναι καθαρά θεμα μανας παιδιου για το πότε θα κοπεί, αλλη θελει να σταματήσει στο εξάμηνο και άλλη στα 3 χρόνια. Οφειλουμε ομως να θηλάσουμε τουλάχιστον ένα εξάμηνο!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αλλο θηλάζω και άλλο δίνω πιπίλα. ΓΙα την πιπίλα δεν επιτρέπεται πάνω απο ένα χρόνο. Και ειλικρινά εγώ που ειχα την πιπίλα μεχρι τα 3 περιπου ειχα θέμα στην αρχή γιατι τα δόντάκια μου εβγαιναν προς τα έξω μεχρι που την έκοψε η μανα μου (με τα χιλια ζόρια) και εστρωσαν τα δόντια.

Για τον θηλασμο μας ενημέρωσαν οτι ειναι καθαρά θεμα μανας παιδιου για το πότε θα κοπεί, αλλη θελει να σταματήσει στο εξάμηνο και άλλη στα 3 χρόνια. Οφειλουμε ομως να θηλάσουμε τουλάχιστον ένα εξάμηνο!;)

Α οκ, μάλλον λάθος κατάλαβα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Στο Λητώ... τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και γίνονται κάθε 15νθήμερο...έχει λεπτομέρειες στο site!

Είναι μακριά για μένα ρε γαμώτο το Λητώ, σκέψου οτι ειχα βρει εναν πολύ καλό γιατρό επίσης διπλα στο Λητώ και ένας απο τοους λογους που δεν πηγα ηταν η αποσταση!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Είναι μακριά για μένα ρε γαμώτο το Λητώ, σκέψου οτι ειχα βρει εναν πολύ καλό γιατρό επίσης διπλα στο Λητώ και ένας απο τοους λογους που δεν πηγα ηταν η αποσταση!

Κρίμα... κι εμένα δε μου πέφτει δίπλα αλλά ευτυχώς χρειάζομαι μόλις ένα λεωφορείο... αν δώσουν σημειώσεις και υλικό και το θέλετε ευχαρίστως να σας το προωθήσω... εμπειρίες θα σας πω σίγουρα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ναι, το ξέρω, είχα πάει και σε ένα στην αρχή της εγκυμοσύνης... Και μάλλον αν δεν ακυρωθεί για κάποιο λόγο θα πάω και αυτήν την Παρασκευή που θα έχει συνέχεια και την επόμενη εβδομάδα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κρίμα... κι εμένα δε μου πέφτει δίπλα αλλά ευτυχώς χρειάζομαι μόλις ένα λεωφορείο... αν δώσουν σημειώσεις και υλικό και το θέλετε ευχαρίστως να σας το προωθήσω... εμπειρίες θα σας πω σίγουρα!

Λοιπόν εμάς μας έδωσαν και καποια δωράκια και ένα βιβλιαράκι για τον θηλασμο καθώς και ένα πολύ ωραιο δεκάστιχο για αυτά που λενε για τον θηλασμο και δεν ισχυουν. Αυτο που μου έκανε περισσότερο εντυπωση ειναι πως απο τις 87% των γυναικών που θελει να θηλασει, μολις γεννήσει το ποσοστό πεφτει στο 42% και τελικά μετά απο 4 μέρες θηλάζει μονο το 0,7%!!!!\

Αυριο θα σας γράψω περισσοτερες λεπτομερειες,ειμαι πραγματικά πολύ κουρασμένη σημερα γιατι ουσιαστικά έχω μπει 2 μισάωρα στο σπιτι και με καλεί το κρεβάτι μου....

Τι?..... έρχομαι καλό μου κρεβατάκι!

καληνυχτα κοριτσια μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Όλα καλά!!! Αισιοδοξία, υπομονή και προχωράμε!!! Το mpempoulaki μέχρι χτες δεν είχε γεννήσει... "Συναντιόμαστε" στο fb... Πω πω κορίτσια, μη χάνεστε από εδώ και μπρος, οι μισές έχετε μπει στο μήνα σας ήδη, να ξέρουμε, να μην αγχωνόμαστε!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα!!! Όλα καλά!!! Αισιοδοξία, υπομονή και προχωράμε!!! Το mpempoulaki μέχρι χτες δεν είχε γεννήσει... "Συναντιόμαστε" στο fb... Πω πω κορίτσια, μη χάνεστε από εδώ και μπρος, οι μισές έχετε μπει στο μήνα σας ήδη, να ξέρουμε, να μην αγχωνόμαστε!!!

ναι αλλα μας την φερατε με αυτο το fb, σας χανουμε απο εδω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...