Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ντοριτακι κ γω αυτο λεω...

Ασε που τα πιο χαριτωμενα χρωματα ειναι για 3-6.

Πηξαμε στα θαλασσι!!!!!

Πηρα 2 ροζ πετσετακια κ μου φυγε λιγο η καψα!!

Πήρες ροζ ε; Κι εγώ έλεγα να πάρω ένα μαξιλάρι ύπνου-θηλασμού σε ροζ (γιατί και καλά αφού είναι και ύπνου είναι για τη μαμά πιο πολύ :tongue:) για να μου φύγει και μένα η κάψα και μετά λέω άσε μη βγάλω καμιά φωτό το μωρό πάνω στο μαξιλάρι και ντρέπεται να τη δείχνει όταν μεγαλώσει :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες μας!!! Μανούλες, δευτερομανούλες και "εν δυνάμει" μανούλες!!!

Όλες με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!

Σας φιλώ!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εμένα εχει περιοριστεί η κινητικότητα του. Ωρες ώρες όμως βγαίνει ένα μικρό εξογκωματακι πάνω αριστερα αρκετα τρομακτικο και όσο και να το χαιδεύω δεν το κουνάει. Ρωτησα το γιατρό και μου είπε οτι μάλλον είναι κατι απο το χερι, μάλλον αγκώνας. Αν είναι γροθια, ετσι όπως το στηλώνει εκεί, νομίζω οτι θα βγει με κινηση σούπερμαν.

Χρόνια πολλά μας!!

KJO7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Και εμένα εχει περιοριστεί η κινητικότητα του. Ωρες ώρες όμως βγαίνει ένα μικρό εξογκωματακι πάνω αριστερα αρκετα τρομακτικο και όσο και να το χαιδεύω δεν το κουνάει. Ρωτησα το γιατρό και μου είπε οτι μάλλον είναι κατι απο το χερι, μάλλον αγκώνας. Αν είναι γροθια, ετσι όπως το στηλώνει εκεί, νομίζω οτι θα βγει με κινηση σούπερμαν.

Χρόνια πολλά μας!!

ουφ με καθησυχασες καπως!! χρονια πολλα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Χρονια μας πολλά λοιπόν!!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα αγγελουδια μας αγκαλιτσα!!! Άντε και του χρόνου να μας φέρουν κανένα λουλουδακι (με τη βοήθεια του μπαμπα)!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρα!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, τις εν δυνάμει μανούλες, όσες ήδη νιώθουν μανούλες και όλες τις δικές μας μανούλες που δεν αλλάζουμε με τπτ όσο κ αν μας βασανίζουν!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!

Να χαιρομαστε τι δικες μας :)

Χρονια πολλα κ.σ εμας :)

Τιμησα τη μερα σιδερωνοντας επιτελους τα μωρουδιακα: ζιπουνακια, φορμακια, πανες,.σεντονακια, πετσετες κτλ...

Τωρα τα χω παιξει...

Φιλουρες. :*

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου και χρόνια μας πολλά.

Σήμερα η μέρα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Παρακολούθησα το σεμινάριο που προσέφερε το σάιτ μητρικός θηλασμός.com

Το λέω ειλικρινά, ήταν εξαιρετικό. Η μαία πολύ επικοινωνιακή. Λυθηκαν όλες μου οι απορίες περι θηλασμού και γκρέμισε τελείως τις αμφιβολίες περι συμπληρώματος καθώς επίσης και την αποψη οτι η γυναίκα μπορέι να μην έχει γάλα ή λογω μαστήτιδας να μην μπορεί να θηλάσει κτλ κτλ. Αξίζει για όσες απο εμάς προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή για το σεμινάριο του Ιουνιου.Το σεμινάριο ειναι δωρεάν στην Αγία Παρασκευή.

Παρεπιπτόντως πιπίλα δεν δίνουμε τουλάχιστον τις πρώτες σαράντα μέρες αν επιλεξουμε αποκλειστικό θηλασμο, και δεν ξεπερνάμε τον ένα χρόνο για να μην έχει προβλημα η στοματική διάπλαση του παιδιού!

Τι να πρωτοθυμηθώ, ήταν όλα πολύ ενδιαφέροντα! Το καταευχαριστήθηκα, παρόλη την κούραση! Μπράβο τους!:P:p:p:p

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπράβο rania μου!!! Και γω θα πάω Τετάρτη, κάνει δωρεάν 2ωρα σεμινάρια η κλινική που γεννάω!!! Καλό είναι να παίρνουμε τέτοιου είδους ενημέρωση γιατί ο καθείς λέει το μακρύ του και το κοντό του!!!! Προχθές σε συζήτηση στη δουλειά άκουσα ο,τι μπορείς να φανταστείς!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ε ρε και να μας σπασουν τα νερα στο σεμιναριο, πλακα θα χει!

Να σου πω κάτι... Και γω έχω διαβάσει ένα κάρο πράγματα για το θηλασμό και ορισμένα μου φαίνονται υπερβολικά... Το ίδιο ισχύει και με απόψεις που δε στηρίζουν ή δεν υπερασπίζονται τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό!!! Νομίζω πως όπως συμβαίνει με ολα σ αυτή τη ζωή καλό είναι να έχουμε την πληροφόρηση και τη γνώση και να την προσαρμόζουμε στα δικά μας μέτρα και σταθμά!!!! Άλλωστε εμείς καλά τα λέμε τον πρώτο λόγο όμως ειδικά σ αυτο θα τον έχουν τα σπορίδια!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...