Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Σουτιεν θηλασμουνεγω πηρα ενα απο τα τζαμπο να το δοκιμασω... βεβαια ειχε μεχρι 90cκ.μου κανει οριακα, δεν ξερω αν θα μου κανει κι.οταν γεννησω.

Ρωτησα κ σς κανα δυο μαγαζια κ αυτα που ειχαν μου αρεσαν πολυ,βαμβακερα, φαινοταν σταθερα, κ απο τιμη 19 κ 20.

Η μια κυρια μου ειπε.οτι δε μεγαλωνει αλλο τωρα αλλα θα πρηστει οταν γεννησω..(.δε.θςλω να σκεφτομαι που θα φτασει!!!).

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουνια απ.ο,τι καταλαβα θα μας παρουν... ε, τι να πω,.ποτε θα μας την παρετε;

Εγω καλου κακου εχω σταμπαρει μια στα ΙΚΕΑ, αν τυχει κ γεννησω κ.δεν εχουμε θα στειλω.τον αντρα!!

Τα υπολοιπα τα παιρνω λιγα λιγα, οσο με παιρνει οικονομικα καθε φορα...

Δυσκολη εποχη διαλεξαμς να γινοθε μανες..... αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε... αν κ δε σας κρυβω οτι.ωρες ωρες αποθαρρυνομαι...

χα! τι μου θύμισες!

κι εμένα ήθελαν να μας την πάρουν τα πεθερικά, μάλιστα ήθελαν να έρθουν να πάρουν τα μέτρα γιατί ο χώρος είναι μικρός, πήγαν στη γειτονιά κ είδαν σχέδια κ τιμές... αλλάααα εκεί δεν τους τη χάρισα, καλά λέω αυτοί θα διαλέξουν;;;

εν τω μεταξύ, δεν είχαν υπολογίσει στην τιμή στρώμα + προίκα, γιατί τους ρώτησα πόσο είχαν εκεί που είδαν και είπαν από 100-200

μια μέρα λοιπόν που το 'φερε η συζήτηση είπα: η μαμά μου μου έδωσε ήδη χ ποσό για κρεβατάκι+στρώμα+προίκα και μου είπε πάρε κορίτσι μου ό,τι θες... χαλάστηκαν λίγο, αλλά ντράπηκαν περισσότερο κι έδωσαν το ίδιο ποσό!!! για να πάρουμε το καρότσι (για το οποίο επίσης είχαν άποψη, αχ αυτά τα κλεμμένα όνειρα, αλλά τους τη χάλασε η τιμή και το μικρό ασανσέρ μας)! ωραίο;;;

μη μασάς, βρες τρόπο να το επισπεύσεις!

Διαφημίσεις

Οχι,για διαφορους λογους αποφασισα απλα να κατσω και να περιμενω!!!!

Παντως οπως κ να χει σε κατι οικονομικο θα στραφω, ξερω οτι για ολους οι καιροι ειναινδυσκολοι, απλα κατα τη γνωμη μου, οταν δε μπορεις να βοηθησεις δεν εκφραζεις κ αποψη....

Τεσπα, θα κατσω λοιπν κ θα περιμενω να δω πως σκοπευει ο καθενας να υποστηριξει την.αποψη του...

twt6p2.png

Κορίτσια μου τη κάνετε;;;; Μπήκα σπίτι πριν μία ώρα από τη δουλειά... 12 ωρο σήμερα!!!! Τρέλα!!!!!!!!

Μη μιλάτε για ανοργανωσιά γιατί πονάει!! Αύριο ήτανε να βάψουμε!!! Πάει το πλάνο!!! Η γενική μεταφέρθηκε για το άλλο σκ, τα έπιπλα θα τα έχω μετά τις 2 Ιούνη και όσο για το πλύσιμο μόνο πετσέτες έχω πλύνει!!!! Τη δε βαλίτσα του μαιευτηρίου ούτε καν την έχω στο νου!!!! Δεν έχω πάρει πιζαμες, σουτιέν, κλπ!!! Κοινώς μόλις σταματήσω τη δουλειά θα τρέχω κ δε θα φτάνω!!!!! Τέλεια;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εμαλς μας πήραν τα πεθερικά μου τα έπιπλα, οι γονείς μου θα μας κάνουν τα έξοδα της γέννας!!! Και πήραν κ προίκα διάφορα και οι 2!!!!! Να ναι καλά και οι 4 γιατί στην ουσία ξενοιάσαμε!!! Ευτυχώς διάλεξα ό,τι ήθελα αν κ η πεθερά πήγε λίγο να κάνει κουμάντο αλλά το κόψαμε!!! Καροτσάκι καθισματάκι πήραμε εμείς!!!! Δεν έχω πάρει κ μπανάκι αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη γιατί έχω ντουζιέρα κ όχι μπανιέρα σπίτι δν ξέρω τι θα βολεύει!!!!

Τετάρτη έχω σεμινάριο θηλασμού κ Πέμπτη γιατρό!!! Άντε ν δούμε!!!! Σας τα λέω με μια ανάσα συγγνώμη κορίτσια μου αλλά τα χω στο νου μου όλα μαζι!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν έχω κ άλλη επιλογή!!!!!! Ευχαριστώ alovesaki.. Το σάκχαρο οκ;;;;

Σε γενικες γραμμες ναι, αν κ σημερα το μεσημερι παλι.εκτος με σαλατα ντοματα+αγγουρι, ψωμι+λιγα ψαρακια.... δεν ξερω αν επαιξε ρολονπου 5 ωρες πριν ειχα φαει εξω σφολιατοειδες, μιας κ ειχα λυσσαξει απο πεινα... μετα εφαγα πολυ αργα... το βραδυ ομως οκ, 97..

Οταν εισαι εκτος σπιτιου τι τρως βρς κοριτσι; εννοω αν βρεθεις εκτος.για ωρες απροοπτα κ οχι στη δουλεια, οπου μαλλον θα χεις προβλεψει...

Σ.σ. μετα το σφολιατοειδες δε μετρησα, καθοσον εξω....αλλα μια φορα πουνειχα ξαναφαςι κ.μετρησα ,ηταν οκ... βεβαια, δεν ειναι εγγυηση αυτο, καλο ειναι να το αποφευγω...

twt6p2.png

Κοίτα έχω στην τσάντα μου πάντα κράκερ και τρώω ένα όταν πεινάω!!! Τώρα άμα δεν έχω κ απ αυτό προτιμώ να πιω ένα χυμό ή άμα βρω φούρνο μισό κουλούρι θεσσαλονίκης η αν βρω κάτι με φύλλο πχ σπανακόπιτα!!! Δεν μου το ανεβάζει το χω τσεκάρει!!!! Επίσης ξηρούς καρπούς που είναι σε κάτι σακουλάκια στα περίπτερα! Γενικά πάντως προσπαθώ να προβλέπω και να χω μαζί μου σνακ!! Και το γιαούρτι είναι καλή λύση!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

γεια σας κοριτσια!!

μουντακι να μας πεις νεα αυριο απ τη γιατρο!

σημερα περπατησα κανα 2 χιλιομετρα κ τα παιξα!!

βρε κοριτσια, τα μωρα σας κουνιουνται οπως πριν;; εχετε παρατηρησει μειωση κινησεων;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

γεια σας κοριτσια!!

μουντακι να μας πεις νεα αυριο απ τη γιατρο!

σημερα περπατησα κανα 2 χιλιομετρα κ τα παιξα!!

βρε κοριτσια, τα μωρα σας κουνιουνται οπως πριν;; εχετε παρατηρησει μειωση κινησεων;;

Καλε αυριο ειναι κυριακη......νομιζω....

Πεμπτη εχει.γιατρο.

Εμενα κοινιεται...αλλα ειναι ακομη μινιον... οσο.μεγαλωνουν τοσο περιοριζονται.....τι.βαρος εχει το δικο σου; ισως δεν εχει.τοση ανεση χωρου.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...