Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γιατί καλό μου; Καλά, καρότσι π.χ. δεν θα χρειαστείς άμεσα - μόνο καθισματάκι είναι απαραίτητο για την έξοδο από το μαιευτήριο, κούνια όμως και στρώμα γιατί δεν πας να κλείσεις; Σκέψου οτι μπορεί και να μην είναι ετοιμοπαράδοτα... Τα άλλα όλα μπορείς και σε μια μέρα να τα αγοράσεις... ή να στα πάρουν άλλοι...

συμφωνώ κι επαυξάνω...

εμείς τα κλείσαμε Τετάρτη του Πάσχα, θα ερχόντουσαν το αργότερο σήμερα, αλλά τίποτα ακόμα... εγώ βέβαια δεν αγχώνομαι γιατί έχω κ το λίκνο :cool:

μην τα αφήνεις άλλο!!!

τι βάλατε μες στη βαλίτσα, πείτε καμιά ιδέα όσες τη φτιάξατε :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα γεννήσεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό; Γιατί αν είσαι σε δημόσιο θα πρέπει να πάρεις τα προικιά σου όλα...

μέχρι τώρα έλεγα σε ιδιωτικό, τώρα σκέφτομαι και το δημόσιο ανάλογα εφημερίας, αν θα πάω για δεδομένη καισαρική, λόγω οικονομικού ...

θα δείξει... τα προικιά μου όλα θα τα ετοιμάσω αναγκαστικά, τώρα ποια είναι αυτά είναι το θέμα...

μέχρι τώρα έλεγα σε ιδιωτικό, τώρα σκέφτομαι και το δημόσιο ανάλογα εφημερίας, αν θα πάω για δεδομένη καισαρική, λόγω οικονομικού ...

θα δείξει... τα προικιά μου όλα θα τα ετοιμάσω αναγκαστικά, τώρα ποια είναι αυτά είναι το θέμα...

Μπορείς να πάρεις μια λίστα από το νοσοκομείο ή να κάνεις μια αναζήτηση στο internet για βαλίτσα μαιευτηρίου και σου βγάζει πολλά αποτελέσματα... Κι εγώ δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο, οτι έχω δει από εκεί... ε κι οτι είναι και λείπει μωρέ μας το φέρνουν...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μεδουσάκι χαίρομαι που είσαι μέσα γιατί μπήκα να δώσω χρήσιμη (θεωρώ) πληροφορία σε σένα και όποια Σαλονικιά διαβάζει (αλλά δεν γράφει :confused: ):

πήγα στο γίγα μπαζαρ του λιντλ στην Πυλαία και είχε (μπροστά στα ταμεία, αρκετά κομμάτια) θερμόμετρο-πιπίλα :tongue:

δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, μου φάνηκε πολύ βολικό και δη για 2 ευρώ...

ουρά στην είσοδο δεν είχε, αλλά και να είχε εμείς με την κοιλιά περνάμε!

ειναι καλο ναι. το χω παρει κ γω

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Μεδουσάκι χαίρομαι που είσαι μέσα γιατί μπήκα να δώσω χρήσιμη (θεωρώ) πληροφορία σε σένα και όποια Σαλονικιά διαβάζει (αλλά δεν γράφει :confused: ):

πήγα στο γίγα μπαζαρ του λιντλ στην Πυλαία και είχε (μπροστά στα ταμεία, αρκετά κομμάτια) θερμόμετρο-πιπίλα :tongue:

δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, μου φάνηκε πολύ βολικό και δη για 2 ευρώ...

ουρά στην είσοδο δεν είχε, αλλά και να είχε εμείς με την κοιλιά περνάμε!

ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά έχω πάρει ήδη θερμόμετρο...

x4uqp3.png

αχ, να σας πω κάτι τρελό που έκανα;

εντάξει, νομίζω ότι πλέον με αυτό σας έχω ξεπεράσει στις ετοιμασίες:

στήσαμε το λίκνο στην κρεβατοκάμαρα, στέγνωσε η πάντα και την έστρωσα, έβαλα μέσα ένα (πλυμένο) αρκουδάκι, τέντωσα την κουνουπιέρα και έστησα κι ένα μουσικό περιστρεφόμενο (σήμερα στέγνωσαν και τα μαλακά κουκλάκια που κρέμονται)!!!

και το κορυφαίο: καμιά φορά όταν λείπει ο σύζυγος το κουρδίζω και κάθομαι και το ακούω!!! είμαι τρελή ε;;;;;

συμφωνώ κι επαυξάνω...

εμείς τα κλείσαμε Τετάρτη του Πάσχα, θα ερχόντουσαν το αργότερο σήμερα, αλλά τίποτα ακόμα... εγώ βέβαια δεν αγχώνομαι γιατί έχω κ το λίκνο :cool:

μην τα αφήνεις άλλο!!!

τι βάλατε μες στη βαλίτσα, πείτε καμιά ιδέα όσες τη φτιάξατε :confused:

νυχτικιες

πυτζαμες

ρομπα

καλλυντικα

αφρολουτρο , σαμπουαν

σουτιεν θηλασμου

παντοφλες κ σαγιοναρες για το ντουζ

πετσετακι μικρο για την ευαισθητη περιοχη - θελω τα δικα μου -

εσωρουχα

τσατσαρα

πανα αγκαλιας για το μωρο οταν θα το χω στο δωματιο

καλυπτρα θηλης

ε ολο κ κατι αλλο θα θυμηθω

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

έχω μια ερώτηση κορίτσια για το σουτιέν θηλασμού...διάβασα κάπου ότι πρέπει να το πάρουμε προς το τέλος 38η εβδομάδα περίπου...εμένα το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει μέχρι τώρα...να το πάρω για να είμαι έτοιμα(κανα νούμερο μεγαλύτερο) ή να περιμένω μέχρι τότε; θα ρωτήσω και τον γιατρό μου αλλά είπα να μου πείτε και την γνώμη σας

x4uqp3.png

έχω μια ερώτηση κορίτσια για το σουτιέν θηλασμού...διάβασα κάπου ότι πρέπει να το πάρουμε προς το τέλος 38η εβδομάδα περίπου...εμένα το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει μέχρι τώρα...να το πάρω για να είμαι έτοιμα(κανα νούμερο μεγαλύτερο) ή να περιμένω μέχρι τότε; θα ρωτήσω και τον γιατρό μου αλλά είπα να μου πείτε και την γνώμη σας

εγώ πήρα ένα από τον Φεβρουάριο, γιατί δεν μου έμπαιναν τα παλιά κ λέω αντί για εγκυμοσύνης γιατί να μην πάρω θηλασμού; το φόρεσα πολύ, είναι 2 νούμερα!! μεγαλύτερο από τα παλιά μου, είναι εντάξει στην πλάτη, απλά λίγο σακουλιάζει στο στήθος για να έχει περιθώριο για μετά. Το στήθος τις πρώτες μέρες πρήζεται πολύ, μετά κάπως ξεφουσκώνει, οπότε χαμένο δεν θα πάει.

Κουνια απ.ο,τι καταλαβα θα μας παρουν... ε, τι να πω,.ποτε θα μας την παρετε;

Εγω καλου κακου εχω σταμπαρει μια στα ΙΚΕΑ, αν τυχει κ γεννησω κ.δεν εχουμε θα στειλω.τον αντρα!!

Τα υπολοιπα τα παιρνω λιγα λιγα, οσο με παιρνει οικονομικα καθε φορα...

Δυσκολη εποχη διαλεξαμς να γινοθε μανες..... αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε... αν κ δε σας κρυβω οτι.ωρες ωρες αποθαρρυνομαι...

twt6p2.png

εγω πηρα τωρα. η αληθεια ειναι οτι απ τον 4ο κ μετα σταματησε να μεγαλωνει το στηθος μου. ε αμα δε μου κανει, θα το βγαλω κ αυτο! σπιτι θα μαι, καλοκαιρι .. δε με νοιαζει κ πολυ:

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κουνια απ.ο,τι καταλαβα θα μας παρουν... ε, τι να πω,.ποτε θα μας την παρετε;

Εγω καλου κακου εχω σταμπαρει μια στα ΙΚΕΑ, αν τυχει κ γεννησω κ.δεν εχουμε θα στειλω.τον αντρα!!

Τα υπολοιπα τα παιρνω λιγα λιγα, οσο με παιρνει οικονομικα καθε φορα...

Δυσκολη εποχη διαλεξαμς να γινοθε μανες..... αλλα ελπιζω να τα καταφερουμε... αν κ δε σας κρυβω οτι.ωρες ωρες αποθαρρυνομαι...

πηρα απ το ηρα, καλη, στοιβαρη . 250 ευρω. συν 80 ευρω το στρωμα.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...