Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλιστα... εγω ξερω οτι ο πιο.μεγαλος.βαθμος γηρανσης ειναινομ grade3 αλλα δεν ξερω αν στη βδομαδα που ειμαι ειναι οκ ο 2...

Αν δεν ηταν δε θα ελεγε να με δει πιο συντομα; η κατι;

Θα με δει.σε δυο.βδομαδες παλι, 36 δλδ...

Καλημέραααα, τι έγινε μόνο εγώ ξύπνησα πρωί σήμερα; 6:40 παρακαλώ! άλλη φορά να μη μιλάτε για αϋπνίες, καλά;;; μια χαρά κοιμόμουν μέχρι τώρα... :P:lol:

εμένα θα με δει σε 4, δηλ στις 38, μήπως είμαι ακόμη στο 1 (λέω)

όσο για τη μυρωδιά, έτσι πρέπει για να μην προκαλούνται αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα...

εγω στο ντοπλερ πριν 2 βδομάδες ήμουν grade I. O γυναικολογος μου με είδε την Δευτέρα και θα με δει πάλι μολις μπω 36 βδομάδα και καθε βδομάδα απο εκει και πέρα. Και μαζί με αυτον θα πηγαίνω και στο ρεα για καρδιοτοκογράφημα. Αλοβεσάκι μου πιστεύω θα γεννήσεις νωρίτερα με grade II, αλλα δεν θελω να σε αγχώσω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Παρεπιπτόντως για να μην βγάζουμε τους εαυτους μας εξω συμφωνα με τον γιατρο μου οι πρωτοτοκες συνηθως γεννάνε 1-2 βδομάδες νωρίτερα απο την ΠΗΤ, οπότε κι εγώ έχω στο μυαλό μου οτι μετά την πρώτη Ιούνη κάθε μέρα ειναι πιθανή!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας κι από μας...

σήμερα είχαμε υπέρηχο, όλα φυσιολογικά, είμαστε 2400 (στις 40 μπορεί να πιάσουμε κ τα 3800!), ίχνος από ωρίμανση πλακούντα κανένα οπότε έχουμε σίγουρα 4 εβδομάδες και βάλε, αλλά η θέση μας ισχιακή και πάλι ισχιακή....

εγώ επειδή μου έδωσαν λίκνο πήρα κουνουπιέρα με λάστιχο των 3 ευρώ...

έπλυνα κι εγώ τα πρώτα του (βασικά τις πετσέτες του) μιας και έχει καλό καιρό που είπανε θα κρατήσει κι αύριο...

Mια χαρά βαριουτσικος είναι, μπράβο σας. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα? Υπόψιν μέχρι την 36 μπορεί και να γυρίσει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Αυπνιες ειχαμε, δωσαμε το παρον στο.fb...

Στις 36 θα με δει γιατι αυτο ειναι.το.συστημα.μου, μεχρι.τωρα καθε 3 βδομαδες, τψρα στις 36 που μπαινω στο μηνα μου κ μετα καθε βδομαδα απ.οσο.ξερω απο αλλες μανουλες.

Ας γεννησω πιο πριν αλλα να μεγαλωσει λιγο η μπεμπουλα μου, αυτο.με νοιαζει

twt6p2.png

Αυπνιες ειχαμε, δωσαμε το παρον στο.fb...

Στις 36 θα με δει γιατι αυτο ειναι.το.συστημα.μου, μεχρι.τωρα καθε 3 βδομαδες, τψρα στις 36 που μπαινω στο μηνα μου κ μετα καθε βδομαδα απ.οσο.ξερω απο αλλες μανουλες.

Ας γεννησω πιο πριν αλλα να μεγαλωσει λιγο η μπεμπουλα μου, αυτο.με νοιαζει

Θα μεγαλώσει κορίτσι μου, τώρα παίρνουν συνέχεια, μην αγχώνεσαι. Ποσο σου ζυγίζει τώρα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

1907 την εβγαλε πεοχθες στον υπερηχο του νοσοκομειου.

Το διαβασα τα ξημερωματα που.ειχα αυπνια, απλα σε αλλα.ειδα διαφορες.πληροφοριες κ δεν ξερω αν αυτος ο.βαθμος ειναι καλα.για τις εμδοβαδες η θεωρειται.γερασμενος... γιατι σε κατι φορουμ εβλεπα.βαθμο.2 απο.τις 31 -32 εβδομαδες, η κ βαθμο 3 στις 34...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

1907 την εβγαλε πεοχθες στον υπερηχο του νοσοκομειου.

Το διαβασα τα ξημερωματα που.ειχα αυπνια, απλα σε αλλα.ειδα διαφορες.πληροφοριες κ δεν ξερω αν αυτος ο.βαθμος ειναι καλα.για τις εμδοβαδες η θεωρειται.γερασμενος... γιατι σε κατι φορουμ εβλεπα.βαθμο.2 απο.τις 31 -32 εβδομαδες, η κ βαθμο 3 στις 34...

Δεν πιστευω οτι υπάρχει λογος να ανησυχεις, τι στο καλό θα σου ελεγε κάτι ο γιατρός. Η μπεμπα ειναι πολύ καλή στα κιλά, μην αγχωνεσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερέντες!!!!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;; Μου λείψατε αλλά τρέχω και δε φτάνω!!!!! Όλα καλά βλεππω αρχίσαμε πυρετώδης ετοιμασίες μπράβο μπράβο!!!!! Εμείς θα βάψουμε το σάββατο και αύριο βάζουμε aircondition... Τις επόμενες 2 εβδομάδες δεν έχω επαφή πήζω με τη δουλειά οπότε ό,τι κάνουμε αυτό... Κορίτσια νιώθω πάρα πολύ βαριά πλέον περπατάω σα πάπια, και νιώθω ξαφνικά λες και πηρα καμιά 20αρια κιλά.... Κι ακόμη είμαστε στις 33.... Δηλ σε ένα μήνα πώς θα μαστε;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δεν πιστευω οτι υπάρχει λογος να ανησυχεις, τι στο καλό θα σου ελεγε κάτι ο γιατρός. Η μπεμπα ειναι πολύ καλή στα κιλά, μην αγχωνεσαι!

ουφ... μακαρι να ναι ετσι....

θα παρω σημερα κ την ενδοκρινολογο τηλ να της πω τιμες (ο θεος βοηθος, γιατι ενω δευτερα-τριτη οκ, χθες χτυπησε κατακοκκινα, εφαγα φασολακια με λιγες πατατες κ φετα+ λιγο ψωμι... δε σας λεω τι τιμες επιασε το κοντερ.... και μεσημερι κ βραδυ :( ) και θα ρωτησω κ τγια το grade 2 (τωρα αυτο κατι μου λεει οτι δε θα μου βγει σε καλο... αλλα θα ρωτησω...)

αχ, καλη ειναι;? δεν ξερω..

το κακο ειναι οτι συγκρινω με τον υπερηχο της αλλης που πηγαινα κ εχει διαφορα, ενω 3 βδομαδες πριν που ειχα παει κ στους 2 σε μια βδομαδα, συμβαδιαζαν περιπου....

αλλα οκ, ειναι κ θεμα μετρησεων, το ξερω οτι στο περιπου βγαινει το βαρος... απλα αν ειναι να γεννησω πιο νωρις-κοινος φοβος πιστευω- τουλαχιστον μη γεννηθει ελλιποβαρης....

twt6p2.png

Καλημερέντες!!!!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;; Μου λείψατε αλλά τρέχω και δε φτάνω!!!!! Όλα καλά βλεππω αρχίσαμε πυρετώδης ετοιμασίες μπράβο μπράβο!!!!! Εμείς θα βάψουμε το σάββατο και αύριο βάζουμε aircondition... Τις επόμενες 2 εβδομάδες δεν έχω επαφή πήζω με τη δουλειά οπότε ό,τι κάνουμε αυτό... Κορίτσια νιώθω πάρα πολύ βαριά πλέον περπατάω σα πάπια, και νιώθω ξαφνικά λες και πηρα καμιά 20αρια κιλά.... Κι ακόμη είμαστε στις 33.... Δηλ σε ένα μήνα πώς θα μαστε;;;;;;

αντε, με το καλο οι εργασιες κ υπομονη :)

κι εγω μια απ τα ιδια.. νιωθω βαρια κ περπαταω σαν κατουρημενη-χεσμενη κορδωτη!!!

προσπαθω να το ελεγξω αλλα δε γινεται...

εν τω μεταξυ... απο προχθες ποναει λιιιιιγο, ελαχιστα, μεση κ κοιλια ωρες ωρες...

αλλα σκεφτομαι να μην ανησυχησω :/

twt6p2.png

Γιατί ρε alovesaki να βγει ελλιποβαρές... Ήδη είναι 2 κιλά θα πάρει σίγουρα άλλο μισό το ελαχιστότατο ωσπου να μπεις στο μήνα σου.... Μια χαρά θα γεννηθεί..... Φιλενάδα θα σε μαλώσω με το ζάχαρο...... Άντε τώρα θα ξεκινήσουμε τρυπήματα τώρα που φτάσαμε στην ουρά;;;;;;; Εεεεελαααααααααα!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...