Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα. σαρεσε ε? :P

βρε μπεμπουλακι, εχω απορια.... μ εχει προβληματισει το τικερακι σου πολλε φορες... 13/9 που λεει αρχη του α τριμηνου, ηταν η τελευται σου περιοδος?

30/08 ηταν η τελευταία περίοδος.μετα απο 2 εβδομάδες δεν αρχίζει να μετράει;

LJqDp3.png

το πρωτο μου νινι ειναι!!

ναι εχω κ τη βαση, αλλα πως μπαινει η φουντα της κουνουπιερας στη βαση;; δεν εχει καμια οδηγια!!

Έχω δει που υπάρχουν 2 ειδών κουνουπιέρες, αυτές που μπαίνουν στο ματζαφλάρι και αυτές που είναι στρογγυλές στην κορυφή... Αλλά δεν ξέρω αν είναι απλώς θέμα ντιζάιν και μπαίνουν όλες σε όλες τις βάσεις ή αν καθεμιά θέλει τη δική της βάση... εγώ περιμένω να έρθει η προίκα να δω τι θα χρειαστεί, ίσια ή στρογγυλή... Παρεμπιπτόντως, έχω παραγγείλει την προίκα από μια βιοτεχνία μέσω internet εδώ και 1,5 μήνα και ακόμα τη ράβουν... Απο χρυσό την φτιάχνουν ήθελα να 'ξερα;

κοριτσια, δε σας τη σπανε οταν λετε οτι εχετε αυπνιες κ σας λενε "αχαχαχ... νασε δω οταν θα γεννησεις τι θα κανεις"!!!

λες κ τωρα κανουμε κλαμπινγκ κ ξενυχταμε απο επιλογη.... εγω παντως απο την αρχη της εγκυμοσυνης δεν κοιμαμαι....

Εμένα ευτυχώς δεν μου το έχει πει κανείς αυτό... Το μόνο που μου λένε είναι να κοιμάμαι όποτε μπορώ... αλλά τον μεσημεριανό ύπνο δεν τον χωνεύω....

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Τις 40 εβδομαδες τις μετρανε απο την πρωτη ημερα τελευταιας περιοδου..ρωτησα γιατι αναρρωτιομουν αν ειχες τοτε τηπ πως εχεις τοτε πητ.

Τελικα εκανα εγγραφη το απογευμα γιατι μ ετρωγε η περιεργεια κ καταλαβα πως απονπου υπολογιζει το α τριμηνο.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου το λενε συγκεκριμενα ατομα κ μαλιστα με ηδονη, λες κ δεν ξερω οτιντο μωραθελουν ξενυχτι.η λες κ.υπαρχει καμια μανα που δεν ξενυχτησε κ μονο μερικες κουραστηκαν

twt6p2.png

Dorita, παρηγγειλες να φερουνε στην πολη τα πεοικια του, σρη βενετια τα ρουχα του κ τα χρυσαφικα του;

Ανα γειά σου!!!!! Αυτό έψαχνα αλλά δεν το θυμόμουν ακριβώς πως το λένε... (πως θα νανουρίζω το μωρό οεο;;; σαν τη μανα μου εμένα με το "ένα πρωινό η Παναγιά μου"; :tongue:)

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Λοιπόν ειλικρινά κι εγώ έχω να κοιμηθώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Τουλάχιστον τώρα είμαι σε άδεια και αν μου την δώσει ρίχνω έναν υπνάκο καμια ώρα μέσα την μέρα. Εν τω μεταξύ, ξυπνάω που ξυπνάω γύρω στις 7-8 φορές για τουαλέτα, μετά της 4 βαράω και μύγες, βλέπω το ΕΚΠΟΜΠΕΣ στον αλφα με τον Δούζη που έχει και υπότιτλους και δεν ενοχλώ και τον άντρα μου. Μετά απο συνήθεια σηκωνόμαι και στις επτά και μετά τέλος. Σήμερα κοιμήθηκα το μεσημέρι 15,30-16,30 και ειμαι σαν αποβλακωμένο τώρα. Αραγέ μετά τι ξενύχτια θα κάνουμε?????????????????? ΟΕΟ???????:tongue:

Κουνουπιέρα δεν έχω πάρει ακόμα, θα πάρω μεσα στις επόμενες μέρες. Πηγα εχθές και πηρα 2 νυχτικιές για το νοσοκομείο.

Σήμερα έκανα το πρώτο πλυσιμο για τα ρουχα του μπέμπη. Αντε περνάνε οι μερες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ο,τι κανουν ολες: θα σκουντουφλαμε, θα μας παιρνεινο.υπνος με.το μωρο.αγκαλια κ θα μας πεφτει, θα ξυπναμε απ το ουααααα κ θα νομιζουμε οτιντο σακατεψαμε, θα ειμαστε μεσα στα νευρα κ στη μπιχλα κ θα χουμς κ τους καλοθελητες γυρω γυρω να μας λενς οτι μας τα λεγαν, κι ο τι ετσινπρεπει να κανουμε το ενα, ετσι το αλλο κ εται οπως θα ναι τα νευρα μας σπασμενα θα βρισουμε οσους κρατιομαστε κ δε βριζουμε τοσον καιρο κ ησυχασουμε κναυτοι κ εμεις : p

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ο,τι κανουν ολες: θα σκουντουφλαμε, θα μας παιρνεινο.υπνος με.το μωρο.αγκαλια κ θα μας πεφτει, θα ξυπναμε απ το ουααααα κ θα νομιζουμε οτιντο σακατεψαμε, θα ειμαστε μεσα στα νευρα κ στη μπιχλα κ θα χουμς κ τους καλοθελητες γυρω γυρω να μας λενς οτι μας τα λεγαν, κι ο τι ετσινπρεπει να κανουμε το ενα, ετσι το αλλο κ εται οπως θα ναι τα νευρα μας σπασμενα θα βρισουμε οσους κρατιομαστε κ δε βριζουμε τοσον καιρο κ ησυχασουμε κναυτοι κ εμεις : p

Ειλικρινά το λέω, μακάρι (ΘΕΕ ΑΚΟΥΣ?) μακάρι να μου είναι οσο ήσυχος είναι τώρα στην κοιλιά και να κοιμάται οσες ώρες κοιμάται τώρα στην κοιλιά! (ΘΕΕ ΑΚΟΥΣ ή να το επαναλάβω πάλι????) Δεν έχει καμια φατσούλα στο πλάι που να ειναι στα γόνατα και να παρακαλάει? Απαράδεκτο φόρουμ, μισές δουλειές!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας κι από μας...

σήμερα είχαμε υπέρηχο, όλα φυσιολογικά, είμαστε 2400 (στις 40 μπορεί να πιάσουμε κ τα 3800!), ίχνος από ωρίμανση πλακούντα κανένα οπότε έχουμε σίγουρα 4 εβδομάδες και βάλε, αλλά η θέση μας ισχιακή και πάλι ισχιακή....

εγώ επειδή μου έδωσαν λίκνο πήρα κουνουπιέρα με λάστιχο των 3 ευρώ...

έπλυνα κι εγώ τα πρώτα του (βασικά τις πετσέτες του) μιας και έχει καλό καιρό που είπανε θα κρατήσει κι αύριο...

Μιας κ αναφερθηκε... ξερει κανεις για βαθμο ωριμοτητας πλακουντα;

Εμενα χθες, 34 εβδομαδες, ηταν grade2.

Καλο, κακο, νορμαλ;

εμένα δε μου είπε βαθμό, απλά ρώτησα για την ωρίμανση και μου είπε ότι δεν είναι γερασμένος κι ότι αν ήταν θα σήμαινε πρόωρο τοκετό, δηλ. είναι καλό που δεν είναι γερασμένος.

εμένα δε μου είπε βαθμό, απλά ρώτησα για την ωρίμανση και μου είπε ότι δεν είναι γερασμένος κι ότι αν ήταν θα σήμαινε πρόωρο τοκετό, δηλ. είναι καλό που δεν είναι γερασμένος.

Μαλιστα... εγω ξερω οτι ο πιο.μεγαλος.βαθμος γηρανσης ειναινομ grade3 αλλα δεν ξερω αν στη βδομαδα που ειμαι ειναι οκ ο 2...

Αν δεν ηταν δε θα ελεγε να με δει πιο συντομα; η κατι;

Θα με δει.σε δυο.βδομαδες παλι, 36 δλδ...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...