Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

λευκά κομμάτια;;; φοβερό!!!

δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη, αλλά θα το ψάξω στην ειδικότητα, γιατί εδώ μόνο για ομοιοπαθητικούς έχω ακούσει να ασχολούνται. ευχαριστώ πολύ.

δες αυτο ειναι οτι ακολουθησα, + τις βιταμινες που επαιρνα + τα candaway. Aν θεωρεις οτι μπορεις να το ακολουθησεις πες μου και θα σου στειλω και τις βιταμινες

http://www.bionews.gr/2010/04/03/δίαιτα-για-την-καταπολέμηση-της-κάντι/

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! γεννήσαμε!!!

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!

Λοιπόν ας τα πάρω απ'την αρχή!!

30/4 τετάρτη κατά της 6 το πρωί έσπασαν τα νερά! φύγαμε κατευθείαν για κλινική, μ'ετοίμασαν γρήγορα και 8.10 άκουσα το πρώτο κλάμα κ 8.11 το δεύτερο γέννησα με καισαρική φυσικά κι επισκληρίδιο,τα μωρά είναι πολύ καλά απλά λόγω των εβδομάδων που ήταν τα μεταφέραμε προληπτικά σε νοσοκομείο (το πρότεινε ο ντοκ λόγο ασφάλειας κ κόστους αν παραμέναν στην ιδ. κλιν.)!

γεννήθηκαν λοιπόν 2240 ο ένας κ 2350 ο άλλος! εγώ δυστυχώς τα είδα μόνο στο χειρουργείο κ μετά σε φωτόγραφίες που μου έφερε ο άντρας μου...στεναχωρέθηκα βέβαια αλλά είναι για το καλό τους. αντλώ ήδη με θήλαστρο για να μην κοπει το γάλα!!και πηγαίνουμε κ τα ταίζουμε με μπιμπερό!! λοιπόν κορίτσια μου είναι κούκλοι!!!κουκουβααααα!!

εγώ πονάω ακόμη βέβαια αλλά κάθε μέρα κ καλύτερα!

φιλιά στις κοιλίτσες!!!

Να σου ζήσουν! Τις καλύτερες ευχές για τα αγοράκια σου...Να είσαι γερή να τα χαίρεσαι

x4uqp3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! γεννήσαμε!!!

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!

Λοιπόν ας τα πάρω απ'την αρχή!!

30/4 τετάρτη κατά της 6 το πρωί έσπασαν τα νερά! φύγαμε κατευθείαν για κλινική, μ'ετοίμασαν γρήγορα και 8.10 άκουσα το πρώτο κλάμα κ 8.11 το δεύτερο γέννησα με καισαρική φυσικά κι επισκληρίδιο,τα μωρά είναι πολύ καλά απλά λόγω των εβδομάδων που ήταν τα μεταφέραμε προληπτικά σε νοσοκομείο (το πρότεινε ο ντοκ λόγο ασφάλειας κ κόστους αν παραμέναν στην ιδ. κλιν.)!

γεννήθηκαν λοιπόν 2240 ο ένας κ 2350 ο άλλος! εγώ δυστυχώς τα είδα μόνο στο χειρουργείο κ μετά σε φωτόγραφίες που μου έφερε ο άντρας μου...στεναχωρέθηκα βέβαια αλλά είναι για το καλό τους. αντλώ ήδη με θήλαστρο για να μην κοπει το γάλα!!και πηγαίνουμε κ τα ταίζουμε με μπιμπερό!! λοιπόν κορίτσια μου είναι κούκλοι!!!κουκουβααααα!!

εγώ πονάω ακόμη βέβαια αλλά κάθε μέρα κ καλύτερα!

φιλιά στις κοιλίτσες!!!

Γλυκουλαααααααααααααααααααα

να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!! Μια χαρά είναι σε βάρος... δε θα κάτσουν και πολύ στη ΜΕΝΝ φαντάζομαι!!! άντε με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

αχ, να σας πω τώρα τον πόνο μου; για τον οποίο μπήκα, αλλά με τα ευχάριστα της καρδούλας τον προσπέρασα προς στιγμήν.

κάτι για φτυάρια, γκρέιντερ, γερανούς λέγατε προ ημερών... στείλτε κι εδώ πάνω το κατιτίς...

λοιπόν στο θέμα μου... δεν φτάνει που ενώ μένει 5΄ με τα πόδια δεν με βοηθάει καθόλου (γιατί τάχα δεν μπορεί), σήμερα της είπα ότι όταν με το καλό έρθει το μωρό θα έρθει κι η μαμά μου από άλλη πόλη να με βοηθήσει, αλλά δεν συμφωνεί γιατί "ο κόσμος θα πει ότι δεν την θέλω"!!! το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό;;; δηλ. εγώ θα μείνω εντελώς αβοήθητη για το τι θα πει ο κόσμος;;;; κι άμα κάνω καισαρική (γιατί ο μπέμπης δεν γύρισε ακόμα) τι θα απογίνω;

άντε μετά από αυτά να παλέψεις με την κατάθλιψη... μία έτσι μία αλλιώς...

Μα δε θα έρθει η μαμα σου όταν γεννήσεις??? Είναι δυνατόν?? Αστην να λέει...

nzQbp2.png fxUip2.png

Βασικά του είπα αυτό που δεν έχω δει τη φάτσα του μωρού κ μ πε ότι αν δεν είχαμε δει φάτσα (που όντως την έχουμε δει έχει δίκιο το θυμήθηκα μετά) δεν θα είχε υπογράψει ο γιατρός τη β επιπέδου... Και ότι χθες εφόσον η μικρή δεν είχε καλή θέση για να δούμε μουρίτσα δεν μπήκαν στη διαδικασία 3d υπερήχου... Μ πε και το κορυφαίο: ήθελες μ λέει να στη βγάλουμε με το λώρο μέσα στη μούρη να νομίζεις ότι το παιδί έχει προβοσκίδα....;;;;; lol!!!!!! Μου υποσχέθηκε να προσπαθήσουμε στο ιατρείο την άλλη εβδομάδα!!!!!

Εμείς πάντως μόνο προφιλ έχουμε δει... το τι γλυκο τρωω καθε φορά στον υπέρηχο και τι περπάτημα ρίχνω και τι σκούντηγμα του κάνει ο γιατρός με το μαρκούτσι του υπέρηχου δε λέγεται! Έχει άποψη από τώρα το σκατούλι και δε θέλει να γυρίσει φάτσα... αλλα δε με ενοχλει... σε ενα μήνα θα τον δω!

ααααααααααα.... ξέχασα... μάλλον έβγαλα άκρη και με το ΙΚΑ. Μίλησε σήμερα ο λογιστής μας με τον προϊστάμενο εσόδων του ΙΚΑ που ανήκει η επιχείρηση και στείλαμε χαρτί για επίσπευση του ελέγχου ΑΠΔ και Ενσήμων και μάλλον ως τη Δευτέρα θα χει κλείσει το θέμα!!!!!! αχαχ!!!! Ευτυχώς που μ κοψε και τους είπα ότι θα έχουν πρόβλημα γιατί δεν έχουν χαρτί που τους καλύπτει γιατί δεν μου πληρώνουν μισθοδοσία και εισφορές και κινητοποιήθηκαν!!!!! Άμα λήξει έτσι θα πάω να το τρίψω στη μούρη της υπαλλήλου που ήταν τόοοοοοοοοοσο ευγενική........

Μπράβο κοριτσάκι!!! Άντε, εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα τώρα!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

αχ, να σας πω τώρα τον πόνο μου; για τον οποίο μπήκα, αλλά με τα ευχάριστα της καρδούλας τον προσπέρασα προς στιγμήν.

κάτι για φτυάρια, γκρέιντερ, γερανούς λέγατε προ ημερών... στείλτε κι εδώ πάνω το κατιτίς...

λοιπόν στο θέμα μου... δεν φτάνει που ενώ μένει 5΄ με τα πόδια δεν με βοηθάει καθόλου (γιατί τάχα δεν μπορεί), σήμερα της είπα ότι όταν με το καλό έρθει το μωρό θα έρθει κι η μαμά μου από άλλη πόλη να με βοηθήσει, αλλά δεν συμφωνεί γιατί "ο κόσμος θα πει ότι δεν την θέλω"!!! το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό;;; δηλ. εγώ θα μείνω εντελώς αβοήθητη για το τι θα πει ο κόσμος;;;; κι άμα κάνω καισαρική (γιατί ο μπέμπης δεν γύρισε ακόμα) τι θα απογίνω;

άντε μετά από αυτά να παλέψεις με την κατάθλιψη... μία έτσι μία αλλιώς...

μια ειναι η λυση. εαν εισαι ευγενικη μαζι της, να σταματησεις να εισαι!!

δε θα την βρισεις, ακομα,αλλα θα της πεις στα μουτρα οτι το ποτε θα ρθει η μαμα σου σπιτι σου δεν ειναι κατι που θα διαπραγματευτεις με τη γειτονια!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

μια ειναι η λυση. εαν εισαι ευγενικη μαζι της, να σταματησεις να εισαι!!

δε θα την βρισεις, ακομα,αλλα θα της πεις στα μουτρα οτι το ποτε θα ρθει η μαμα σου σπιτι σου δεν ειναι κατι που θα διαπραγματευτεις με τη γειτονια!

Μ αρεσεις.: D

twt6p2.png

ααααααααααα.... ξέχασα... μάλλον έβγαλα άκρη και με το ΙΚΑ. Μίλησε σήμερα ο λογιστής μας με τον προϊστάμενο εσόδων του ΙΚΑ που ανήκει η επιχείρηση και στείλαμε χαρτί για επίσπευση του ελέγχου ΑΠΔ και Ενσήμων και μάλλον ως τη Δευτέρα θα χει κλείσει το θέμα!!!!!! αχαχ!!!! Ευτυχώς που μ κοψε και τους είπα ότι θα έχουν πρόβλημα γιατί δεν έχουν χαρτί που τους καλύπτει γιατί δεν μου πληρώνουν μισθοδοσία και εισφορές και κινητοποιήθηκαν!!!!! Άμα λήξει έτσι θα πάω να το τρίψω στη μούρη της υπαλλήλου που ήταν τόοοοοοοοοοσο ευγενική........

Κι.εσυ μ.αρεσεις : D

Ελπιζω να ληξει το.θεμα :)

twt6p2.png

Mardo, με καλυψε η δημητρα.. αχαχα

Καλα, ειναι δυνατον να σου πει κι αν θα ρθει.η μανα σου η οχι;;;; εχει ξεφυγει!!!

Κι ομως αλοβεσάκι μου περνουνε θάρρος κυρίως αν το σπίτι το έχουνε δώσει εκεινοι και θεωρούν (με το δικαίωμα βεβαια που δίνει ο συζυγος) οτι ακόμα ειναι δικό τους!!! Οι περισσοτεροι γονεις και πεθερικα θεωρούν οτι μπορούν να κάνουν κουμάντο μονο και μονο επειδή αφηνουν ένα σπιτι προικα. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο ισχυει για την mardo. Είναι η γενική μου άποψη

Βεβαια βρε κορίτσια και χωρις να με παρεξηγήσετε αλλά και οι περισσοτερες μαμάδες έρχονται και μπαστακώνονται στα σπιτια χωρίς να ρωτάει κανεις αν ενοχλούνται οι γαμπροι! (κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τώρα). Οι γαμπροί σχεδόν ποτέ δεν μιλάνε γιατί κυριολεκτικά χεστήκανε (συγνώμη για την έκφραση) γιατι θέλουν να υπάρχει κάποια να κάνει δουλειές στο σπίτι.

Η λύση είναι μια, θα βάλεις την μαμά σου να μεινει με την πεθερά σου, θα φαγωθούν μεταξύ τους και θα γλιτώσετε απο καβγάδες εσύ και ο άντρας σου γιατι στα περισσότερα ζευγάρια οι έξω δημιουργούν τα προβλήματα! :tongue::tongue:;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

δες αυτο ειναι οτι ακολουθησα, + τις βιταμινες που επαιρνα + τα candaway. Aν θεωρεις οτι μπορεις να το ακολουθησεις πες μου και θα σου στειλω και τις βιταμινες

http://www.bionews.gr/2010/04/03/δίαιτα-για-την-καταπολέμηση-της-κάντι/

σου έστειλα πμ.

Η λύση είναι μια, θα βάλεις την μαμά σου να μεινει με την πεθερά σου, θα φαγωθούν μεταξύ τους και θα γλιτώσετε απο καβγάδες εσύ και ο άντρας σου γιατι στα περισσότερα ζευγάρια οι έξω δημιουργούν τα προβλήματα! :tongue::tongue:;)

χαχα! δεν παίζει όμως τέτοιο σενάριο, γιατί η μαμά μου είναι διακριτικότατη κι έχουν άριστες σχέσεις.

πάντως στην περίπτωσή μου η γυναίκα όντως έχει ξεφύγει και χρήζει ψυχιάτρου, έχει άπειρες φοβίες

(ελπίζω να καταφύγει πριν τον αποζητήσω εγώ!)

χαχα! δεν παίζει όμως τέτοιο σενάριο, γιατί η μαμά μου είναι διακριτικότατη κι έχουν άριστες σχέσεις.

πάντως στην περίπτωσή μου η γυναίκα όντως έχει ξεφύγει και χρήζει ψυχιάτρου, έχει άπειρες φοβίες

(ελπίζω να καταφύγει πριν τον αποζητήσω εγώ!)

Εχω και σε αυτό λυση, Θα βρεις μια ψυχίατρο περιπου στην ηλικία της, θα την παρουσιάσεις ως μαία πχ, και θα την φέρνεις οποτε αποφασιζει η πεθερά σου να έρχεται σπιτι σου (θα σου βγει και οικονομικότατη αφου δεν πατάει). Ετσι θα έρχεται, θα κάνει και την ωραιοτατη ψυχοθεραπεία της.....

Μην την αφήσεις να έρχεται με αδεια χέρια, ας φέρνει και καμια κατσαρόλα φαγητό... για το εγγόνι της το κάνει!!!;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εχω και σε αυτό λυση, Θα βρεις μια ψυχίατρο περιπου στην ηλικία της, θα την παρουσιάσεις ως μαία πχ, και θα την φέρνεις οποτε αποφασιζει η πεθερά σου να έρχεται σπιτι σου (θα σου βγει και οικονομικότατη αφου δεν πατάει). Ετσι θα έρχεται, θα κάνει και την ωραιοτατη ψυχοθεραπεία της.....

Μην την αφήσεις να έρχεται με αδεια χέρια, ας φέρνει και καμια κατσαρόλα φαγητό... για το εγγόνι της το κάνει!!!;)

φαγητό;;;;;;;;;;;;;;

τώρα έπεσες διάνα!!!

δεν μπορεί να μαγειρέψει "γιατί έχει ταχυκαρδίες"!!! (8 μήνες τώρα πιο πολλά έφαγα από τις γειτόνισσες, στα ώπα-ώπα μ' έχει ε;)

κοίτα, δεν πατάει τώρα χωρίς μωρό, μετά λέει θα έρχεται να το κρατάει, να το παίζει, να το ταΐζει (μάλλον μπιμπερό ονειρεύεται)

πάντως καλή ιδέα για μετά το 40ήμερο (θέλω να το κρατήσω), η από πάνω μας είναι και ψυχολόγος, βολεύει μια χαρά!

φαγητό;;;;;;;;;;;;;;

τώρα έπεσες διάνα!!!

δεν μπορεί να μαγειρέψει "γιατί έχει ταχυκαρδίες"!!! (8 μήνες τώρα πιο πολλά έφαγα από τις γειτόνισσες, στα ώπα-ώπα μ' έχει ε;)

κοίτα, δεν πατάει τώρα χωρίς μωρό, μετά λέει θα έρχεται να το κρατάει, να το παίζει, να το ταΐζει (μάλλον μπιμπερό ονειρεύεται)

χαχαχαχα μπας και εχεις την μανα μου για πεθερά? χαχαχαχαχαχα

Νυφούλα μου!!!!!!!!!!

Καλά ντε εντάξει, σιγουρα δεν εισαι η νυφη μου γιατί η μανα μου δεν θα στο κρατάει ουτε μετα! :tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...