Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Koριτσια μου μολις γυρίσαμε από τον υπέρηχο. Είμαστε 2,5 κιλά! Περνάει ο καιρός, πλησιάζουν οι μέρες! Ανυπομονώ να τον γνωρίσω! Παρεπιπτόντως κι εμένα με έκραξε η μαια για τα 14 κιλά. Ο γιατρός μου είχε πει να ειμαι μεταξύ 11-16 και αυτή σήμερα μου ειπε οτι δεν επρεπε να ξεπεράσω τα 12! Για αυτό κι εγώ τίμησα την στενοχώρια μου με ένα γλυκάκι! χαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο rania μου.και εγω μολις γύρισα απο τον γιατρο.ειμαστε 2,5 κιλά και μεγαλώνουμε μια χαρα!!απλως μου είπε να μην τρώω καθόλου γλυκά για να μην πάρω πολλα κιλά σε αυτόν τον τελευταίο μηνα.

LJqDp3.png

Μπραβο rania μου.και εγω μολις γύρισα απο τον γιατρο.ειμαστε 2,5 κιλά και μεγαλώνουμε μια χαρα!!απλως μου είπε να μην τρώω καθόλου γλυκά για να μην πάρω πολλα κιλά σε αυτόν τον τελευταίο μηνα.

Mπράβο κορίτσι μου. Κι εγώ πρέπει να ελαττώσω γιατί μου ειπε τα ιδια η μαία. Τι να σου πω ομως οτι θα κρατιέμαι? Δεν το εγγυόμαι! :tongue: Ποτε θα σε ξαναδεί?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 /β' 05/02

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 /β' 10/2

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' 10/2

alovesa ΠΗΤ 18/6 / β' 12/2

zottepyjama ΠΗΤ 20/06 /β' 10/02

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6 /β' 9/3

medoussaki ΠΗΤ 22/06 / β'

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 /β' 14/02

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' 20/02

Επαναφέρω για να βλέπουμε ποια έχει σειρά!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Mπράβο κορίτσι μου. Κι εγώ πρέπει να ελαττώσω γιατί μου ειπε τα ιδια η μαία. Τι να σου πω ομως οτι θα κρατιέμαι? Δεν το εγγυόμαι! :tongue: Ποτε θα σε ξαναδεί?

19 μαϊου θα με ξαναδεί.μου είπε οτι το μωρο εχει πάρει θέση αλλα ειναι ψηλά ακομα.

LJqDp3.png

Μπραβο τα μωρουλινια!!!

Μεγαλωνουμε καλεεεεε...

Βρε κοριτσια ,με τη thokos εχει.καμια επικοινωνια;

Ευχαριστω.για την ανοχη κ τηνσυμπαρασταση... για να με.δω..

Αυριο εχω κι εγω γιατρο :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

19 μαϊου θα με ξαναδεί.μου είπε οτι το μωρο εχει πάρει θέση αλλα ειναι ψηλά ακομα.

Κι εμένα θα με δει σε 3 βδομάδες αλλά ξεχαστηκα και δεν εκλεισα ραντεβου, θα πάρω την μαια μεθαυριο να την ρωτήσω ποτε έχει κενό ο γιατρός. Εν τω μεταξύ εμένα μου ειπε οτι μολις μπω στην 36η εβδομάδα δηλαδή σε τρεις βδομάδες πάλι θα έχω εβδομαδιαία επισκεψη στο Ρεα οπου θα γεννήσω και θα μπαίνω στον καρδιοτοκογράφο.

Σου ανέφερε τίποτα ο δικός σου?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπραβο τα μωρουλινια!!!

Μεγαλωνουμε καλεεεεε...

Βρε κοριτσια ,με τη thokos εχει.καμια επικοινωνια;

Ευχαριστω.για την ανοχη κ τηνσυμπαρασταση... για να με.δω..

Αυριο εχω κι εγω γιατρο :)

Κι εγώ την σκεφτόμουν σήμερα, λέτε να γέννησε?

Καλή επιτυχία για αυριο! Περιμένουμε νέα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμένα θα με δει σε 3 βδομάδες αλλά ξεχαστηκα και δεν εκλεισα ραντεβου, θα πάρω την μαια μεθαυριο να την ρωτήσω ποτε έχει κενό ο γιατρός. Εν τω μεταξύ εμένα μου ειπε οτι μολις μπω στην 36η εβδομάδα δηλαδή σε τρεις βδομάδες πάλι θα έχω εβδομαδιαία επισκεψη στο Ρεα οπου θα γεννήσω και θα μπαίνω στον καρδιοτοκογράφο.

Σου ανέφερε τίποτα ο δικός σου?

Οχι,δε μου είπε τιποτα!

LJqDp3.png

Καλημεραααα!!! Μπραβο στα νινακια σας!!! Ρανια θηριακι και το δικό σου ε; Μπράβο μπράβο!!! Κορίτσια τα κιλά σκοπός ήταν να μην τα πάρουμε μέχρι τώρα, απο δω και μπρος δεν γίνονται θαύματα, αυτά να μας λέγανε νωρίτερα, τώρα τα μωρά μας παίρνουν βάρος και η ζυγαριά ανεβαίνει καθε μερα, εγώ απλώς ελπίζω να μην πάρω πάνω 4 ακομα, δεδομένου ότι έχω 1,5 μηνα ακομα...:cool:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...