Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, μωρα κ αγχη : p

Ζυγιστηκα κ διαπιστωσα οτι σε 3 μερες εβαλα ενα κιλο!!!!

Η ειναι πλασματικο, η περιμενε περιμενε μπας κ το κλεισω κ οταν ειδε οτι δεν το.χω σκοπο μπηκε ετσι ξαφνικα....

Διαθεση : the same

Σας φιλω

Κοίτα μήπως έχεις πρηστεί... εγω την προηγούμενη βδομάδα πήρα 1,5 κιλό και παρατήρησα ότι με έκοβε η βέρα και οι κάλτσες... έβγαλα δαχτυλίδια, έκοψα τα αλάτια, καλα κομμένα τα είχα αλλά έκοψα και το τυρί και πολλά άλλα που έχουν κρυμμένο αλάτι... αλλά ο γιατρός μου είπε ότι πρεπει να καθομαι ξαπλα με τα πόδια ψηλά... τι να πω

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.... Καλή εβδομάδα.... Είμαι να σκάσω... Πήγα ΙΚΑ κ δεν μου δίνουν την άεια γιατί 75 ένσημα δεν είναι οριστικοποιημένα!!! Να το παρακολουθώ λέει κ όταν γεννήσω αν έχογν οριστικοποιηθεί τότε θα τα πάρω αναδρομικά!!!!!!!! Ωραία ε;;;;;;

Πάω για doppler και κάνω ασκήσεις εισπνοής εκπνοής για να ηρεμήσω... Θα σας πω μετά α νέα...

πάρε χαρτι απο τον εργοδότη!!!

υπομονή... πάντως και αναδρομικά γίνεται να ξέρεις, μην ανησυχείς, όταν θα καταθέσεις τα χαρτια για το επίδομα λοχείας...

nzQbp2.png fxUip2.png

Κοίτα μήπως έχεις πρηστεί... εγω την προηγούμενη βδομάδα πήρα 1,5 κιλό και παρατήρησα ότι με έκοβε η βέρα και οι κάλτσες... έβγαλα δαχτυλίδια, έκοψα τα αλάτια, καλα κομμένα τα είχα αλλά έκοψα και το τυρί και πολλά άλλα που έχουν κρυμμένο αλάτι... αλλά ο γιατρός μου είπε ότι πρεπει να καθομαι ξαπλα με τα πόδια ψηλά... τι να πω

πινε νερα! βοηθα στη διουρηση κ το ξεπρηξιμο! επισης ασπραδια αυγων, κοτοπουλακι ψητο κ μπανανες βοηθουν

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

πινε νερα! βοηθα στη διουρηση κ το ξεπρηξιμο! επισης ασπραδια αυγων, κοτοπουλακι ψητο κ μπανανες βοηθουν

αυγά τρώω 2 κάθε 2 μέρες περίπου, μπανάνα σχεδόν κάθε μέρα και νερό πολύ! και ήδη κατουράω κάθε 1 ώρα... χιχιχι

nzQbp2.png fxUip2.png

Λεπόν doppler ok, η μπέμπα 2200 όλες οι μετρήσεις καλές... Τη μούρη δε μας τη δείχνει με τπτ... Λέτε να επιφυλάσσει καμιά έκπληξή;;;; Την κεφάλα της την έχει κάτω, δν μ είπε αν έχει πάρει θέση!!!

Fuego δεν δέχονται το χαρτί του εργοδότη! Πρέπει ο ελεγκτής του ΙΚΑ λέει να περάσει τν έλεγχο..... Δεν ξέρω τι να κάνω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και απο μένα!!!

υπομονή σε όλες μας.. πλησιάζει ο καιρός και για μας! Καρδούλα να σου ζήσουν!!!

εγω προσπαθω να μην κάνω τιποτα και να την περνάω την μέρα μου ξάπλα!

Το ΣΚ κάναμε αρκετά ψωνάκια και κλείσαμε και κούνια επιτέλους.. ευτυχως που υπάρχει και το 10ήμερο εκπτώσεων οπου μας βοηθησε λίγακι.:P

Αυτό που λέτε με το βάρος και γω το χω... Πλέον περπατάω σαν την πάπια αλλά ειδικά αν μείνω ώρα όρθια νιώθω τη μικρή χαμηλά και σα να χει πάρει ένα κουτάλι κ ανακατεύει εκεί κάτω.... Ώρες ώρας νιώθω κ ένα πόνο στιγμιαίο σαν κάτι να τραβάει εκει μέσα... Λέτε να ναι ο λώρος!;;;;;;;;

Εγώ δε μιλάω για κιλά θα φάω ξύλο....

Για σουτιέν θηλασμού μμπανε και τα hm ότι έχουν καλά και οικονομικά!!!

καλησπέρα! εγω πάντως που πήρα ένα σουτιεν θηλασμου απο h&m νομιζω 20 ευρω, δεν με βολεψε καθολου οταν πήγα να το φορέσω μια φόρα! κατεληξα να παρω 2 άλλα απο μαγαζι με βρεφικα που είναι σε τύπου αθλητικού, τα δεν συγκρίνονται καν.. ανετα , μαλακα και πολύ βολικα και στα ιδια χρήματα!

Λεπόν doppler ok, η μπέμπα 2200 όλες οι μετρήσεις καλές... Τη μούρη δε μας τη δείχνει με τπτ... Λέτε να επιφυλάσσει καμιά έκπληξή;;;; Την κεφάλα της την έχει κάτω, δν μ είπε αν έχει πάρει θέση!!!

Fuego δεν δέχονται το χαρτί του εργοδότη! Πρέπει ο ελεγκτής του ΙΚΑ λέει να περάσει τν έλεγχο..... Δεν ξέρω τι να κάνω....

καλά σοβαρά? τι να πω βρε κοριτσι.. υπομονη οσο μπορεις.. τωρα που σταματήσαμε απο δουλεια, είναι τα μόνα χρήματα στα οποία ελπίζουμε οτι θα μας καταβάλουν.. και πάλι προβλήματα βλέπουμε οτι δημιουργούνται! κινήγατο όσο μπορεις, ρώτα και αλλόυ τι μπορει να κάνεις.. αν υπάρχει εναλλακτική , βάλε και τον εργοδότη εν τέλη στο παιχνίδι..

Μπράβο ωραία!!! Για να μη σας δείχνει μουρίτσα και να είναι το κεφάλι κάτω σημαίνει οτι έχει πάρει θέση!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι για το νερό; Η μαία μια φίλης μου, της είπε τώρα που μπήκε στον 9ο όχι πάνω από 1.5 λίτρο νερό την ημέρα για να αποφύγει τα πρηξίματα... κι εγώ ήξερα οτι το νερό βοηθάει στην καταπολέμηση της κατακράτησης και με μπέρδεψε...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μπράβο ωραία!!! Για να μη σας δείχνει μουρίτσα και να είναι το κεφάλι κάτω σημαίνει οτι έχει πάρει θέση!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι για το νερό; Η μαία μια φίλης μου, της είπε τώρα που μπήκε στον 9ο όχι πάνω από 1.5 λίτρο νερό την ημέρα για να αποφύγει τα πρηξίματα... κι εγώ ήξερα οτι το νερό βοηθάει στην καταπολέμηση της κατακράτησης και με μπέρδεψε...

ενταξει το ιδιο πραγμα νομιζω ειναι... 1,5 λιτρο ειναι μια χαρα, σαν καθαρο νερο, γιατι σκεψου οτι εχουν κ τα φρουτα νερο κ αν πιουμε καφε θα χει νερο , χυμοι κλπ... οποτε μια χαρα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Moody, ολα οκ με το μωρο λοιπον. Εστιασε σ αυτο κ, αν δε γινεται δουλεια, προσπαθηζε να βγαλεις απο το μυαλο σου το ικα.

Πρηξιμο εχω γενικως, κυριως το βραδυ ξυπναω κ με χιλιους κοπους βγαζω τη βερα που με σφιγγει... το καταλαβαινω κ στα παπουτσια τωρα πλεον, που καιντα πιο ανετα με σφιγγουν... αθλητικα κ μπαλαρινες, δε μιλαμε για τπτ εξτριμ, πχ εστω πολυ χαμηλοτακουνα..

Πηγε στη γιατρο... φυσικα μ εκραξε... μου ειπε κριμα για ενα μηνα να κανω ινσουλινη, αν κ αυτες ειναι τιμες ινσουλινης... θα την παρω πεμπτη να της πω τα νεα μου....

Φιλια σε ολες :*

twt6p2.png

Πηγε στη γιατρο... φυσικα μ εκραξε... μου ειπε κριμα για ενα μηνα να κανω ινσουλινη, αν κ αυτες ειναι τιμες ινσουλινης... θα την παρω πεμπτη να της πω τα νεα μου....

Ε ναι μωρέ, κρίμα τώρα στο τέλος να κάνεις ινσουλίνες... Λίγη ακόμη υπομονή για την μπεμπούλα σου!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Mπράβο στο μωράκι σας moodaki μου, βαριούτσικοι εισαστε. Τώρα για το ΙΚΑ τι να σου πω, υπομονή και ελπιζω πραγματικά να τα πάρεις αναδρομικά.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Προφανώς και έχει προτεραιότητα η μπέμπα κ χάρηκα που πήγαν όλα οκ αν και με ψιλοκεπετάξανε σήμερα γινόταν της τρελής!!!! Ευτυχώς ξέρω τους γιατρούς μου ότι δεν θα ρίσκαραν άρα πραγματικά πάμε καλά!!!

Rania μου δεν ξέρω να σου πω ο γενετιστής είπε ότι είμαστε οκ αλλά έτσι κ αλλιώς λόγω σακχάρου μικρή δε θα βγει!!!! Το βασικό ήταν ότι περίμετρος κοιλιάς και αμνιακό είναι τέλεια άρα είμαστε οκ!!!!! Όσο για το ΙΚΑ θα ξεκινήσω αύριο το ψάξιμο να δω τι άκρη θα βγάλω δεν θα το αφήσω έτσι γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...