Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αυτό που λέτε με το βάρος και γω το χω... Πλέον περπατάω σαν την πάπια αλλά ειδικά αν μείνω ώρα όρθια νιώθω τη μικρή χαμηλά και σα να χει πάρει ένα κουτάλι κ ανακατεύει εκεί κάτω.... Ώρες ώρας νιώθω κ ένα πόνο στιγμιαίο σαν κάτι να τραβάει εκει μέσα... Λέτε να ναι ο λώρος!;;;;;;;;

Εγώ δε μιλάω για κιλά θα φάω ξύλο....

Για σουτιέν θηλασμού μμπανε και τα hm ότι έχουν καλά και οικονομικά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό που λέτε με το βάρος και γω το χω... Πλέον περπατάω σαν την πάπια αλλά ειδικά αν μείνω ώρα όρθια νιώθω τη μικρή χαμηλά και σα να χει πάρει ένα κουτάλι κ ανακατεύει εκεί κάτω.... Ώρες ώρας νιώθω κ ένα πόνο στιγμιαίο σαν κάτι να τραβάει εκει μέσα... Λέτε να ναι ο λώρος!;;;;;;;;

Εγώ δε μιλάω για κιλά θα φάω ξύλο....

Για σουτιέν θηλασμού μμπανε και τα hm ότι έχουν καλά και οικονομικά!!!

Oσον αφορά τον πόνο μάλλον πιέζει το κεφάλι της στην λεκάνη σου όπως τεντώνεται, το έχω κι εγώ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ το βάρος αυτό το νιώθω πιο πολύ το βράδυ που έχω φάει κιόλας όλη μέρα, οπότε είναι πιο βαριά η κοιλιά έτσι κι αλλιώς, αλλά κι όταν έχω ώρα να πάω τουαλέτα δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά... Ακόμα και να γυρίσω πλευρό όταν κοιμάμαι είναι ιεροτελεστία, νιώθω οτι μουδιάζει η κοιλιά μου (όχι σύσπαση)... Από καούρες έχω περιστασιακά ευτυχώς...

Κάτι άσχετο, μπανάκι έχετε αγοράσει; τι προτιμήσατε; ή τι έχετε στο μυαλό σας; Εγώ σκέφτομαι για αρχή, μέχρι να πέσει ο αφαλός να το πλένω στο χέρι και όχι σε μπανάκι... στην συνάντηση με τη μαία που είχα πάει έδειχνε ένα μπανάκι που το είπε "αρκουδάκι" που στηρίζει το μωρό αλλά μου φάνηκε δύσκολο να μην βρέξεις τον αφαλό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγώ το βάρος αυτό το νιώθω πιο πολύ το βράδυ που έχω φάει κιόλας όλη μέρα, οπότε είναι πιο βαριά η κοιλιά έτσι κι αλλιώς, αλλά κι όταν έχω ώρα να πάω τουαλέτα δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά... Ακόμα και να γυρίσω πλευρό όταν κοιμάμαι είναι ιεροτελεστία, νιώθω οτι μουδιάζει η κοιλιά μου (όχι σύσπαση)... Από καούρες έχω περιστασιακά ευτυχώς...

Κάτι άσχετο, μπανάκι έχετε αγοράσει; τι προτιμήσατε; ή τι έχετε στο μυαλό σας; Εγώ σκέφτομαι για αρχή, μέχρι να πέσει ο αφαλός να το πλένω στο χέρι και όχι σε μπανάκι... στην συνάντηση με τη μαία που είχα πάει έδειχνε ένα μπανάκι που το είπε "αρκουδάκι" που στηρίζει το μωρό αλλά μου φάνηκε δύσκολο να μην βρέξεις τον αφαλό...

ναι κ γω κατω απ τη βρυση μεχρι να πεσει ο αφαλος! καλοκαιρι θα ναι, θα του ρθει του μωρου πιο βολικο!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Εμεις πήραμε μπανάκι απο το jumbo ενα διαφανες μπλε, πολύ ωραίο. οσον αφορά το μπάνιο του εμενα η μαια μου ειπε οτι αν τυχει και λερωθει ο αφαλος πχ με κακακια το κανω κανονικά μπανιο το παιδι με τον αφαλο μεσα στο νερο, απλως θα προσέξω πολύ μετά να το ξεπλυνω πολύ καλα με γάζα και οινοπνευμα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις δεν εχουμε h&m κ γενικα καμια αλυσιδα, οποτε θα καταφυγουμε στα παραδοσιακα καταστηματα με εσωρουχα η βρεφικα, που τσουζουν λιγο η στα τζαμπο.

Κι εγω κατω απ τη βρυση θα την πλενω- λενε αλλωστε δεν κανεινσε μπανακι μεχρι να πεσεινο αφαλος. Αλλα κ οσο μπορω να τη σηκωσω κατω απ τη βρυση λεω... μου φαινεται πιο πρακτικο.

Οταν ερθει η ωρα για μπανακι, μαλλον θα επιλεξω του ΙΚΕΑ που ειναι ο,τι πιο φτηνο εχω δει (6-7 ευρω) κ εχει κ αντιολισθητικο πατο. Δεν εχει βαση αλλα με βαση δεν εχω δει κατω απο 60 κ τοσα δεν παιζει να δωσω....

twt6p2.png

ε καλά σίγουρα, αν λερωθεί πρέπει να πλυθεί... πάντως έβλεπα κάτι ξένα βιντεάκια με το πρώτο μπάνιο του μωρού και σε όοολα μούλιαζαν το μωρό κανονικά μέσα στο λεκανάκι του, ενώ φυσικά δεν είχε πέσει ο αφαλός... άλλο ένα ζήτημα που διίστανται οι απόψεις...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ε καλά σίγουρα, αν λερωθεί πρέπει να πλυθεί... πάντως έβλεπα κάτι ξένα βιντεάκια με το πρώτο μπάνιο του μωρού και σε όοολα μούλιαζαν το μωρό κανονικά μέσα στο λεκανάκι του, ενώ φυσικά δεν είχε πέσει ο αφαλός... άλλο ένα ζήτημα που διίστανται οι απόψεις...

Τα έχω δει και εγώ αυτά τα βιντεο, και οταν μου ειπε η μαια οτι τον βαζω κανονικά στο νερο αν λερωθει απλως μου το επιβεβαίωσε. Στο κατω κάτω αν δεν επιτρεπόταν δεν θα υπήρχαν ξενοι, θα ειχαν πεθάνει ολοι! χαχαχαχα. Ξερω κι εγω... τι να πω!

Σημερα βαριέμαι πάρα πολυ! Κοβω βολτες μεσα στο σπιτι, η τηλ. δεν έχει τιποτα...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

αααααααα πιάσατε θέμα που ήθελα ν ανοίξω το πρωί.... Κατ αρχήν εγώ τρέμω στην ιδέα να την κάνω μπάνιο...λίγο που μαι ατσούμπαλη, λίγο που θα ναι μικροσκοπική.... Παναγιά μου βόηθα.... Χτες εκεί που πήραμε τα υπόλοιπα είδα μια ωραία μπανιέρα με ειδική βάση στήριξης που δεν βρέχεται και ο αφαλός γιατί είναι υπερυψωμένο το κορμάκι και μουλιάζουν μόνο τα ποδαράκια.... μου φάνηκε ακριβή (45 ευρώ.....lol!!!!!!!) αλλά το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι να κάνω σωστή δουλειά....

Με τον αφαλό μου χουν πει ότι μπορείς να βάζεις αδιάβροχη γαζούλα δεν ισχυει?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αααααααα πιάσατε θέμα που ήθελα ν ανοίξω το πρωί.... Κατ αρχήν εγώ τρέμω στην ιδέα να την κάνω μπάνιο...λίγο που μαι ατσούμπαλη, λίγο που θα ναι μικροσκοπική.... Παναγιά μου βόηθα.... Χτες εκεί που πήραμε τα υπόλοιπα είδα μια ωραία μπανιέρα με ειδική βάση στήριξης που δεν βρέχεται και ο αφαλός γιατί είναι υπερυψωμένο το κορμάκι και μουλιάζουν μόνο τα ποδαράκια.... μου φάνηκε ακριβή (45 ευρώ.....lol!!!!!!!) αλλά το σκέφτομαι σοβαρά αν είναι να κάνω σωστή δουλειά....

Με τον αφαλό μου χουν πει ότι μπορείς να βάζεις αδιάβροχη γαζούλα δεν ισχυει?

Δεν ξέρω για την γαζούλα, καλή ιδέα ακούγεται πάντως... Όσο για την μπανιέρα, αυτή λέω κι εγώ, αλλά για να πλυθεί το κορμάκι του/της θα πρέπει να ρίξεις νερό με την κανάτα οπότε θα κυλήσει αναγκαστικά... επίσης χρειάζονται 2 άτομα σε λεκανάκι γιατι κάποιος θα πρέπει να σηκώνει το κεφαλάκι και ο άλλος να ρίχνει το νερό με προσοχή για να μην βραχεί (υποτίθεται) ο αφαλός, μας το έδειχνε η μαία σε κούκλα και μου φαινόταν βουνό, το έκανα εικόνα στο μπάνιο μας και ίδρωσα, πιστεύω είναι πάρα πολύ δύσκολο έτσι, ενώ στο χέρι τσακ μπαμ... μου έδωσε και την ιδέα μια φίλη να βάλω στο νιπτήρα ένα σφουγγάρι μεγάλο ώστε να μη φοβάμαι μη γλυστρίσει και χτυπήσει και έτσι μάλλον θα το κάνω... Αλλά είπαμε το δύσκολο είναι οι πρώτες 10 μέρες μέχρι να πέσει ο αφαλός, μετά θα είναι πιο απολαυστικό πιστεύω :rolleyes:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!!!!!!

Άντε, πλησιάζουμε λοιπόν...

αγωνία, ετοιμασίες, εφιάλτες... όλα μαζί... αυτός ο μήνας δε βλέπω να περνάει με τίποτααααααααααααα

Ελπίζω να είστε καλά!

Φιλώ σας

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλημερα κοριτσια, μωρα κ αγχη : p

Ζυγιστηκα κ διαπιστωσα οτι σε 3 μερες εβαλα ενα κιλο!!!!

Η ειναι πλασματικο, η περιμενε περιμενε μπας κ το κλεισω κ οταν ειδε οτι δεν το.χω σκοπο μπηκε ετσι ξαφνικα....

Διαθεση : the same

Σας φιλω

twt6p2.png

Καλημέρα.... Καλή εβδομάδα.... Είμαι να σκάσω... Πήγα ΙΚΑ κ δεν μου δίνουν την άεια γιατί 75 ένσημα δεν είναι οριστικοποιημένα!!! Να το παρακολουθώ λέει κ όταν γεννήσω αν έχογν οριστικοποιηθεί τότε θα τα πάρω αναδρομικά!!!!!!!! Ωραία ε;;;;;;

Πάω για doppler και κάνω ασκήσεις εισπνοής εκπνοής για να ηρεμήσω... Θα σας πω μετά α νέα...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα κοριτσια, μωρα κ αγχη : p

Ζυγιστηκα κ διαπιστωσα οτι σε 3 μερες εβαλα ενα κιλο!!!!

Η ειναι πλασματικο, η περιμενε περιμενε μπας κ το κλεισω κ οταν ειδε οτι δεν το.χω σκοπο μπηκε ετσι ξαφνικα....

Διαθεση : the same

Σας φιλω

Μπορει να ναι πρηξιμο, για πινε νερα για να μην εχει κατακρατηση.

moody καλα ξεμπερδεματα... πες να μας πεις νεα μετα:D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...