Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Τα γλυκα για διαβητικους δεν επιτρεπονται στην.εγκυμοσυνη..

Για τ αλλα καλα τα λες... αλλα πειναω ρε γμτ...

Ψιτ, θα σου πω ενα μυστικό. Κι εγώ εδώ και 2 βδομάδες πεινάω πάρα πολύ. Μάλλον ειναι φυσιολογικο. Κι εγώ αυτό λεω συνέχεια. Εχω αρχισει και ξυπνάω το βράδυ για να φάω, και σημερα σηκωθηκε 6,15 και ετρωγα μπανάνα, στις 8,30 εφαγα τοστ. που συνήθως το πρωί δεν πεινάω καθόλου, και τωρα εφαγα διπλη μερίδα φαγητο και δεν με ενοχλεί καθόλου. Για να μην πω για το πω που έχω αγοράσει ενα 2λιτρο παγωτο απο το καρφουρ και του αλλάζω τον αδοξαστο εδώ και 3 μέρες! Ευτυχώς το απολαμβάνω και δεν το έχω τελειώσει ακομα, αλλά η ιδέα οτι μπορεί να τελειώσε και να μην έχω με αγχώνει!

Προσεξε μην αγχωνεσαι για φυσιολογικά πράγματα!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rania μου μ εμάς το πρόβλημα ειναι ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ξεπεράσουμε ποσότητες και να φάμε πράγματα εκτός προγράμματος... γι αυτό αγχώνεται η alovesa μας......

Tι να πω μουντάκι μου, το καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει candida και έχω κάνει τέτοια διατροφή για ενάμιση χρόνο αλλά με κρατούσε η σκεψη οτι το κάνω γιατί κουβαλάω έναν ηλιθιο μύκητα που πρέπει να πεθάνει, πόσο μάλλον τώρα που θα ειναι για τα μωράκια μας. Λοιπόν, δεν θέλει άγχος. ;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Άλλο, δεν ξέρω αν βοηθάει ή αν επιτρέπεται... δεν μπορείτε να μοιράζετε τις ποσότητες μέσα στην ημέρα; π.χ. το πρωί αν κάνει να φας τοστ φάε το μισό και μετά από 1 ώρα το άλλο μισό, αντί να φας όλο το μεσημεριανό στις 3 φάε το μισό στη 1 και το αλλο μισό στις 3... επίσης, ξηροί καρποί ανάλατοι (που λένε οτι φέρνουν κορεσμό - προσωπικά αν δεν φάω ένα μπολ δεν σταματάω) επιτρέπονται; για τα ενδιάμεσα εννοώ... Είναι βέβαια και οι μετρήσεις σας στη μέση που απ' ότι έχετε πει πρέπει να είναι μετά από κάθε γεύμα και με αυτό τον τρόπο δεν θα ξέρετε πότε να μετρηθείτε αλλά επειδή έμεινε λίγο ακόμα και ξέρετε πάνω κάτω τι σας ανεβάζει το ζάχαρο λέω μήπως είναι λύση αυτό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

πρέπει να γίνονται 6 γεύματα με μοιρασμένη ποσότητα υδατανθράκων σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού..... ενδιάμεσα εγώ τουλάχιστον κάνα κρακεράκι ή πολύ λίγους ξηρούς καρπούς και όχι συχνά.... δεν τρώμε όποτε θέλουμε δυστυχώς... σε μένα τουλάχιστον υπάρχει στάνταρ ωράριο.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου απο βάρος πως πάτε? Και δεν εννοώ ποσα κιλά πήρατε αλλά αισθάνεστε βαριά την κοιλιά σας χαμηλά? Εγώ έχω αρχίσει και νιωθω οτι κουβαλάω πέτρες!

αναλογως τη μερα.. καποιες ξυπναω κ ειμαι πιο πρησμενη, αλλες οχι τοσο.

βαρος χαμηλα,οχι, δε νιωθω.

α! εχω παρει 17 κιλα (μπραβο Δημητρα!) τα οποιω διατηρω εδω και κανα μηνα (μπραβο Δημητρα!)

αν κ προσεχω τι τρωω, η ζυγαρια δεν πεφτει! :cool::cool:

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Εγω νιωθω βαρος χαμηλα στην κοιλια... μερικες φορες οταν ειμαι ορθια νιωθω την αναγκη να βαζω τα χερια μου στο κατω μερος της κοιλιας κ να την κραταω.... αλλες φορες περπαταω καπως... σκυφτα να το πω; νιωθψ οτι αμα σηκωθω κανονικα ορθια θα γεννησω :/

Απο κιλα μεχρι προχθες ειχα παρει 6.

Πηγα τζαμπο.κοριτσια, τα σουτιεν θηλασμου ειχα 3,99 τελικα. Πηρα ενα να το δοκιμασω κ μου φαινεται ικανοποιητικο.... παντως αυτα που ειχα δοκιμασει με 14 κ 25 ευρω δεν ηταν καλυτερα.... οταν βρω ευκαιρια.να ξαναπαω μαλλον θα παρω αλλο ενα... νομιζω 2 ειναι οκ... τι λετε;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγω νιωθω βαρος χαμηλα στην κοιλια... μερικες φορες οταν ειμαι ορθια νιωθω την αναγκη να βαζω τα χερια μου στο κατω μερος της κοιλιας κ να την κραταω.... αλλες φορες περπαταω καπως... σκυφτα να το πω; νιωθψ οτι αμα σηκωθω κανονικα ορθια θα γεννησω :/

Απο κιλα μεχρι προχθες ειχα παρει 6.

Πηγα τζαμπο.κοριτσια, τα σουτιεν θηλασμου ειχα 3,99 τελικα. Πηρα ενα να το δοκιμασω κ μου φαινεται ικανοποιητικο.... παντως αυτα που ειχα δοκιμασει με 14 κ 25 ευρω δεν ηταν καλυτερα.... οταν βρω ευκαιρια.να ξαναπαω μαλλον θα παρω αλλο ενα... νομιζω 2 ειναι οκ... τι λετε;

Eτσι ακριβώς νιωθω κι εγώ ,οτι πρεπει να βαζω τα χερια απο κάτω για να την κραταω. Εγώ θα προτεινα να έχεις τρια γιατί αν αρχίσει το γάλα και ο θηλασμος θα λερωνομαστε λογικά και θα θες να έχεις ενα έξτρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

αναλογως τη μερα.. καποιες ξυπναω κ ειμαι πιο πρησμενη, αλλες οχι τοσο.

βαρος χαμηλα,οχι, δε νιωθω.

α! εχω παρει 17 κιλα (μπραβο Δημητρα!) τα οποιω διατηρω εδω και κανα μηνα (μπραβο Δημητρα!)

αν κ προσεχω τι τρωω, η ζυγαρια δεν πεφτει! :cool::cool:

Δεν ειναι πολλά Δημητρα, μια γνωστή μου ειχε πάρει 17 στον 5ο μήνα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν ειναι πολλά Δημητρα, μια γνωστή μου ειχε πάρει 17 στον 5ο μήνα!

ξερω γω μωρε, πολλα ειναι μου φαινονται!!! αλλα το γαμωτο ειναι οτι δε τα χαρηκα τα κιλακια μου! πηρα πολλα τους 4 πρωτους μηνες που το στομαχι μου ηταν χαλια κ τρεφομουν αποκλειστικα με : ψωμι, τυρι, κριτσινια, μακαρονια με τυρι, πουρε πατατας.

σουβλακια πιτσες κλπ να χω φαει συνολο 5 φορες στην εγκυμοσυνη μου!

δε βαριεσαι...ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να μαι παλι οπως παλια!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ξερω γω μωρε, πολλα ειναι μου φαινονται!!! αλλα το γαμωτο ειναι οτι δε τα χαρηκα τα κιλακια μου! πηρα πολλα τους 4 πρωτους μηνες που το στομαχι μου ηταν χαλια κ τρεφομουν αποκλειστικα με : ψωμι, τυρι, κριτσινια, μακαρονια με τυρι, πουρε πατατας.

σουβλακια πιτσες κλπ να χω φαει συνολο 5 φορες στην εγκυμοσυνη μου!

δε βαριεσαι...ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να μαι παλι οπως παλια!

Εγώ έχω πάρει 14, δεν με ενοχλούν καθόλου αλλά πιστεύω οτι αυτο που με κράτησε και δεν έχω πάρει περισσοτερα ειναι οι καούρες! Μιλάμε για αθλιες καούρες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ έχω πάρει 14, δεν με ενοχλούν καθόλου αλλά πιστεύω οτι αυτο που με κράτησε και δεν έχω πάρει περισσοτερα ειναι οι καούρες! Μιλάμε για αθλιες καούρες!

κ μενα εχουν ξεκινησει λιγακι αλλα δεν ειναι τοσο ενοχλητικες ακομα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...