Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

αυτο το πιπι συνεχεια βρε κοριτσια... τι βασανο!

άστα!!! έχω βαρεθεί να πηγαίνω!!

Εγώ μια φορά έκανα τις εξετάσεις που ήταν οι πρώτες και έκτοτε τίποτα!!!

Θώκι εσύ???????? (ρωτώ επειδή έχουμε ίδιο γιατρό)

και ρώτησα μα να μη κάνω εξετάσεις και μου΄είπαν δε χρειάζεται πολύ αργοτερα....δλδ φαντάζομαι με τη καμπύλη θα εννούσαν....μα τι αγωνίες ζουμε!! Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα συνεχώς το θυμάμαι..τώρα έχω άλλο γιατρό. Μα τόσο αραία....εντύπωση μου κάνει..

τις αίματος κ ούρων εννοείς? κοιτα εμένα με είχε βάλει να κάνω 1 φορά στην αρχή...μετά με το που μπήκα στο 2ο τριμ. κ μετά κ στον 2ο μήνα του β' τριμ. κ μάλλον τώρα θα με βάζει κάθε φορά που θα πηγαίνω...πάω σχεδόν 1 φορά τον μήνα αλλά τώρα θα έχει περάσει 1.5 μήνας που θα πάω..

Μη σου πω για το ξύρισμα και το κόψιμο νυχιών στα πόδια σε λίγο καιρό πόσο δύσκολο θα είναι!!! χιχιχιχιχι!!! Το πιπι δεν είναι τίποτα μπροστά τους!!

χαχχαχα αυτά τα έχω ήδη ψιλοξεχάσει...τα νύχια ειδικά...με το ξύρισμα το παλεύω λίγο σε καθιστή θέση...

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη σου πω για το ξύρισμα και το κόψιμο νυχιών στα πόδια σε λίγο καιρό πόσο δύσκολο θα είναι!!! χιχιχιχιχι!!! Το πιπι δεν είναι τίποτα μπροστά τους!!

εγω ευτυχως στο μπικινι κανω λειζερ κ τωρα που χω να κανω απ τον ιουνη, εχει βγει κατι σαν χνουδακι!

στα ποδια, κανω αποτριχωτικη, αλλα λεω κατα αρχες μαιου να παω να κανω ενα λειζερ στις γαμπες για να ξεμπερδευω για κανα 2μηνο.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εγω ευτυχως στο μπικινι κανω λειζερ κ τωρα που χω να κανω απ τον ιουνη, εχει βγει κατι σαν χνουδακι!

στα ποδια, κανω αποτριχωτικη, αλλα λεω κατα αρχες μαιου να παω να κανω ενα λειζερ στις γαμπες για να ξεμπερδευω για κανα 2μηνο.

rvta mono gia to leizer an kanei:!::!:

επιτρέπεται το λέιζερ?

και κάτι άσχετο στο μπικίνι που κάνεις πόσες φορές πρέπει να το κάνεις? δλδ ξεμπερδεύεις για πάντα ή όχι? κ πόσο κοστίζει?

lZDVp3.png

λειζερ εκανα για ενα χρονο - ειχα ηρεμησει!!! ειχα τελειωσει τις συνεδριες κ μετα θα πηγαινε περιπου 2 φορες το χρονο .

τον οκτωβρη που μαθα οτι ημουν εγκυος, ηταν να ξαναπαω, αλλα δεν....

μου το απαγορευσε! τωρα, εχει βγει τριχα αλλα μαλακη κ αδυναμη.

εγω κανω σε εναν γιατρο στους αμπελοκηπους , με 40 ευρω τη φορα . Πας περιπου καθε 40 μερες στην αρχη κ μετα αραιωνεις. κραταει περιπου 8-9 μηνες η θεραπεια.

Στις γαμπες ειχα κανει μια φορα, αλλα μετα δε ξαναπηγα. Τωρα λεω να παω, γιατι με το μωρο δε θα χω χρονο για αποτριχωση συνεχεια..θα ναι κ καλοκαιρι!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει μέχρι τον ιούνη πολύ λίγο θα χει βγει.

Έκανα κι εγώ αλλά δεν άντεχα τον πόνο και το άφησα. Μασχάλη μόνο έκανα αλλά με διακοπές γιατί έμεινα έγκυος και δεν ήθελα και μετά έκανα 2 φορές ακόμη. Μόλις γεννήσω μετάαπό κανα χρόνο θα ξεκινήσω παλι. γενικά ευτυχώς στα πόδια δεν έχω πολύ μόνο από το γόνατο και κάτω και αν τα αφήσω και πολύ καιρο. Μόνο μασχάλη μπικίνι ήθελα. Αλλά δεν παλεύεται το μπικίνι. Κι αν είσαι κι έγκυος αυτή η ταραχή κι ο πόνοε δε νομίζω ότι κάνει καλό σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν γυναικολόγοι που απαγορεύουν <εμένα μου χε πει δεν είναι σημαντικό μπορεί να περιμένει για την μασχάλη τότε> και άλλοι που σου λένε κάνε άφοβα!!

n3oUp2.png

λειζερ εκανα για ενα χρονο - ειχα ηρεμησει!!! ειχα τελειωσει τις συνεδριες κ μετα θα πηγαινε περιπου 2 φορες το χρονο .

τον οκτωβρη που μαθα οτι ημουν εγκυος, ηταν να ξαναπαω, αλλα δεν....

μου το απαγορευσε! τωρα, εχει βγει τριχα αλλα μαλακη κ αδυναμη.

εγω κανω σε εναν γιατρο στους αμπελοκηπους , με 40 ευρω τη φορα . Πας περιπου καθε 40 μερες στην αρχη κ μετα αραιωνεις. κραταει περιπου 8-9 μηνες η θεραπεια.

Στις γαμπες ειχα κανει μια φορα, αλλα μετα δε ξαναπηγα. Τωρα λεω να παω, γιατι με το μωρο δε θα χω χρονο για αποτριχωση συνεχεια..θα ναι κ καλοκαιρι!

θα το κοιτάξω τότε! έχω κ ξαδέρφη με στούντιο αισθητικής οπότε ίσως μου κοστίσει κ λιγότερο :D

lZDVp3.png

Εντάξει μέχρι τον ιούνη πολύ λίγο θα χει βγει.

Έκανα κι εγώ αλλά δεν άντεχα τον πόνο και το άφησα. Μασχάλη μόνο έκανα αλλά με διακοπές γιατί έμεινα έγκυος και δεν ήθελα και μετά έκανα 2 φορές ακόμη. Μόλις γεννήσω μετάαπό κανα χρόνο θα ξεκινήσω παλι. γενικά ευτυχώς στα πόδια δεν έχω πολύ μόνο από το γόνατο και κάτω και αν τα αφήσω και πολύ καιρο. Μόνο μασχάλη μπικίνι ήθελα. Αλλά δεν παλεύεται το μπικίνι. Κι αν είσαι κι έγκυος αυτή η ταραχή κι ο πόνοε δε νομίζω ότι κάνει καλό σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν γυναικολόγοι που απαγορεύουν <εμένα μου χε πει δεν είναι σημαντικό μπορεί να περιμένει για την μασχάλη τότε> και άλλοι που σου λένε κάνε άφοβα!!

πονουσες ε;; και γω, αλλα εβαζα τη μεγαλυτερη ενταση!

εγω σκοπευω στο μπικινι, να τις ψαλιδιζω μονο οσο ειμαι εγκυος.

μαιο λεω να παω να κανω μια συνεδρια με χαμηλη ενταση, αλλα ακομα δε ξερω!

και γω ποδια απο γονατο και κατω, πιο πανω ειναι ξανθες, οποτε δε τις χτυπαει το λειζερ.

μασχαλη εκανα 3 φορες κ δε ξαναβγηκε τιποτα! βεβαια , ποτε μου δεν ειχα πολλες τριχες στη μασχαλη.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

πονουσες ε;; και γω, αλλα εβαζα τη μεγαλυτερη ενταση!

εγω σκοπευω στο μπικινι, να τις ψαλιδιζω μονο οσο ειμαι εγκυος.

μαιο λεω να παω να κανω μια συνεδρια με χαμηλη ενταση, αλλα ακομα δε ξερω!

και γω ποδια απο γονατο και κατω, πιο πανω ειναι ξανθες, οποτε δε τις χτυπαει το λειζερ.

μασχαλη εκανα 3 φορες κ δε ξαναβγηκε τιποτα! βεβαια , ποτε μου δεν ειχα πολλες τριχες στη μασχαλη.

Μασχάλη είχα κάνει 4 φορές και μετά έμεινα έγκυος. Μετά αφού γέννησα κι αν θυμάμαι καλά πήγα δυο φορες αλλά επέιδή δεν έχω κι εγώ πολύ πρόβλημα το άφησα. Τώρα νομίζω ότι έχει λίγο αυξηθεί το φανόμενο τρίχας και θα χρειαστώ επαναληψεις στη μασχάλη!!!

Μπικίνι δε ξέρω ενώ δεν είμαι κι εκεί γεμάτο δεν γούσταρα τέτοιο πόνο. Με ξυραφάκι μια χαρά!!!

Κομπλέ από τρίχες!! αχαχαχχαχαχα

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Μασχάλη είχα κάνει 4 φορές και μετά έμεινα έγκυος. Μετά αφού γέννησα κι αν θυμάμαι καλά πήγα δυο φορες αλλά επέιδή δεν έχω κι εγώ πολύ πρόβλημα το άφησα. Τώρα νομίζω ότι έχει λίγο αυξηθεί το φανόμενο τρίχας και θα χρειαστώ επαναληψεις στη μασχάλη!!!

Μπικίνι δε ξέρω ενώ δεν είμαι κι εκεί γεμάτο δεν γούσταρα τέτοιο πόνο. Με ξυραφάκι μια χαρά!!!

Κομπλέ από τρίχες!! αχαχαχχαχαχα

ε ναι!! εγκυμοσυνη κ τριχα πανε μαζι!! αφου φουλαρουμε στην ορμονη.....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' επιπέδου 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' επιπέδου 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' επιπέδου 20/02

Σημειωστε καλέεεεεεε

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 . 10/2 Β επιπεδου

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' επιπεδου 10/2

moody ΠΗΤ 28/06

n3oUp2.png

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' επιπεδου 10/2

moody ΠΗΤ 28/06

Δήμητρα γνωρίζετε φύλλο???:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

moody ΠΗΤ 28/06

Σημειωστε καλέεεεεεε

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 β επιπεδου 10/2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...