Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Άκουσα το όνομά μου και ήρθα!!!!!! Έλααααααααα μείνανε μόλις 6 εβδομαπδες ρε φιλενάδα άντεξες μήνες ολόκληρους στον ενάμιση μήνα θα κολώσουμε;;;;;; Το ξέρω για σας που το παλεύετε μόνο με διατροφή είναι πολύ πιο δύςκολο....Και γω πεινάω.... Πολύ... Και συνέχεια.... Και εχω λυσσάξει να φάω παγωτο.... Τώρα έφαγα στη λούφα ένα μικρό..... Έχω και τν άντρα μου που με τσεκάρει σα δεσμοφύλακας.... Το καλό είναι να ξέρεις ότι τον 8ο σταθεροποιείται κάπως η κατάσταση... Εγώ πχ ηρέμησα.... Εσύ πώς πας από μετρήσεις!!!!;;;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι νηστειας ειναι παντα καλες... οι μεταγευματικες ποτε μεσα στομορια, ποτε εξω, αλλα τρωω βλακειες κ πολυ, ειναι αποριας αξιον που δεν ειναι ολες εξω...

Χθες κ μεσημερ κ βραδυ ηταν εκτος, σημερα παλι το μεσημερι εκτος.... αλλα εφαγα αλλααντι αλλων κ σε συνδυασμους κ σε ποσοτητα κ σε σσυχνοτητα...

Πραγματικα, νιωθω οτι δεν εχω ψυχικες αντοχες,λογω της γενικοτερης ψυχολογικης καταπτωσης....

twt6p2.png

Κοίτα τουλάχιστον είναι θετικό ότι ξέρεις ότι ξεφεύγεις κ ανεβαίνει... Το πρόβλημα θα ήταν να έτρωγες κανονικά και να έφτανε στο Θεό!!!!! Σε νιώθω όσο μπορώ γιατί εγώ είμαι σε ευνοϊκότερη ας πούμε θέση σε σχέση με το τι μπορώ να φάω.... Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο γενικά... Μου το λέγανε ότι ο 8ος είναι δύσκολος μήνας, φτάνεις λέει σε σημείο να νιώθεις ότι ήσουν έγκυος μια ζωή!!!! Τελειώνουμε όμως ρε κοριτσάκι... Όσο για την ψυχολογία δεν ξέρω να σου πω κ πολλά... Μ έχει σώσει πιστεύω το γεγονός ότι δουλεύω ακόμη και έχω να ασχολούμαι μ ένα κάρο πράγματα!!!! Πιστεύω κ γω αν ήμουν σπίτι θα χα τρελαθεί!!!!! Βολτες κ δουλειές, βιβλίο ό, τι γενικά μας κάνει να ξεχνιόμαστε.... Θα περάσει που θα πάει!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Και μεχρι τι νουμερο να εχει αραγε;

Που τα εχει; με τα αλλα εσωρουχα, πιζαμες.κτλ η με τα βρεφικα;

Αχ, κοριτσια, νουθετηστε με λιγο!!

Απο τη μεγαλη βδομαδα κ μετα δε μπορω με τπτ να μαζευτω με τη διατροφη!!!

Πειναω πολυ, κουραστηκα πολυ με τα μη κ μη, εχω νευρα, αγχος κ κακη διαθεση κ τρωω ο,τι ναι, χωρις να μπορει να με συγκρατησει η σκεψη του σακχαρου..

Ταρακουνηστε με.... βριστε με.... υπενθυμιστε μου τους κινδυνους...

Moodyyyyyyyyyyyy

Στο κατάστημα που πήγα εγώ τα είχε σε δύο σημεία, στα εσώρουχα και στα είδη περιποίησης μωρού (κρέμες, αφρόλουτρα, συσκευές για τις μυξούλες κλπ)... Το είδα μέχρι 100C, εγώ δεν έχω μεγάλο στήθος (μου κάνει σε αυτή τη φάση και το 80αρι), πήρα το 85 και έχει αρκετό περιθώριο για την περίπτωση που αυξηθεί κι άλλο το στήθος μου...

Όσο για τη διατροφή... το σάκχαρό σου επηρεάζεται; δηλαδή οι μετρήσεις σου πως είναι; Λογικό είναι να έχεις κουραστεί, αλλά σκέψου οτι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αυτό ισόβια και όχι για μερικούς μήνες μόνο... γιατί δεν το συζητάς με τους γιατρούς σου μήπως έχουν κάτι να σου προτείνουν;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Το σκεφτομαι κοριτσια... το σκεφτομαι κ αναλογιζομαι ποσο.δυσκολη ειναι η ζωη τους... αλλα δε με βοηθαει σ αυτη τη φαση.... δεν εχω πλεον ψυχικες δυναμεις, ετσι νιωθω...

Ενδοκρινολογο εχω να παω απο τη μεγαλη βδομαδα. Θα τηλ αυριο.να κανονισω να οαω..αλλα.ξερω τι θα μου πει, να προσεχω τι τρωω...γυναικολογο θα παω την αλλη βδομαδα, κι αυτος αυτο θα μου πει....

twt6p2.png

Το σκεφτομαι κοριτσια... το σκεφτομαι κ αναλογιζομαι ποσο.δυσκολη ειναι η ζωη τους... αλλα δε με βοηθαει σ αυτη τη φαση.... δεν εχω πλεον ψυχικες δυναμεις, ετσι νιωθω...

Ενδοκρινολογο εχω να παω απο τη μεγαλη βδομαδα. Θα τηλ αυριο.να κανονισω να οαω..αλλα.ξερω τι θα μου πει, να προσεχω τι τρωω...γυναικολογο θα παω την αλλη βδομαδα, κι αυτος αυτο θα μου πει....

αν νιωθεις πως δεν την παλευεις αλλο πες του ενδοκρινολογου σου, εαν γινεται, να σου δωσει μια βδομαδα λιγο το ελευθερο.

δε ξερω αν γινεται, απλα λεω!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Όταν λέμε να προσέχεις, τι ακριβώς; τα γλυκά; τα ζυμαρικά; όλα αυτά; δεν γνωρίζω καθόλου το θέμα γι' αυτό ρωτάω... Αν τρως μικρές ποσότητες από αυτά πάλι επηρεάζονται οι μετρήσεις σου; Δηλαδή η λύση είναι να τα αποφεύγεις παντελώς;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Δημητρα, το χω παρει απο μονη μου τελευταια... :(

Προσοχη: καθολου γλυκα, με μετρο ψωμι, πατατες, ρυζι,ζυμαρικα κτλ- ουσιαστιμα οσο λιγοτερο, τοσο καλυτερο- και φυσικα οχι στο ιδιο γευμα.

Ζαχαρη ουτε μισβ κουταλια στον καφε.

Πρωινο πολυ λιτο, γιατι στο πρωινο ανεβαινει πολυ.

Φυσικα κουλουρακια, κρουασαν, τυροπιτες κτλ ουτε κατα διανοια...

Αλκοολ.καθολου- ουτε λιγο κρασι.

Ακομη κ σαλατες με μετρο..

Κτλ κτλ κτλ..

Εγω απο το πασχα κ.μετα εφαγα κ ηπια απ ολα αυτα :(

Και πως θα βρω τη δυναμη να σταματησω δεν ξερω. Και πειναω και νιωθω οτι χρειαζομαι.τονωση κ.ζηλευω.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς dimitra μου ελεύθερο δεν υπάρχει στην περίπτωσή μας... Και δη εβδομάδα.... Ειδικά τώρα που το μωρό παίρνει βάρος εύκολα πρέέι να μαστε προσεκτικές διπλά!!!!

Dorita μου απαγορευτικό είναι ό,τι έχει να κάνει με ζάχαρη (γλυκά κλπ) τα υπόλοιπα μετρημένες ποσότητες και με μεγάλη προσοχή.... Είναι μια από τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δημητρα, το χω παρει απο μονη μου τελευταια... :(

Προσοχη: καθολου γλυκα, με μετρο ψωμι, πατατες, ρυζι,ζυμαριμα κτλ- ουσιαστιμα οσο λιγοτερο, τοσο καλυτερο.

Για τα γλυκά δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο πέρα από αυτά που πουλάνε για διαβητικούς, τα οποία έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω οτι είναι τα καλύτερα αλλά στην ανάγκη κάτι είναι κι αυτά... Όσο για τα ζυμαρικά, αν τα συνδυάζεις με κάτι άλλο για να χορταίνεις; π.χ. δεν χρειάζεται να φας μακαρόνια με σάλτσα, μπορείς να φας κρέας κοκκινιστό με συμπλήρωμα λίγα μακαρόνια κ.ο.κ. Τώρα μπορεί να λέω και βλακείες ή ίσως να σου τα έχουν προτείνει αυτά και οι γιατροί σου αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Το έχω ξαναπεί κορίτσια... είναι άθλος αυτό που κάνετε, ειδικά σε αυτή τη φάση... Εμένα μου φαίνεται βουνό, αλλά το παρήγορο είναι οτι σε λιγότερο από 2 μήνες θα φτιάξουν τα πράγματα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μα έχουμε τύχει και στην εποχή που δεν έχει φρούτα ρε γαμώτο!!!!!!! Όχι ότι επιτρέπονται κι αυτά απεριόριστα αλλά τουλάχιστον είναι πιο υγιεινά και σε ξεγελάνε στην περίπτωση των γλυκών.... έστω και 2-3 κερασάκια να είχαμε να τσιμπολογούσαμε θα βοηθούσε!!!!!!

Αυτό με το συνδυασμό είναι απαραίτητο σκέτος ο υδατάνθρακας, δηλ ρύζι μακαρόνια, δεν πρέπει να καταναλώνεται... το θέμα είναι ότι και οι ντομάτα σάλτσα έχει τη ζαχαρίτσα της από του φυσικού της και πάλι περιορίζεσαι!!! Κοινώς παντού καραδοκεί το άτιμο!!!!!!!

Αλλά να σας πω για να ζηλεύετε εμείς είμαστε πιο γλυκούλες από σας γι αυτό ξεχειλίζουμε ζάχαρη.... ε alovesaki...???????????????????????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...