Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου όμορφα πως είστε;;;;;; Τελικά ο μπαμπάς μας, μας έκανε τη χάρη!!!! Πήγαμε κλείσαμε τα έπιπλα και την προίκα (πάντα, πάπλωμα, κουνουπιέρα) και θα τα χουμε μετά τς 30/5, ιδανικά δηλαδή ότι θα χω μπει στο μήνα μου!!!!! Το άλλο σκ λέμε να βάψουμε... !!!!

Mardo μου τα συναισθήματά μας δυστυχώς αλλάζουν με ταχύτητα φωτός!!!! Λίγο οι ορμόνες, λίγο το άγχος βράστα!!!! Να σκέφτεσαι πως αν εσύ δεν υπήρχες δε θα υπήρχε και αυτό το θαυματάκι, όλοι το ξέρουν αυτό... Μην απογοητεύεσαι!!!!! Θα ηρεμήσουμε που θα πάει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου,

Καρδούλα να σου ζήσουν τα μικρούλια σου! Αντε έρχεται και η σειρά μας!

Μαρντω μου μην στενοχωριέσαι. Ορμόνες είναι, πάνε και έρχονται, όλα θα πάνε καλά.

Οσον αφορά τον θηλασμό, εχθές η μαία με ρώτησε αν σκέφτομαι να θηλάσω, της λεω ναι, μου λεει τοτε ξέχνα μπουκάλια συμπληρώματα κτλ. Η μάνα έχει όσο γάλα χρειάζεται το μωρό και αυτά που ακούς για συμπληρώματα, χαμομήλια κτλ ειναι βλακείες. Μου είπε επίσης οτι ο θηλασμός δεν πονάει αρκεί το μωρό να πιάσει σωστα τη θηλή (οι περισσότερες θηλάζουν με την ρώγα για αυτό πονάνε).

Μουντάκι μου μεγειά τα πραγματάκια!

Εχθές παραλάβαμε την κούνια μας!Αντε έρχεται η ώρα που θα παραλάβουμε και το μωρό που θα την στολίζει! χαχαχαχαχα! Αυριο ίσως πάμε μέχρι τα jumbo να πάρουμε κανένα αυτοκόλλητο για τον τοίχο και κανένα σετ σεντονάκια, γαντάκια και πεναντάν την οποία την πρότεινε η μαία οτι ειναι η καλύτερη για τα συγκάματα! Ωραία πράγματα βρε κορίτσια!

Εγω κορίτσια μου ειμαι στα +14 κιλάκια. Δεν με στενοχωρούν καθόλου, μου φαίνεται μόνο οταν γυρίζω στο πλάι, πλάκα έχει! Μετά να δώ πως θα είμαστε, που θα κρεμάει το κοιλούμπι στο πάτωμα! :tongue::tongue::tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγω κορίτσια μου ειμαι στα +14 κιλάκια. Δεν με στενοχωρούν καθόλου, μου φαίνεται μόνο οταν γυρίζω στο πλάι, πλάκα έχει! Μετά να δώ πως θα είμαστε, που θα κρεμάει το κοιλούμπι στο πάτωμα! :tongue::tongue::tongue:

Αντε καλε!!! Η σοφη φυση προεβλεψε: ετσι οπως θα κανουμε περα δωθε τα.μωρουλινια που θα σκουζουν, η κοιλουμπα θα κανει το πατωμα καθρεφτη ;)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια!!!

Πειτε μου οτι επιτρεπονται ηρςμηστικα στην εγκυμοσυνη!!!!

Και ποια;;;;;

Εχω τοσα νευρα που μου φαινεται θ αρχισω να δαγκωνω τις γωνιες!!!

θα σου στείλω το σοι μου να το δαγκώσεις!:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Θα το κανα μιας κ το κανεις με καλη διαθεση :P , να μην ειμαι κ γαιδουρα, αλλα τωρα εχω λυσσαξει κ φοβαμαι μην τους μεταδωσω τη νοσο..... δεν τους θελεις ΚΑΙ λυσσασμενους :P

χμμμ έχουν αντισώματα μην αγχωνεσαι! την έχουν περάσει ήδη καμια δεκαριά φορες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ, τι κριμα να μη μενουμε κοντα!!!! Μια στις τοσες θα παιρναμε τα φτυαρια μας κ θα ανταλασσαμε αποψεις .....

Εγώ δεν δουλεύω με φτυάρι, χρησιμοποιώ JCB εκσκαφικό για να μην κουράζομαι κιόλας. Αν μπορείς να συμβιβαστείς κάτι θα γίνει!:tongue::tongue::tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ δεν δουλεύω με φτυάρι, χρησιμοποιώ JCB εκσκαφικό για να μην κουράζομαι κιόλας. Αν μπορείς να συμβιβαστείς κάτι θα γίνει!:tongue::tongue::tongue:

Κανε δουλεια σου, ο καθενας οπως βολευεται... εγω με φτυαρι, να εχω ελεγχο κ επιγνωση, να απολαμβανω την καθε φτυαρια....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...