Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γειά σας όμορφες κοιλίτσες! Τι κάνετε; Μόλις γυρίσαμε από ντοκ! Με το αμνιακό δεν είχαμε καμιά εξέλιξη ούτε θετική ούτε αρνητική (οπότε ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός, εφόσον δε μειώθηκε). Ο μπέμπης 2.080 γρ! Γίνεται θηριάκι σιγά σιγά και το δικό μου :tongue:! Κατά τα άλλα όλα καλά, απλώς μου είπε να κόψω το αλάτι (το είπε αυτό σε άνθρωπο που με το ζόρι βάζει αλάτι στο φαγητό και φωνάζω καθημερινά στον άντρα μου να μην βάζει έξτρα) γιατί βρήκε κάπως υψηλή αντίσταση στην αρτηρία που πάει στον πλακούντα αλλά και πάλι εντός φυσιολογικών ορίων!

Από κιλά πως πάτε ρε κορίτσια; Εγώ είχα πει στην αρχή της εγκυμοσύνης οτι βάζω στόχο το πολύ 12 κιλά αλλά κάπως ανέφικτο το βλέπω αφού ήδη είμαι σχεδόν +10 :oops:!

Όσο για τα νύχια δεν το είπα εγώ... κι εγώ νομίζω οτι τουλάχιστον των χεριών δεν πρέπει να είναι βαμμένα, των ποδιών είχα σκοπό να τα φτιάξω για να ανέβει λίγο η διάθεση πιο πολύ αλλά αν δεν πρέπει ούτε αυτά δεν πειράζει... εξάλλου αν αρχίσουν να πρήζονται νομίζω οτι το τελευταίο που θα θέλουμε είναι να τραβάμε τα βλέμματα με το βάψιμο :tongue:

Μπραβο στην αγορινα σου!!!

Βρε ντοριτακι, πρωτον, ποσα κιλα προλαβαινεις να βαλεις μεχρι.να γςννησεις; κ δευτερον,τι σημασια εχει αν ειναι.12 η 14??? Εσεις να ειστε καλα :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο στην αγορινα σου!!!

Βρε ντοριτακι, πρωτον, ποσα κιλα προλαβαινεις να βαλεις μεχρι.να γςννησεις; κ δευτερον,τι σημασια εχει αν ειναι.12 η 14??? Εσεις να ειστε καλα :)

Μωρέ προλαβαίνω να βάλω άμα θέλω και 5-6 ακόμα αλλά κρατιέμαι με νύχια και δόντια... Εννοείται να είμαστε καλά, αλλά μετά με απασχολεί κι αυτό γιατί κι αυτό έχει τη σημασία του στο να είμαστε καλά... π.χ. σκέφτομαι λες να κάνω κατακράτηση και γι' αυτό να έχω πάρει και τόσα κιλά ενώ προσέχω σχετικά; και εδώ έρχεται να κολλήσει και το οτι μου είπε να κόψω και το αλάτι...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!! Πως είστε; Διαβάζω ωραια νεακια!!! Μπράβο μπράβο!!

Εγω σημερα ξεκίνησα με εξετάσεις και συνέχισα με κατάθεση των δικαιολογητικών στο ΙΚΑ!! Ευτυχώς ξεμπέρδεψα ανώδυνα κ χωρίς ταλαιπωρία!!!

Τελείωσε κ το βάψιμο του δωματίου κ αυριο θα παμε να καταλήξουμε σε κούνια.. Αντε να φύγουν τα πολλα για να περάσω απο βδομάδα στα ψώνια για τον μπεμπακο και για μένα (ρουχαλακια, προίκα , απαραίτητα για μαιευτήριο κλπ)

Καλό μήνα κοριτσάκια!!!!

είχα μέρες να μπω και διάβαζα διάβαζα...

Μπράβο για τα μπεμπάκια σας, μεγαλώνουν και τσουπώνουν!!!!!!!

Χαρά και Ράνια... super που τελειώσατε με το ΙΚΑ... και γω δεν ειχα ταλαιπωρηθει καθόλου... με το μπάχαλο που γίνεται έχουν ανοχή!!!!

αααα και δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω μωρεεεεεεεεεε

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

αααα για τις αγορές...

Πήρα την προίκα για την κούνια (κούνια ακόμα δεν έχω πάρει, αλλά έχω καταλήξει, μου μένει να αποφασίσω τι ζωγραφιά θα έχει πάνω και να την παραγγείλω επιτέλους!)

Πήρα ασορτί σεντονάκια και πικεδένια (μεγάλη για την κούνια, μικρή για καρότσι πορτ μπεμπε κλπ)

φλις κουβερτούλα

Σελτεδάκια μικρά και μεγάλα

πορτ μπεμπε κ καθισμα αυτοκινήτου κ καρότσι 3 σε 1

ριλαξακι - κουνίτσα (μας το δώσανε κάτι φίλοι)

πετσετούλα με κουκουλίτσα

καμια 20αρια φορμάκια εσωτερικά, 2 σετ σκουφάκια - γαντάκια - καλτσάκια κ άλλα τόσα ρούχα κάθε είδους, παντελονακια, μπλουζακια - φορμάκια (όλα αυτά ήταν μια ευγενική προσφορά της πεθερούλας εμφανίστηκε ξαφνου με 2 τσαντάρες ρούχα η γλυκούλα... και να σημειώσω... όλα εξαιρετικής ποιότητας και πολύ πολύ καλόγουστα!!!)

μάρσιπο (μας δώσανε)

και επίσης πήρα και αυτοκόλλητα με ζωάκια για να διακοσμήσω τον τοίχο και τη συρταριέρα...

αυτά??!!?!?

nzQbp2.png fxUip2.png

Μωρέ προλαβαίνω να βάλω άμα θέλω και 5-6 ακόμα αλλά κρατιέμαι με νύχια και δόντια... Εννοείται να είμαστε καλά, αλλά μετά με απασχολεί κι αυτό γιατί κι αυτό έχει τη σημασία του στο να είμαστε καλά... π.χ. σκέφτομαι λες να κάνω κατακράτηση και γι' αυτό να έχω πάρει και τόσα κιλά ενώ προσέχω σχετικά; και εδώ έρχεται να κολλήσει και το οτι μου είπε να κόψω και το αλάτι...

Εγώ έχω πάρει ήδη 12... αλλά 2-3 σίγουρα θα πάρω ακόμα...

nzQbp2.png fxUip2.png

Για ολα αυτα προσωπικα σκεφτομαι το πολυ πολυ να κανω μια ωραια περιποιηση χωρις βαψιμο ομως.

και γω έτσι έχω ακούσει... άβαφα αλλα περιποιημένα

αααα και συμφωνώ πολύ και στο θέμα της πιπίλας!!!!! Θα το αποφύγω όσο μπορώ!

nzQbp2.png fxUip2.png

Κορίτσια καλησπερα!νομιζω οτι εχω νεα!μπηκα στο θέμα εγκυμοσυνη δίδυμων και μια κοπέλα έγραφε οτι η my heart γέννησε 30/04!!!!!

Ωωωωωω!!!! Αρχισαν να καταφτανουν τα μωρουλινια!!!

Τι συγκινηση!!!!!

Να της ζησουν!!!

Ελπιζω να βρει λιγο χρονο να μας πει τα νεα της πριν πανε φανταροι : p

Ποια εχει σειρα;;

Που ειναι η λιστα;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Πω πω αλήθεια;;; Μακάρι να πήγαν όλα καλά!!!!! Ελπίζω κ γω να καταφέρει να μας γράψει κάποια στιγμη.... Έχω ξυπνήσει με απίστευτα νεύρα.... Είχα κανονίσει ένα κάρο εξωτερικές δουλειές κ ο καλός αντρούλης μου δεν μπορεί τλκ να πάμε πουθενα!!!!!!! Θ αφήσω την κόρη του ορφανή!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Νομίζω ότι έχω πάθει κατάθλιψη.

Τις τελευταίες μέρες στεναχωριέμαι πολύ. Κλαίω πολύ. Δεν είχα διάθεση να μπω να σας διαβάσω και σήμερα ξύπνησα με κλάματα.

Καλημέρα κορίτσια.

Νομίζω ότι έχω πάθει κατάθλιψη.

Τις τελευταίες μέρες στεναχωριέμαι πολύ. Κλαίω πολύ. Δεν είχα διάθεση να μπω να σας διαβάσω και σήμερα ξύπνησα με κλάματα.

Γιατί κοριτσάκι; Τι σκέψεις κάνεις που σε στεναχωρούν;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Αν και έχω τόσους γύρω μου, στην ουσία είμαι μόνη μου.

Οι δικοί μου είναι μακριά. Οι του συζύγου δεν με βοηθάνε.

Αισθάνομαι ότι δε μ αγαπάει κανείς, τους νοιάζει μόνο το μωρό, το σπλάχνο τους, εγώ δεν υπάρχω.

Στους φίλους που μπορούν κ θέλουν να βοηθήσουν δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είναι κοινοί γνωστοί. Κι αυτό με σκάει περισσότερο.

Αν και έχω τόσους γύρω μου, στην ουσία είμαι μόνη μου.

Οι δικοί μου είναι μακριά. Οι του συζύγου δεν με βοηθάνε.

Αισθάνομαι ότι δε μ αγαπάει κανείς, τους νοιάζει μόνο το μωρό, το σπλάχνο τους, εγώ δεν υπάρχω.

Στους φίλους που μπορούν κ θέλουν να βοηθήσουν δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είναι κοινοί γνωστοί. Κι αυτό με σκάει περισσότερο.

Η εμπειρία που βιώνουμε είναι μοναδική και πρωτόγνωρη για τις περισσότερες από εμάς, γι' αυτό είναι λογικό κάποια πράγματα να μην ξέρουμε πως να τα διαχειριστούμε... Εγώ νιώθω πολλές φορές οτι έχω τεράστια χαρά και θέλω να τη μοιραστώ αλλά νομίζω οτι οι άλλοι θα με κοροιδέψουν και θα σκεφτούν οτι την ψώνισα, οτι μόνο εγώ έχω μείνει έγκυος σε αυτόν τον κόσμο και άλλα τέτοια που μάλλον μόνο στο μυαλό μου είναι... Αν κάποιοι γνωστοί-φίλοι θέλουν να σε βοηθήσουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μην τους βγάζεις απ' έξω... Κι εσύ θα νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη σου σε όλο αυτό αλλά και εκείνοι θα γίνουν πιο δεκτικοί στο να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο γιατί θα δουν οτι το έχεις ανάγκη!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...