Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

έχε στο νου σου το εξής... μου το πε χτες μια φίλη και αναθάρρησα....

Μπορεί και υποχρεούται ο εργοδότης να σου δώσει βεβαίωση ότι έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές σου εισφορές έως και τον μήνα που σ ενδιαφέρει και ότι σε έχει ως απασχολούμενη στην εργασία του!!!!! Η κοπέλα που μου το πε πήρε τέτοιο χαρτί για να βγάλει επίδομα ανεργίας καθώς απολύθηκε και στο ΙΚΑ δεν φαινόντουσαν ένσημα Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη!!!!

Ναι παιδια, αυτο ισχυει απο παλια. Αλλωστε η ΑΠΔ στο ικα γινεται καθε δυο μηνες νομιζω, μεχρι τοτε πως θα φανουν;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλε, κανουμε nesting οι κλωσσες :P

Αλλα δε μπορω να τα κανω μονη μου κ με τους ρυθμους που θελω κ με τσακιζει ρς κοριτσια.... πχ δε γινεται να ανεβασω τις κουτες με αυτα που μαζευω πανω στη ντουλαπα... η δεν κανει λιακαδα να πλακωσω τα πλυντηρια, να απλωνω, στενγνωνουν ,σιδερωνω, μαζευω....ολα φιανεται να γινονται αργααααααα αργα... γκρρρρ

τι κακό και αυτό με τα πλυντήρια που δεν τελειώνουν????? Φαντάσου να γεννήσουμε!!!!!

Θα φτιάξει ο καιρός που θα πάει.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

χμμμ καλο...θα το έχω στα υπόψιν! Εσύ πως και δεν έχεις σταματήσει ακόμα απο την δουλειά?

όχι.... και μάλιστα μεταφέρθηκα και σε άλλο τμήμα λόγω περιόδου και πήζω ανελέητα... με ωράριο 10 ωρών στο νερό.... το μόνο καλό είναι ότι είμαι πλέον 2 βήματα από το σπίτι μου... Θα σταματήσω 30/5 πρώτα ο Θεός!!!! Αλλά η κανονική μου άδεια ξεκινά 3/5 γι αυτό θα πάω Δευτέρα ΙΚΑ!!!!!

Άμα η ΑΠΔ έιναι κάθε 2 μηνο να δω τι θα δω τη Δευτέρα.... πάντως 24/3 που πήγα είχαν ως και του Φλεβάρη, μη επιβεβαιωμένα βέβαια, αλλά φαίνονταν.... ελπίζω να βγάλω άκρη γιατί πάω προκατειλημένη και έτοιμη για καυγά!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

η zero απ όσο ξέρω δν έχει υποκατάστατα αλλιώς δε θα με άφηνε να την πλησιάσω... η light έχει.... τεσπά όπως λες είναι και θέμα οργανισμού!!!!

Σε μια αναζητησ βρηκα οτι περιεχει ακεσουλφαμικο καλιο κ ασπαρταμη. Αν οντως εχει ασπαρταμη, εξηγειται η αντιδραση, διοτι οσες φορες τη δομιμασα σε διαιτα κοντευε να σπασει η καρδια μου....

twt6p2.png

όχι.... και μάλιστα μεταφέρθηκα και σε άλλο τμήμα λόγω περιόδου και πήζω ανελέητα... με ωράριο 10 ωρών στο νερό.... το μόνο καλό είναι ότι είμαι πλέον 2 βήματα από το σπίτι μου... Θα σταματήσω 30/5 πρώτα ο Θεός!!!! Αλλά η κανονική μου άδεια ξεκινά 3/5 γι αυτό θα πάω Δευτέρα ΙΚΑ!!!!!

Άμα η ΑΠΔ έιναι κάθε 2 μηνο να δω τι θα δω τη Δευτέρα.... πάντως 24/3 που πήγα είχαν ως και του Φλεβάρη, μη επιβεβαιωμένα βέβαια, αλλά φαίνονταν.... ελπίζω να βγάλω άκρη γιατί πάω προκατειλημένη και έτοιμη για καυγά!

Χαρά στο κουράγιο σου και καλή υπομονή για την Δευτέρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Σε μια αναζητησ βρηκα οτι περιεχει ακεσουλφαμικο καλιο κ ασπαρταμη. Αν οντως εχει ασπαρταμη, εξηγειται η αντιδραση, διοτι οσες φορες τη δομιμασα σε διαιτα κοντευε να σπασει η καρδια μου....

εγώ πάλι βρήκα ότι περιέχει αυτό το ακεσουλ.... που έχει τη γεύση της ασπαρτάμης..... αν είχε ασπαρτάμη δεν θα με άφηνε ο ντοκ.... τεσπα... είπαμε είναι και θέμα οργανισμού.....!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ναι, γιατι ειχαν δηλωθει του διμηνου ιανουαριου-φεβρουαριου. Αν πας δευτερα να εισαι προετοιμασμενη να μη φαινονται τα μαρτιου- απριλιου, διοτι, αν δεν εχει αλλαξει κατι τελευταια, η προθεσμια να δηλωθουν ειναι το τελος του επομενου μηνα- στην προκειμενη περιπτωση 31/5. Εκτος αν ο λογιστης τα περασει αυριο. Δε μπορεις να ρωτησεις αυριο το λογιστη σας; κι αν δεν εχουν περαστει να σου δωσει κατυθειαν μια βεβαιωση ενσημων εργοδοτη;

twt6p2.png

εγώ πάλι βρήκα ότι περιέχει αυτό το ακεσουλ.... που έχει τη γεύση της ασπαρτάμης..... αν είχε ασπαρτάμη δεν θα με άφηνε ο ντοκ.... τεσπα... είπαμε είναι και θέμα οργανισμού.....!

Βρε δεν υποστηριζω οτι την εχει ουτε μιλω με βεβαιοητα... σε λεω τι βρηκα... αυτο εγραφε σ εκεινη τη σελιδα, δεν εχω διαβασει εγω συστατικα να δω οτι οντως λεει κατι τετοιο.

Και σαφως ειναι θεμα.οργανισμου. το οτι με πειραζει το τσαι κ οχι ο καφες τα λεεινιλα, τι να λεμε τωρα :P

twt6p2.png

Ναι, γιατι ειχαν δηλωθει του διμηνου ιανουαριου-φεβρουαριου. Αν πας δευτερα να εισαι προετοιμασμενη να μη φαινονται τα μαρτιου- απριλιου, διοτι, αν δεν εχει αλλαξει κατι τελευταια, η προθεσμια να δηλωθουν ειναι το τελος του επομενου μηνα- στην προκειμενη περιπτωση 31/5. Εκτος αν ο λογιστης τα περασει αυριο. Δε μπορεις να ρωτησεις αυριο το λογιστη σας; κι αν δεν εχουν περαστει να σου δωσει κατυθειαν μια βεβαιωση ενσημων εργοδοτη;

Θα τον πάρω αύριο τηλ!!!! σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Βρε δεν υποστηριζω οτι την εχει ουτε μιλω με βεβαιοητα... σε λεω τι βρηκα... αυτο εγραφε σ εκεινη τη σελιδα, δεν εχω διαβασει εγω συστατικα να δω οτι οντως λεει κατι τετοιο.

Και σαφως ειναι θεμα.οργανισμου. το οτι με πειραζει το τσαι κ οχι ο καφες τα λεεινιλα, τι να λεμε τωρα :P

ναι καλέ δεν είπα ότι υποστηρίζεις το ένα ή το άλλο αλίμονο..... ούτε και γω ξέρω σ λέω ο ντοκ τι με είπε..... έτσι και αλλιώς η δικιά μου με φραπέ και τσιγάρο θα βγει από τα νεύρα ου έχω εγώ.... η coca cola την πείραξε.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κορίτσια μου ώρα για να κοιμηθεί ο μπέμπης.. (τώρα πλεόν τα ρίχνουμε ολα στον μπεμπη, ο μπεμπης πεινάει, ο μπεμπης κατουριέται, ο μπεμπης παει να κάνει μπανιο) χαχαχαχα!

Καλό σας βράδυ, τα λέμε λογικά αυριο! Θα σας πω εντυπώσεις και απο την κουνια μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania ουάου! Είσαι η Καρδούλα Νο2!!! Εγώ έχω τα μισά από αυτά που συζητήθηκαν... Αν και πολύ θέλω να ξεχυθώ στα μαγαζιά και να τα πάρω όλα αλλά μετά όλο κάτι γίνεται και λέω κι εγώ έχω χρόνο ακόμα... Δεν είμαι και σίγουρη για κάποιες αγορές και θέλω δεύτερη γνώμη αλλά η μανούλα θα αργήσει να έρθει...

Βλέπεις mpempoulaki κι εγώ το ίδιο ζόρι τραβάω... Έχω την οικογένειά μου μακριά, τα πεθερικά δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν έχω και ίδιο γούστο με την πεθερά και γενικώς νιώθω κάπως μοναξιά στο να μοιραστώ τη χαρά μου με πράγματα που αγοράζω γιατί οι μισοί μας φίλοι έχουν από δύο παιδιά και μεγαλούτσικα οπότε έχουν ξεφύγει από αυτό το στάδιο κατά πολύ και οι άλλοι μισοί είναι πολύ μακριά από το να κάνουν έστω οικογένεια...

Όσο για την πιπίλα εγώ διχάζομαι... έλεγα οτι δεν πρόκειται να δώσω πιπίλα στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός αλλά όλοι μου λένε οτι δεν επηρεάζει και οτι ίσα ίσα είναι βοηθητική στο να ηρεμεί το μωρό γιατί αλλιώς αν κάθε φορά που κλαίει δεν του δίνεις στήθος (ακόμα κι όταν δεν πεινάει) του προκαλείται εκνευρισμός ενώ με το πιπίλισμα της πιπίλας ηρεμεί... Πάντως απ' ότι μου έχουν πει και στην κλινική τους δίνουν πιπίλα (δεν ξέρω αν συμβαίνει όμως αυτό αν έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό-ίσως αυτό να γίνεται όταν δίνουν και ξένο γάλα και δεν είναι και καλά η ώρα τους να φάνε)...

Το ίδιο και για το μπιμπερό... Η μαμά μου μου είπε οτι το στήθος πάντα το θέλουν ακόμα κι αν κάποιο γεύμα το δίνεις στάρνταρ με μπιμπερό γιατί είναι διαφορετική η επαφή με το δέρμα...

Δεν ξέρω... έχω μπερδευτεί με αυτά τα θέματα... ο καθένας λέει τα δικά του...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Θα τον πάρω αύριο τηλ!!!! σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Αγχωθηκα μηπως σε αγχωσα αδικως κ εκανα μια αναζητηση..απο.1/1/2013 η ΑΠΔ υποβαλλεται ανα μηνα, αν καταλαβα καλα, με προθεσμια.για κοινες επιχσιρησεις την τελευται μερα του επομενου απο το μηνα απασχολησης ενω για τις επιχειρησεις δημοσιου την τελευταια μερα του μεθεπομενου απο το μηνα απασχολησης. Οποτε, αν δεν ειναι εοιχειρηση του δημοσιου κ σ απασχολουν τα ενσημα του μαρτη, λογικα θα εχουν μπει.

Καλου κακου ομως παρε το λογιστη αυριο.

Ευχομαι να ναι ετσι, και αν ναι, συγνωμη αν σ αναστατωσα.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...