Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μενα που εχω διαβητη κυησης ολα οσα μπορεις να φας η να πιεις σε μια συντομη εξοδο: χυμος, αναψυκτικο, αλκοολ, γλυκο, παγωτο. Καφε επισης δεν μ αφηνει να πιω αλλα τον τελευταιο καιρονοινω σκετο ελληνικο η γαλλιμο... επειδη ομως τον πινω στο σπιτι το πρωι, δε μπορω να βγω για καφε το απογευμα αν μου τη δωσσι.... σοδα.δε θελω πια ουτε να τη βλεπω... αρα;

coca cola zero....

ο υδατάνθρακες, 0 γλυκαντικά.... εγώ έχω το οκ και από γυναικολόγο ακι από διαβητολόγο!!!!! Άσε που μ έσωσε με τις ανακατωσούρες και τα φουσκώματα....

Επίσης όχι συχνά αλλά μια στο τόσο μπορείς να πιεις πράσινο παγωμένο τσάι.... όχι όμως συχνά!!!!!

Φυσικό μεταλλικό νερό με λεμόνι..... ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο ακιρός είναι ότι πρέπει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ειναι και μεσα στη φύση!

mpempoulaki μου να μας λες τι νιώθεις και πώς νιώθεις... όλες τα περνάμε αυτά.. εγώ πχ δε θέλω να βγαίνω από το σπίτι.... έχω το ανάποδο...και παρέα δεν πολύθέλω.... Είμαι η πρώτη από τις φίλες μου που μένω έγκυος και δεν έχουμε πολλά κοινά αυτή τη στιγμή..... άσε που μ έχει πιάσει ακι μανία με την καθαριότητα και το συμμάζεμα και όλο και κάτι τέτοιο θα κάνω......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αλο γκερλς!!!!!!!! Νομίζω, έτσι που σας διαβάζω ότι ζω στον κόσμο της μαρμότας......

Εγώ σήμερα έβγαλα λίγα καλοκαιρινά.... Μάζεψα τα πατάκια της κρεβατοκάμαρας..... έχω δρομολογήσει γενική στο σπίτι μετά τις 10/5, ευτυχώς μπορώ και έχω βοήθεια από μια κυρία αστέρι!!! Το Σάββατο θα πάμε να εξοφλήσουμε καρότσι και κάθισμα.... αλλά δε θα τα πάρουμε θα τ αφήσουμε να μας τα φέρουν μαζί με τα έπιπλα.... Τα οποία δεν παραγγέλνω επ ουδενί αν δεν κάνω ντόπλερ... (τη Δευτέρα...) ε το άλλο σκ θα βάλουμε το κλιματιστικό, θα έρθει και ο ηλεκτρολόγος για κάτι μερεμέτια, θ αρχίσουμε να βάφουμε και μετά θα πλύνω και ό,τι της έχουμε αγοράσει.... Εγώ κάθε φορά λέω έχω καιρό ακόμη πολύ...... Να Ανησυχήσω?????

Από προίκα έχουμε πάρει τα εξής:

3 σετ σεντόνια (το ένα μας το έφεραν δώρο)

2 κουβερτούλες μια μεγάλη μια μικρή καλοκαιρινές

3 σελτεδάκια μικρά για το καρότσι ή την αλλαξιέρα, τώρα πρέπει αν πάρουμε για το

κρεβάτι

πολλά ζιπουνάκια νομίζω φτάσαμε τα 15 μισάμε κοντό μανικάκι, κάνα 2 μακρυμάνικα και 3-4 τιραντάκια

πανάκια αγκαλιάς για σαλάκια

2-3 ρουχαλάκια

καλτσούλες

και ένα ζευγάρι πιζαμούλες που μας πήρε ο τρελός κουμπάρος μου!!!!!!!!

Μας λείπει η μπανιέρα.... και κάνα παιχνίδι ρε κορίτσια δεν πρέπει??? πχ κουδουνίστρες ή αυτό που μπαίνει πάνω από την κούνια???

Μπιμπερό θα πάρω ένα μικρό και ένα μεγάλο και αυτά μόνο προληπτικά. Θα παλέψω το θηλασμό μέχρις εσχάτον. Πιπίλες δεν ξέρω η μαμά μου είπε δεν είναι απαραίτητες από την αρχή.... Πάνες νομιζω είναι πάααααρα πολύ νωρίς το ίδιο και για τα καλλυντικά, (αφρόλουτρο, κρέμες κλπ....)

Και επειδή στη δουλειά ως τις 30/5 πήζω αφάνταστα... από κει και μετά το πρώτο και βασικό που θα κάνω είναι ραντεβού στην αισθητικό για αποτρίχωση και νύχια και να ψωνίσω και κανένα πιζαμάκι για μένα και κάνα σουτιέν θηλασμού!!!! Αυτά νομίζω και είμαστε οκ εμείς!!!!! Τώρα αν προκύψει κάτι άλλο ε κάποιον θα στείλω!!! Συζυγο, μαμά, πεθερά..... τι τους έχω....χιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!

Rania μου χαίρομαι που ξεμπέρδεψες εύκολα με το ΙΚΑ εγώ θα πάω Δευτέρα και δε σου κρύβω έχω αγχωθεί πάρα πολύ!!!!!!!!!!

mpempoulaki μου.... μη στενοχωριέσαι.... είναι λογικό να βιώνουμε τέτοιου είδους συναισθήματα.... βγες λίγο να περπατήσεις θα σε βοηθήσει!

Εμείς απο παιχνιδια πήραμε έναν αγκαλιτσα (φωτεινούλη) ένα παπάκι για το μπάνιο και μας φέρανε προχθές ενα παιχνιδάκι που βγάζει μουσική!

Κι εγώ πήγα αγχωμένη στο ΙΚΑ αλλά δοξα το Θεο ξεμπέρδεψα πολύ ευκολα! Ειχα πάει και νωρίς το πρωί και δεν κουράστηκα καθόλου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς απο παιχνιδια πήραμε έναν αγκαλιτσα (φωτεινούλη) ένα παπάκι για το μπάνιο και μας φέρανε προχθές ενα παιχνιδάκι που βγάζει μουσική!

Κι εγώ πήγα αγχωμένη στο ΙΚΑ αλλά δοξα το Θεο ξεμπέρδεψα πολύ ευκολα! Ειχα πάει και νωρίς το πρωί και δεν κουράστηκα καθόλου!

Εγώ φοβάμαι μήπως μου κάνουνε καμιά φουστιά με τα ένσημα γιατί με του Μαρτίου είμαι ακριβώς 210!!!! Και αν δε φαίνονται στο σύστημά τους θ αρχίσει ο γολγοθάς......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Εγώ φοβάμαι μήπως μου κάνουνε καμιά φουστιά με τα ένσημα γιατί με του Μαρτίου είμαι ακριβώς 210!!!! Και αν δε φαίνονται στο σύστημά τους θ αρχίσει ο γολγοθάς......

χμμμμ τοτε ναι, αυτο το άγχος το έχω για μετά με τον ΟΑΕΔ γιατί κάτι πεταξε ο λογιστής οτι για τον ΟΑΕΔ πρεπει να έχω 25 ενσημα τον τελευταίο μήνα και αυτοι τα ριχνουν καθε διμηνο ή τριμηνο. Θα φανει!

Αυτό με την καθαριότητα με εχει πιάσει και μένα. Σήμερα ξαναέκανα το μπαλκόνι και το ειχα κανει παλι προχθές. Το σκεφτόμουν καποια στιγμή οτι δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο. Με τα ρουχα δεν εχω ξεκινήσει ακόμα.... ουτε να το σκεφτομαι δεν θέλω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

mpempoulaki μου να μας λες τι νιώθεις και πώς νιώθεις... όλες τα περνάμε αυτά.. εγώ πχ δε θέλω να βγαίνω από το σπίτι.... έχω το ανάποδο...και παρέα δεν πολύθέλω.... Είμαι η πρώτη από τις φίλες μου που μένω έγκυος και δεν έχουμε πολλά κοινά αυτή τη στιγμή..... άσε που μ έχει πιάσει ακι μανία με την καθαριότητα και το συμμάζεμα και όλο και κάτι τέτοιο θα κάνω......

Ειναι πρωτόγνωρα ολα και τα βλεπω βουνό.τελικα οι άντρες ολα έτοιμα τα βρίσκουν!

LJqDp3.png

coca cola zero....

ο υδατάνθρακες, 0 γλυκαντικά.... εγώ έχω το οκ και από γυναικολόγο ακι από διαβητολόγο!!!!! Άσε που μ έσωσε με τις ανακατωσούρες και τα φουσκώματα....

Επίσης όχι συχνά αλλά μια στο τόσο μπορείς να πιεις πράσινο παγωμένο τσάι.... όχι όμως συχνά!!!!!

Φυσικό μεταλλικό νερό με λεμόνι..... ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο ακιρός είναι ότι πρέπει!!!!

Zero δεν παιζει με τπτ... τι λιγες φορες που δοκιμασα, πριν μεινω εγκυος με επιασε φοβερη υπερενταση κ τρεμουλα... με πειραζουν τα υποκαταστατα ζαχαρης...

Πρασινο τσαι επισης....υπερενταση... γενικα απο τσαγια μονο του βουνου δεν με πειραζει... ασε, ειναι και οι παφαξενιες κ οι ιδιαιτεροτητες στη μεση... δε μας εφταναν τ αλλα!!!

twt6p2.png

χμμμμ τοτε ναι, αυτο το άγχος το έχω για μετά με τον ΟΑΕΔ γιατί κάτι πεταξε ο λογιστής οτι για τον ΟΑΕΔ πρεπει να έχω 25 ενσημα τον τελευταίο μήνα και αυτοι τα ριχνουν καθε διμηνο ή τριμηνο. Θα φανει!

Αυτό με την καθαριότητα με εχει πιάσει και μένα. Σήμερα ξαναέκανα το μπαλκόνι και το ειχα κανει παλι προχθές. Το σκεφτόμουν καποια στιγμή οτι δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο. Με τα ρουχα δεν εχω ξεκινήσει ακόμα.... ουτε να το σκεφτομαι δεν θέλω!

έχε στο νου σου το εξής... μου το πε χτες μια φίλη και αναθάρρησα....

Μπορεί και υποχρεούται ο εργοδότης να σου δώσει βεβαίωση ότι έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές σου εισφορές έως και τον μήνα που σ ενδιαφέρει και ότι σε έχει ως απασχολούμενη στην εργασία του!!!!! Η κοπέλα που μου το πε πήρε τέτοιο χαρτί για να βγάλει επίδομα ανεργίας καθώς απολύθηκε και στο ΙΚΑ δεν φαινόντουσαν ένσημα Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πρωτόγνωρα ολα και τα βλεπω βουνό.τελικα οι άντρες ολα έτοιμα τα βρίσκουν!

ναι είναι πρωτόγνωρα όλα... έχεις δίκιο!!!!!!!! αλλά είμαστε εδώ να τα αντιμετωπίσουμε!!! σκέψου το νινάκι σου και χαμογέλα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Zero δεν παιζει με τπτ... τι λιγες φορες που δοκιμασα, πριν μεινω εγκυος με επιασε φοβερη υπερενταση κ τρεμουλα... με πειραζουν τα υποκαταστατα ζαχαρης...

Πρασινο τσαι επισης....υπερενταση... γενικα απο τσαγια μονο του βουνου δεν με πειραζει... ασε, ειναι και οι παφαξενιες κ οι ιδιαιτεροτητες στη μεση... δε μας εφταναν τ αλλα!!!

η zero απ όσο ξέρω δν έχει υποκατάστατα αλλιώς δε θα με άφηνε να την πλησιάσω... η light έχει.... τεσπά όπως λες είναι και θέμα οργανισμού!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ναι καλε, κανουμε nesting οι κλωσσες :P

Αλλα δε μπορω να τα κανω μονη μου κ με τους ρυθμους που θελω κ με τσακιζει ρς κοριτσια.... πχ δε γινεται να ανεβασω τις κουτες με αυτα που μαζευω πανω στη ντουλαπα... η δεν κανει λιακαδα να πλακωσω τα πλυντηρια, να απλωνω, στενγνωνουν ,σιδερωνω, μαζευω....ολα φιανεται να γινονται αργααααααα αργα... γκρρρρ

twt6p2.png

η zero απ όσο ξέρω δν έχει υποκατάστατα αλλιώς δε θα με άφηνε να την πλησιάσω... η light έχει.... τεσπά όπως λες είναι και θέμα οργανισμού!!!!

Τοτε δεν ξερω τι εχει κ με πειραζει :/ παντως με πειραζει :(

twt6p2.png

έχε στο νου σου το εξής... μου το πε χτες μια φίλη και αναθάρρησα....

Μπορεί και υποχρεούται ο εργοδότης να σου δώσει βεβαίωση ότι έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές σου εισφορές έως και τον μήνα που σ ενδιαφέρει και ότι σε έχει ως απασχολούμενη στην εργασία του!!!!! Η κοπέλα που μου το πε πήρε τέτοιο χαρτί για να βγάλει επίδομα ανεργίας καθώς απολύθηκε και στο ΙΚΑ δεν φαινόντουσαν ένσημα Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Γενάρη!!!!

χμμμ καλο...θα το έχω στα υπόψιν! Εσύ πως και δεν έχεις σταματήσει ακόμα απο την δουλειά?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...