Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Με στενοχωρει που δεν ειναι κοντα οι δικοί μου,που ειμαι αρκετές ωρες μονη μου....μαύρα χάλια!!!μακαρι να ειναι περαστικό και να φταίνε οι ορμόνες!

Αχ βρε κοριτσι... σε καταλαβαινω... δσ μπορει να ρθει η μανουλα να μεινει μαζι σου λιγον καιρο;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιστέρι μένω.απο παρέα....τι να σου πω..τιποτα στον ορίζοντα.

Κάτι μου λεει οτι θα αρχισω τα περα δώθε στο περιστέρι. Ετσι κι αλλιώς ο γιατρός μου εκεί είναι, πίσω απο το μετρό του αγιου αντωνιου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κάτσε βρε κορίτσι, τι απαγορεύεται?????

Για μενα που εχω διαβητη κυησης ολα οσα μπορεις να φας η να πιεις σε μια συντομη εξοδο: χυμος, αναψυκτικο, αλκοολ, γλυκο, παγωτο. Καφε επισης δεν μ αφηνει να πιω αλλα τον τελευταιο καιρονοινω σκετο ελληνικο η γαλλιμο... επειδη ομως τον πινω στο σπιτι το πρωι, δε μπορω να βγω για καφε το απογευμα αν μου τη δωσσι.... σοδα.δε θελω πια ουτε να τη βλεπω... αρα;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Για μενα που εχω διαβητη κυησης ολα οσα μπορεις να φας η να πιεις σε μια συντομη εξοδο: χυμος, αναψυκτικο, αλκοολ, γλυκο, παγωτο. Καφε επισης δεν μ αφηνει να πιω αλλα τον τελευταιο καιρονοινω σκετο ελληνικο η γαλλιμο... επειδη ομως τον πινω στο σπιτι το πρωι, δε μπορω να βγω για καφε το απογευμα αν μου τη δωσσι.... σοδα.δε θελω πια ουτε να τη βλεπω... αρα;

Σωστό αλλά για περπάτημα δεν μπορείς να πάς?

Αν ο δεύτερος καφές είναι ντεκαφεινέ πειράζει?

Στέβια δεν μπορείς να βάλεις στον καφέ?

Δεν ξέρω και μπορεί να ρωτάω χαζομάρες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπεμπουλακι, μαυρισε μας καλε ανετα, γιατι ειμαστε εδω;; μεσα απο τις απαντησεις μας σε σενα βρισκουμε κ για μας ;)

Ναι ρανια, να το κανεις!!! Σουπερ, θα βρειτσ κ οι δυο παρεουλα :)

twt6p2.png

Εγω μένω δίπλα στο αττικο.κοντα τον εχεις τον γιατρό σου.

Στο αττικό? Νέα ζωή? Αγιο βασίλειο? Είμαστε πολύ κοντά μιας και μένω Δαφνί! (Για μέσα με θέλανε αλλά τους ξέφυγα!) Οποιο πρωινό θες και αν θες φυσικά μέσα στην βδομάδα σου δίνω το κινήτό μου με την πρώτη κατάθλιψη είμαι διπλα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σωστό αλλά για περπάτημα δεν μπορείς να πάς?

Αν ο δεύτερος καφές είναι ντεκαφεινέ πειράζει?

Στέβια δεν μπορείς να βάλεις στον καφέ?

Δεν ξέρω και μπορεί να ρωτάω χαζομάρες!

Ντεκαφεινε ελληνικος ειναι αισχος, γαλλικο μια δυο φορες που ρωτησα δεν ειχαν, εναν καπουτσινο τον επινα ευχαριστως αλλα σκετος δεν πινεται (περαν του οτι λενε οτι ντςκαφεινε δεν κανει επειδη εχει υποστει μεγαλη χημικη επεξεργασια).

Στεβια μπορω θεωρητικα να βαλω ελαχιστη αλλα ειναι τοοοσο αισχος που δεν πινεται ο καφες.

Περπατημα μπορω λιγο αλλα κουραζομαι.... αν σκεφτεις οτι εγω θελω να ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Στο αττικό? Νέα ζωή? Αγιο βασίλειο? Είμαστε πολύ κοντά μιας και μένω Δαφνί! (Για μέσα με θέλανε αλλά τους ξέφυγα!) Οποιο πρωινό θες και αν θες φυσικά μέσα στην βδομάδα σου δίνω το κινήτό μου με την πρώτη κατάθλιψη είμαι διπλα.

Αντε, νιωθουμε μια.ασφαλεια για εσας... η μια διπλα στο αττικο, η αλλη διπλα στο.δαφνι.... ειστε σε καλα χερια... μπουαχαχα..

twt6p2.png

Ντεκαφεινε ελληνικος ειναι αισχος, γαλλικο μια δυο φορες που ρωτησα δεν ειχαν, εναν καπουτσινο τον επινα ευχαριστως αλλα σκετος δεν πινεται (περαν του οτι λενε οτι ντςκαφεινε δεν κανει επειδη εχει υποστει μεγαλη χημικη επεξεργασια).

Στεβια μπορω θεωρητικα να βαλω ελαχιστη αλλα ειναι τοοοσο αισχος που δεν πινεται ο καφες.

Περπατημα μπορω λιγο αλλα κουραζομαι.... αν σκεφτεις οτι εγω θελω να ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου...

Κι εγώ κουράζομαι και έχω ξεκαθαρίσει σε έναν φιλο που πάμε μαζί ποτε ποτε οτι αν μείνω στον δρόμο θα χρειαστεί να σπρώξει! :P:p:p

Οντως ειναι άθλια να μην έχεις τι να πιεις! Πάντως εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης ολο ντεκαφεινέ έπινα. Δεν μου είχε πει τιποτα ο γιατρός, μονο οτι καλό ειναι να μην πίνω πάνω απο έναν.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αντε, νιωθουμε μια.ασφαλεια για εσας... η μια διπλα στο αττικο, η αλλη διπλα στο.δαφνι.... ειστε σε καλα χερια... μπουαχαχα..

Μα εγώ ήξερα τι διάλεγα, δεν πήγα όπου κι όπου!:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αλο γκερλς!!!!!!!! Νομίζω, έτσι που σας διαβάζω ότι ζω στον κόσμο της μαρμότας......

Εγώ σήμερα έβγαλα λίγα καλοκαιρινά.... Μάζεψα τα πατάκια της κρεβατοκάμαρας..... έχω δρομολογήσει γενική στο σπίτι μετά τις 10/5, ευτυχώς μπορώ και έχω βοήθεια από μια κυρία αστέρι!!! Το Σάββατο θα πάμε να εξοφλήσουμε καρότσι και κάθισμα.... αλλά δε θα τα πάρουμε θα τ αφήσουμε να μας τα φέρουν μαζί με τα έπιπλα.... Τα οποία δεν παραγγέλνω επ ουδενί αν δεν κάνω ντόπλερ... (τη Δευτέρα...) ε το άλλο σκ θα βάλουμε το κλιματιστικό, θα έρθει και ο ηλεκτρολόγος για κάτι μερεμέτια, θ αρχίσουμε να βάφουμε και μετά θα πλύνω και ό,τι της έχουμε αγοράσει.... Εγώ κάθε φορά λέω έχω καιρό ακόμη πολύ...... Να Ανησυχήσω?????

Από προίκα έχουμε πάρει τα εξής:

3 σετ σεντόνια (το ένα μας το έφεραν δώρο)

2 κουβερτούλες μια μεγάλη μια μικρή καλοκαιρινές

3 σελτεδάκια μικρά για το καρότσι ή την αλλαξιέρα, τώρα πρέπει αν πάρουμε για το

κρεβάτι

πολλά ζιπουνάκια νομίζω φτάσαμε τα 15 μισάμε κοντό μανικάκι, κάνα 2 μακρυμάνικα και 3-4 τιραντάκια

πανάκια αγκαλιάς για σαλάκια

2-3 ρουχαλάκια

καλτσούλες

και ένα ζευγάρι πιζαμούλες που μας πήρε ο τρελός κουμπάρος μου!!!!!!!!

Μας λείπει η μπανιέρα.... και κάνα παιχνίδι ρε κορίτσια δεν πρέπει??? πχ κουδουνίστρες ή αυτό που μπαίνει πάνω από την κούνια???

Μπιμπερό θα πάρω ένα μικρό και ένα μεγάλο και αυτά μόνο προληπτικά. Θα παλέψω το θηλασμό μέχρις εσχάτον. Πιπίλες δεν ξέρω η μαμά μου είπε δεν είναι απαραίτητες από την αρχή.... Πάνες νομιζω είναι πάααααρα πολύ νωρίς το ίδιο και για τα καλλυντικά, (αφρόλουτρο, κρέμες κλπ....)

Και επειδή στη δουλειά ως τις 30/5 πήζω αφάνταστα... από κει και μετά το πρώτο και βασικό που θα κάνω είναι ραντεβού στην αισθητικό για αποτρίχωση και νύχια και να ψωνίσω και κανένα πιζαμάκι για μένα και κάνα σουτιέν θηλασμού!!!! Αυτά νομίζω και είμαστε οκ εμείς!!!!! Τώρα αν προκύψει κάτι άλλο ε κάποιον θα στείλω!!! Συζυγο, μαμά, πεθερά..... τι τους έχω....χιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!

Rania μου χαίρομαι που ξεμπέρδεψες εύκολα με το ΙΚΑ εγώ θα πάω Δευτέρα και δε σου κρύβω έχω αγχωθεί πάρα πολύ!!!!!!!!!!

mpempoulaki μου.... μη στενοχωριέσαι.... είναι λογικό να βιώνουμε τέτοιου είδους συναισθήματα.... βγες λίγο να περπατήσεις θα σε βοηθήσει!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...