Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

2 απλές πετσετούλες του πήρα, λες να έκανα βλακίτσα?

Οι πιπίλες είναι απο 0-6 μηνών οπότε δεν πιστεύω να έχουμε θέμα. Ακόμα και πιο μετά τις χρησιμοποιούμε, αλλά οντως αν κάποια ξέρει θέλω κι εγώ να μάθω. Νόμιζα οτι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε απο την αρχή. :?

Εσύ πως τα πάς απο προετοιμασίες?

Εγώ γιατί έχω αρχίσει και έχω τόσο άγχος μου λες?

:P

Κι εγω απο αγχος αστα... εχω παραλυσει, ουτε να κατσω μπορω.ουτε δουλεια νκανω, ασε που δε μ εχει ο τοπος μεσα. Κ καιρος χαλια, αυτος φταιει!!! Γκρρρρρ

Τωρ ασχολουμαι με το σπιτι, καθαριζω ντουλαπες, μαζευω χειμωνιατικα, κτλ...

Αργες διαδικασιες..

Απο.ειδικοτερες προετοιμασιες:

Εχω παρει ζιπουνακια, 3 ολοσωμα φορμακια, ενα φορεμα ( μη χεσω : p ), πηρα υφασμα κ μου εραψε η μαμα μου πανες ( χασε,φανελα, πικε), κ 2 σεντονακια.

Επισης πηρα μια πετσετα-μπουρνουζι. Θα παρω κ μια-δυο πετσετουλες, διοτι κ μπουρνουζι μπορει να φερουν δωρο...

Εχω παρει κ ενα πακετο πανες. Μωρομαντηλα δεν πηρα, ουτε κ αφρολουτρο ακομη.

Εχω.πλεξει κ.μια καλοκαιρινη κουβερτουλα.

Δε θυμαμαι κατι αλλο για το μωρο..

Για μενα: μου εκαναν δωρο ενα νυχτικο κ πηρα κ μια ρομπα σουπερ.ακομη ενα νυχτικο μου ειπαν θα.μου κανουν δωρο. Πετσετες εχω καινουριες ,δυο σετ.

Δε θυμαμαι να πηρα κατι αλλο ...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα και αυτό της προδέρμ, σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1 από 0-12 μηνων. Δεν του έχω πάρει ακόμα κρέμα για το σύγκαμα, πούδρα και αποφρακτικό για την μυτούλα του.

Θα πάρω τότε ένα σετ σεντόνια απλώς εύχομαι να μην τρέχω τελευταία στιγμή γιατί τους δικούς μου δεν τους βλέπω και πολύ συνειδητοποιημένους με την ιδέα οτι γεννάω.

Ναι, θυμαμαι απο την αρχη οτι τονπεριβαλλον δεν ειναι κ που υποστηρικτικο... το θετω ευγενικα : p

Εχω διαβασει οτι δεν πρεπει να τα σκεπαζουμε, μημ τυχον κ μπερδευτουνσ με το σκεπασμα κ δεν μπορουν ν αναπνευσουν... οποτε στην αναγκη τα στρωνεις ενα ενα μεχρι να σου φερουν η να μπορεσεια να πας..

Ταλκ/πουδρα χρησιμοποιουν ακομη;;; θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα διαβασειν οτι δεν πρεπεινστα μωρα, κατι που εχει σχεση με τα πνευμονια τους γενικως κ το γεννητικο συστημα των κοριτσιων επιμερους...

twt6p2.png

Οσο για τις πιπιλες στην αρχη, αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι πρεπει να εχουμς συνεχσια το μωρο στο στηθος για να κατεβει το γαλα. Αν δωσουμς πιπιλα το χασαμς τομπαιχνιδι, διοτι το μωρο.θα απασχολειται με αυτη, δε θα πιπιλαειντο στηθος κ γαλα νο!!!

Ομοιως λεει δεν πρεπει να δωσουμε καθολου μπιμπερο,διορι θα αντικαστησιυν γδυματα,η ππαραγωγη μας δε θα ρυθμιστει συμφωνα με τις αναγκες του μωρου κ εοισης χανουμε το παιχνιδι...

twt6p2.png

Οσο για τις πιπιλες στην αρχη, αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι πρεπει να εχουμς συνεχσια το μωρο στο στηθος για να κατεβει το γαλα. Αν δωσουμς πιπιλα το χασαμς τομπαιχνιδι, διοτι το μωρο.θα απασχολειται με αυτη, δε θα πιπιλαειντο στηθος κ γαλα νο!!!

Ομοιως λεει δεν πρεπει να δωσουμε καθολου μπιμπερο,διορι θα αντικαστησιυν γδυματα,η ππαραγωγη μας δε θα ρυθμιστει συμφωνα με τις αναγκες του μωρου κ εοισης χανουμε το παιχνιδι...

Εχω δηλώσει συμμετοχή και στο μητρικό θηλασμό που δίνει δωρεάν σεμινάρια. Μακάρι να με πάρουν γιατί το έχω πολύ άγχος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω διαβαζω οσο μπορω κ εχω δωσει εντολη στην αδερφη μου να ερθει οταν γεννησω, διοτι αυτη ξερει!!! Επισης κ η μαμα μου μας θηλασε κντις δυο, οποτε ολο κ κατι θα ξερει κ αυτη...

Αλλα αυτα που εγραψα παραπανω ειναι το απαυγασμα ολων των πληροφοριων που εχω λαβει: το μωρο συνεχεια στο στηθος, οχι πιπιλα, οχι μπιμπερο κ ναη μπουμε στη διαδιμασια συμπληρωματος, γιατι ταχα δε χορταινει το μωρο. Το μονο που πρεπει να εξασφαλισουμε ειναι σωστη θεση, ωστε οντως να καταπινει.

twt6p2.png

Κορίτσια....νομιζω οτι εχω πάθει κατάθλιψη...:(τα βλέπω ολα μαύρα....μου φταίνε ολα!

Μπεμπουλακι μας.... ισως φταινε οι ορμονες, ισως το οτι πλησιαζεινο καιρος κ το αγχος κορυφωνεται, ισως κινο καιρος που δε βοηθαει... κανε υπομονη κ προσπαθησε να απασχολεις σωμα κ πνευμα... ειναι γενικο το κακο αλλ πρεπει να το παλεψουμε :)

twt6p2.png

Δε μπορω να το διαχειριστώ γ.....ωτο....!!!!νομιζω οτι πνιγομαι μεσα στο σπίτι.αφου να φανταστείς τωρα θα ήθελα να πάρω τους δρόμους σαν την τρελή!

Τι να διαχειριστείς καλέ? Αυτό ειναι απόλυτα φυσιολογικο! Αφόύ κι εγώ αυτό σκέφτομαι οτι αν έρθει η επόμενη εβδομάδα και δεν έχω τι να κάνω θα αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου, πόσο μάλλον αν καθόμουν απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν έχεις παρέα να πηγαίνεις για κανένα περπάτημα το μεσημεράκι να σου σπάει η μέρα στα δύο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Δε μπορω να το διαχειριστώ γ.....ωτο....!!!!νομιζω οτι πνιγομαι μεσα στο σπίτι.αφου να φανταστείς τωρα θα ήθελα να πάρω τους δρόμους σαν την τρελή!

Ακριβως το ιδιο ομως;;;;

Καθομαι μεσα κι.αρρωσταινω!!! Αλλα κι εξω να βγω κουραζομαι... κ που να πας; ποσο να περπατησεις; που να κατσεις που ολα απαγορευονται; πικρα...

Γι αυτο ας προσπαθουμε να μην το σκεφτομαστσ κ να ξεχνιομαστε οπως μπορουμε...

twt6p2.png

Ακριβως το ιδιο ομως;;;;

Καθομαι μεσα κι.αρρωσταινω!!! Αλλα κι εξω να βγω κουραζομαι... κ που να πας; ποσο να περπατησεις; που να κατσεις που ολα απαγορευονται; πικρα...

Γι αυτο ας προσπαθουμε να μην το σκεφτομαστσ κ να ξεχνιομαστε οπως μπορουμε...

Κάτσε βρε κορίτσι, τι απαγορεύεται?????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Με στενοχωρει που δεν ειναι κοντα οι δικοί μου,που ειμαι αρκετές ωρες μονη μου....μαύρα χάλια!!!μακαρι να ειναι περαστικό και να φταίνε οι ορμόνες!

Κι εγώ που τους έχω κοντά και δεν έρχονται είναι καλύτερα? Ο αδερφός μου που πάει διακοπές τις ημέρες που γεννάω ειναι καλύτερα????

Αστο σου λέω, κάνε υπομονή.Θύμισε μου που μενεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...