Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Από προσωπική εμπειρία δε χρειάζεται να αγχωθείς για το θηλασμό!!! Εννοείται ότι εάν δεν τα καταφέρεις δε θα τρελαθείς κιόλας!!

Δυστυχώς όταν είναι το πρώτο μας παιδάκι έχουμε άγχος για τόοοοσα πολλά που μόνο κακό κάνουν στη ψυχολογία μας!!!

Εκεί είναι που η έγκυος και ακόμη περισσότερο η λεχώνα χρειάζεται τη στήριξη και υποστήριξη από τους πολύ κοντινούς της ανθρωπους ώστε να τα καταφέρει με τόσα άγνωστα πράγματα!!

Εάν υπάρχει τότε όλα γίνονται πιο εύκολα!! Από την άλλη όσον αφορά το θηλασμό σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό το πώς θα το βιώσει σε άλλες έρχεται αβίαστα σε άλλες με περισσότερη επιμονή...μην αγχώνεστε από τώρα. Εάν έχετε μάια που θα σας καθοδηγήσει μετά είναι ότι καλύτερο ή σύμβουλο θηλασμόύ. όλες μας είμαστε φτιαγμένες να θηλάσουμε!!! Εάν αυτό δεν επιτευχθεί θα γίνει για σοβαρούς λόγους ξεχωριστούς για την καθεμία μας!!! Εμείς να είμαστε καλά να μεγαλώσουμε τα νινάκια μας!!

μπράβο!! συμφωνώ σε όλα ! :D:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμαστε μπρουμυτα;; εγω μπορω ακομα, απλα δεν το πολυκανω γιατι κατουριεμαι συνεχεια κ η μπρουμυτη θεση το επιβαρυνει!

κι εγώ μπορώ ακόμα αν και τουμπανο!!!! Προσπαθω να μην αλλά αυτή είναι η στάση μου!!! όταν γεννησα τον μικρό μου το πρώτο πράγμα που έκανα με τρέλα ήταν να τρέξω να κάτσω μπρούμυτα στο κρεβάτι!! Τρελή απόλαυση!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

καλέ τι μπρούμυτα με τέτοια κοιλιά!! είναι κ σκληρή σαν κουνιστή πολυθρόνα θα ήμουν :lol::lol::lol: ευτυχώς δεν μου λείπει γιατί ποτέ δεν κοιμόμουν μπρουμυτα!! τώρα μόνο στο πλαι βολεύομαι κ μάλιστα μόνο από αριστερα κ με μαξιλαρι στα ποδια-κοιλια..

μια απο τα ιδια κι εγω!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Το μωρό έχει μεγάλη ασφάλεια μέσα δεν έχει φόβο έχει άπλετο χώρο!!!!!Προς το παρόν γιατί σε λίγο καιρό και να θες δε θα μπορείς...ήδη εγώ τείνω προς το πλαγιομπρουμυτό.. το σώμα σου σε οδηγεί από μόνο του!!

n3oUp2.png

Εγώ μια φορά έκανα τις εξετάσεις που ήταν οι πρώτες και έκτοτε τίποτα!!!

Θώκι εσύ???????? (ρωτώ επειδή έχουμε ίδιο γιατρό)

και ρώτησα μα να μη κάνω εξετάσεις και μου΄είπαν δε χρειάζεται πολύ αργοτερα....δλδ φαντάζομαι με τη καμπύλη θα εννούσαν....μα τι αγωνίες ζουμε!! Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα συνεχώς το θυμάμαι..τώρα έχω άλλο γιατρό. Μα τόσο αραία....εντύπωση μου κάνει..

n3oUp2.png

αυτο το πιπι συνεχεια βρε κοριτσια... τι βασανο!

Μη σου πω για το ξύρισμα και το κόψιμο νυχιών στα πόδια σε λίγο καιρό πόσο δύσκολο θα είναι!!! χιχιχιχιχι!!! Το πιπι δεν είναι τίποτα μπροστά τους!!

n3oUp2.png

Εγώ μια φορά έκανα τις εξετάσεις που ήταν οι πρώτες και έκτοτε τίποτα!!!

Θώκι εσύ???????? (ρωτώ επειδή έχουμε ίδιο γιατρό)

και ρώτησα μα να μη κάνω εξετάσεις και μου΄είπαν δε χρειάζεται πολύ αργοτερα....δλδ φαντάζομαι με τη καμπύλη θα εννούσαν....μα τι αγωνίες ζουμε!! Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα συνεχώς το θυμάμαι..τώρα έχω άλλο γιατρό. Μα τόσο αραία....εντύπωση μου κάνει..

κι εμενα ετσι ειναι ο doctor!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...