Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!

Καλο μηνα!!!!

Νομιζω σημαινει κ επισημα η εναρξη των αφιξεων...

Η myheart δεν ειναι πρωτη; που ειναι, τι κανει, ξερει καμια;

Επικοινωνει μαζι της;

Η thokos?????

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Καλό μήνα!!!! Μπράβο στα μωράκια που μεγαλώνουν και στις πρώτες μανούλες που ετοιμάζονται!!! Άντε κορίτσια κάντε την αρχή γιατί εμείς αργούμε ακόμη..... Φιλιά πολλά!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου! Καλό μήνα.

Εμάς έρχεται αυριο η κούνια. Πάνες παράγγειλα και ήρθαν, ρουχαλάκια φανελάκια του τα έχω έτοιμα (θέλουν μόνο πλύσιμο και σιδερωμα αλλά θα τα κάνω μόλις έρθει και η κουνια για να τα αποθηκεύσω αμέσως), σαλιάρες, μωρομάντηλα, μπανάκι, αφρόλουτρο, και για απορρυπαντικό ρούχων πήρα το προδέρμ και το αντίστοιχο μαλλακτικό προδέρμ. Του πήρα τον νυχοκόπτη, τσατσαρούλα, 2 πιπίλες (η μία ήταν δώρο του babyspace μαζί με μπιμπερό της nuk). Ετοιμες οι πετσετούλες του. Το μονο που μου μένει να πάρω ειναι τα σεντονάκια του. 3 σετ φτάνουν τι λέτε?

Εχθές και προχθές έκανα γενική στο σπίτι (δεν έχω τελειώσει αλλά έχω μαζευτεί πολύ) ώστε να μην έρθει ο κύριος και πει τι βρωμιάρα ειναι αυτή η μάνα μου! χαχαχαχαχα)

Σιγά σιγά θα ασχοληθώ με την βαλίτσα μου. Είναι περίεργη η αίσθηση οτι φτάνει ο καιρός. Πολύ συγκινητικό συναισθημα! Εχω βάλει την φωτογραφία του απο το doppler background στον υπολογιστή. Είναι τόσο κουκλάκι!:tongue::tongue::tongue: Εχω αρχίσει και χαζεύω τα μωράκια γύρω γύρω και τα καρότσια. Δεν έχω πάρει ακόμα καρότσι.

Από πονάκια πως πάτε? Εχω αρκετό βάρος χαμηλά με πονάκια περιόδου και μέσης. Ο μπεμπης έχει πάρει θέση και περιμένουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν θυμάμαι αν σας το έγραψα, κατεθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ την Δευτέρα, αρκεί ενα χαρτί συμβεβλημένου ιδιωτικού γιατρού από τον ΕΟΠΥΥ, μια βεβαίωση εργοδότη (απλο χαρτί) που να αναφέρει την ΠΗΤ μαζί με την ημερομηνία που σταματήσατε την δουλειά και έναν λογαριασμό ΙΒΑΝ οποιασδήποτε τράπεζας.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πωπω, πυρετος προετοιμασιων!!!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου <3

Πιπιλες θα χρειαστουμε απο την αρχη; εχω διαβασει οτι μεχρι να εμπεδωθει ο θηλασμος δεν πρεπει να χρησιμοποιησουμε... για πειτε ρε κοριτσια, να παρω;

Σεντονακια λεω να μην παρεις 3 σετ, διοτι λογικα θα σου φερουν κ.δωρα.

Πετσετα-μπουρνουζακι πηρες;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ, τι καλα, με το καλο ρανια μας <3

Μην παρεις 3 σετ λεω εγω, θα φερουν κ δωρα.

Νυχοκοπτη δεν το χα σκεφτει.... βουρτσα για τα μαλλια μας εφεραν :P

Πιπιλες θα δωσουμε απο.την αρχη; εχω διαβασει δεν κανει πριν εμπεδωθει ο θηλασμος, δλδ για 1-1,5 μηνα.... για πειτε ρε κοριτσια.

Απο απορρυπαντικο κιμεγω πεοδερμ πηρα- κ μαλακτικο.

Αφρουτρο τι πηρες;

twt6p2.png

Πωπω, πυρετος προετοιμασιων!!!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου <3

Πιπιλες θα χρειαστουμε απο την αρχη; εχω διαβασει οτι μεχρι να εμπεδωθει ο θηλασμος δεν πρεπει να χρησιμοποιησουμε... για πειτε ρε κοριτσια, να παρω;

Σεντονακια λεω να μην παρεις 3 σετ, διοτι λογικα θα σου φερουν κ.δωρα.

Πετσετα-μπουρνουζακι πηρες;

2 απλές πετσετούλες του πήρα, λες να έκανα βλακίτσα?

Οι πιπίλες είναι απο 0-6 μηνών οπότε δεν πιστεύω να έχουμε θέμα. Ακόμα και πιο μετά τις χρησιμοποιούμε, αλλά οντως αν κάποια ξέρει θέλω κι εγώ να μάθω. Νόμιζα οτι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε απο την αρχή. :?

Εσύ πως τα πάς απο προετοιμασίες?

Εγώ γιατί έχω αρχίσει και έχω τόσο άγχος μου λες?

:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ, τι καλα, με το καλο ρανια μας <3

Μην παρεις 3 σετ λεω εγω, θα φερουν κ δωρα.

Νυχοκοπτη δεν το χα σκεφτει.... βουρτσα για τα μαλλια μας εφεραν :P

Πιπιλες θα δωσουμε απο.την αρχη; εχω διαβασει δεν κανει πριν εμπεδωθει ο θηλασμος, δλδ για 1-1,5 μηνα.... για πειτε ρε κοριτσια.

Απο απορρυπαντικο κιμεγω πεοδερμ πηρα- κ μαλακτικο.

Αφρουτρο τι πηρες;

Πήρα και αυτό της προδέρμ, σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1 από 0-12 μηνων. Δεν του έχω πάρει ακόμα κρέμα για το σύγκαμα, πούδρα και αποφρακτικό για την μυτούλα του.

Θα πάρω τότε ένα σετ σεντόνια απλώς εύχομαι να μην τρέχω τελευταία στιγμή γιατί τους δικούς μου δεν τους βλέπω και πολύ συνειδητοποιημένους με την ιδέα οτι γεννάω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σορι για τη διπλη καταχωρηση, φαινοταν οτι δεν καταχωρηθηκε το ποστ κ το ξαναγραψα :)

Καλύτερα που το ξανάγραψες γιατί το κομμάτι με το αφρόλουτρο δεν το ειχα διαβάσει. χαχαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...