Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ναιιιι! Υπομονή άπειρη θέλει... Βέβαια, εμένα οι ανασφάλειες μου παρουσιάζονται γιατί ως νηπιαγωγοί στο παν/μιο ήμασταν επικεντρωμένοι στην εκπαίδευση και όχι στη φροντίδα των παιδιών π.χ. άλλαγμα πάνας όπως θα ήξερε μια βρεφονηπιοκόμος, όποτε μέχρι να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου πραγματικά, θα περάσουν 3-4 χρονάκια!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα πήγαμε γιατρό. Μια χαρά είναι ο πιτσιρίκος, 1800 γραμ. Αυτή η συγκίνηση κάθε φορά που το βλέπω δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μετά πήγα έκανα και λίγα ψώνια για το μωρό και για μένα. Αχ πλησιάζει ο καιρός....

x4uqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα πήγαμε γιατρό. Μια χαρά είναι ο πιτσιρίκος, 1800 γραμ. Αυτή η συγκίνηση κάθε φορά που το βλέπω δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μετά πήγα έκανα και λίγα ψώνια για το μωρό και για μένα. Αχ πλησιάζει ο καιρός....

Μπραβο στ αστερακι σου <3

Για πες, τι ψωνισες;

twt6p2.png

καλημερα! με το καλο τα μωρακια σας..σορρυ που επεμβαινω ετσι αλλα επειδη ειμαι και γω στην αναζητηση πιτζαμας-νυχτικιας μιας και δεν εχω τιποτα καλοκαιρινο..και επειδη δεν ειμαι και γω φαν τους, κατεληξα στο Lidl που ανα διαστηματα φερνει μπλουζοφορεματα και αυριο αν θυμαμαι καλα κατι σορτσακια που μ'ενα φανελακι πιστευω θα ειναι μια χαρα..ασε που μιας και δεν ειναι νυχτικα και πιτζαμες θα μπορω να κυκλοφορω και ανετα στους διαδρομους! και ειναι και πολυυυ οικονομικα.. εχω ψωνισει φανελακια και σουτιεν θηλασμου απο κει και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο ποιοτητα αλλα και απο εφαρμογη.

Ευχαριστουμε.για την ενημερωση και τις ιδεες :)

Καλη ιδεα πραγματι... αν βρουμε κ καποιον να μας κανειντο σοφερ....

Παντως κι εγω ο,τι εχω παρει απο εκει, το εχω βολευτει :)

twt6p2.png

Μπραβο στ αστερακι σου <3

Για πες, τι ψωνισες;

Καλημέρα..Ψώνισα για το μωρό εσωρουχάκια, σαλιάρες, καλτσάκια και σεντονάκια...Τα παίρνω λίγα λίγα γιατί για να βρίσκω ευκαιρία για βόλτα και να καταπολεμάω το άγχος μου...Λίγα πράγματα κάθε φορά αρκούν για να παίρνω χαρά. Για μένα πήρα νυχτικιά (δε μου αρέσει αλλά λένε ότι είναι απαραίτητη την πρώτη μέρα κυρίως), μία ρόμπα (μοντέρνα όχι σαν τις παλιές) για το μαιευτήριο και επιθέματα στήθους για το θηλασμό. Άσχετο το τελευταίο αλλά το βρήκα μπροστά μου και το πήρα...Είχε και προσφορά και είπα να κάνω και οικονομία :) Αυτά προς το παρόν. Ανυπομονώ να ετοιμάσω και το δωμάτιο. Προς το παρόν τελειώσαμε με το βάψιμο και την ταπετσαρία του.

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..Ψώνισα για το μωρό εσωρουχάκια, σαλιάρες, καλτσάκια και σεντονάκια...Τα παίρνω λίγα λίγα γιατί για να βρίσκω ευκαιρία για βόλτα και να καταπολεμάω το άγχος μου...Λίγα πράγματα κάθε φορά αρκούν για να παίρνω χαρά. Για μένα πήρα νυχτικιά (δε μου αρέσει αλλά λένε ότι είναι απαραίτητη την πρώτη μέρα κυρίως), μία ρόμπα (μοντέρνα όχι σαν τις παλιές) για το μαιευτήριο και επιθέματα στήθους για το θηλασμό. Άσχετο το τελευταίο αλλά το βρήκα μπροστά μου και το πήρα...Είχε και προσφορά και είπα να κάνω και οικονομία :) Αυτά προς το παρόν. Ανυπομονώ να ετοιμάσω και το δωμάτιο. Προς το παρόν τελειώσαμε με το βάψιμο και την ταπετσαρία του.

Με γεια σας, με το καλο το μπεμπουλινι σου και καλοφορετα <3.

Πραγματι, ο,τι μικρο κ να παρεις σου δινει χαρα :)

Εγω σαλιαρες δεν εχω παρει, χρειαζονται λετε απ την αρχη;

Πανακια λεω να παρω για ρεψιμο γουλιτσες.

Αν κ, η αληθεια ειναι οτι οι σαλιαρες εχουν αλλη υποσταση ρε παιδι μου!!! Φωναζουν απο μονες τους "μωροοοοοοοοο".

:)

twt6p2.png

Πηγα κι εγω χθες στη γιατρο κοριτσια.

2 κιλα ειναι η μπουμπουκα μου κ ψηλωσε κιολας κ μας ειπε οτι ειναι πολυ καλη <3

μπράβο αλοβεσάκι τελεια!!! αντε με το καλό!

KJO7p2.png

Πηγα κι εγω χθες στη γιατρο κοριτσια.

2 κιλα ειναι η μπουμπουκα μου κ ψηλωσε κιολας κ μας ειπε οτι ειναι πολυ καλη <3

Αχ τι καλά!!! Κι εγώ μεθαύριο έχω γιατρούλη και έχω φοβερή αγωνία...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Βλεπω ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!

Εμενα σημερα η μερα δε ξεκίνησε κ πολυ καλα.. Πήγα στο μπάνιο το πρωί να ουρησω.. Και μολις σηκώνομαι να σκουπιστω.. Βλεπω να τρέχουν υγρά!! Πανικός με έπιασε.. Πήρα κατευθείαν τον ντοκ τηλ, κ μου ειπε να παω απο το νοσοκομείο όπου κ ηταν! Τελικά μου ειπε οτι μαλλον μύκητες πρεπει να ειναι κ μου προκάλεσαν τα υγρά αυτα .. Θα παω απο το ιατρείο του αργότερα να μου γράψει καλλιέργεια να επιβεβαιωθούν τα όσα ανέφερε.

Δε σας κρύβω οτι εχω αγχωθει μήπως κ ξανά συμβεί!

Σας εχει τύχει, η έχετε ακούσει κατι αντίστοιχο με μύκητες; Φαγούρα πάντως δεν εχω...

Διαφημίσεις

Εμενα σημερα η μερα δε ξεκίνησε κ πολυ καλα.. Πήγα στο μπάνιο το πρωί να ουρησω.. Και μολις σηκώνομαι να σκουπιστω.. Βλεπω να τρέχουν υγρά!! Πανικός με έπιασε.. Πήρα κατευθείαν τον ντοκ τηλ, κ μου ειπε να παω απο το νοσοκομείο όπου κ ηταν! Τελικά μου ειπε οτι μαλλον μύκητες πρεπει να ειναι κ μου προκάλεσαν τα υγρά αυτα .. Θα παω απο το ιατρείο του αργότερα να μου γράψει καλλιέργεια να επιβεβαιωθούν τα όσα ανέφερε.

Σας εχει τύχει, η έχετε ακούσει κατι αντίστοιχο με μύκητες; Φαγούρα πάντως δεν εχω...

Αχ ο φόβος μου και ο τρόμος μου αυτές τις μέρες... δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο αλλά αφού σε είδε και είναι οκ το αμνιακό κλπ μην αγχώνεσαι, είναι συχνό φαινόμενο οι μύκητες στην εγκυμοσύνη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Έχω μύκητες από την αρχή!!! Έκανα θεραπεία αλλά δεν φεύγουν μόνο ηρεμείς προσωρινα!!! Είναι φαινόμενο της εγκυμοσύνης μη σε αγχώνει!!!! Αυτό με τα υγρά το ένιωθα και γω όχι βέβαια με τόση ροή ώστε να φοβηθώ!!!! Πλυσούλες με χαμομήλι και ότι σ πει ο γιατρούλης!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πωπω λαχταρα!!!!

Ευτυχως ομως ολα καλα :)

twt6p2.png

γεια σας κοριτσια!!

χαρουλα, περαστικα!! κ γω θα χα φρικαρει στη θεση σου!!

πηγαμε στη γιατρο.. ο μικρος 2.100..! θα με ξαναδει σε 2 βδομαδες που μπαινω στον μηνα μου!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Πήγαμε στο ντοκ , ολα καλα!! Ο μικρός 2 κιλακια με το κεφαλακι προς τα κάτω!

Μου έδωσε να κανω εξέταση κολπικου υγρού κ καλλιέργεια ούρων + αιματολογικές κλπ.. Θα παω Παρασκευή να τις κανω.. Μου ειπε μετα την εξέταση κολπικου να παρω κ ένα υποθετο για καταπολέμηση των μυκητων!!

Αντε να δούμε!!

Αυτα κοριτσάκια μου!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...