Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Λένα ότι δεν κάνει να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ γιατί δεν έχει σωστό στρώμα και τα περισσότερα δεν είναι από υφάσματα που επιτρέπουν τον αέρα να περνάει ώστε να κοιμηθεί εκεί υγειινα!!! Βέβαια και να κοιμάται εκεί μιά συο τόσο και δη άμα είστε έηω δεν πειράζει!!! Και το πορτ μπεμπε βοηθά στο καρότσι ώστε να βλέπεις το μωρό και να μην είναι από την πελυρά του δρόμου!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Όμορφη μέρα εδώ στην Αθήνα.... Πώς είστε?????

Καλημεραααααα!!!!

Ομορφοτερη απο τις προηγουμενες η μερα κι εδω :)

Καλα ειμαστε, μαζευουμε σιγα σιγα το σπιτι να ειναι ετοιμο για τη μεγαλειοτατη!!!! Κανουμε nesting :P

Οσο.πλησιαζει ο καιρος κι ο καθενας εχει αποψη για το τι πρεπει να κανουμε πριν, μετα και κατα τη διαρκεια, τοσο καταλαβαινουμε γιατι οι γυναικες παθαινουν επιλοχιο καταθλιψη !!!!!!

twt6p2.png

καλημερα! με το καλο τα μωρακια σας..σορρυ που επεμβαινω ετσι αλλα επειδη ειμαι και γω στην αναζητηση πιτζαμας-νυχτικιας μιας και δεν εχω τιποτα καλοκαιρινο..και επειδη δεν ειμαι και γω φαν τους, κατεληξα στο Lidl που ανα διαστηματα φερνει μπλουζοφορεματα και αυριο αν θυμαμαι καλα κατι σορτσακια που μ'ενα φανελακι πιστευω θα ειναι μια χαρα..ασε που μιας και δεν ειναι νυχτικα και πιτζαμες θα μπορω να κυκλοφορω και ανετα στους διαδρομους! και ειναι και πολυυυ οικονομικα.. εχω ψωνισει φανελακια και σουτιεν θηλασμου απο κει και εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο ποιοτητα αλλα και απο εφαρμογη.

xfppp3.png

Πιζαμουλα, οπως στα λεει η moody μας ειναι..το 3 σε 1 καροτσι χρησιμοποιειται κατα περιπτωση ( οπως εχω καταλαβει).ως εξης:

Βαζεις το πορτ μπεμπε οταν το.μωρουλι ειναι μικρο κ ετσι το χεις ξαπλωμενο κ ριχνει κ τους υπνους του στη βολτα.

Το καθισμα αυτοκινητου κουμπωνει κι.αυτο στο καροτσι, οποτε βολευει να το χρησιμοποιεις οταν θα πατε καπου με το αυτοκινητο: το παιρνεις μαζι με το μωρο απο το σκελετο του καροτσιου κ το βαζεις στο αμαξι, οπου δενει με ασφαλεια, κ παλι πισω στο καροτσι μετα.

Το αλλο το χρησιμοποιεις σε λιγο μεγαλυτερα μωρα.

Κοριτσια καλα τα χω καταλαβει;;

Το ρηλαξ παλι δεν κανει για μωρο μωρο αλλα για λιγο μεγαλυτερα. Ποσο δεν ξερω, μαλλον να ρωτησεις τον παιδιατρο- καθως κ για ποση ωρα.

Μερικα δονουνται κιολας κ εχουν κ μουσικη κ γενικα οπως εχω δει ειναινκαλη λυση να ακουμπας καπου το μωρο :)

Moody, δεν το ηξερα αυτο για το οτι δε συνισταται να κοιμαται στο πορτ μπεμπε.... το ειχα κατα νου ως λυση, ωστε να μην αγορασω καλαθουνα :/

Αληθεια βρε παιδια, οι καλαθουνες σε τι τιμες παιζουν;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!! Και γω έτσι έλεγα στην αρχή αν την έχω στο πορτ μπεμπε αλλά μου είπαν κατ αρχήν ότι δεν κάνει το στρώμα, ακόμη και έξτρα ειδικό να πάρεις δεν είναι λέει καλό! Επίσης τα πορτ μπεμπε δεν είναι από βαμβακερά υφάσματα κατασκευασμένα οπότε λέει δεν αναπνέουν, ειδικά καλοκαίρι! Έτσι αποφασίστηκε η καλαθούνα! Θα μας τη δανείσει μια φίλη. Οι τιμές απ όσο είδα είναι από 60 έως 120.... Δεν είναι φτηνές και ίσως να μην αξίζει κ όλας αφού είναι για τόσο λίγο. Αν δεν μου τη δίνανε δεν ξέρω αν θα αγόραζα!

Όσο για το ριλαξ, μια φίλη μου πάντως τον είχε το μπέμπη της εκεί από 10 ημερών και ήταν μια χαρά!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πιζαμουλα, οπως στα λεει η moody μας ειναι..το 3 σε 1 καροτσι χρησιμοποιειται κατα περιπτωση ( οπως εχω καταλαβει).ως εξης:

Βαζεις το πορτ μπεμπε οταν το.μωρουλι ειναι μικρο κ ετσι το χεις ξαπλωμενο κ ριχνει κ τους υπνους του στη βολτα.

Το καθισμα αυτοκινητου κουμπωνει κι.αυτο στο καροτσι, οποτε βολευει να το χρησιμοποιεις οταν θα πατε καπου με το αυτοκινητο: το παιρνεις μαζι με το μωρο απο το σκελετο του καροτσιου κ το βαζεις στο αμαξι, οπου δενει με ασφαλεια, κ παλι πισω στο καροτσι μετα.

Το αλλο το χρησιμοποιεις σε λιγο μεγαλυτερα μωρα.

Κοριτσια καλα τα χω καταλαβει;;

Το ρηλαξ παλι δεν κανει για μωρο μωρο αλλα για λιγο μεγαλυτερα. Ποσο δεν ξερω, μαλλον να ρωτησεις τον παιδιατρο- καθως κ για ποση ωρα.

Μερικα δονουνται κιολας κ εχουν κ μουσικη κ γενικα οπως εχω δει ειναινκαλη λυση να ακουμπας καπου το μωρο :)

Moody, δεν το ηξερα αυτο για το οτι δε συνισταται να κοιμαται στο πορτ μπεμπε.... το ειχα κατα νου ως λυση, ωστε να μην αγορασω καλαθουνα :/

Αληθεια βρε παιδια, οι καλαθουνες σε τι τιμες παιζουν;

Ωραία, νομίζω τώρα έχω μια ιδέα, αλλά θα ρωτησω και τον παιδίατρο τι κανει και τι δεν κάνει.

Ασχετο, αλλα μόλις συνειδητοποίησα οτι θα εχω μωρό σε λίγο καιρο (είχα την εικόνα να το ακουμπάω στο ριλάξ) και με έπιασε ένας τρόμος, ενα βάρος στο στήθος οτι μάλλον είναι πολύ μεγαλη η ευθυνη και πως θα τα καταφερω :(:confused:

KJO7p2.png

Ωραία, νομίζω τώρα έχω μια ιδέα, αλλά θα ρωτησω και τον παιδίατρο τι κανει και τι δεν κάνει.

Ασχετο, αλλα μόλις συνειδητοποίησα οτι θα εχω μωρό σε λίγο καιρο (είχα την εικόνα να το ακουμπάω στο ριλάξ) και με έπιασε ένας τρόμος, ενα βάρος στο στήθος οτι μάλλον είναι πολύ μεγαλη η ευθυνη και πως θα τα καταφερω :(:confused:

Φιλενάδαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Και γω το παθαίνω αυτό και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη!!!!!!!!!!!! Όσο σκέφτομαι ότι θ αρχίσουμε να φτιάχνουμε δωμάτιο την άλλη εβδομάδα με πιάνει ένας πανικός..... Άσε μόλις βλέπω τι αγοράσαμε... τα χω κλείσει στο δωμάτιό της και δεν ασχολούμαι..... Εμένα με πιάνει κι άλλη τρέλα...

Κι αν δεν είναι καλά? Και έχει τίποτα που δεν βρήκαμε στις εξετάσεις? Κι αν πάθει τίποτα την ώρα της γέννας??? Ζούρλα σκέτη!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Φιλενάδαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Και γω το παθαίνω αυτό και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη!!!!!!!!!!!! Όσο σκέφτομαι ότι θ αρχίσουμε να φτιάχνουμε δωμάτιο την άλλη εβδομάδα με πιάνει ένας πανικός..... Άσε μόλις βλέπω τι αγοράσαμε... τα χω κλείσει στο δωμάτιό της και δεν ασχολούμαι..... Εμένα με πιάνει κι άλλη τρέλα...

Κι αν δεν είναι καλά? Και έχει τίποτα που δεν βρήκαμε στις εξετάσεις? Κι αν πάθει τίποτα την ώρα της γέννας??? Ζούρλα σκέτη!

Να ασχολείσαι με κάτι όλη την ώρα να ξεχνιέσαι. Εγώ αυτό κάνω γιατι όταν αρχίσω να σκέφτομαι τέτοια μπορώ να το φτάσω πολύ μακρυα σε αρνητικά σενάρια και δεν έχει νόημα. Κατα πασα πιθανότητα όλα θα πάνε καλά, αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας!

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια, δεν ειστε οι μονες, δεν ειστε μονες!!!

Κι.εμενα με πιανουν κατι πανικοι, αν θα ειμαι καλη μαμα, αν θα κανω ο,τι πρεπει, οπως πρεπει, μην ειμαι αμελης, μην ειμαι υπερβολικη, μην πεινασει- κρυωσει- ζεσταθει κ δεν το καταλαβαινω, μην γεννηθει με καποιο προβλημα υγειας ( εκανα κι αμνιο ε;), μην παθει.κατι στη γεννα, μη μεινει πολυ ωρα χωρις οξυγονο, μην δεν ανταποκριθω επαξιως στη γεννα, μην πεθανει( ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ!!!!) απο συνδρομο αιφνιδιου θανατου, μην....μην....μην.....

Δεν τα λεω πουθενα αυτα γιατι μου φτανει ν ακουω συμβουλες χωρις να ζητησω, που να δωσω κ τετοια δικαιωματα!!!!!

Καλα μετα για τις αποψεις που αφορουν εμβολια, διατροφη, κτλ δεν το συζηταμε!!! Αλλο αγχος εκει αλλα γι αυτα λεω να πανικοβληθω αργοτερα :/

twt6p2.png

Είναι λογικό πάντως ως ένα βαθμό... είναι πρωτόγνωρη για τις περισσότερες από μας εμπειρία... δε γεννηθήκαμε παντογνώστες!!!! Πφ.............. Που θα πάει θα τα καταφέρουμε!!!!

Η βαλίτσα της μαμάς είναι!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γειά σας κορίτσια μου! Ναι είναι λογικό να έχουμε τις φοβίες μας και τις ανασφάλειες μας, αλλά σκεφτείτε πόσα παιδάκια μεγάλωναν και μεγαλώνουν με τα ελάχιστα απ' όλες τις απόψεις, και οικονομικά και συναισθηματικά κλπ... πόσο μάλλον τα δικά μας που θα τα έχουμε σαν πριγκιπόπουλα!!!! Κι εγώ τρώω φρίκες ώρες ώρες αλλά μετά σκέφτομαι γιατί να μπορεί η τάδε να μεγαλώσει τα παιδιά της σωστά που είναι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα κι εγώ, που πρεμπιπτόντως είμαι και νηπιαγωγός, να μην μπορώ να αντεπεξέλθω; οπότε καθησυχάζομαι για λίγο... μέχρι να έρθει η επόμενη φρίκη :tongue:

Το απόγευμα θα πάω σε μια ομιλία για το θηλασμό και λοιπά θέματα μετά τη γέννα, αν μάθω κάτι ενδιαφέρον θα σας το μεταλαμπαδεύσω :D!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γειά σας κορίτσια μου! Ναι είναι λογικό να έχουμε τις φοβίες μας και τις ανασφάλειες μας, αλλά σκεφτείτε πόσα παιδάκια μεγάλωναν και μεγαλώνουν με τα ελάχιστα απ' όλες τις απόψεις, και οικονομικά και συναισθηματικά κλπ... πόσο μάλλον τα δικά μας που θα τα έχουμε σαν πριγκιπόπουλα!!!! Κι εγώ τρώω φρίκες ώρες ώρες αλλά μετά σκέφτομαι γιατί να μπορεί η τάδε να μεγαλώσει τα παιδιά της σωστά που είναι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα κι εγώ, που πρεμπιπτόντως είμαι και νηπιαγωγός, να μην μπορώ να αντεπεξέλθω; οπότε καθησυχάζομαι για λίγο... μέχρι να έρθει η επόμενη φρίκη :tongue:

Το απόγευμα θα πάω σε μια ομιλία για το θηλασμό και λοιπά θέματα μετά τη γέννα, αν μάθω κάτι ενδιαφέρον θα σας το μεταλαμπαδεύσω :D!

Νηπιαγωγός?????? Τι όμορφη και δύσκολη δουλειά...... Να μας λες tips για τα κουτσουμπέλια.... και κάνα παραμύθι γιατί εγώ ξέρω μόνο το Μάικ το Φασολάκι ο οποίος παρεπιπτόντως μου κάθεται και στο λαιμό!!!

Και γω 14/5 έκλεισα θέση σε σεμινάριο στο Λητώ!!!! Και γω θα σας πω, αλλά είδα και videakia της Πατσούρου στο youtube και πήρα μια ιδέα......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...