Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

AAAAAAAAAAAAA τα χα ξεχάσει τα oysho....αυτό στην Ερμού έχει μείνει ή έκλεισε??????

Σ ευχάριστώ πάρα πάρα πολύ σου απάντησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εστειλα mail...

αχ δεν ξερω για την Ερμου, εγω πάντα στο mall πηγαινω που ειναι κοντα μου... αλλά τα έχει και online!

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryPage?catalogId=60109601&categoryId=911091&langId=-1&storeId=64009606

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγα στα Oysho και εχει καπως περιορισει τα πυτζαμοειδη γιατι εφερε μαγιο.

αλλα καντε καμια βολτα να δειτε κ σεις. εμενα το λαρτζ τους δε μ φανηκε ιδιατερα ανετο

Εμένα στα Oysho μου αρεσανε πολυ τα πυτζαμακια γιατι ειναι μοντερνα... δεν μπορω τα παλ χρωματάκι με τα ψιλά λουλουδάκια κλπ κλπ απλα τα απο πάνω τουε δεν ξερω αν θα βολευουν στον θηλασμό... δεν ειχε κατι με μεγάλα κουμπια... στο mall ειχε ποικιλία πάντως

nzQbp2.png fxUip2.png

Σου εστειλα mail...

αχ δεν ξερω για την Ερμου, εγω πάντα στο mall πηγαινω που ειναι κοντα μου... αλλά τα έχει και online!

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryPage?catalogId=60109601&categoryId=911091&langId=-1&storeId=64009606

απ'ο,τι βλέπω, στέλνουν μόνο αγγλία. κρίμα, και ήθελα το μπλουζάκι mother. πολύ ωραία πυζαμάκια πάντως

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μπαλονιτσες ( απο καποια το κλεψα αυτο, αλλα δεν την πειραζει ε; )

Βγηκα για λιγα ψωνια. Πηρα ενα σετ των τριων φορμακιων για τη μπεμπα, πανες καθε ειδους (πικε, φανελα, χασε- υφασμα για την ακριβεια να μου τις ραψει η μαμα μου) και, ναι ναι καλα η fuego που μας τα θυμισε, επειδη ειχα σκοπο να αρχισω να κοιταζω για ρομπα, χωρις πολλες ελπιδες να βρω μιας κ δε μ αρεσουν οι ρομπες με την κλασικη εννοια, πηγα στα oysho και μιας κ δε βρηκα τπτ με την πρωτη ματια ειπα να εξηγησω τι θελω κ.μου ανεβασαν απο την αποθηκη ρομπες πουβειχαν μαζεψει. Ετσι βρηκα κ.οηρα μια πολυ ωραια που ειναι σα μακρια λεπτη ζακετα. Μακρυ μανικι βεβαια αλλα ετσινκι αλλιως μονο αν εχω επισκεψεις η θελω να τριγυρισω θα τη φοραω. Δε μοιαζει καθολουμε ρομπα κ την πηρα σε γκρι να ταιριαζει με ολα. ( αλλωστε ως εναλλακτικη ειχα κατα νου τα γνωστα ζακετακια του ζαρα, που παλι μακρυ μανικι εχουν κ ειναινκ πιο χοντρα).

Πηρα κ απορρυπαντικο.για μωρουδιστικα κ σακουλες να βαζω τα πλυμμενα κ σιδερωμενα..μαλακτικο ειχατε πει οτι δεν κανει ε; ( δεν ειδα κιολας να εχουν παιδικο....)

Αυτα τα νεα μου κοριτσια, νιωθω καλυτερα μετα απο αυτα... αλαφρωσα κι απο.λιγο αγχοσ κ απο.αρκετα λεφτα.... αντε μεγεια μας κ περαστικα μας :P

twt6p2.png

Γεια σας μπαλονιτσες ( απο καποια το κλεψα αυτο, αλλα δεν την πειραζει ε; )

Βγηκα για λιγα ψωνια. Πηρα ενα σετ των τριων φορμακιων για τη μπεμπα, πανες καθε ειδους (πικε, φανελα, χασε- υφασμα για την ακριβεια να μου τις ραψει η μαμα μου) και, ναι ναι καλα η fuego που μας τα θυμισε, επειδη ειχα σκοπο να αρχισω να κοιταζω για ρομπα, χωρις πολλες ελπιδες να βρω μιας κ δε μ αρεσουν οι ρομπες με την κλασικη εννοια, πηγα στα oysho και μιας κ δε βρηκα τπτ με την πρωτη ματια ειπα να εξηγησω τι θελω κ.μου ανεβασαν απο την αποθηκη ρομπες πουβειχαν μαζεψει. Ετσι βρηκα κ.οηρα μια πολυ ωραια που ειναι σα μακρια λεπτη ζακετα. Μακρυ μανικι βεβαια αλλα ετσινκι αλλιως μονο αν εχω επισκεψεις η θελω να τριγυρισω θα τη φοραω. Δε μοιαζει καθολουμε ρομπα κ την πηρα σε γκρι να ταιριαζει με ολα. ( αλλωστε ως εναλλακτικη ειχα κατα νου τα γνωστα ζακετακια του ζαρα, που παλι μακρυ μανικι εχουν κ ειναινκ πιο χοντρα).

Πηρα κ απορρυπαντικο.για μωρουδιστικα κ σακουλες να βαζω τα πλυμμενα κ σιδερωμενα..μαλακτικο ειχατε πει οτι δεν κανει ε; ( δεν ειδα κιολας να εχουν παιδικο....)

Αυτα τα νεα μου κοριτσια, νιωθω καλυτερα μετα απο αυτα... αλαφρωσα κι απο.λιγο αγχοσ κ απο.αρκετα λεφτα.... αντε μεγεια μας κ περαστικα μας :P

alovesa, γιατι πήρες 3 είδη υφασμα για τις πάνες? εγω πήρα μόνο φανελένια σεντόνια γιατί θα τις ράψω κι εγώ μόνη μου αλλά ήθελα να ξέρω αν και τα άλλα υφάσματα είναι καλύτερα.

KJO7p2.png

alovesa, γιατι πήρες 3 είδη υφασμα για τις πάνες? εγω πήρα μόνο φανελένια σεντόνια γιατί θα τις ράψω κι εγώ μόνη μου αλλά ήθελα να ξέρω αν και τα άλλα υφάσματα είναι καλύτερα.

Πιζαμουλα μου, δεν εχω σαφη απαντηση.

Μου λεγανε να παρω φανελενιες μονο αλλα εγω σκεφτηκα μηπως σκαει κ ειπα να παρω και χασε. Μετα μου ειπαν οτι υπαρχουν κ πικε κ οταν τις ειδα μου αρεσαν γιατι ουσιαστικα ειναι σαν κουβερτουλα.

Ετσι πηρα απ ολες ( 2 πικε, 2 φανελα, 3 χασε) γιατι σκεφτηκα οτι θα μου χρειαστουν, αφου απο αυτες σκοπευω να στρωνω και οπου θα κοιμαται ( κιυνια, καλαθουνα, προτ μπεμπε, ειναι ακομη ασαφες..), να το ακουμπαω στο κρεβατι μας η οπουδηποτε αλλου ( δεν ξερω ας πουμε αν θα παρω αλλαξιερα η θα περιοριστω στις πανες) η να το τυλιγω να το παιρνουν αγκαλιτσα οι επισκεπτες.

Παντως καμια σχεση να τις παρεις σε υφασμα!!! Με τοσα που εδωσα για να παρω 7 πανες, δεν επαιρνα ουτε τρεις ετοιμες.

Για το μαλακτικο δεν ξερω, καποιο απο τα κοριτσια το ειχε γραψει... το ξυδι ακουγεται καλη ιδεα, γιατι εκτος του οτι μαλακωνει, απολυμαινει κιολας.... ας μας πει κ καποια δευτερομανουλα.

Εν τω μεταξυ, για οποια ενδιαφερεται, τα φορμακια.που πηρα τα πηρα απο το orchestra που σας ειχα πει... το σετ των τριων 17,50.ευρω. πολυ καλη τιμη για τοσο δυσκολες συγκυριες κ τοσα πολλα εξοδα... ( με την καρτα μελους τοσο).

twt6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!!!

Χάθηκα λιγο, αλλα εχω τρέξιμο λιγο αυτές τις μερες με το μάζεμα των χειμωνιατικων κ προετοιμασία δωματίου για βάψιμο!

Αχ αντε να τελειώνουν τα χοντρά.. Για να ξεκινήσω αγορές για τα ρουχαλακια κλπ. Βρε κορίτσια τα φανελενια δεν ειναι για χειμώνα;

Εγω λεω να παρω δυο νυχτικακια και κανα παντελόνι με κανα ραντακι απο πάνω που ειναι κ για θυλασμο!

Κατι άσχετο! Χρησιμοποιείτε κρέμα ειδική για τις θηλές; Σένα σεμηναριο θυλασμου που πήγα , μας είπαν οτι ειναι απαραίτητη η περιποίηση τους απο τωρα , πριν τη γέννα , τις προετοιμάζει για το θυλασμο. Οταν το ανέφερα στον γιατρό μου, μου ειπε οχι απο τωρα, διότι μπορει να προκαλέσει συσπαση!!

Ξέρετε εσείς κατι σχετικό; Χρησιμοποιείτε;

Διαφημίσεις

εμενα μου χει πει να βαζω κρεμα στο στηθος, αλλα δε βαζω!!

αααα για τα φορμακια που λετε. το ηρα εχει εσωρουχακια, πακετο των 7, σε καλη τιμη νομιζω.

http://www.irabebe.gr/category/79/esorouchakia

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

μπορεί να μου εξηγήσει κάποια μανούλα τη χρησιμότητα των διαφόρων βρεφικών επίπλων?

πχ λίκνο, καλαθούνα, κούνια, ριλάξ?

μου έδωσαν μια καλαθούνα και ένα ριλάξ. κούνια επίσης θα μου δώσουν καθώς και καροτσάκι 3 σε 1 (ούτε αυτό έχω καταλάβει τι είναι).

δεν ξερω δηλαδη πότε πρέπει να χρησιμοποιώ ολα αυτα τα διαφορετικα και ποια απο όλα αυτά ειναι απαραίτητα. λίκνο πχ δεν έχω. τα φώτα σας

KJO7p2.png

εμενα μου χει πει να βαζω κρεμα στο στηθος, αλλα δε βαζω!!

αααα για τα φορμακια που λετε. το ηρα εχει εσωρουχακια, πακετο των 7, σε καλη τιμη νομιζω.

http://www.irabebe.gr/category/79/esorouchakia

όμορφα!

εγω διάβασα οτι δεν χρειάζεται προετοιμασια το στήθος μιας και η φύση εχει προβλέψει. ισως μόνο μερικές ώρες χωρις σουτιέν για να σκληρύνουν κάπως οι θηλές.

KJO7p2.png

Πιτζαμούλα αφού έχεις καλαθούνα δε χρειάζεσαι λίκνο! Το λίκνο είναι μια μικρή κούνια που το μωρακι χωράει το πολύ ως 4 μηνών. Άσε που θέλει κ ξεχωριστή προίκα! Το καρότσι 3 σε 1 είναι κάθισμα αυτοκινήτου, πορτ μπεμπέ και καροτσάκι. Η καλαθούνα είναι ιδανική συην αρχή για να το έχεις δίπλα σου!!!! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έχω και θα τη βάλω στην κούνια μετά τν 3ο μήνα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πιτζαμούλα αφού έχεις καλαθούνα δε χρειάζεσαι λίκνο! Το λίκνο είναι μια μικρή κούνια που το μωρακι χωράει το πολύ ως 4 μηνών. Άσε που θέλει κ ξεχωριστή προίκα! Το καρότσι 3 σε 1 είναι κάθισμα αυτοκινήτου, πορτ μπεμπέ και καροτσάκι. Η καλαθούνα είναι ιδανική συην αρχή για να το έχεις δίπλα σου!!!! Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έχω και θα τη βάλω στην κούνια μετά τν 3ο μήνα!

α μάλιστα, η καλαθούνα μου φάνηκε πολύ ωραία, θα το κάνω κι εγω ετσι. το πορτ μπεμπε ειναι το ίδιο πραγμα με την καλαθούνα?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...