Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μπράβο Ράνια μου!!! Όντως μια χαρά τα κιλάκια του!!! Έλα μωρέ, μην το σκέφτεσαι έτσι... σκέψου οτι θα μπορούμε να τα ζουλάμε, να τα φιλάμε, να τα αγκαλιάζουμε... τώρα δεν μπορούμε, μόνο κλωτσιές τρώμε, μετά θα μας ρίχνουν και κανένα χαμογελάκι!!!

Εγώ πάντως έχω τρελή ανυπονησία γιατί γεννάει και μια φίλη μου μέσα στο Μάιο και νιώθω οτι θα μείνω μόνη μου, μέχρι τώρα τα λέγαμε σχεδόν καθημερινά και τώρα εκείνη θα έχει το μωράκι της κι εγώ ακόμα θα περιμένω... Η καθεμιά μάλλον περνάει διαφορετικά αυτή τη μελαγχολία των ορμονών...

Δεν είναι περίεργο ομως που μας πιάνει σχεδόν όλες μαζί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο? Κι εγώ έχω τρελή ανυπομονησία αλλά επειδή δεν έχω ακόμα τα πραγματα έτοιμα νιώθω οτι δεν θα προλάβω και θα έρθει το παιδί μου κι εγώ δεν θα προλαβαίνω να το προσέχω όσο θέλω!!! Ελεος, φτου ορμόνες φτου μακριά μακριά μακριά, ξου ξου ξου:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι περίεργο ομως που μας πιάνει σχεδόν όλες μαζί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο? Κι εγώ έχω τρελή ανυπομονησία αλλά επειδή δεν έχω ακόμα τα πραγματα έτοιμα νιώθω οτι δεν θα προλάβω και θα έρθει το παιδί μου κι εγώ δεν θα προλαβαίνω να το προσέχω όσο θέλω!!! Ελεος, φτου ορμόνες φτου μακριά μακριά μακριά, ξου ξου ξου:tongue:

Αχ, κι εγω το εχω αυτο... οτι θα γεννησω νωριτερα κ δε τα χω ετοιμα....

Ασε που τοσο καιρο μου λεγανε να μην παρω.πραγματα γιατι ειναι νωρις κ τωρα οτι πρεπει να ετοιμαστω γιατι θα βαρυνω κ.δε θα μπορω.... ελεος!!! Αποτη μια στιγμη στην αλλη γινονται αυτα;;;

twt6p2.png

Rania μου μπράβο για το μικρούλι σας άντε κοριτσάκι όντως κοντεύουμε!!!!!!!!!!! Όλα καλά!!!!!! Όλα θα τα προλάβεις μη στενοχωριέσαι έχεις τουλάχιστον ένα μήνα πρώτα ο Θεός και αφού δε δουλεύεις θα έχεις και χρόνο να ξεκουράζεσαι αλλά και να ετοιμαστείς!!!! Μην αγχώνεσαι,... και να μην προλάβεις κάτι θα το πάρεις μετά μωρέ... άμα έχει αγκαλίτσα, γαλατάκι και φωλίτσα να κοιμηθεί είναι μια χαρά!!!!!!!! α και πάνες.....αχχαχαχαχα

Εμένα πάλι κορίτσια με πιάνουν άλλα άγχη..... κι άμα δεν είναι καλά? Κι έχει κάτι και δεν το χουμε βρει στους ελέγχους....και αν δεν είμαι εγώ αποτελεσματική? Θ μπορέσω να θηλάσω? Πώς θα καταλάβω αν πεινάει και πώς χορταίνει? Ειδικά με το θηλασμό έχω αγχωθεί πραγματικά πολύ!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημερα κοριτσια! συγχαρητηρια στα μωρακια που μαθαμε προσφατα νεα τους! ετσι να μεγαλωνουν κ να ζουμπουρλευουν!

για τα ρουχα μαιευτηριου! πηρα 2 νυχτικες κ μια ρομπα, κουμπακια μπροστα, για θηλασμο. μετα σκεφτηκα οτι θα θελω κ καμια πυτζαμα με κουμπακια γιατι οι νυχτικες δε με βολευουν. Αλλα λεω, γιατι να πληρωνω πυτζαμες; Θα παρω τα παντελονια απο 2 πυτζαμες που εχω κ θα αγορασω κανα φανελακι η μπλουζακι απλο με κουμπακια μπροστα. Σας το λεω, μπας κ σας βολεψει κ σας κ το κανετε ετσι.

φιλακια σε ολες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Πηγα σημερα κ πηρα κατι νυχτικουλες... κ ποσο δε μαρεσουν οι νυχτικιες!!! Εσεις καλα;;;
Μεγιά σου dimitroula!!! Εγώ θα πάρω πιζαμούλες δεν τα μπορώ τα νυχτικα... Αλλά σκέφτομαι αν κάνω καισαρική τλκ μήπως το παντελόνι με δυσκολεύει;;;;;
moodaki παρε κανα 2 νυχτικιες απαραιτητα . το πρωτο βραδυ θα πρεπει να βαλεις νυχτικια γιατι θα σε κοιτανε χαμηλα οι μαιες, να ελεγχουν ροη κλπ..

και γω γι αυτο το λογο τις πηρα. μια να φοραω κ μια αν λερωθω με αιμα.

κατα τ αλλα κ γω πυτζαμες θα φοραω! δεν τις μπορω τις νυχτικιες!

νυχτικιές??????? πω πωωωωωωωωω δεν έχω καμία και δε μ'αρέσουν κιολας... άμα πάρω μια για την πρώτη μέρα και μετά πιτζαμούλες????

έχετε βρει ωράιες νυχτικιές 'η πιτζαμούλες που να ανοίγουν μπροστά για τον θηλασμό???? Εγώ μάλλον είμαι παράξενη γιατι δε μου άρεσε καμία από όσες είδα...

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Doppler τέλος. Μπέμπης ένας κουκλάκος και μισός. Εχει πάρει θέση, είμαστε 2 κιλάκια, ο πλακουντας μου έχει ανέβει οπότε οσον αφορά τον πλακούντα δεν πάμε σιγουρα για καισαρική. Ειμαι πολύ χαρούμενη, είχα να τον δω ένα μήνα. Την Δευτέρα θα κάνω την τελευταία ένεση κορτιζονης.

Με εχει πιάσει μια μικροκατάθλιψη σήμερα, λες και θα τον αποχωριστώ και δεν θα τον έχω δίπλα μου. Εχθές γυρίζοντας απο τον υπέρηχο το μονο που σκεφτόμουν είναι οτι έχω το πολύ 1.5 μήνα ακομα που θα μπορώ να τον έχω συνέχεια μαζί μου!

Μπράβο ο μπεμπάκος σου!!!!!!!!! όλα μια χαρά!

πάντως μη σε πιάνει κατάθλιψη... μπορεί να μην τον έχεις μέσα σου μετά αλλά θα τον βλέπεις, θα τον φιλάς... πάλι μαζί θα είστε συνεχώς!!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

καλημερα κοριτσια! συγχαρητηρια στα μωρακια που μαθαμε προσφατα νεα τους! ετσι να μεγαλωνουν κ να ζουμπουρλευουν!

για τα ρουχα μαιευτηριου! πηρα 2 νυχτικες κ μια ρομπα, κουμπακια μπροστα, για θηλασμο. μετα σκεφτηκα οτι θα θελω κ καμια πυτζαμα με κουμπακια γιατι οι νυχτικες δε με βολευουν. Αλλα λεω, γιατι να πληρωνω πυτζαμες; Θα παρω τα παντελονια απο 2 πυτζαμες που εχω κ θα αγορασω κανα φανελακι η μπλουζακι απλο με κουμπακια μπροστα. Σας το λεω, μπας κ σας βολεψει κ σας κ το κανετε ετσι.

φιλακια σε ολες!

Παντελονια πιζαμας εννοεις μακρια; ευω σκεφτομουν κατινσε κοντο η μεχρι.γονατο...λογω ζεστης. Να παραμεινουμε στα μακρια λετε, να γλιτωσουμε κανα φραγκο;

Παντως για τις πιζαμες σκεφτομαι δε χρειαζεται να ναι με κουμπακια... μπορουμε να σηκωνουμε το πανω μερος η το μπλουζακι.

twt6p2.png

Καλησπέρα... και γω το σκέφτηκα αυτό με τα παντελόνια και τα τιραντάκια γιατί έχω ένα σωρό φανελάκια και μαλακά βαμβακερά θα βολέψουν... έχει ο tezenis παντελόνια τέτοια και μάλιστα σε ωραία σχέδια δεν ξέρω βέβαια τιμές... θα πάω να δω.... Αλλά θέλει και ένα ρομπάκι νομίζω μέσα στο μαιευτήριο με το aircondition μην ξυλιάσουμε!!!!!!!!

Το είδα και γω Ράνια μου αλλά θεωρώ πολύ νωρίς να αγοράσω πάνες....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Μόλις ειδα στην τηλεόραση οτι το welovebabies.gr εχει προσφορά στα Pampers πάνες και μωρομάντηλα.

Καλημέρα!!!!!!!!!!

πάντως και στα sites των αντιστοιχων εταιριών έχει κούτες με πάαααρα πολύ καλές τιμές αλλά πως θα ξέρεις ποιές πάνες θα βολέψουν το δικό σου το μωράκι... άλλες μαμάδες μου έχουν πει ότι δοκίμασαν 2-3 μάρκες μέχρι να βρουν κάποια που ταίριαζει απόλυτα στο μωράκι τους... κάποια πχ τους κάνανε ερεθισμούς κλπ

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

πάντως και στα sites των αντιστοιχων εταιριών έχει κούτες με πάαααρα πολύ καλές τιμές αλλά πως θα ξέρεις ποιές πάνες θα βολέψουν το δικό σου το μωράκι... άλλες μαμάδες μου έχουν πει ότι δοκίμασαν 2-3 μάρκες μέχρι να βρουν κάποια που ταίριαζει απόλυτα στο μωράκι τους... κάποια πχ τους κάνανε ερεθισμούς κλπ

Καλή σου μέρα!!!!! Θ εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου αν μπορείς να μου στείλεις το χαρτί για την 'άδεια, καθώς στο Αλεξάνδρα μου έδωσαν ιατρική γνωμάτευση και τίποτε άλλο.

Σ ευχαριστώ!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα... και γω το σκέφτηκα αυτό με τα παντελόνια και τα τιραντάκια γιατί έχω ένα σωρό φανελάκια και μαλακά βαμβακερά θα βολέψουν... έχει ο tezenis παντελόνια τέτοια και μάλιστα σε ωραία σχέδια δεν ξέρω βέβαια τιμές... θα πάω να δω.... Αλλά θέλει και ένα ρομπάκι νομίζω μέσα στο μαιευτήριο με το aircondition μην ξυλιάσουμε!!!!!!!!

Το είδα και γω Ράνια μου αλλά θεωρώ πολύ νωρίς να αγοράσω πάνες....

και το oysho έχει ωραία πραγματάκια... και γω σκεφτομαι να πάρω τα κάτω απο τις πιτζάμες και από πάνω μπλουζάκια με κουμπάκια... και ρομπάκι εννοείται!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλή σου μέρα!!!!! Θ εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου αν μπορείς να μου στείλεις το χαρτί για την 'άδεια, καθώς στο Αλεξάνδρα μου έδωσαν ιατρική γνωμάτευση και τίποτε άλλο.

Σ ευχαριστώ!!!!

κοριτσάκι δες τα pm σου!!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

και το oysho έχει ωραία πραγματάκια... και γω σκεφτομαι να πάρω τα κάτω απο τις πιτζάμες και από πάνω μπλουζάκια με κουμπάκια... και ρομπάκι εννοείται!!

AAAAAAAAAAAAA τα χα ξεχάσει τα oysho....αυτό στην Ερμού έχει μείνει ή έκλεισε??????

Σ ευχάριστώ πάρα πάρα πολύ σου απάντησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

AAAAAAAAAAAAA τα χα ξεχάσει τα oysho....αυτό στην Ερμού έχει μείνει ή έκλεισε??????

Σ ευχάριστώ πάρα πάρα πολύ σου απάντησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγα στα Oysho και εχει καπως περιορισει τα πυτζαμοειδη γιατι εφερε μαγιο.

αλλα καντε καμια βολτα να δειτε κ σεις. εμενα το λαρτζ τους δε μ φανηκε ιδιατερα ανετο

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...