Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

χαχαααααααααααα!!!!! πραγματικα, πως θα σε αντεξουμε αλλους 4 μηνες;;;;;;;;;;;;

χαχχαχαχαχχαχαχχα

εγω ειχα λιγο στον τεταρτο μηνα!δεν ειναι τιποτα ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!το εχω ρωτησει στο γιαυρο γι αυτο το λεω!!!εσυ πονας στο στηθος ειναι σκληρο οπως στην αρχη??:?:

κάποιες μέρες πιο σκληρό κάποιες λιγότερο! πονάω αν το ζουλήξω :D κ απλά οι θηλες είναι ευαίσθητες!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ σταμάτα να φοβάσαι τα πάντα!! αφού μεγαλώνει η κοιλίτσα σου όλα καλά είναι!! αν συνέβαινε κάτι( ξουτ μακρια από 'δω) λες να μεγάλωνε η κοιλιά σου? :tongue:[/

μπα τωρα ειμαστε στασιμοι δεν μεγλωνει ιδιαιτερα!!αλλα αφου ειδα οτι μεγαλωνει το μπεμπε στον υπερηχο.....το βλεπω σαν νορμαλ!!

μπα τωρα ειμαστε στασιμοι δεν μεγλωνει ιδιαιτερα!!αλλα αφου ειδα οτι μεγαλωνει το μπεμπε στον υπερηχο.....το βλεπω σαν νορμαλ!!

ε καλά μην περιμένεις να μεγαλώνει 10 πόντους κάθε βδομάδα!!

μονο εγω δεν παιρνω χαμπαρι!!!:shock:

κάθε οργανισμός διαφορετικός ;)

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Μέλπω μην ανησυχείς!!! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν κατάλαβα τίποτα με το στήθος..τώρα είμαι πρησμένη είναι φουντωμένα και κοντεύω να εκραγώ!!! Δεν έχει να κάνει μη ασχολείσαι με αυτά κάθε γυναίκα όπως και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!! Σου λέω ένα παράδειγμα....έχεις ενα μπεμπέκι στη κοιλίτσα σου και πολύ γρήγορα θα δείς το ποδαράκι του να ξεπροβαλλεται στη κοιλιά σου!!!! Στην αρχή χαίρεσαι μετά νοιώθεις σαν λούνα παρκ!!! Σταμάτα βρε παιδί μου και λίγο!! αχαχαχαχαχ ούτε να μιλήσω δε μπορούσα!! αχαχαχαχαχα Με είχε σούζα ο μικρός μου!!!

n3oUp2.png

ε καλά μην περιμένεις να μεγαλώνει 10 πόντους κάθε βδομάδα!!

κάθε οργανισμός διαφορετικός ;)

σωστα ετσι ειναι!!πολλες φορες αγχονομαι και για το θηλασμο!!μηπως επειδη σταματησαν να ειναι σκληρα κτλ κτλ μηπως δεν εχω γαλα κτλ κτλ

Μέλπω μην ανησυχείς!!! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν κατάλαβα τίποτα με το στήθος..τώρα είμαι πρησμένη είναι φουντωμένα και κοντεύω να εκραγώ!!! Δεν έχει να κάνει μη ασχολείσαι με αυτά κάθε γυναίκα όπως και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!! Σου λέω ένα παράδειγμα....έχεις ενα μπεμπέκι στη κοιλίτσα σου και πολύ γρήγορα θα δείς το ποδαράκι του να ξεπροβαλλεται στη κοιλιά σου!!!! Στην αρχή χαίρεσαι μετά νοιώθεις σαν λούνα παρκ!!! Σταμάτα βρε παιδί μου και λίγο!! αχαχαχαχαχ ούτε να μιλήσω δε μπορούσα!! αχαχαχαχαχα Με είχε σούζα ο μικρός μου!!!

χαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

σωστα ετσι ειναι!!πολλες φορες αγχονομαι και για το θηλασμο!!μηπως επειδη σταματησαν να ειναι σκληρα κτλ κτλ μηπως δεν εχω γαλα κτλ κτλ

αρνούμαι ν'αγχωθώ κ για τον θηλασμό από τώρα :cool::cool::cool: δεδομένου ότι είναι κ 2 άμα τα καταφέρω καλώς αμα όχι θα ξέρω ότι προσπάθησα!! τι να κάνουμε τώρα!!

lZDVp3.png

αρνούμαι ν'αγχωθώ κ για τον θηλασμό από τώρα :cool::cool::cool: δεδομένου ότι είναι κ 2 άμα τα καταφέρω καλώς αμα όχι θα ξέρω ότι προσπάθησα!! τι να κάνουμε τώρα!!

εσυ ειδικα βεβαια με 2 μωρα ειναι θεμα!!!:!:

Διαφημίσεις

εσυ ειδικα βεβαια με 2 μωρα ειναι θεμα!!!:!:

:D:D:D εμ έτσι είναι!! γι'αυτό λέω πως δεν θα σκάσω από τωρα! θέλω να προσπαθήσω θέλω να τα καταφέρω αλλά αν δεν μπορέσω δεν θα κάτσω να πάθω κ κατάθλιψη!!

να σου πω κ το άλλο θέμα με 2 μωρά να δεις που υπάρχουν κ "χειρότερα"?

εγώ τα νιώθω αλλά καμιά φορά το 1 το νιώθω περισσότερο κ λέω το άλλο γιατί δεν κουνιέται?είναι καλά? ή σκέφτομαι τώρα νιώθω το ένα ή είναι κ τα 2 ? χαχχαχα της τρελής!!! γι'αυτό χαλαρααααα :D

lZDVp3.png

:D:D:D εμ έτσι είναι!! γι'αυτό λέω πως δεν θα σκάσω από τωρα! θέλω να προσπαθήσω θέλω να τα καταφέρω αλλά αν δεν μπορέσω δεν θα κάτσω να πάθω κ κατάθλιψη!!

να σου πω κ το άλλο θέμα με 2 μωρά να δεις που υπάρχουν κ "χειρότερα"?

εγώ τα νιώθω αλλά καμιά φορά το 1 το νιώθω περισσότερο κ λέω το άλλο γιατί δεν κουνιέται?είναι καλά? ή σκέφτομαι τώρα νιώθω το ένα ή είναι κ τα 2 ? χαχχαχα της τρελής!!! γι'αυτό χαλαρααααα :D

σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!εγω μπρουμητα δεν μπορω με τιποτα!!μονο στο πλαι!!

Από προσωπική εμπειρία δε χρειάζεται να αγχωθείς για το θηλασμό!!! Εννοείται ότι εάν δεν τα καταφέρεις δε θα τρελαθείς κιόλας!!

Δυστυχώς όταν είναι το πρώτο μας παιδάκι έχουμε άγχος για τόοοοσα πολλά που μόνο κακό κάνουν στη ψυχολογία μας!!!

Εκεί είναι που η έγκυος και ακόμη περισσότερο η λεχώνα χρειάζεται τη στήριξη και υποστήριξη από τους πολύ κοντινούς της ανθρωπους ώστε να τα καταφέρει με τόσα άγνωστα πράγματα!!

Εάν υπάρχει τότε όλα γίνονται πιο εύκολα!! Από την άλλη όσον αφορά το θηλασμό σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό το πώς θα το βιώσει σε άλλες έρχεται αβίαστα σε άλλες με περισσότερη επιμονή...μην αγχώνεστε από τώρα. Εάν έχετε μάια που θα σας καθοδηγήσει μετά είναι ότι καλύτερο ή σύμβουλο θηλασμόύ. όλες μας είμαστε φτιαγμένες να θηλάσουμε!!! Εάν αυτό δεν επιτευχθεί θα γίνει για σοβαρούς λόγους ξεχωριστούς για την καθεμία μας!!! Εμείς να είμαστε καλά να μεγαλώσουμε τα νινάκια μας!!

n3oUp2.png

κοιμαστε μπρουμυτα;; εγω μπορω ακομα, απλα δεν το πολυκανω γιατι κατουριεμαι συνεχεια κ η μπρουμυτη θεση το επιβαρυνει!

καλέ τι μπρούμυτα με τέτοια κοιλιά!! είναι κ σκληρή σαν κουνιστή πολυθρόνα θα ήμουν :lol::lol::lol: ευτυχώς δεν μου λείπει γιατί ποτέ δεν κοιμόμουν μπρουμυτα!! τώρα μόνο στο πλαι βολεύομαι κ μάλιστα μόνο από αριστερα κ με μαξιλαρι στα ποδια-κοιλια..

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...