Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

:D:D:D:D

καλά λες..θα του το πω όταν ξαναπάω...αν κ μαλλον εξτρά άγχος θα είναι γιατί δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι σε περίπτωση θετικού (μακριά από 'μας)!!

οχι, να τις κανεις. κ να βγει κατι, σημασια θα χει η τιμη. μη τ αφησεις!! αλλωστε, εφοσον προσεχεις τι τρως, καλυτερα να σαι ησυχη παρα να αγχωνεσαι!

ουρα δινεις; εγω καθε μηνα, κλασικα... κατουραω στο κυπελλο!!

καμπυλη ποτε κανουμε; τον αλλο μηνα; να φαω κ αλλο παγωτο;;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι, να τις κανεις. κ να βγει κατι, σημασια θα χει η τιμη. μη τ αφησεις!! αλλωστε, εφοσον προσεχεις τι τρως, καλυτερα να σαι ησυχη παρα να αγχωνεσαι!

καμπυλη ποτε κανουμε; τον αλλο μηνα; να φαω κ αλλο παγωτο;;;;;;;:tongue::tongue::tongue:

θα τις κάνω κι ο Θεός βοηθός :D:D μωρέ προσέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις! κι είπαμε τσάκισα κ τα παγωτα!! κι έχω κ καιρό να φάω κ σήμερα μου τα θυμήσατε!!

τσισάκια εννοείται κ γεν. αίματος! καμπύλη δεν έχω ιδέα!! νόμιζω γύρω στην 26η?? δεν είμαι σίγουρη! μωρέ άμα πάω ζαχαροπλ. τώρα κ πάρω 1 κιλό το τσακίζω άνετα λέμε!!

lZDVp3.png

:D:D:D:D

καλά λες..θα του το πω όταν ξαναπάω...αν κ μαλλον εξτρά άγχος θα είναι γιατί δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι σε περίπτωση θετικού (μακριά από 'μας)!!

το ricker πως το βαζουμε???ασχετο!!

καμπυλη κοριτσια κανουμε στην 26η εβδομαδα!!!

Διαφημίσεις

το ricker πως το βαζουμε???ασχετο!!

πάτα επάνω σ'ένα τικερ που σ'αρέσει..μετά σε βγάζει στην σελίδα κ βημα βημα σου λεει πως να κάνεις 1 τικερ..μετα θα σου βγαλει ενα σαν λινκ να το πω? θα διαλέξεις αυτο που είναι για φορουμ θα το κανεις αντιγραφη, θα πας εδω στον πινακα ελεγχου,επεξεργασια υπογραφης κ θα το κανεις επικολληση κι αποθηκευση κι ετοιμο!

lZDVp3.png

καμπυλη κοριτσια κανουμε στην 26η εβδομαδα!!!

αρχες μαρτιου δηλαδη.... παλι μαζι θα μαστε μελπω;;;;:D

ωραιες οι κοιλιτσες σας κοριτσια!! εγω εχω παθει σοκ με το στηθος μου.. μεγαλωσε τοσο πολυ! σκουρυναν κ οι θηλες μου κ ας ειμαι ξανθομπαμπουρας!!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ωραιες οι κοιλιτσες σας κοριτσια!! εγω εχω παθει σοκ με το στηθος μου.. μεγαλωσε τοσο πολυ! σκουρυναν κ οι θηλες μου κ ας ειμαι ξανθομπαμπουρας!!!!

εμεις παμε πακετο!!χαχχαχαχαχα!!κι εμενα σκουρυναν οι θηλες!!το στηθος ειχε μαγαλωσει αρκετα αλλα τωρα οχι αλλο!!καλα ειναι!!χαχχχαχαχαχ!το καλο ειναι οτι δεν ποναει πια εδω και καιρο και δεν ειναι τοσο σκληρο πια!!ξανασκληραινει αραγε στη πορεια??:?:

εμεις παμε πακετο!!χαχχαχαχαχα!!κι εμενα σκουρυναν οι θηλες!!το στηθος ειχε μαγαλωσει αρκετα αλλα τωρα οχι αλλο!!καλα ειναι!!χαχχχαχαχαχ!το καλο ειναι οτι δεν ποναει πια εδω και καιρο και δεν ειναι τοσο σκληρο πια!!ξανασκληραινει αραγε στη πορεια??:?:

ε φανταζομαι οσο πλησιαζει ο τοκετος, ολο κ κατι θα παθει ξανα!!

εμενα ποναει ακομα , οι θηλες μου κυριως.... πφφφ σα γελαδα νιωθω!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ε φανταζομαι οσο πλησιαζει ο τοκετος, ολο κ κατι θα παθει ξανα!!

εμενα ποναει ακομα , οι θηλες μου κυριως.... πφφφ σα γελαδα νιωθω!

εγω τιποτα!!χαμπαρι!!μη σου πω εχει μαλακωσει αρκετα!!αλλη μια φοβια μου!!!:shock:

Διαφημίσεις

θα την κάνω εγώ πριν από εσας κ θα σας πω πως είναι (που μάλλον μπλιαχ θα είναι :tongue:) βάλε καλέ κι εσύ την δικιά σου 1 φωτό! εμένα το στήθος μεγάλωσε αλλά σε νορμάλ πλαίσια! απλά τελευταία παρατηρώ πάνω στο σουτιεν "λεκέδες" από υγρό? σαν πύον? το έχει καμιά?

lZDVp3.png

θα την κάνω εγώ πριν από εσας κ θα σας πω πως είναι (που μάλλον μπλιαχ θα είναι :tongue:) βάλε καλέ κι εσύ την δικιά σου 1 φωτό! εμένα το στήθος μεγάλωσε αλλά σε νορμάλ παλίσια! απλά τελευταία παρατηρώ πάνω στο σουτιεν "λεκέδες" από υγρό? σαν πύον? το έχει καμιά?

εγω ειχα λιγο στον τεταρτο μηνα!δεν ειναι τιποτα ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!το εχω ρωτησει στο γιαυρο γι αυτο το λεω!!!εσυ πονας στο στηθος ειναι σκληρο οπως στην αρχη??:?:

εγω τιποτα!!χαμπαρι!!μη σου πω εχει μαλακωσει αρκετα!!αλλη μια φοβια μου!!!:shock:

καλέ σταμάτα να φοβάσαι τα πάντα!! αφού μεγαλώνει η κοιλίτσα σου όλα καλά είναι!! αν συνέβαινε κάτι( ξουτ μακρια από 'δω) λες να μεγάλωνε η κοιλιά σου? :tongue:

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...