Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Moody, μια χαρα μου φαινονται τα νεα σου :) αντε, που θα παει, κουτσα

Οταν δε ειδε το 143 κ διπλα την ενδειξη "γλυκο" μαλλον νομισε οτι κανουν πουλακια τα ματια της γιατι μια πλησιαζε μια απομακρυνε το τεφτερι απο.τα ματια της, εβαλε κ το δαχτυλο.στο σημειο,οπως οταν συλλαβιζουμε, κ με υφος γεματο απορια αρχικα μονολογησε κ μετα μου απηυθυνε το λογο : " γλυκο! Γλυκοοοο;;;; γλυκο λεει εδω" ;;

Δεν ηξερα... να γελασω... να κλαψω... τι να νιωσω;;; ενιωσα λιγο περιλυπη κ μισοκακομοιρη... της ειπα οτι τις επομενες 2 εβδομαδες, με τα κουλουρακια κ τα τσοηρεκια να μοσχοβολανε απο παντου, μονο αν με δεσουν θα με σωσουν!!!

Καλημερα στο συννεφιασμενο πειραια κ στη λοιπη ελλαδα, ηλιολουστη και μη...

Πηγα σημερα για εξετασεις.... μςταξυ των αλλων και ζαχαρο... με νευριασε τοσο ομως ο ανδρας στη διαδρομη που και 200 να βγει δε θα το θεωρησω περιεργο!!! Πραγματικα ηθελα να ειχα ενα τηγανι στην τσαντα να του το κοπανησω στο κεφαλι!!!

Η δε χαζοβιολα στο μικροβιολογικο επεμενε οτι δεν καλυπτει ο εοππυ εξετασεις θυρεοειδη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Καλυπτει, ελεγα εγω, δεν καλυπτει ελεγε αυτη...οποτε της λεω:μηπως λογω εγκυμοσυνης;

"Α!!!εισαι εγκυος??? χαχα!!!δεν το χα καταλαβει"!!!

Εμ, της λεω, γιατι θα ερχομουν καθε τρεις κ λιγο, λες να μαι τοσο υποχονδρια;;;

Με ρωτησε κ ποσο ειμαι κ οταν της ειπα τις βδομαδες επαθε σοκ!!!

Αντε να βρισκω τωρα πι ξαματιαστρες!!

Παντως κατεληξα στο βεβαιο συμπερασμα οτι ειναι χαζη κ οχι εκνευριστικη οπως νομιζα... εχει το ακαταλογιστο, θα δειχνω κατανοηση απο τουδε κ στος εξης....

Ντάξει, απλά λιώνω με αυτά που γράφεις κάθε φορά... ρε συ κάνε κανα blog να γίνεις διάσημη!!!!!!!!!!!! xixixixixi

Κοριτσια σας είχα ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν μου είχε απαντήσει καμια.

Τωρα χρειάζομαι επειγόντως τη βοηθεια σας.

Μετά τη β επιπέδου η γιατρος μου συνέστησε να κανω εμβολιο για κοκκυτη μεταξύ 24ης και 32ης εβδομάδας. Τώρα πλησιάζω την 32η και πρέπει να πάρω μια απόφαση.

Το συζήτησα με τον παθολόγο μου και μου είπε πώς ολες οι εγκυες το κάνουν εδώ (τα τελευταια 3 χρονια), πως είναι εντελώς ακίνδυνο για το μωρο και ο λογος που γίνεται είναι γιατι καθε χρόνο 3 παιδακια (βρέφη) πεθαίνουν από κοκκύτη εδώ στο βελγιο, δηλαδή η ασθένεια εχει επανέλθει. Επίσης, πρέπει να γίνει κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ωστε να ανοσοποιηθεί παθητικά και το μωρό, να περάσω δλδ τα αντισώματα στο μωρό.

Εγώ αναρωτιέμαι, ποιες οι πιθανότητες να έρθει το παιδί σε επαφή με τον κοκκύτη τους 2 πρώτους μηνες ζωής του? (μετα το 2ο μήνα εμβολιάζεται το μωρο).

Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω.. Ποια είναι η γνώμη σας?

κοίτα, το θέμα των εμβολίων είναι αρκετά αμφιλεγόμενο και καλύτερα να μην ανοίξουμε εδώ αυτό το θέμα.

απλά, αν εσύ είσαι απόλυτα σύμφωνη με την κλασική ιατρική που βεβαιώνει ότι τα εμβόλια των βρεφών δεν έχουν παρενέργειες ή ότι αυτές υποσκελίζονται από τα οφέλη και θεωρείς δεδομένο ότι όταν το μωράκι σου γίνει 2 μηνών θα το εμβολιάσεις, δεν μπορώ να καταλάβω τους ενδοιασμούς σου.

Αντιθέτως, θεωρώ ότι το να γίνει το εμβόλιο τώρα που είσαι έγκυος και θα φιλτραριστεί κατά κάποιο τρόπο από εσένα πριν φτάσει στο μωράκι σου, είναι πιο ακίνδυνο από το να του γίνει 2 μηνών απευθείας στο ίδιο.

Τώρα, αν οι ενδοιασμοί σου προέρχονται από τις απόψεις σου κατά των εμβολίων γενικότερα, είναι άλλο θέμα, που καλύτερα να μη συζητηθεί εδώ.

Και γω γενικά έχω τα θεματα μου σχετικά με τα εμβόλια κλπ και συμφωνώ με τη mardo ότι καλύτερα να μη συζητηθεί εδω καθώς το θέμα είναι αμφιλεγόμενο... απλά γνώμη μου είναι ότι εφοσον θα σε εμβολιάσουν εσένα ή το μωρό αμέσως μόλις γεννηθεί έτσι κι αλλιώς ίσως καλύτερα να το κάνεις από τώρα...

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου,

Εγώ δεν ειμαι καλά τις τελευταιες τρεις μερες, κάνω ρεσιτάλ κλάμματος. Πετυχα και ένα ατυχημα εχθές στο δρόμο με μηχανάκι και το κορίτσι ήταν έγκυος 6 βδομάδων και δωσ του κλάμα! Δεν αντέχω, έχω αρχίσει και φλιπάρω. Ακουω γύρω μου βλακείες και σκέφτομαι συνέχεια, εδώ ο κόσμος έχει του κόσμου τα προβλήματα, και ο αλλος ξυριζεται και η μεγάλη του σκασιλα είναι αν το τζην που φοράει ειναι τελευταία λεξη της μοδας. Εδω μας την ειπαν κιολας γιατι σταματήσαμε να βοηθησουμε στο ατυχημα. Η πρωτη κουβεντα ήταν οτι δεν επρεπε να ειχαμε ανακατευτει. Μπροστά μας έγινε ρε παιδια. Τι να πω.

μωρέ είμαστε υπερευαίσθητες τώρα...

και γω με το παραμικρό συγκινούμαι, κλαίω... ακόμα και με παιδικά, με διαφημίσεις, ο,τιδήποτε!!! Ο άντρας μου για να καταλάβεις μου λέει προχθες "καλά εσύ και το ΡΑΜΠΟ να βλέπαμε πάλι θα έκλαιγες!!" χιχιχι

και όσο για το ατύχημα... τι να πω... είναι γαιδούρια (αχ τι μου φταίνε τα καημένα) οι υπόλοιποι... μα να μη βοηθήσουμε??? Δεν είμαστε άνθρωποι δηλαδή? Δεν έχουμε ανθρωπια, συμπόνια, ευαισθησίες??? αχ νευριάζω!!! εσείς πολύ καλά κανατε!!!!!

Τι έγινε τελικά με το ατύχημα? ήταν σοβαρό? η κοπέλα? το μωρό?

nzQbp2.png fxUip2.png

βρε κοριτσια ο τραχηλος σας ποσο μηκος εχει;; το λεει στη β επιπεδου

ρε παιδιάααααααααααααα

εμένα γιατί δε γράφει????????? Ξανακοίταξα την Β'επιπέδου, την διάβασα εξονυχιστικά... τίποτα!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλησπέρααα! Υπάρχει κάποια κοπέλα που περνάει σε λίστα τις ΠΗΤ μας και αν περιμένουμε αγοράκι ή κοριτσάκι;;; Επίσης, ποια κοπέλα έχει ΠΗΤ τόσο νωρίς τον Ιούνιο;; To ρωτάω, γιατί εγώ εδώ και μια εβδομάδα που μπήκα στον όγδοο, έχω νομιζω συσπάσεις, χωρίς πόνο, απλά τεντώνει η κοιλιά μου και ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό...

QFy6p3.png

βρε κοριτσια ο τραχηλος σας ποσο μηκος εχει;; το λεει στη β επιπεδου

Εμένα ήταν 3.6 cm τότε, τώρα δεν ξέρω, δεν ξέρω καν αν θα τον μετρήσει...

Εχω κ πεθερα-αντρα που θεωρουν πως οποτε κλωτσαει πρεπει να της μιλαω... μα καλα,και τι να λεω συνεχεια; ασε που θα με περαζει ο κοσμος για παλαβη, θα νομισουν οτι μιλαω συνεχεια μονη μου...

Εσεις κοριτισα τους μιλατε;;;

Εγώ του μιλάω όταν βρίσκεται σε έξαρση για να ηρεμήσει ή το αντίθετο, αν είναι πολύ ήσυχο για να το "ξυπνήσω", η ομιλία συνοδεύεται και από χάιδεμα της κοιλίας λες και θα βγει το τζίνι από μέσα :tongue:

καλα κοριτσια, χαρουλα, ντοριτα, με προκαλειτε τωρα!!!

χθες, μετα που εγραψα στη mardo οτι μου φαινεται καλα η γλυκοζυλιωμενη της, λεω ας κανω μια αναζητηση μη λεω μπιμπ δημοσιως... λ πεφτω σε ενα μπλογκ ενος διαβητολογου που λεει καποια γενικα πραγματα κ απο κατω ρωτανε οι ενδιαφερομενοι κ απανταει αυτος.

και συναντω το εξης : (οι αριθμοι ειναι πραγματικοι, τα υπολοιπα στο περιπου)

γιατρε μου εχω κανονικο υψος κ βαρος, ειμαι χ ετων (δε θυμαμαι αλλα μεγακουτσικη), εφαγα σημερα 2 παστες κ 4 κεκακια κ μετα απο 1 (νομιζω ) ωρα μετρηθηκα κ ειχα 178!!!

ειναι προβλημα? ενας που δεν εχει προβλημα θα ειχε τετοια τιμη η σημαινει οτι εχω προβλημα?????

το λεγα στον αντρα μου κ μου λεει: απαντησε της "τον κακο σου τον καιρο"!!! αχαχαχα

ο γιατρος φυσικα απαντησε: "οι φυσιολογικες τιμες αναφερονται σε φυσιολογικα φαγητα. εσεις μαλλον το παρακανατε"????

απορω με την ψυχραιμια του!!

μα ειναι δυνατον??

2 παστες κ 4 κεκακια προφανως ΟΛΑ μαζι???

κ μετα μετρησε κ ζαχαρο?????

(και πρεπει να πιστεψουμε οτι εχει και φυσιολογικο βαρος μ αυτα τα αισχη??? θα προσλαβω χακερ, να βρει που μενει να παω να τη χαρακωσω!!! ελεος λεμε!!!)

Βρε παιδί μου μεσημέρι τα έφαγα και την καμπύλη την έκανα την άλλη μέρα στις 10... δεν θα έχουν "εξαφανιστεί" από το αίμα; Σημειωτέον οτι όλη την υπόλοιπη μέρα δεν έφαγα τίποτα άλλο εκτός από ένα τοστ κατά τις 9 και το μεσημεριανό ήταν φακές (χωρίς ψωμιά)...

Εγώ δεν ειμαι καλά τις τελευταιες τρεις μερες, κάνω ρεσιτάλ κλάμματος. Πετυχα και ένα ατυχημα εχθές στο δρόμο με μηχανάκι και το κορίτσι ήταν έγκυος 6 βδομάδων και δωσ του κλάμα! Δεν αντέχω, έχω αρχίσει και φλιπάρω. Ακουω γύρω μου βλακείες και σκέφτομαι συνέχεια, εδώ ο κόσμος έχει του κόσμου τα προβλήματα, και ο αλλος ξυριζεται και η μεγάλη του σκασιλα είναι αν το τζην που φοράει ειναι τελευταία λεξη της μοδας. Εδω μας την ειπαν κιολας γιατι σταματήσαμε να βοηθησουμε στο ατυχημα. Η πρωτη κουβεντα ήταν οτι δεν επρεπε να ειχαμε ανακατευτει. Μπροστά μας έγινε ρε παιδια. Τι να πω.

Σε καταλαβαίνω, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ τα Χριστούγεννα που είδα ένα ατύχημα με ακρωτηριαμό... το είχαν πει και στις ειδήσεις... Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι... όσο για αυτούς που σας την είπαν είναι απλά απάνθρωποι...

Καλησπέρααα! Υπάρχει κάποια κοπέλα που περνάει σε λίστα τις ΠΗΤ μας και αν περιμένουμε αγοράκι ή κοριτσάκι;;; Επίσης, ποια κοπέλα έχει ΠΗΤ τόσο νωρίς τον Ιούνιο;; To ρωτάω, γιατί εγώ εδώ και μια εβδομάδα που μπήκα στον όγδοο, έχω νομιζω συσπάσεις, χωρίς πόνο, απλά τεντώνει η κοιλιά μου και ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό...

Φυσιολογικό είναι στο μήνα σου... εδώ εγώ έχω από την 17η εβδομάδα συσπάσεις και ο γιατρός το θεώρησε φυσιολογικό, μόνο μαγνήσιο μου έδωσε, ρώτα τον αν σε ενοχλούν πολύ μήπως σου πει να πάρεις κι εσύ κάτι αν και δεν νομίζω τώρα πια να προσπαθήσει να σου τις σταματήσει, εκτός κι αν τις θεωρήσει επικίνδυνες (π.χ. λόγω συχνότητας)...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ το παρεάκι με τις συνεγκυούλες μου!

Σας διαβάζω....κ χαμογελώ....είμαι ακομη νοσοκομειο....ελεγχόμενα ακομη....είμαι αισιόδοξη οτι θα το ξεπεράσουμε....είμαστε λίγο ζόρικοι εμείς αλλα πολυ γλυκούτσικοι....

Έχω μια αγωνία για την καρδούλα....την σκέφτομαι συνέχεια....φιλενάδα επειδη πάμε λίγο ψιλοπακετακι εύχομαι να είστε καλα τα τρία σας κ απλα να λιώνεις....εξού κ οι απουσίες....θα περιμένω νέα σου...

Κατα τα αλλα στέλνω ολη μου την αγάπη κ τα φιλάκια σε ολες τις κοιλιτσες αφου σας ευχαριστήσω θερμα για τα καλα σας λογακια.....μακάρι να πιάσουν τόπο αν κ νοιώθω μαζι σασ πως ειναι μια μπόρα ακομη κ τπτ παραπάνω......

απο το κρεβάτι του "πόνου"....χαιρετώ σας κ φιλώ σας!!!

bhgdp3.png

Thokaki μου!!!!!!!!!!! Πόσο χαίρομαι που μας έγραψες σήμερα!!!!! Είσαι καλύτερα κορίτσι μου;;;; Ο μπεμπέκος;;;; Τελειώσαν οι συσπάσεις;;;; Φιλακια πολλά στην κοιλίτσα και όλα θα πάνε πολύ καλά!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Σας διαβάζω....κ χαμογελώ....είμαι ακομη νοσοκομειο....ελεγχόμενα ακομη....είμαι αισιόδοξη οτι θα το ξεπεράσουμε....είμαστε λίγο ζόρικοι εμείς αλλα πολυ γλυκούτσικοι....

Έχω μια αγωνία για την καρδούλα....την σκέφτομαι συνέχεια....φιλενάδα επειδη πάμε λίγο ψιλοπακετακι εύχομαι να είστε καλα τα τρία σας κ απλα να λιώνεις....εξού κ οι απουσίες....θα περιμένω νέα σου...

Κατα τα αλλα στέλνω ολη μου την αγάπη κ τα φιλάκια σε ολες τις κοιλιτσες αφου σας ευχαριστήσω θερμα για τα καλα σας λογακια.....μακάρι να πιάσουν τόπο αν κ νοιώθω μαζι σασ πως ειναι μια μπόρα ακομη κ τπτ παραπάνω......

Γειά σου Θωκάκι!!! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα αν και νοσοκομείο ακόμα! Βέβαια πρέπει να νιώθεις μια ασφάλεια εκεί που σε προσέχουν διαρκώς αλλά ξέρω οτι το περιβάλλον δεν ευνοεί τη χαρά... Όμως έχουμε εδώ την παρεούλα να σου φτιάχνουμε το κέφι όποτε θες! Φιλάκια και στη δική σου κοιλίτσα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Περιμέναμε πώς και πώς τα καλά σου νέα...Χαίρομαι που σε διαβάζω αισιόδοξη, έτσι πρέπει...

x4uqp3.png

Θωκακι, μπραβο που ολα πανε καλα!!! Ζορι το νοσοκομειο αλλα παρεχει κ μια ασφαλεια- ας σκεφτουμε θετικα :)

Ντοριτακι σε πειραζω :P μη μου πεις ομως οτι το σκηνικο δεν ηταν αξιο λογου... παντως τις μερες πριν την καμπυλη πρεπει να τρως ως συνηθως, οποτε τα δικα σου μη σου πω ηταν κ λιγα.

Moody, κατι ηθελα να απαντησω κ σε σενα, αλλα δε θυμαμαι τι : D

Fuego, λες;;; :D

Χαρουλα, ντοριτα, πηρατε αποτελεσματα;

Εγω.αυριο θα τα εχω ολα, γιατι τοξοπλασμα, κυτταρομεγαλοιος αργουν... πηρα ομως τηλ γιατι μ ετρωγε η αγωνια κ ρωτησα ζαχαρο-γλυκοζυλιωμενη.

Ζαχαρο :84

Γλυκοζιωλυμενη:5,1 με ορια 4,8-6.

Τελεια;;;; ε; ε; ε; πειτε κι εσεις :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

μπράβο κοριτσάκι που είσαι καλύτερα και πάνω απ' όλα αισιόδοξη :)

να μπαίνεις όποτε ευκαιρείς και να μας λες νεάκια, ναι;

Ντοριτακι σε πειραζω :P μη μου πεις ομως οτι το σκηνικο δεν ηταν αξιο λογου... παντως τις μερες πριν την καμπυλη πρεπει να τρως ως συνηθως, οποτε τα δικα σου μη σου πω ηταν κ λιγα.

Εγω.αυριο θα τα εχω ολα, γιατι τοξοπλασμα, κυτταρομεγαλοιος αργουν... πηρα ομως τηλ γιατι μ ετρωγε η αγωνια κ ρωτησα ζαχαρο-γλυκοζυλιωμενη.

Ζαχαρο :84

Γλυκοζιωλυμενη:5,1 με ορια 4,8-6.

Τελεια;;;; ε; ε; ε; πειτε κι εσεις :)

καλά εσένα πρέπει να σου δώσουμε βραβείο για το χιούμορ σου!

οι admins πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά να καθιερώσουν κάτι!

επί του μείζονος θέματος τώρα, είδες λοιπόν πόση πρέπει να είναι η γλυκοζυλιωμένη; γι' αυτό λέω ότι δε με παίρνει! εντάξει είναι εντός των φυσιολογικών, γι' αυτό δεν κάνω ινσουλίνη, αλλά είναι τσιμπημένη.

να ρωτήσω και κάτι χαζό αν γνωρίζει καμία:

αυτό που λένε ότι στο διαβήτη παίζει ρόλο η κληρονομικότητα,

παίζει ρόλο να επηρεάζεται και από την πεθερά, λόγω γονιδίων μέσω πατέρα στο μωρό, οπότε και στην κύηση;

ντάξει, μη βαράτε, είπα χαζή ερώτηση, απλά από το σόι μου διαβήτη δεν έχει κανείς!

ρε παιδιάααααααααααααα

εμένα γιατί δε γράφει????????? Ξανακοίταξα την Β'επιπέδου, την διάβασα εξονυχιστικά... τίποτα!!

κι εμένα δεν γράφει κάτι για τράχηλο!

μήπως συμβολίζεται με αρχικά σε λατινικούς χαρακτήρες; άμα γνωρίζει κάποια ας μας πει :confused:

μήπως σε είδαν που είσαι έγκυος και θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να "ανακατευτείτε" για το καλό σου;

πάντως η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευαίσθητες, ειδικά αυτό το διάστημα. Εμένα καμιά φορά μου δείχνει ο άντρας μου στο ίντερνετ διάφορες ειδήσεις συνταρακτικές και του λέω δεν μπορώ ούτε να δω φωτογραφίες ούτε να ακούσω καν την είδηση!

να φυλάγεσαι κοριτσάκι όσο μπορείς!

Mardo, θα κοκκινησω :)

Για το ζαχαρομδε νομιζω..η μητερα το.εμφανιζει, οχι το μωρο. Και εμενα ολοι οι γιατροι με ρωτουσαν πως προεκυψε κ αν υπαρχει κληρονομικοτητα. Δεν υπαρχει. Μου εχει ομως μπει μια υποψια οτι πιθανως να πληρωνω βλακειες. .. πριν 1,5-2 χρονια εκανα μια διαιτα η οποια εχει κατηγορηθει για δημιουργια διαβητη.. στην αρχη δεν το συσχετισα αλλα οταν εμαθα οτι και μια αλλη κοπελα πιυ την εκανε εμφανισε διαβητη κυησης, με ζωσανε τα φιδια... στο μελλον μονο σωστη διατροφη κ ασκηση κοριτσια...

Για τον τραχηλο.το.γραφει στη δευτερη σελιδα...ειναι εμφανες. Λεει.: τραχηλος: μηκος τοσα, σχημα ταδε ( αν εχει σχημα χοανης η οχι).κτλ..

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...