Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα... σήμερα παίζουν πολύ τα νεύρα βλέπω ε?

Έκανα να φτάσω στο γραφείο 3 τέταρτα με το κέντρο κλειστό, φορτωμένη σα το γαϊδούρι...... γκρρρρρρρρρρρρρρ........

Κορίτσια και μένα η μπουμπού λυσσάει τις τελευταίες μέρες... Χθες μου χωσε κάτι κλωτσιές με πέθανε....

Dorita_87 μα και συ πουράκια παραμονή της καμπύλης??? χαχαχαχα...... Σας χαίρομαι βρε κορίτσια που τρώτε ότι θέλετε!!!!

Κατά τα άλλα?????

Ρε alovesaki ούτε και γω της μιλάω... λίγο άρχισα τώρα και χαϊδεύω την κοιλιά μου.... δε μου βγαίνει ρε γαμώτο.... καλά δεν είμαι και ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου βέβαια!!!! Χθεςπήρε η μαμά μου κάτι ζιπουνάκια.... ρε κορίτσια πόσο μικρά είναι... φοβάμαι.... πώς θα την παίρνω αγκαλίτσα????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια ο τραχηλος σας ποσο μηκος εχει;; το λεει στη β επιπεδου

39mm γραφει κ μου χε πει οτι ηταν τελεια!!!

μετα εκανα αμνιο, δεν ξερω αν αλλαξε κατι... οταν παντως ειχα παει στη γιατρο καμια βδομαδα μετα για ελεγχο, διοτι αν θυμαστε ημουν κ λιγο τρομοκρατημενη με διαφορα συμπτωματα, την ειχα ρωτησει αν αμνιακο κ τραχηλος ηταν οκ κ μου χε πει ολα μια χαρα!!

εσυ ποσο?

twt6p2.png

Alovesa...δε μπορώ γελάωωωωωω:P:p:p είσαι φοβερή! εγω του μιλάω που και που ... σπιτι φυσικα οχι εξω στο κόσμο να με περάσουν για τρελή.

εγώ του μιλάω κι έξω καμιά φορά και ομολογώ πως είμαι τρελή...καλημέρες

x4uqp3.png

Alovesa...δε μπορώ γελάωωωωωω:P:p:p είσαι φοβερή! εγω του μιλάω που και που ... σπιτι φυσικα οχι εξω στο κόσμο να με περάσουν για τρελή.

μα καθομαι τεντωμενη στον καναπε κ βλεπω CSI κ αυτη κανει τα αισχη εκει μεσα.. παει πανω κατω, περα δωθε η κοιλια... τι να της πω? το στορι?

twt6p2.png

καλα κοριτσια, χαρουλα, ντοριτα, με προκαλειτε τωρα!!!

χθες, μετα που εγραψα στη mardo οτι μου φαινεται καλα η γλυκοζυλιωμενη της, λεω ας κανω μια αναζητηση μη λεω μπιμπ δημοσιως... λ πεφτω σε ενα μπλογκ ενος διαβητολογου που λεει καποια γενικα πραγματα κ απο κατω ρωτανε οι ενδιαφερομενοι κ απανταει αυτος.

και συναντω το εξης : (οι αριθμοι ειναι πραγματικοι, τα υπολοιπα στο περιπου)

γιατρε μου εχω κανονικο υψος κ βαρος, ειμαι χ ετων (δε θυμαμαι αλλα μεγακουτσικη), εφαγα σημερα 2 παστες κ 4 κεκακια κ μετα απο 1 (νομιζω ) ωρα μετρηθηκα κ ειχα 178!!!

ειναι προβλημα? ενας που δεν εχει προβλημα θα ειχε τετοια τιμη η σημαινει οτι εχω προβλημα?????

το λεγα στον αντρα μου κ μου λεει: απαντησε της "τον κακο σου τον καιρο"!!! αχαχαχα

ο γιατρος φυσικα απαντησε: "οι φυσιολογικες τιμες αναφερονται σε φυσιολογικα φαγητα. εσεις μαλλον το παρακανατε"????

απορω με την ψυχραιμια του!!

μα ειναι δυνατον??

2 παστες κ 4 κεκακια προφανως ΟΛΑ μαζι???

κ μετα μετρησε κ ζαχαρο?????

(και πρεπει να πιστεψουμε οτι εχει και φυσιολογικο βαρος μ αυτα τα αισχη??? θα προσλαβω χακερ, να βρει που μενει να παω να τη χαρακωσω!!! ελεος λεμε!!!)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

39mm γραφει κ μου χε πει οτι ηταν τελεια!!!

μετα εκανα αμνιο, δεν ξερω αν αλλαξε κατι... οταν παντως ειχα παει στη γιατρο καμια βδομαδα μετα για ελεγχο, διοτι αν θυμαστε ημουν κ λιγο τρομοκρατημενη με διαφορα συμπτωματα, την ειχα ρωτησει αν αμνιακο κ τραχηλος ηταν οκ κ μου χε πει ολα μια χαρα!!

εσυ ποσο?

εγω την προηγουμενη εβδομαδα ειχα 1.8. -29 εβδομαδων τοτε- μου πε ο ντοκ οτι ειναι οκ κ οτι οσο περναει ο καιρος ο τραχηλος κονταινει...

Μ.Τεταρτη εχω ντομπλερ κ θα δουμε...

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

βρε κοριτσια ο τραχηλος σας ποσο μηκος εχει;; το λεει στη β επιπεδου

Εμένα 2,3 περίπου !!!!! Οπως και στην προηγούμενη. Και απο τότε είμαι σπιτιιιιιι !!! Βέβαια με την ξεκούραση είχε ανεβεί . Τώρα την Τρίτη που θα πάω θα σου πω !!!

τι διαολο;;; μηπως ειναι πολυ κοντος ο δικος μου ;;;

αφου σου ειπε οαλ οκ ο γιατρος. γιατι ανησυχεις?

αλλωστε ο β επιπε εγινε πολυ πριν την 29η εβδομαδα, δεν ειναι σωστο το μετρο συγκρισης :)

twt6p2.png

αφου σου ειπε οαλ οκ ο γιατρος. γιατι ανησυχεις?

αλλωστε ο β επιπε εγινε πολυ πριν την 29η εβδομαδα, δεν ειναι σωστο το μετρο συγκρισης :)

ε να μην ανησυχω;; θα περιμενω το ντοπλερ..... αμαν ολο αγχη αυτη η εγκυμοσυνη!!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

ε να μην ανησυχω;; θα περιμενω το ντοπλερ..... αμαν ολο αγχη αυτη η εγκυμοσυνη!!!!

σου ειπε ο γιατρος οτι ειναι λιγο?

μηπως κ εμεις τωρα ξεορυμε ποσο ειναι?

αν υπηρχε προβλημα θα οσυ λεγε να μενεις ξαπλα κ ακινητη. σου ειπε τπτ τετοιο?

twt6p2.png

α κ κατι αλλο ....

θα μας ξεπαστρεψουν οι ορμονες, ιτσ οφισιαλ!!!

βγηκα μετα που γυρισα απο τις εξετασεις να ψωνισω για να μαγειρεψω... κ εβλεπα τα κοριτσια με τα καλαθακια τους στο δρομο που τραγουδουσαν το Λαζαρο... κ κλααααμα η κυρια ρε παιδακι μου!!

σκεφτομουν οτι κ το δικο μου το κοριτσακι θα τραγουδαει του χρονου (μεσω εμου, στις γιαγιαδες, οχι στην αγορα) και η συγκινηση χτυπησε κοκκινο...

πωπω!!!

θα ειμαι μαμα ρεζιλι, ολο θα κλαιω!!!

twt6p2.png

H αλήθεια είναι ότι η εγκύκλιος το λέει ξεκάθαρα... Επομένως, δεν μπορούν να σας πουν και τίποτα στο ΙΚΑ!

Fuego, ναι ευτυχώς! Έχω τελειώσει με την χαρτούρα και θα πάω την άλλη εβδομάδα στο ΙΚΑ να πληρωθώ. Πάντως τα βαριέμαι και εγώ πολύ τα γραφειοκρατικά!

αχ ωραία!!!! Να μας πεις τι έγινε!!!

Εγώ τα καταθέτω μετά το Πάσχα γιατι η πρώτη μέρα της άδειας μου πέφτει Μ.Πέμπτη!

Κορίτσια με το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση. Από τα κατά τόπους υποκαταστήματα λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι η διαδικασία ισχύει όπως ίσχυε!!!!!

Σε ένα άλλο group για μαμάδες που είμαι στο facebook έγραψε χτες μια κοπέλα ότι πήγε λέει στον ΟΑΕΔ και της είπανε ότι οριακά προλαβαίνει το επίδομα και θα το κόψουν οτι 1/7...

αχ δεν ξέρω τι να πιστεψω πια...

είναι οριστικό ή έχουμε ελπίδες?????

Χαιρετώ την παρέα... Την πρωτη εβδομαδα του Ιουνίου το αργοτερο θα γίνω μανουλα για δευτερη φορα
Εχω κοριτσάκι και με εχει τρομαξει λιγο ο γιατρος του νοσοκομείου γιατι την βρίσκει αρκετά μεγάλη. .. Λεει οτι το μηχανιμα την βγάζει 4 εβδομαδες μεγαλητερη... :confused:

Εχω παλι ραντεβου την παρασκευη

Καλώς το κορίτσι!!!!!!!!!! Έστειλες ΠΗΤ, φύλο κλπ γιανα σε καταγράψουν τα κορίτσια στη λίστα??????

Πάντως εντύπωση μου κάνει που τη βγάζει τόσο μεγαλύτερη... έβγαινε πάντα μεγαλύτερη σε όλους τους υπέρηχους???

κι εγώ αυτό είχα κατά νου, αλλά προβληματίστηκα με αυτό που λέτε για τις μυρωδιές. Ρώτησα και μία φίλη με 4 παιδιά και μου είπε ότι ισχύει και ότι το έβγαζε στο μπαλκόνι να στεγνώσει όταν βρεχόταν.

και η λύση του υποστρώματος ... δεν ξέρω ... κάπου διάβασα ότι το αδιάβροχο δεν πρέπει να καλύπτει εκεί που είναι το κεφαλάκι του μωρού γιατί εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα το πλαστικό. Άρα δεν προστατεύεται τελείως το στρώμα; ουφ μπέρδεμα!

Η κουμπάρα μας αυτό έχει... είναι τριων η μικρή και είναι πολύ ευχαριστημένη!!! Απλά το αερίζει πολύ συχνα (έχει παρει αυτο με το φερμουαρ που το ανοιγει και το αεριζει)

nzQbp2.png fxUip2.png

σου ειπε ο γιατρος οτι ειναι λιγο?

μηπως κ εμεις τωρα ξεορυμε ποσο ειναι?

αν υπηρχε προβλημα θα οσυ λεγε να μενεις ξαπλα κ ακινητη. σου ειπε τπτ τετοιο?

οτι ειναι μεσα στα ορια!! οχι απλα προσοχη με ορθοστασια, βαρη κλπ..τα γνωστα!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου,

Εγώ δεν ειμαι καλά τις τελευταιες τρεις μερες, κάνω ρεσιτάλ κλάμματος. Πετυχα και ένα ατυχημα εχθές στο δρόμο με μηχανάκι και το κορίτσι ήταν έγκυος 6 βδομάδων και δωσ του κλάμα! Δεν αντέχω, έχω αρχίσει και φλιπάρω. Ακουω γύρω μου βλακείες και σκέφτομαι συνέχεια, εδώ ο κόσμος έχει του κόσμου τα προβλήματα, και ο αλλος ξυριζεται και η μεγάλη του σκασιλα είναι αν το τζην που φοράει ειναι τελευταία λεξη της μοδας. Εδω μας την ειπαν κιολας γιατι σταματήσαμε να βοηθησουμε στο ατυχημα. Η πρωτη κουβεντα ήταν οτι δεν επρεπε να ειχαμε ανακατευτει. Μπροστά μας έγινε ρε παιδια. Τι να πω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...