Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!! Η αλήθεια είναι πως ο καιρός δε βοηθάει στην διάθεση μας, αλλά κουράγιο έρχονται ηλιόλουστες μερούλες για βολτούλες...

Σήμερα έχουμε ντοκ να μας δει και να δούμε και τα αποτελέσματα από εξετάσεις (καμπύλη κλπ) αχ ανυπομονώ να δω το μπεμπάκι μου πόσο μεγάλωσε! Τις τελευταίες ημέρες κορίτσια, δεν ξέρω για εσάς, αλλά μιλάμε εμένα μου δίνει και καταλαβαίνω .Δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί. λέτε αυτό να σημαίνει ζωηρό παιδί?

Άντε κορίτσια μπείτε να μας γράψετε νεάκια σας! Thokaki που είσαι ... όλα καλά? Γράψε μας νέα σου! ελπίζω όλα καλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!! Η αλήθεια είναι πως ο καιρός δε βοηθάει στην διάθεση μας, αλλά κουράγιο έρχονται ηλιόλουστες μερούλες για βολτούλες...

Σήμερα έχουμε ντοκ να μας δει και να δούμε και τα αποτελέσματα από εξετάσεις (καμπύλη κλπ) αχ ανυπομονώ να δω το μπεμπάκι μου πόσο μεγάλωσε! Τις τελευταίες ημέρες κορίτσια, δεν ξέρω για εσάς, αλλά μιλάμε εμένα μου δίνει και καταλαβαίνω .Δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί. λέτε αυτό να σημαίνει ζωηρό παιδί?

Άντε κορίτσια μπείτε να μας γράψετε νεάκια σας! Thokaki που είσαι ... όλα καλά? Γράψε μας νέα σου! ελπίζω όλα καλά

εμενα αυτο το παιδι μια ζωη ζεν!! πρεπει να το σκουντηξω για να ξυπνησει!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Καλα, και το δικο κου εχει ξεφυγει!!!

Τρικυμια την κοιλια μου εχει πιασει φοβερη... αναταραζεται ολοκληρη

συνεχεια... νιωθω κ λιγο αλιεν φαση.....

twt6p2.png

Εχω κ πεθερα-αντρα που θεωρουν πως οποτε κλωτσαει πρεπει να της μιλαω... μα καλα,και τι να λεω συνεχεια; ασε που θα με περαζει ο κοσμος για παλαβη, θα νομισουν οτι μιλαω συνεχεια μονη μου...

Εσεις κοριτισα τους μιλατε;;;

twt6p2.png

Καλημερα στο συννεφιασμενο πειραια κ στη λοιπη ελλαδα, ηλιολουστη και μη...

Πηγα σημερα για εξετασεις.... μςταξυ των αλλων και ζαχαρο... με νευριασε τοσο ομως ο ανδρας στη διαδρομη που και 200 να βγει δε θα το θεωρησω περιεργο!!! Πραγματικα ηθελα να ειχα ενα τηγανι στην τσαντα να του το κοπανησω στο κεφαλι!!!

Η δε χαζοβιολα στο μικροβιολογικο επεμενε οτι δεν καλυπτει ο εοππυ εξετασεις θυρεοειδη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Καλυπτει, ελεγα εγω, δεν καλυπτει ελεγε αυτη...οποτε της λεω:μηπως λογω εγκυμοσυνης;

"Α!!!εισαι εγκυος??? χαχα!!!δεν το χα καταλαβει"!!!

Εμ, της λεω, γιατι θα ερχομουν καθε τρεις κ λιγο, λες να μαι τοσο υποχονδρια;;;

Με ρωτησε κ ποσο ειμαι κ οταν της ειπα τις βδομαδες επαθε σοκ!!!

Αντε να βρισκω τωρα πι ξαματιαστρες!!

Παντως κατεληξα στο βεβαιο συμπερασμα οτι ειναι χαζη κ οχι εκνευριστικη οπως νομιζα... εχει το ακαταλογιστο, θα δειχνω κατανοηση απο τουδε κ στος εξης....

Χαχαχα ψυχραιμία βρε αλοβεσάκι!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οτι είμαστε έγκυες πολύ μου τη δίνει, εγώ όπου πάω τουρλώνω την κοιλιά και την χαιδεύω για όποιον δεν κατάλαβε :tongue: !!!!

Κι εγώ σήμερα θα πάρω αποτελέσματα από εξετάσεις, έχω τρελή περιέργεια για την καμπύλη γιατί τον τελευταίο καιρό το παραέκανα με τα γλυκά, λέτε να έχει επηρεαστεί; μάλιστα έφαγα πουράκια την προηγούμενη μέρα :oops:! Εμένα πάντως το μπεμπάκι έχει περίπου 2 εβδομάδες που πιο πολύ στριφογυρνάει και τεντώνεται παρά κλωτσάει... Λέτε να είναι ανησυχητικό;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εχω κ πεθερα-αντρα που θεωρουν πως οποτε κλωτσαει πρεπει να της μιλαω... μα καλα,και τι να λεω συνεχεια; ασε που θα με περαζει ο κοσμος για παλαβη, θα νομισουν οτι μιλαω συνεχεια μονη μου...

ποτε δεν εχω μιλησει στη κοιλια μου! κ τι να της πω ;;;;:D:D:D:D:D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Alovesa...δε μπορώ γελάωωωωωω:P:p:p είσαι φοβερή! εγω του μιλάω που και που ... σπιτι φυσικα οχι εξω στο κόσμο να με περάσουν για τρελή.

Χαχαχα ψυχραιμία βρε αλοβεσάκι!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οτι είμαστε έγκυες πολύ μου τη δίνει, εγώ όπου πάω τουρλώνω την κοιλιά και την χαιδεύω για όποιον δεν κατάλαβε :tongue: !!!!

Κι εγώ σήμερα θα πάρω αποτελέσματα από εξετάσεις, έχω τρελή περιέργεια για την καμπύλη γιατί τον τελευταίο καιρό το παραέκανα με τα γλυκά, λέτε να έχει επηρεαστεί; μάλιστα έφαγα πουράκια την προηγούμενη μέρα :oops:! Εμένα πάντως το μπεμπάκι έχει περίπου 2 εβδομάδες που πιο πολύ στριφογυρνάει και τεντώνεται παρά κλωτσάει... Λέτε να είναι ανησυχητικό;

και εγώ έχω αγονία με την καμπύλη. αν και προσέχω τα γλυκά! αλλά εδω που τα λέμε στη κατάψυξη έχω μόνιμα ένα παγωτό αν θελήσω να φάω.. τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει.. πιο πριν συγκρατιόμουν και δεν έτρωγα! βέβαια έχω πάρει 2 κιλά σε ένα μήνα.. αλλά τέλος πάντων μη ξύνω πληγές γιατί θα με πάρει από κάτω πάλι!

δεν είναι ανησυχητικό καθόλου! είναι λογικό όσο περνάει ο καιρός να τα νιώθουμε όλο και περισσότερο διότι περιορίζεται και ο χώρος τους μη το ξεχνάμε! οπότε θα πάνε και θα έρχονται!:P:D:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...