Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

αλοβεσακι σε ευχαριστω.

θα το σκεφτώ ακόμα λιγο. εχω ακομη μια εβδομάδα :)

Εννοειται οτι θα εξαντλησεις τα χρονικα περιθωρια...αλλωστε οταν τελειωνει ο χρονος συνηθως η απαντηση,ως δια μαγειας, εχει αποκρυσταλωθει μεσα μας κι ολα μοιαζουν πολυ ευκολα :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια συγνώμη μπαίνω κ ενοχλώ το γκρουπ σας.alovesa μήπως έλαβες το πμ που έστειλα;

Ναι, μολις σου απαντησα :)

Κολλουσε επειδη ειμαι απο κινητο, γι αυτο αργησα, συγνωμη.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Σου ειπε δλδ οτι θα κανεις καισαρικη και η αιτιολογια ηταν οτι το μωρο ειναι μεγαλυτερο; χωρις αλλη αιτιολογια; καινπρωφη φορα αναφερθηκε η καισαρικη αυτη τη φορα, που σου ειπε οτι ειναι μεγαλυτερο;

Εχω διαβασει σε φορουμ οτι κανουν οι γιατροι καισαρικη γιατι και καλα το μ ρο ειναι μεγαλο η μητερα στενη κτλ. Δεν ξερω κατα ποσο υφισταται ως αιτιολογια η ειναι δικαιολογια..αλλα αν μιλαμε για δημοσιο νοσοκομειο, εκει υποτιθεται οτι ο γιατρος δεν εχει λογο να καταφυγει σε καισαρικη. Εκτος αν θα παρει την ταριφα του ετσι κι αλλιως, οποτε επιλεγει την συντομη οδο...

Τι να σε πουμε κι εμεις....δεν ξερουμε ολα τα δεδομενα ωστε να εχουμε αποψη... εγω νομιζω οτι στη θεση σου 1ον, θα επεμενα να μου εξηγησει- αιτιολογησει τα της καισαρικης στο επομενο ραντεβου κ 2ον, θα πηγαινα να παρω και μια δευτερη γνωμη οσον αφορα τοσο το μεγεθος του μωρου οσο και την αναγκαιοτητα καισαρικης...

Στο πρωτο μου προσπαθησαμε φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν κατεβαινε με τιποτα λογο λεκανης και καναμε καισαρικη οποτε παλι για καισαρικη παμε. Εχεις δικιο για την δευτερη γνωμη και εγω εκλεισα ηδη ραντεβου και αλλου να δω τι θα μου πει αλλα μεχρι τοτε αναμενουμε.....

Αχ να γεννήσω να πάνε ολα καλα να σταματησω να αγχώνομαι με το παραμικρό.

Στο πρωτο μου προσπαθησαμε φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν κατεβαινε με τιποτα λογο λεκανης και καναμε καισαρικη οποτε παλι για καισαρικη παμε. Εχεις δικιο για την δευτερη γνωμη και εγω εκλεισα ηδη ραντεβου και αλλου να δω τι θα μου πει αλλα μεχρι τοτε αναμενουμε.....

Αχ να γεννήσω να πάνε ολα καλα να σταματησω να αγχώνομαι με το παραμικρό.

Αφου ομως ετσι κι αλλιως ηταν δεδομενο οτινθα γεννησεις με καισαρικη, γιατι ακριβως αγχωνεσαι; εννοω οτι η καισαρικη δεν προεκυψε λογω μεγεθους του μωρου. Αφου ειναι σιγουρη δεν σημαινει οτι το να συζητησετε θα στο παρει κ νωριτερα απ ο,τι σκοπευε λογω μεγεθους. Πιθανοτατα να το προγραμματισετε καπου στην 38η. Δεν ειναι κακο να το κανονισετε απο νωρις ( αφου, ξαναλεω, ειναι δεδομενη). Κι εσυ θα κανεις τον προγραμματιαμο σου κεκεινος τον δικο του. ΝΝοσομομειο ειναι, λογικα θα εχει κινηση... ας μην ψαχνεστε τελευταια στιγμη...

twt6p2.png

:mrgreen:

κοιτα, εγω το ειπα για να ξερει οτι ανεβηκε λογω .. αποχρωσας αιτιας κ οτι δεν ειναι ανεξελγκτο, ωστε μην καταληξουμε σε ινσουλινη πριν της ωρας μας..

αν με το γλυκακι που εφαγες ησουν πανω απο το οριο, μαλλον θα πρεπε να το πεις.. (βεβαια, δεν ξερω αν θα σφαχτειτε μετα, ετσι οπως μας την περιεγραψες κ ιαυτη κ τα .. .τρυφερα σου αισθηματα σου απεναντι της :D )

αν η τιμη ηταν εντος οριων, μαλλον σε παιρνει να κανεις τον κινεζο. αλαλ μην αποθρασυνεσαι διοτι δε σημαινει οτι επειδη καποιες φορες δεν ανεβαινει δε θα ανεβαινει για παντα... κ εγωστην αρχη δεν το χα παρει κ πολυ σοβαρα αλλα οσο περναει ο καιρος στενευουν τα περιθωρια.... αχ,βαχ!!

ηθελα απο καιτο να σε ρωτησω.. ειχατε απαντησει πολλες για τους πονους που ειχα ρωτησει αλλα δεν ειχα μπορεσει τοτε να απαντησω, συγνωμη απ ολες :oops:

εσυ ομως δε μου ειχες πει για τη Β12? οταν λες παιρνεις μια Β12 τι εννοεις? υπαρχει σε χαπι? μονη της? η τις νευρομπιον λες?

εγω ειχα καποτε πολλλυυυυυυυυ χαμηλη Β12 κ εκανα για καποια χρονια ενεσεις. (οταν υπαρχει ελλειψη μονο με ενεση αναπληρωνεται..)

καλα... δε θα πωγια τον πονο!!! οποια νομιζει οτι οποιαδηποτε ενεση ποναει, πραγματικα δεν ξερει τι θα πει πονος απο ενεση!!!!

(εκανα κ τη ροφιλαω, που θεωρειται οτι ποναει κι εγω δεν καταλαβα τπτ!!! λογω μετρου γυκρισης βεβαιως βεβαιως..)

τεσπα, τωρα στην εγκυμοσυνη που εκανα εξεταση για Β12, καλη ηταν.... αρα λογικα δεν ειναι απο αυτο οι πονοι.

εσυ την παιρνεις λογω ελλειψης? σου πει γιατρος? άλλο τι? (που θα λεγε κ η Κανελη :P )

εν ολιγοις: μπορουμε να παρουμε ετσι απο μονες μας 0β12 στην εγκυμοσυνη κ δεν υπαρχει θεμα?

αχ...βαχ.. δε λες τίποτα!

μάλλον τον κινέζο θα κάνω, πρώτον γιατί ήταν μετά το φαγητό και δεν φάνηκε ότι επηρέασε, είχε περιθώριο δηλ. - προμελετημένο το έγκλημα ...χαχα - και δεύτερον γιατί πήρα σήμερα τη γλυκοζυλιωμένη που ήταν 5,8!!! και βλέπω ότι όντως δεν έχω περιθώρια να ξεθαρρεύω, δυστυχώς!

τη Β12 την παίρνω σε χάπι 1000μg, υπάρχει μόνο σε φυτικά σκευάσματα και εννοείται με το ok του γιατρού. Την έπαιρνα και παλιά γιατί είχα θέματα με την αναιμία και στον 4ο μήνα έκανα εξέταση, ήταν χαμηλή και μου επέτρεψε να παίρνω για κάποιο διάστημα και μετά 1/εβδομάδα το πολύ!

Αλλοίμονο, δεν έδωσα συμβουλή να πάρει κάποιος από μόνος του!

Η συμβουλή μου ήταν να τσεκάρεις αιματοκρίτη και να κάνεις μασάζ στο σημείο που σου είπα.

άσε από πόνο τέτοιας ένεσης έχω δοκιμάσει κι εγώ! έχω κάνει σιδήρου!

α, και δεν ειναι οτι εγω δεν θελω να το κανω, ειναι οτι φοβαμαι μην εχει καμια παρενεργεια στο μωρο

κοίτα, το θέμα των εμβολίων είναι αρκετά αμφιλεγόμενο και καλύτερα να μην ανοίξουμε εδώ αυτό το θέμα.

απλά, αν εσύ είσαι απόλυτα σύμφωνη με την κλασική ιατρική που βεβαιώνει ότι τα εμβόλια των βρεφών δεν έχουν παρενέργειες ή ότι αυτές υποσκελίζονται από τα οφέλη και θεωρείς δεδομένο ότι όταν το μωράκι σου γίνει 2 μηνών θα το εμβολιάσεις, δεν μπορώ να καταλάβω τους ενδοιασμούς σου.

Αντιθέτως, θεωρώ ότι το να γίνει το εμβόλιο τώρα που είσαι έγκυος και θα φιλτραριστεί κατά κάποιο τρόπο από εσένα πριν φτάσει στο μωράκι σου, είναι πιο ακίνδυνο από το να του γίνει 2 μηνών απευθείας στο ίδιο.

Τώρα, αν οι ενδοιασμοί σου προέρχονται από τις απόψεις σου κατά των εμβολίων γενικότερα, είναι άλλο θέμα, που καλύτερα να μη συζητηθεί εδώ.

Διαφημίσεις

Ο γιατρός που με παρακολουθεί έξω μου είχε πει ότι είναι λίγο μεγαλούτσικη (λογικο λεει αφου και το πρωτο γεννήθηκε 4κιλα ) αλλα στην επισκεψη που εκανα σε αλλον γιατρο που θα μου κανει την καισαρικη στο νοσοκομειο του φανηκε περιεργο το γεγονος οτι το μηχανημα του υπερηχου την μετραει 4 εβδομαδες μεγαλύτερη και να ξαναπαω σε 2 βδομαδες να την ξαναδουμε. Με αγχωσε λετε να μου την βγαλει νωρίτερα? εχει τυχει σε καμια αυτο?

μήπως βρε κοπελιά φταίει το "υπερσύγχρονο" μηχάνημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ δημόσιου νοσοκομείου και τζάμπα αγχώνεσαι; άλλο λίγο μεγαλούτσικη κι άλλο 4 εβδομάδες!

τώρα για να σου την πάρει νωρίτερα, εσύ σαν δευτερομανούλα θα ξέρεις καλύτερα, δεν παίζει ρόλο κι η ωρίμανση, ο γερασμένος πλακούντας κ.ά.; δεν είναι μόνο τα κιλά και το ύψος!

αχ...βαχ... και δεύτερον γιατί πήρα σήμερα τη γλυκοζυλιωμένη που ήταν 5,8!!! και βλέπω ότι όντως δεν έχω περιθώρια να ξεθαρρεύω, δυστυχώς!

τη Β12 την παίρνω σε χάπι 1000μg, υπάρχει μόνο σε φυτικά σκευάσματα και εννοείται με το ok του γιατρού. Την έπαιρνα και παλιά γιατί είχα θέματα με την αναιμία και στον 4ο μήνα έκανα εξέταση, ήταν χαμηλή και μου επέτρεψε να παίρνω για κάποιο διάστημα και μετά 1/εβδομάδα το πολύ!

O Αλλοίμονο, δεν έδωσα συμβουλή να πάρει κάποιος από μόνος του!

Η συμβουλή μου ήταν να τσεκάρεις αιματοκρίτη και να κάνεις μασάζ στο σημείο που σου είπα.

άσε από πόνο τέτοιας ένεσης έχω δοκιμάσει κι εγώ! έχω κάνει σιδήρου!

Καλα δεν ειναι τοσο η γλυμοζιωμεμη; εμενα μια χαρα μου φαινεται- εκτος κι αν ειναι.διαφορετικα τα ορια των εργαστηριων....φυσικα εννοειται οτι δεν πρεπει να ξεθαρρευεις...

Μην αγχωνεσαι κοριτσακι, δεν θεωρησα οτι μου εδωσες ιατρικη συμβουλη :)

Απλα λογω.... θητειας και ααααααπειρων ενεσεων ρωτησα για το αν υπαρχει σε χαπι μονη της κ.αν κ εσυ ειχες θεμα ελλειψης κ το καθεστως που το παιρνεις, οχι απο κουτσομπολιστικη περιεργεια αλλα για να δω.μηπως. μπορω καπως να βοβθηθω, να παρω καμια ιδεα :)

Για γενικες αυριο παω,.οσο για το μασαζ,.οταν πονανε τα χερια μου τη νυχτα δε μπορω να κουνησω ουτε κατα ενα χιλιοστο... :(

twt6p2.png

Καλημερα στο συννεφιασμενο πειραια κ στη λοιπη ελλαδα, ηλιολουστη και μη...

Πηγα σημερα για εξετασεις.... μςταξυ των αλλων και ζαχαρο... με νευριασε τοσο ομως ο ανδρας στη διαδρομη που και 200 να βγει δε θα το θεωρησω περιεργο!!! Πραγματικα ηθελα να ειχα ενα τηγανι στην τσαντα να του το κοπανησω στο κεφαλι!!!

Η δε χαζοβιολα στο μικροβιολογικο επεμενε οτι δεν καλυπτει ο εοππυ εξετασεις θυρεοειδη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. Καλυπτει, ελεγα εγω, δεν καλυπτει ελεγε αυτη...οποτε της λεω:μηπως λογω εγκυμοσυνης;

"Α!!!εισαι εγκυος??? χαχα!!!δεν το χα καταλαβει"!!!

Εμ, της λεω, γιατι θα ερχομουν καθε τρεις κ λιγο, λες να μαι τοσο υποχονδρια;;;

Με ρωτησε κ ποσο ειμαι κ οταν της ειπα τις βδομαδες επαθε σοκ!!!

Αντε να βρισκω τωρα πι ξαματιαστρες!!

Παντως κατεληξα στο βεβαιο συμπερασμα οτι ειναι χαζη κ οχι εκνευριστικη οπως νομιζα... εχει το ακαταλογιστο, θα δειχνω κατανοηση απο τουδε κ στος εξης....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...