Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα γεννητουρια και με ενα πονο σε ολα τα κοριτσια!!με το καλο να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας!!!!!

Καλώς όρισες Μέλπω!!! Κι εγώ έχω σκάσει που δεν το πολυακούω!! Μεγάλο άγχος!!! όλα θα μας πάνε καλά!!! Και θα τα έχουμε αγκαλίτσα τον Ιούνη κι ας είναι και διδυμάκια ;);)

απο μεσα μαιου μετραει ο διδυμος!

αφηστε τα, δε τα προγραμματισαμε καλα τα πραγματα!!!!

433965qzur0la2nd.gif

n3oUp2.png

χαχαχαχα

Βρε λες να το πάω μέχρι τέλους καρκίνος είναι μετά??? Να δω και τη σελήνη του και να το προγραμματίσω....χμμμμμ σε σκέψεις με βάλατε...δεν είχα τέτοιες αγωνίες μέχρι τώρα!!

n3oUp2.png

καλώς την κι εδώ!!! να μην σκας καθόλου! τα έχουμε πει αυτά!! το μωρό σου είναι μια χαρά και επειδή το έχεις τρελάνει στο άγχος το καημένο σου κάνει καψόνια!!:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Συνφωνώ απολύτως!! Καλωσήρθες χελωνίτσα!

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς όρισες Μέλπω!!! Κι εγώ έχω σκάσει που δεν το πολυακούω!! Μεγάλο άγχος!!! όλα θα μας πάνε καλά!!! Και θα τα έχουμε αγκαλίτσα τον Ιούνη κι ας είναι και διδυμάκια ;) ;)

433965qzur0la2nd.gif

Εσυ mommyart ποσο εισαι???κι εσυ σκασμενη???τι πραγμα ειναι αυτο!!θα ηθελα εναν υπερηχο μονιμος πανω μου!!!χαχαχχαχα!!:shock::P:shock::P

εγω που θελω να το κρατησω μεχρι αυγουστο, να βγει λιονταρακι σαν κ μενα!!!!!

Δημητρούλα εδω λιονταράκι επίσης!!!!!

Ζήτω στους βασιλιάδες!!!! αχαχαχαχα

Ο μικρός μου ήταν για λιονταράκι και η χαζή δεν το σκέφτηκα καθόλου πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό και το τράβηξα και μια βδομάδα πέρα της ΠΗΤ!!! Είναι Παρθένος αλλά περισσότερο για λιοντάρι μοιάζει!! αχαχαχα ε΄χει πάρει από τη μαμά!!!

n3oUp2.png

Αν λειτουργήσει σε μένα ο φελλός ίσως στην περίπτωσή σου βοηθήσει το ράψιμο! Μια ιδέα είναι! Χααχχαχαχαχαχαχα! Βεβαια Λιοντάρι με Διδυμο ταιριάζει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εσυ mommyart ποσο εισαι???κι εσυ σκασμενη???τι πραγμα ειναι αυτο!!θα ηθελα εναν υπερηχο μονιμος πανω μου!!!χαχαχχαχα!!:shock::P:shock::P

Σκασμένη δε λες τπτ!! Από τη μια χαίρομαι που έχω τον μικρό και με κάνει και ξεχνιέμαι (ας μπορούσα να κάνω κι αλλιώς!!!) αλλά από την άλλη δε μπορώ να ηρεμήσω θέλω κι εγώ έναν υπέρηχο πάνω μου να βλέπω ότι όλα πάνε καλά!!! Μα πόσο αργά περνάει ο χρονος??? Σε 3 εβδομάδες β επιπέδου. 20 του μήνα αν δεν κάνω λάθος με πήγε αργά δεν ειχε ραντεβού διαθέσιμα και είμαι να σκάσω μέχρι τότε!!!!

Τρωω να το ξεπεράσω... είμαι 18 εβδομάδων ΠΗΤ 29/06. Έλεγα να μπω νωρίτερα για καισαρική. Καισαρική ήταν και με το πρώτο μου.

n3oUp2.png

χαχχαχα 2 μήνες παραπάνω δλδ? καλά είναι άμα αντέχεις! :tongue:

Βρε λες να το πάω μέχρι τέλους καρκίνος είναι μετά??? Να δω και τη σελήνη του και να το προγραμματίσω....χμμμμμ σε σκέψεις με βάλατε...δεν είχα τέτοιες αγωνίες μέχρι τώρα!!

καρκίνος καρκίνος!! θα σου βγεί υπερευαίσθητο όμως ε!! ;)

Συνφωνώ απολύτως!! Καλωσήρθες χελωνίτσα!

:D:D:D

κορίτσια οι δίδυμοι είναι ζόρικοι μεν αλλά καλά παιδιά! κι άμα βρεις και το κουμπί τους είσαι πάουερ :D:D:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' επιπέδου 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' επιπέδου 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' επιπέδου 20/02

Για σημειώστε ζουζούνες μου να τα έχουμε συγκεντρωμένα!!!!! <3 uuuuu

Γράψτε μου τα ψευδώνυμα και τα στοιχεία που γράφουμε να τα προσθέσω εγώ όσες θέλετε

n3oUp2.png

Σκασμένη δε λες τπτ!! Από τη μια χαίρομαι που έχω τον μικρό και με κάνει και ξεχνιέμαι (ας μπορούσα να κάνω κι αλλιώς!!!) αλλά από την άλλη δε μπορώ να ηρεμήσω θέλω κι εγώ έναν υπέρηχο πάνω μου να βλέπω ότι όλα πάνε καλά!!! Μα πόσο αργά περνάει ο χρονος??? Σε 3 εβδομάδες β επιπέδου. 20 του μήνα αν δεν κάνω λάθος με πήγε αργά δεν ειχε ραντεβού διαθέσιμα και είμαι να σκάσω μέχρι τότε!!!!

Τρωω να το ξεπεράσω... είμαι 18 εβδομάδων ΠΗΤ 29/06. Έλεγα να μπω νωρίτερα για καισαρική. Καισαρική ήταν και με το πρώτο μου.

εγω β επιπεδου εχω στις 10 Φλεβαρη κι εχω σκασει!!!λεω συνεχεια μα καλα τι κανει αυτο το παιδι???την Τριτη που μας περασε εκανα υπερηχο και ηταν μια χαρα......αλλα κανενα σημαδι δεν μου δινει ο μπεμπης να ηρεμησω!!!:?::?:

παντως ουτε εγω το εχω ακουσει ακομα... αλλα δεν αγχωνομαι! φτανει που ναι καλα... μπορει να ναι ησυχο σαν τον πατερα του (τοξοτης!) κ να τη βγαλουμε καθαρη!

β επιπεδου εχω στις 10/2 μαζι με τη μελπω.... εκει να δουμε!

αγχωθηκα, θα φαω παγωτο!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

παντως ουτε εγω το εχω ακουσει ακομα... αλλα δεν αγχωνομαι! φτανει που ναι καλα... μπορει να ναι ησυχο σαν τον πατερα του (τοξοτης!) κ να τη βγαλουμε καθαρη!

β επιπεδου εχω στις 10/2 μαζι με τη μελπω.... εκει να δουμε!

αγχωθηκα, θα φαω παγωτο!!!

dimitra00 τοξοτινα ειμαι κι εγω!!!!!χαχχαχχαχα!!μαλλον ειναι πολυ ηρεμα τα ζουζουνια μας τι ναπω!!!!;);)

χαχχαχα 2 μήνες παραπάνω δλδ? καλά είναι άμα αντέχεις! :tongue:

καρκίνος καρκίνος!! θα σου βγεί υπερευαίσθητο όμως ε!! ;)

:D:D:D

κορίτσια οι δίδυμοι είναι ζόρικοι μεν αλλά καλά παιδιά! κι άμα βρεις και το κουμπί τους είσαι πάουερ :D:D:D

Ο Θεός θα αποφασίσει!!!!!!!!! Δεν θα βάλω χέρι...όταν είναι έτοιμος θα τον περιμένουμε να φτιάξουμε πεδίο μάχης!!!! Μαζέύουμε ήδη στρατιώτες και αεροπλάνα πολεμικά!!!! μουαχαχαχαχα!!!

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...