Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα καλωσόρισες! με το καλό το μωράκι σου! τι είναι;

Δήμητρα, αν και καλύφθηκες από τα κορίτσια να υπερθεματίσω κι εγώ και να πω ότι ακόμη και το 1 κιλό/μήνα να βάλει θα είναι ηρωίδα, αν σκεφτείς ότι εγώ με μόλις 2 εβδομάδες διατροφής, και μάλιστα όχι και τόσο αυστηρής πλέον, έχω χάσει σχεδόν 2 κιλά.

Πάντως το μωρό δεν επηρεάζεται, από αλλού χάνουμε. π.χ. εγώ σήμερα παρατήρησα ότι τα μπράτσα μου έχουν λεπτύνει!

αααααα όσο για το στρώμα... και γω που το έψαξα (δεν έχω καταλήξει ακόμα, είμαι αναποφάσιστη χιχιχιχι) τείνω στο συνδυασμό κοκοφοίνικα με λατεξ που είπαν και τα κορίτσια αλλά με υπόστρωμα απο πάνω φυσικά για τυχόν διαρροές!!!

κι εγώ αυτό είχα κατά νου, αλλά προβληματίστηκα με αυτό που λέτε για τις μυρωδιές. Ρώτησα και μία φίλη με 4 παιδιά και μου είπε ότι ισχύει και ότι το έβγαζε στο μπαλκόνι να στεγνώσει όταν βρεχόταν.

και η λύση του υποστρώματος ... δεν ξέρω ... κάπου διάβασα ότι το αδιάβροχο δεν πρέπει να καλύπτει εκεί που είναι το κεφαλάκι του μωρού γιατί εμποδίζει την κυκλοφορία του αέρα το πλαστικό. Άρα δεν προστατεύεται τελείως το στρώμα; ουφ μπέρδεμα!

Εγω πηγα ενδοκρινολογο για τις μετρησεις. Διπλα στις τιμες γραφω κ τι εφαγα, οποτε ηταν εμφανες οτι οι ανεβασμενες ηταν απο παρασπονδιες... της ειπα οτι πςιναω πολυ τελευταιως κ μου ειπε στα επικινδυνα να τρωω μικρες ποσοτητες κ να ξανατρωω σε κανα διωρο, φαγητο κ παλι..

Οταν δε ειδε το 143 κ διπλα την ενδειξη "γλυκο" μαλλον νομισε οτι κανουν πουλακια τα ματια της γιατι μια πλησιαζε μια απομακρυνε το τεφτερι απο.τα ματια της, εβαλε κ το δαχτυλο.στο σημειο,οπως οταν συλλαβιζουμε, κ με υφος γεματο απορια αρχικα μονολογησε κ μετα μου απηυθυνε το λογο : " γλυκο! Γλυκοοοο;;;; γλυκο λεει εδω" ;;

Δεν ηξερα... να γελασω... να κλαψω... τι να νιωσω;;; ενιωσα λιγο περιλυπη κ μισοκακομοιρη... της ειπα οτι τις επομενες 2 εβδομαδες, με τα κουλουρακια κ τα τσοηρεκια να μοσχοβολανε απο παντου, μονο αν με δεσουν θα με σωσουν!!!

Αχ!!.σημερ στο φουρνο πραγματιμα μου ρθε να λιποθυμισω απ τις μυρωδιες...

Αντε....σας φιλω... γλυκα αλλα με στεβια, μην ανεβασετε ζαχαρο :P

καλά, είσαι φοβερή!!!!!!!!

πολύ γέλιο η περιγραφή!

κι εγώ σκέφτομαι .. να το πω να μη το πω για το γλυκάκι;

Εχω κοριτσάκι και με εχει τρομαξει λιγο ο γιατρος του νοσοκομείου γιατι την βρίσκει αρκετά μεγάλη. .. Λεει οτι το μηχανιμα την βγάζει 4 εβδομαδες μεγαλητερη... :confused:

Εχω παλι ραντεβου την παρασκευη

Διαφημίσεις

Εχω κοριτσάκι και με εχει τρομαξει λιγο ο γιατρος του νοσοκομείου γιατι την βρίσκει αρκετά μεγάλη. .. Λεει οτι το μηχανιμα την βγάζει 4 εβδομαδες μεγαλητερη... :confused:

Καλωσήρθες κι εσύ στην παρέα μας! Με το καλό το μωρούλι σου! Τι εννοούμε οτι βγαίνει 4 εβδομάδες μεγαλύτερο; οτι μπορεί η σύλληψη να έγινε 4 εβδομάδες πριν την ημερομηνία που θεωρεί ο γιατρός; Αυτό δεν σου το είχε πει απο την αρχή ή τώρα φάνηκε η διαφορά;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλωσόρισες στην παρέα! με το καλό η μικρούλα σου!!!:P:p:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας είχα ξαναρωτήσει παλιότερα και δεν μου είχε απαντήσει καμια.

Τωρα χρειάζομαι επειγόντως τη βοηθεια σας.

Μετά τη β επιπέδου η γιατρος μου συνέστησε να κανω εμβολιο για κοκκυτη μεταξύ 24ης και 32ης εβδομάδας. Τώρα πλησιάζω την 32η και πρέπει να πάρω μια απόφαση.

Το συζήτησα με τον παθολόγο μου και μου είπε πώς ολες οι εγκυες το κάνουν εδώ (τα τελευταια 3 χρονια), πως είναι εντελώς ακίνδυνο για το μωρο και ο λογος που γίνεται είναι γιατι καθε χρόνο 3 παιδακια (βρέφη) πεθαίνουν από κοκκύτη εδώ στο βελγιο, δηλαδή η ασθένεια εχει επανέλθει. Επίσης, πρέπει να γίνει κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ωστε να ανοσοποιηθεί παθητικά και το μωρό, να περάσω δλδ τα αντισώματα στο μωρό.

Εγώ αναρωτιέμαι, ποιες οι πιθανότητες να έρθει το παιδί σε επαφή με τον κοκκύτη τους 2 πρώτους μηνες ζωής του? (μετα το 2ο μήνα εμβολιάζεται το μωρο).

Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω.. Ποια είναι η γνώμη σας?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...