Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Fuego, προφανώς ο γιατρός σου είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥ, γι΄αυτό μπορεί!

Εμένα που ήταν απλά πιστοποιημένος, δεν μπορούσε και γι΄αυτό βρήκα τυχαία μέσω του ΕΟΠΥ έναν συμβεβλημένο στην περιοχή μου, έκλεισα ραντεβού και μαζί με την β΄επιπέδου που του πήγα, μου έδωσε το περιβόητο χαρτί!

Όχι δεν είναι, τα ραντεβού τα πληρώνω κανονικά...

απλά λόγω των απεργιών και που καταρρεει το σύστημα μπορούν και οι ιδιώτες.... τουλάχιστον έτσι λένε όλοι και μια γνωστή μου που πήγε τέτοιο χαρτι πριν 1 μήνα της το δέχτηκε το ΙΚΑ της περιοχής της...

Ακόμα δεν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου... 17/4 ξεκινάει η άδεια μου και επειδή είναι Μ.Πέμπτη θα τα πάω απο Τρίτη - Τετάρτη του Πάσχα...

Fuego μου, σου έστειλα το μαιλ μου να μου προωθήσεις το έντυπο για το ικα μόλις μπορέσεις.

thnx!!!:P

Χαρούλα, σου το στέλνω τώρα!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Και το ρισκάρετε να πάτε τέτοιο χαρτί, από γιατρό που δεν είναι συμβεβλημένος, και να πάτε στο Ικα να πληρωθείτε και να μην το δεχτουν;;; Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Ασε που εξαρτάται και σε υπάλληλο θα πέσεις...

QFy6p3.png

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Και το ρισκάρετε να πάτε τέτοιο χαρτί, από γιατρό που δεν είναι συμβεβλημένος, και να πάτε στο Ικα να πληρωθείτε και να μην το δεχτουν;;; Εγώ πάντως δεν θα το έκανα. Ασε που εξαρτάται και σε υπάλληλο θα πέσεις...

Φιλενάδα, με το μπάχαλο που γίνεται στο ΙΚΑ, ΕΟΠΥ κλπ... για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες... φαντάζομαι πως ο γιατρός μας κάτι θα γνωρίζει με τόσες εγκυούλες... καλό είναι πάντως να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και να είμαστε ενήμερες πάνω κάτω για τη χαρτούρα και τα γραφειοκρατικά..

Η εγκύκλιος που σας εστειλα παραπανω γραφει πιστοποιημένοι και συμβεβλημένοι.... την εχω και εκτυπωμένη, οταν πάω να τους τη δειξω... τι να πω...

Ρεβιθούλα εσύ έχεις τελειώσει με τη χαρτούρα??? Τα κατέθεσες ήδη???

nzQbp2.png fxUip2.png

H αλήθεια είναι ότι η εγκύκλιος το λέει ξεκάθαρα... Επομένως, δεν μπορούν να σας πουν και τίποτα στο ΙΚΑ!

Fuego, ναι ευτυχώς! Έχω τελειώσει με την χαρτούρα και θα πάω την άλλη εβδομάδα στο ΙΚΑ να πληρωθώ. Πάντως τα βαριέμαι και εγώ πολύ τα γραφειοκρατικά!

Για το επίδομα του ΟΑΕΔ και το εξάμηνο, μήπως έχετε ακούσει τίποτα νεότερο;;;

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

H αλήθεια είναι ότι η εγκύκλιος το λέει ξεκάθαρα... Επομένως, δεν μπορούν να σας πουν και τίποτα στο ΙΚΑ!

Fuego, ναι ευτυχώς! Έχω τελειώσει με την χαρτούρα και θα πάω την άλλη εβδομάδα στο ΙΚΑ να πληρωθώ. Πάντως τα βαριέμαι και εγώ πολύ τα γραφειοκρατικά!

Για το επίδομα του ΟΑΕΔ και το εξάμηνο, μήπως έχετε ακούσει τίποτα νεότερο;;;

Μήπως να πάρουμε κανά τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ να ενημερωθούμε εκ των εσω?

Κορίτσια με το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση. Από τα κατά τόπους υποκαταστήματα λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι η διαδικασία ισχύει όπως ίσχυε!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

MOODY κ οποιο αλλο κοριτσι με διαβητη κυησης γνωριζει, θελω να ρωτησω κατι.

η κορη μιας οικογενειακης μας φιλης παρουσιασε διαβητη κυησης, κανει διατροφη η κοπελα κ ολα καλα. μαλιστα εχει χασει κ βαρος. μπαινει κ κεινη σε λιγο στο γ τριμηνο κ ο γιατρος της ειναι καπως αυστηρος με τα κιλα της. υποστηριζει πως ακομα κ στο γ τριμηνο ενα κιλο το μηνα πρεπει να παρει η γυναικα κ οχι κανα 7αρι που υπολογιζουμε εμεις οι κοινες θνητες!!

πιστευετε οτι γινεται;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα!!!! Κοίτα να δεις πάνω σ αυτό το θέμα υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις!!!! Εμένα πχ ο γιατρός μου εφ'όσον το μωρό παίρνει βάρος δεν έχει θέμα! Βέβαια ειπναι σε απόλυτη συνενόηση με το διαβητολόγο μου και ξέρει και τη διατροφή μου!!! Επίσης είναι πολύ διαφορετικά με την ινσουλίνη διότι αυτή οδηγεί σε απώλεια βάρους! Τώρα όσον αφορά τη διατροφή είναι λογικό να έχει κάποιες απώλειες εφ όσον και δεν θα τσιμπολογάει γλυκάκια και λιχουδιές και επειδή έχει μειώσει και την ποσότητα υδατανθράκων που είναι βασική πηγή λίπους! Αν οι γιατροί της είναι ενήμεροι της κατάστασης και όλα βαίνουν καλώς με το μωρό δεν έχει λόγο να αγχώνεται!!! Ο γυναικολόγος της ξέρει και αν δει κάτι που δεν θέλει θα της το πει!!!! Εγώ πάντως χτεσινή μέτρηση κιλών είχα χάσει μισό που σημαίνει στην ουσία ότι είμαι στα κιλά μου και η μπέμπα είναι 1400!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα, κι εγω μεχρι πριν καμια εβδομαδα που ειχα ζυγιστει ειχα παρει 4,5 κ ειμαι στον 7ο. Κι εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να παρω 7-8 κιλα αλλα κι εγω επισης ξεκινησα παραπανω.

Τωρα, για το αν γινεται να παρει μονο τοσα...αν καταφερει αυτη κ με διατροφη παρει περισσοτερα, θελω να μας τη συστησεις να μας πει πως τα καταφερε!!! Εκτος κι αν προλαβε κ πηρε αρκετα πριν ανακαλυψει τον δ.κ.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...