Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλώς σε βρήκα και εσένα fuego!! Πονεμένο θέμα ανοίξατε με τα κιλά! Χαχα! Ένα είναι σίγουρο! Ότι μετά, ειδικά αν υπάρχει και θηλασμός, φεύγουν ΠΟΛΥ εύκολα!!!

Εγώ στο πρώτο, ξεκίνησα 45 κιλά και έφτασα... 76! Ναι, καλά ακούσατε! Πήρα 31 ολόκληρα κιλά! Βέβαια θα μου πεις, ξεκίνησα πολύ αδύνατη και βγήκε και ένας αγόραρος 3700, αλλά δεν έχει να κάνει! Δεν παύει να είναι 31 κιλά!!!! Όμως, μέσα σε 6 μήνες μου είχαν μείνει μόνο 8, τα οποία να σας πω την αλήθεια δεν τα έχασα και ποτέ γιατί δεν ήθελα! Ήμουν υπερβολικά αδύνατη τελικά με τα 45!

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ξεκίνησα με 8+ αυτή την εγκυμοσύνη και... εχμ, έχω ήδη πάρει 15!!! Μην ανησυχείτε πάντως κορίτσια! Χάνονται πολύ εύκολα μετά!

Αχ μακάρι, δεν φαντάζεσαι πόσο καημό το έχω... περισσότερο με αγχώνει ο ντοκ που όλο μου λέει "πόσα έχεις πάρει???" είναι λίγο αυστηρός η αλήθεια είναι με τα κιλά, αλλά καλό μου κάνει διότι με βάζει στη θέση μου όποτε τουλάχιστον με βλέπει και με ζυγίζει! Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί , ευελπιστώ να χαθούν εύκολα μετά.. θα συνεχίσω τη διατροφή που κάνω τώρα έτσι ώστε , και να τρέφομαι σωστά αλλά μπας και βοηθήσει στο να χαθούν ευκολότερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε μπορούμε να πάμε το χαρτί του γιατρού μας όπου αναφέρει την ΠΗΤ στο ΙΚΑ πριν σταματήσουμε;

εγώ νόμιζα πως μας δίνει ο Γιατρός μας βεβαίωση με τη ΠΗΤ την οποία πηγαίνουμε στο ΙΚΑ για να μας τη ελέγξει και να την σφραγίσει ο ελεγκτής γιατρός, στη συνέχεια το χαρτί αυτό το πάμε στη δουλειά μας και μας δίνουν την διακοπή προς το τέλος των ημερών μας στην εργασία (τελευταία μέρα αν δε κάνω λάθος) και τέλος τη διακοπή τη πηγαίνουμε πάλι στο ΙΚΑ.. Δε ξέρω αν τα λέω σωστά.. αλλά κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου..

Ας μας πει τη διαδικασία καμία που γίνεται δεύτερη φορά μανούλα.. καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται..

Καλημέρα... Ανοίξατε το πονεμένο θέμα του ΙΚΑ βλέπω...ούτε και γω έχω καταλάβει πως θα γίνει... Κανονικά βγαίνω σε άδεια 2/5 αλλά θέλω να το πάω σίγουρα ως τις 26/5. Ο γιατρός μου είναι ιδιώτης και δεν ξέρω αν μπορεί αυτός να επιβεβαιώσει ΠΗΤ. Από το ΙΚΑ μου είπαν να πάω σε δημόσιο Νοσοκομείο και σκέφτομαι κατά τις 10/5 να πάω στο Αλεξάνδρα όπου δέχονται καθημερινά 8:30 - 10:00 γι' αυτό το σκοπό... Από κει και μετά δεν έχω ιδέα τι κάνω!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δε μπορούμε να πάμε το χαρτί του γιατρού μας όπου αναφέρει την ΠΗΤ στο ΙΚΑ πριν σταματήσουμε;

εγώ νόμιζα πως μας δίνει ο Γιατρός μας βεβαίωση με τη ΠΗΤ την οποία πηγαίνουμε στο ΙΚΑ για να μας τη ελέγξει και να την σφραγίσει ο ελεγκτής γιατρός, στη συνέχεια το χαρτί αυτό το πάμε στη δουλειά μας και μας δίνουν την διακοπή προς το τέλος των ημερών μας στην εργασία (τελευταία μέρα αν δε κάνω λάθος) και τέλος τη διακοπή τη πηγαίνουμε πάλι στο ΙΚΑ.. Δε ξέρω αν τα λέω σωστά.. αλλά κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου..

Ας μας πει τη διαδικασία καμία που γίνεται δεύτερη φορά μανούλα.. καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται..

Λοιπόν εγώ διάβασα ότι παιρνουμε χαρτι απο τον γιατρό. Αυτο το πάμε στον εργοδότη και παιρνουμε ένα χαρτί απο τον εργοδότη οτι έχουμε ήδη σταματήσει, τα πάμε τα δυο χαρτιά στο ΙΚΑ και εκει συμπληρώνουμε μια αίτηση. Κι εκεί τελειώνει το παραμύθι. Νομιζω θέλει να έχουμε και λογ/μο Εθνικής έτοιμο με εμας πρώτο δικαιούχο. Τώρα,ο γιατρόςμου μου έδωσε χειρογραφο χαρτί και μου είπε οτι κάνει. Αν αλλάξει κάτι απο το ΙΚΑ θα χρειαστεί μονο να παω να βάλω μια σφραγίδα σε έναν έλεγκτή του Ικα στο μαρούσι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια σας γράφω την διαδικασία του ΙΚΑ. Πρέπει την ΠΗΤ να μας την γράψει γιατρός που είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥ ή γιατρός του ΙΚΑ. Αυτήν την Βεβαίωση την δίνετε στον εργοδότη σας και θα σας δώσει μια άλλη Βεβαίωση, η οποία γράφει επίσης πότε ξεκινάει η άδεια κυοφορίας σας. Με αυτές τις 2 Βεβαιώσεις, μπορούμε να πάμε στο ΙΚΑ να πάρουμε το επίδομα κυοφορίας. Δεν μπορούμε να πάμε νωρίτερα, πριν αρχίσει η άδειά μας, γιατί το Ικα δεν μπορεί να μας δώσει νωρίτερα το επίδομα. Επίσης αν θέλετε, υπάρχει ειδικό έντυπο που μας στέλνει το Ικα με φαξ και περιλαμβάνει και τις δύο Βεβαίώσεις με κενές γραμμές που συμπληρώνονται από γιατρό του ΕΟΠΥ και εργοδότη. Πρώτα πάς το χαρτί αυτό στον γιατρό του ΕΟΠΥ και μετά το ίδιο χαρτί στον εργοδότη. Έτσι έκανα εγώ, μου έστειλε δηλαδή το ΙΚα με φαξ αυτό το χαρτί και αυτό συμπλήρωσαν γιατρός-εργοδότης.

Xaroula μην ανησυχείς καθόλου για τα κιλά. Εγώ όταν είχα πάρει τα 31 είχα φρικάρει, αλλά αν ήξερα ότι χάνονται έτσι εύκολα δεν θα με ένοιαζε καθολου και άδικα στεναχωριόμουν. Και να φανταστείς ότι δεν έκανα καμμία ιδιαίτερη δίαιτα ή προσπάθεια μετά. Το τρεξιμο, η κούραση και ο θηλασμός αρκουν... Το μόνο που φοβαμαι αυτήν την φορά, είναι ότι δεν θέλω να ξεκινήσω με ΤΙΠΟΤΑ ξανά το τσιγάρο, πράγμα που έκανα μέτα τους 7 μηνες που σταμάτησα τον θηλασμό! Αν το ξαναρχίσω, είναι η καταδίκη μου! Δεν θα τοκόψω ξανά ποτέ!

QFy6p3.png

Λοιπόν κορίτσια σας γράφω την διαδικασία του ΙΚΑ. Πρέπει την ΠΗΤ να μας την γράψει γιατρός που είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥ ή γιατρός του ΙΚΑ. Αυτήν την Βεβαίωση την δίνετε στον εργοδότη σας και θα σας δώσει μια άλλη Βεβαίωση, η οποία γράφει επίσης πότε ξεκινάει η άδεια κυοφορίας σας. Με αυτές τις 2 Βεβαιώσεις, μπορούμε να πάμε στο ΙΚΑ να πάρουμε το επίδομα κυοφορίας. Δεν μπορούμε να πάμε νωρίτερα, πριν αρχίσει η άδειά μας, γιατί το Ικα δεν μπορεί να μας δώσει νωρίτερα το επίδομα. Επίσης αν θέλετε, υπάρχει ειδικό έντυπο που μας στέλνει το Ικα με φαξ και περιλαμβάνει και τις δύο Βεβαίώσεις με κενές γραμμές που συμπληρώνονται από γιατρό του ΕΟΠΥ και εργοδότη. Πρώτα πάς το χαρτί αυτό στον γιατρό του ΕΟΠΥ και μετά το ίδιο χαρτί στον εργοδότη. Έτσι έκανα εγώ, μου έστειλε δηλαδή το ΙΚα με φαξ αυτό το χαρτί και αυτό συμπλήρωσαν γιατρός-εργοδότης.

Xaroula μην ανησυχείς καθόλου για τα κιλά. Εγώ όταν είχα πάρει τα 31 είχα φρικάρει, αλλά αν ήξερα ότι χάνονται έτσι εύκολα δεν θα με ένοιαζε καθολου και άδικα στεναχωριόμουν. Και να φανταστείς ότι δεν έκανα καμμία ιδιαίτερη δίαιτα ή προσπάθεια μετά. Το τρεξιμο, η κούραση και ο θηλασμός αρκουν... Το μόνο που φοβαμαι αυτήν την φορά, είναι ότι δεν θέλω να ξεκινήσω με ΤΙΠΟΤΑ ξανά το τσιγάρο, πράγμα που έκανα μέτα τους 7 μηνες που σταμάτησα τον θηλασμό! Αν το ξαναρχίσω, είναι η καταδίκη μου! Δεν θα τοκόψω ξανά ποτέ!

Γι ΄ αυτό το ''ειδικό έντυπο που μας στέλνει το Ικα με φαξ και περιλαμβάνει και τις δύο Βεβαιώσεις με κενές γραμμές που συμπληρώνονται από γιατρό του ΕΟΠΥ και εργοδότη'' θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το ικα της περιοχής μας ( τμήμα μητέρας και παιδιού) και να μας το στείλουν? Καλό ακούγεται, έτσι γλυτώνουμε τα πήγαιν' έλα στο ικα! πας μια φορά μόλις σταματήσεις την δουλεία και ξεμπέρδεψες!

Όσο για το τσιγάρο... εγώ το είχα κόψει ένα μήνα πριν μείνω έγκυος και ετσι δεν μου ήταν δύσκολο να το κόψω στη συνέχεια... τώρα βέβαια τι θα γίνει μετά το θηλασμό και με ένα σύζυγο που και εκείνος καπνίζει ... δε ξέρω! δε θέλω σε καμία περίπτωση να το ξανά ξεκινήσω.. και πόσο μάλλον μετά από τόσο διάστημα που απέχω.. δε σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές μου λείπει.. αλλά σκέφτομαι το μπεμπάκι μου και το ξεχνάω αμέσως!

Γεια σας κορίτσια!

είστε καλά??

σήμερα πήγαμε στον γιατρό να δούμε τα μωρά μας!

είμαστε 1960 κ 1860 γραμμ. αντίστοιχα!! όλα φυσιολογικά μας είπε ο ντοκ κ θα μας ξαναδεί σ'ένα μήνα (πολύ δεν είναι?μήπως θα έπρεπε να μας βλέπει συχνότερα πλέον?)!! κατά τις 25/5 μας βλέπει να γεννάμε..θα την φάμε λέει την άνοιξη! ουφ!!

εν τω μεταξύ μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω ντόπλερ γιατί τα βλέπει όλα σουπερ κ δεν τον ανησυχεί κάτι...

ν'ανησυχήσω??

Μπράβο στους παίδαρους!!! Γιατί να μην κάνεις ντόπλερ; Δεν είναι τίποτα δύσκολο νομίζω απλά "ενεργοποιεί" κάποιο μηχάνημα εκεί που σου κάνει υπέρηχο και βλέπει στην οθόνη την ροή του αίματος... Κάνω λάθος; Εγώ αυτό το έχω κάνει ήδη από το προηγούμενο ραντεβού και θα μου το ξανακάνει είπε, ενώ είναι όλα οκ!

Βέβαια εφόσον μεγαλώνουν τα μωρούλια όπως πρέπει δεν είναι επιτακτική ανάγκη, αλλά έτσι για την ιστορία, γιατί να μην σου το κάνει;

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Νιώθω σαν φαντάρος που μετράει τις ημέρες να σταματήσω τη δουλειά, δε ξέρω αν είστε και εσείς στην ίδια κατάσταση αλλά πλέον εκτός του ότι δεν έχω όρεξη να έρχομαι για job, νιώθω ότι έχω βαρύνει.. αλήθεια από κιλά πως τα πάτε? πολύ με φοβάμαι πάντως τις ημέρες του Πάσχα δεν νομίζω να αντισταθώ σε τίποτα...

Εμείς πριν 3 βδομάδες που μας μέτρησε ο ντοκ (26 εβδομάδων) είχαμε βάρος 1100, τώρα έχουμε ραντεβού την Πέμπτη, ανυπομονώ να δω το αγοράκι μου, που όσο πάει και γίνεται και πιο δραστήριος / κινητικός :cool::D:D:p

Αχ άσε αυτό το Πάσχα κι εγώ το φοβάμαι πολύ... Έχω πάρει ήδη 8 κιλά (για την ακρίβεια το μισό το πήρα από χτες μέχρι σήμερα.... ΕΛΕΟΣ-πως μπαίνουν έτσι; ) και πρώτη φορά η ζυγαριά μου αντικρύζει το 70 από εμένα, νιώθω πολύ περίεργα... Αλλά με ανέβασε μια κοπέλα σήμερα που πήγα για καμπύλη και είχε καιρό να με δει και μου λέει δεν έχεις πάρει καθόλου ε; Κάνω οτι το εννοούσε :tongue:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Xaroula, όχι δεν πας μια φορά στο ΙΚΑ! Πάλι πρέπει να πας 2 φορές! Μία φορά για να στο συμπληρώσει ο γιατρός, μετά το δίνεις στον εργοδότη σου και μετά ξαναπάς για να πληρωθείς.

Εγώ το έκοψα από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι ειμαι έγκυος, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μου ψιλολείπει... Εχω βάλει όμως στοίχημα με τον εαυτό μου, δεν θα το ξεκινήσω με τίποτα! Στον Χάρη είχα να καπνισω 16 μήνες και μετά έκανα βλακεια και ξεκίνησα με 1 πακέτο την ημέρα!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Xaroula, όχι δεν πας μια φορά στο ΙΚΑ! Πάλι πρέπει να πας 2 φορές! Μία φορά για να στο συμπληρώσει ο γιατρός, μετά το δίνεις στον εργοδότη σου και μετά ξαναπάς για να πληρωθείς.

Εγώ το έκοψα από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι ειμαι έγκυος, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μου ψιλολείπει... Εχω βάλει όμως στοίχημα με τον εαυτό μου, δεν θα το ξεκινήσω με τίποτα! Στον Χάρη είχα να καπνισω 16 μήνες και μετά έκανα βλακεια και ξεκίνησα με 1 πακέτο την ημέρα!

Ο γιατρός μου είναι συμβεβλιμένος με τον εοπυ διότι μου γράφει και τις εξετάσεις στο βιβλιάριό μου... οπότε μπορεί ο ίδιος να μου συμπληρώσει το συγκεκριμένο χαρτί? η θα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ? ναι μετά θα το πάω στο εργοδότη για να αναφέρει την ημέρα διακοπής εργασίας και στη συνέχεια θα το προσκομίσω στο ικα..

αααααααααααααχ κοριτσια μουυυυ

Αυτό με το ΙΚΑ χαμός... ο καθένας λέει τα δικά του πάντως...

κατ'αρχήν, τα κέντρα μάνας - παιδιού έχουν κλείσει... την προηγούμενη βδομάδα πήγα σε 2 και ήταν κλειστα

δευτερον, το ΙΚΑ δεν έχει γιατρούς που να πιστοποιούν ΠΗΤ

Μου έστειλαν αυτό

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%97%CE%A3%CE%97%20%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%9D%20%CE%A0%CE%99%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3%20%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A5%20%CE%A3%CE%95%20%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%9F%20%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%97%20%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A8%CE%97%CE%A3%20%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%A9%CE%9D%2009-01-2014.pdf

Αν το διαβάσετε θα δείτε ότι και πλεον ιδιώτες γιατροί μπορούν να πιστοποιήσουν ΠΗΤ

Ρώτησα τον γιατρό μου, ο οποίος είναι μεν ιδιώτης αλλά μου γράφει τις εξετάσεις μου στο βιβλιαριο μου κλπ και μου το επιβεβαίωσε. Μου έδωσε χαρτι με την ΠΗΤ μου και μου έιπε ότι ισχύει κανονικά...

Αυτό το χαρτί του γιατρού και ένα άλλο έντυπο που είναι κάπως σαν υπευθυνη δήλωση για να τη συμπληρώσει ο εργοδότης σας και σεις (δυστυχώς είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ, αλλά μπορώ να το στείλω σε όποια θέλει με mail) τα έστειλα στους εργοδότες μου (έχω και πολλούς ως ωρομίσθια παναθεμαμε) και περιμένω να μου τα συμπληρώσουν για να τα παω...

Ελπίζω να βοήθησα!!!!

Επεξεργάστηκαν by fuego7
ορθογραφικά λάθη

nzQbp2.png fxUip2.png

Xaroula και εμένα ο γιατρός μου, μου γράφει τις εξετάσεις στο βιβλιάριό μου. Αυτό σημαίνει όμως ότι έιναι πιστοποιημένος, όχι συμβεβλημένος! Μπορεί δηλαδή να συνταγογραφεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι συμβεβλημένος. Εάν εσυ τον έχεις ρωτήσει και είναι συμβεβλημένος, τότε μια χαρά! Όντως έτσι θα πας μια φορά στο ΙΚΑ. Εμένα μου το έστειλε με φαξ μια φίλη μου, που δουλεύει σε ΙΚΑ άσχετο (όχι δηλαδή της περιοχής μου)

QFy6p3.png

Fuego, προφανώς ο γιατρός σου είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥ, γι΄αυτό μπορεί!

Εμένα που ήταν απλά πιστοποιημένος, δεν μπορούσε και γι΄αυτό βρήκα τυχαία μέσω του ΕΟΠΥ έναν συμβεβλημένο στην περιοχή μου, έκλεισα ραντεβού και μαζί με την β΄επιπέδου που του πήγα, μου έδωσε το περιβόητο χαρτί!

QFy6p3.png

αααααααααααααχ κοριτσια μουυυυ

Αυτό με το ΙΚΑ χαμός... ο καθένας λέει τα δικά του πάντως...

κατ'αρχήν, τα κέντρα μάνας - παιδιού έχουν κλείσει... την προηγούμενη βδομάδα πήγα σε 2 και ήταν κλειστα

δευτερον, το ΙΚΑ δεν έχει γιατρούς που να πιστοποιούν ΠΗΤ

Μου έστειλαν αυτό

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%97%CE%A3%CE%97%20%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%9D%20%CE%A0%CE%99%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%97%CE%A3%20%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A5%20%CE%A3%CE%95%20%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%9F%20%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3%20%CE%97%20%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A8%CE%97%CE%A3%20%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%A9%CE%9D%2009-01-2014.pdf

Αν το διαβάσετε θα δείτε ότι και πλεον ιδιώτες γιατροί μπορούν να πιστοποιήσουν ΠΗΤ

Ρώτησα τον γιατρό μου, ο οποίος είναι μεν ιδιώτης αλλά μου γράφει τις εξετάσεις μου στο βιβλιαριο μου κλπ και μου το επιβεβαίωσε. Μου έδωσε χαρτι με την ΠΗΤ μου και μου έιπε ότι ισχύει κανονικά...

Αυτό το χαρτί του γιατρού και ένα άλλο έντυπο που είναι κάπως σαν υπευθυνη δήλωση για να τη συμπληρώσει ο εργοδότης σας και σεις (δυστυχώς είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ, αλλά μπορώ να το στείλω σε όποια θέλει με mail) τα έστειλα στους εργοδότες μου (έχω και πολλούς ως ωρομίσθια παναθεμαμε) και περιμένω να μου τα συμπληρώσουν για να τα παω...

Ελπίζω να βοήθησα!!!!

Fuego μου, σου έστειλα το μαιλ μου να μου προωθήσεις το έντυπο για το ικα μόλις μπορέσεις.

thnx!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...