Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ RANIA! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ DORITA! DORITA, ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ! ΑΣΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΝΕ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ. MPEMPOULAKI, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ! ΟΥΦ! ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! :-)

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Ρεβυθούλα καλωσόρισες και απο μένα!

Rooming in Λοιπόν? Σαν τα παλιά δημόσια νοσοκομεία....χμμμ δεν το ήξερα οτι είχαμε τετοια δυνατότητα. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά! :D:D:D

Βασικα και στα νεα δημοσια εξακολουθει να εφαρμοζεται :D

twt6p2.png

MOODY, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ! ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!

QFy6p3.png

MOODY, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ! ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!

Απλά έχω ακούσει ένα σωρό αντικρουόμενες απόψεις και έχω αγχωθεί κυρίως αν θα το καταφέρω εγώ παρά το παιδί!!!! Τέλος πάντων ας έρθει η μπεμπέτσα μας με το καλό και βλέπουμε!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσακια μου, γειας σας :)

Ρεβυθουλη, καλως ηρθες!! Με το καλο η ρεβυθουλα σου :)

Εγω ψηφιζω romming in αλλα εσυ εισαι ηδη μανα οποτε ξερεις καλυτερα τα πραγματα απο μεσα, οπως και την κατασταση μετα καισαρικην...

Moody, μια χαρα μου φαινονται τα νεα σου :) αντε, που θα παει, κουτσα κουτσα θα περασει ο καιρος..

Λοιπα κοριτισα, δε θυμαμαι σε ποια αλλη ηθελα ν απαντησω κ το κινητο δε βοηθα, σορι, δε σας παραμελω, θα επανελθω :)

Εγω πηγα ενδοκρινολογο για τις μετρησεις. Διπλα στις τιμες γραφω κ τι εφαγα, οποτε ηταν εμφανες οτι οι ανεβασμενες ηταν απο παρασπονδιες... της ειπα οτι πςιναω πολυ τελευταιως κ μου ειπε στα επικινδυνα να τρωω μικρες ποσοτητες κ να ξανατρωω σε κανα διωρο, φαγητο κ παλι..

Οταν δε ειδε το 143 κ διπλα την ενδειξη "γλυκο" μαλλον νομισε οτι κανουν πουλακια τα ματια της γιατι μια πλησιαζε μια απομακρυνε το τεφτερι απο.τα ματια της, εβαλε κ το δαχτυλο.στο σημειο,οπως οταν συλλαβιζουμε, κ με υφος γεματο απορια αρχικα μονολογησε κ μετα μου απηυθυνε το λογο : " γλυκο! Γλυκοοοο;;;; γλυκο λεει εδω" ;;

Δεν ηξερα... να γελασω... να κλαψω... τι να νιωσω;;; ενιωσα λιγο περιλυπη κ μισοκακομοιρη... της ειπα οτι τις επομενες 2 εβδομαδες, με τα κουλουρακια κ τα τσοηρεκια να μοσχοβολανε απο παντου, μονο αν με δεσουν θα με σωσουν!!!

Αχ!!.σημερ στο φουρνο πραγματιμα μου ρθε να λιποθυμισω απ τις μυρωδιες...

Αντε....σας φιλω... γλυκα αλλα με στεβια, μην ανεβασετε ζαχαρο :P

twt6p2.png

Κορίτσια εμένα μ έχει αγχώσει πολύ το θέμα του θηλασμου.... Έχει σεμινάρια το μαιευτήριο μου αλλά όλο το αναβάλλω, ντρέπομαι, νομίζω είναι νωρίς... Πφ....

Αν εχει να πας, δεν ειναι νωρις.. καλα ειναι.

Κι εγω αγχωνομαι αλλα απο την αλλη θα επιστρατευσω μαμα, αδελφη, φιλες που θηλασαν για να με βοηθησουν...τι θα κανω με οποιον τυχον μου λει να δωσω μπιμπερο για να μη βασανιζεται - και καλα- το.μωρο η εγω, ακομη δεν αποφασισα... αναλογως τις ορμονες...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Alovesa μου!!!!! Χαχαχχαχαχαχχα γέλασα πολύ με την περιγραφή!!!!! Ρε θηρίο της είπες ότι έφαγες γλυκό;;; Εγώ θα το παιρνα στον τάφο μου!!!!! Τώρα με τα τσουρεκάκια βράστα... Εγώ δεν πλησιάζω φούρνους πια!!!!! Είπαμε θα περάσει!!!! Εγώ σήμερα έλεγα στον άντρα μου ότι μόλις γεννήσω πρώτα ο θεός θα μου φέρει 1 κιλό παγωτό να τσακίσω στο μαιευτήριο!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Alovesa μου!!!!! Χαχαχχαχαχαχχα γέλασα πολύ με την περιγραφή!!!!! Ρε θηρίο της είπες ότι έφαγες γλυκό;;; Εγώ θα το παιρνα στον τάφο μου!!!!! Τώρα με τα τσουρεκάκια βράστα... Εγώ δεν πλησιάζω φούρνους πια!!!!! Είπαμε θα περάσει!!!! Εγώ σήμερα έλεγα στον άντρα μου ότι μόλις γεννήσω πρώτα ο θεός θα μου φέρει 1 κιλό παγωτό να τσακίσω στο μαιευτήριο!!!!!

Ω ναι!!! Το μαρτυρησα!! Ειμαι κ ειλικρινης τρομαρα μου!!

Οσο για το παγωτο..κι εγω εχω κανει δηλωση αποντο γεναρη οτιντο πρωτο πραγμα που θα φαω μολις γεννησω θα ναι ενας τερααααστιος πυραυλος σομολατα της ΔΕΛΤΑ!!! (Magnum νομιζω λεγεται?).

Το παιδακι μου δε θα πινει σκετο γαλα....σοκολατουχο θα πινει!!!!

twt6p2.png

Γεια σας κορίτσια!

είστε καλά??

Θωκάκι μου μη μου στεναχωριέσαι!!!! όλα θα πάνε καλά!! σου στέλνω μια αγκαλια κ πολλά φιλιά!!

Ρεβιθούλης καλώς ήρθες κ με το καλό η μπεμπούλα σου!!

σήμερα πήγαμε στον γιατρό να δούμε τα μωρά μας!

είμαστε 1960 κ 1860 γραμμ. αντίστοιχα!! όλα φυσιολογικά μας είπε ο ντοκ κ θα μας ξαναδεί σ'ένα μήνα (πολύ δεν είναι?μήπως θα έπρεπε να μας βλέπει συχνότερα πλέον?)!! κατά τις 25/5 μας βλέπει να γεννάμε..θα την φάμε λέει την άνοιξη! ουφ!!

εν τω μεταξύ μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω ντόπλερ γιατί τα βλέπει όλα σουπερ κ δεν τον ανησυχεί κάτι...

ν'ανησυχήσω??

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...