Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρες!!!!! Μόλις γυρίσαμε από ντοκ!!!! Είμαστε 1400 και πάρα πολύ υπερκινητικές!!!!! Δεν άφηνε το γιατρό να μετρήσει τη ροή του αίματος στο λώρο γιατί έπαιζε μαζί του!!!! Εντάξει πολύ γέλιο!!!!

Με το σάκχαρο ειπχαν ήδη μιλήσει οι γιατροί μου μου είπαν ότι το παρακολουθούμε και βλέπουμε!!! Ότι στη φάση που είμαι είμαι λογικό να τα χει παίξει γιατί αλλάζει ο μεταβολισμός και ότι καλύτερα να είναι λίγο εμγαλύτερο παρά ελλιποβαρές!!!! Επίσης ρώτησα το ντοκ γιατί δε μου αύξησαν την ινσουλίνη και μ είπε ότι φοβούνται την υπογλυκαιμία που είναι τώρα πιο επικίνδυνο από το να κάνω κάποιες φορές 130!!! Ηρέμησα κάπως και μ αυτό!!!! Α πλέον θα μας βλέπει κάθε 15 μέρες και doppler θα κάνουμε κατά τις 10/5!!!!!

Ρεβιθούλα καλώς μας ήρθες με το καλό η μπουμπού!!! Τέλειο το nick σου!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρούλα ... γιαμ ... γιαμ....:tongue::tongue::tongue:

από γεύση θα σε θυμηθώ σίγουρα, το σάκχαρο δεν θα με θυμηθεί όμως;

γιατί αν είναι το μαγικό τσουρέκι που δεν ανεβάζει το σάκχαρο.... να πάρω 5-6, έρχεται και Πάσχα!

Ρεβιθούλι καλοσώρισες! άντε και λίγο ροζ!

άσχετο... νόμιζα ότι αποκλ. θηλ και rooming in ήταν το ίδιο! πως φαίνονται οι πρωτάρες!

παρτο για την οικογενεια κ τσιμπα μια μπουκια! μαγικο ειναι...αλλα για αλλους λογους!!! χιχιι! ασε εχουμε καει απ τα τσουρεκια αυτα!

ρεβυθουλι ναι κ γω υιο περιμενω!! οπως κ το 90% των κοριτσιων μας εδω!! κατι εγινε με το γρηγορο κολυμβητη εκει τον σεπτεμβρη!

για rooming in, εσυ που σαι ηδη μανουλα, ισως να σου ναι πιο ευκολο! εγω η αληθεια ειναι οτι δε θα θελα να χω το μωρο μου σε ενα δωματιο μαζι με αλλες 2 μαμαδες κ πιθανως κ αλλα μωρα! πολυ κοσμος! βεβαια μπορει να παθω κ πατατρακ κ να μη μπορω να το αποχωριστω ! αλλα δε το σκεφτομαι προς το παρον!

Moody παιχνιδιαρα η κορη σου! να τη γνωρισουμε στο γιο μου! ωραια, μια χαρα καθε 15νθημερο! θα σαι πιο ηρεμη κ συ!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπερα κορίτσια!ρεβυθουλι καλώς ήρθες και με το καλο το κοριτσάκι σου!!!αχ!!!σε μια εβδομαδα εχω Doppler και ανυπομονω τόσο πολυ να δω τη μπουμπού μου!!!!πρεπει να εχει μεγαλώσει αρκετά γιατι πλέον η κοιλιά μετατοπίζεται ολόκληρη!!!

LJqDp3.png

Καλησπέρες!!!!! Μόλις γυρίσαμε από ντοκ!!!! Είμαστε 1400 και πάρα πολύ υπερκινητικές!!!!! Δεν άφηνε το γιατρό να μετρήσει τη ροή του αίματος στο λώρο γιατί έπαιζε μαζί του!!!! Εντάξει πολύ γέλιο!!! Με το σάκχαρο ειπχαν ήδη μιλήσει οι γιατροί μου μου είπαν ότι το παρακολουθούμε και βλέπουμε!!! Ότι στη φάση που είμαι είμαι λογικό να τα χει παίξει γιατί αλλάζει ο μεταβολισμός και ότι καλύτερα να είναι λίγο εμγαλύτερο παρά ελλιποβαρές!!!! Επίσης ρώτησα το ντοκ γιατί δε μου αύξησαν την ινσουλίνη και μ είπε ότι φοβούνται την υπογλυκαιμία που είναι τώρα πιο επικίνδυνο από το να κάνω κάποιες φορές 130!!! Ηρέμησα κάπως και μ αυτό!!!! Α πλέον θα μας βλέπει κάθε 15 μέρες και doppler θα κάνουμε κατά τις 10/5!!!!

αχ, μπράβο! πολύ χάρηκα με τα νέα σου!

πολύ σωστές οι παρατηρήσεις των γιατρών σου!

να σου πω κι εγώ το σκεφτόμουν ότι με βάση τη λογική, π.χ. μια εγκυμονούσα με φυσιολογική καμπύλη όταν θα φάει κι ένα γλυκάκι (που σίγουρα θα φάει) εεε... δε θα φτάσει 130-140; δεν παθαίνει τίποτα... νομίζω ότι είναι μεγαλύτερες οι επικίνδυνες τιμές.

Καλησπέρα και σε εσένα Δήμητρα!! Εσύ περιμένεις αγοράκι;;; Ναι, βρε παιδιά μεγαλη έλειψη τα κοριτσια, πράγματι! Το θυμάμαι και όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο, οι περισσότερες περιμέναμε αγοράκι!

Ασχετο, αλλα να ρωτήσω κάτι;; Εχει σκεφτεί καμμία για rooming in;; Εγώ μάλλον, πρώτα ο Θεός δηλαδή, θα το κάνω, αν και ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, τουλάχιστον την πρώτη μερα αφού θα γεννήσω με καισαρική (και στο πρώτο με καισαρική γέννησα). Βασικά, έχω μπερδευτεί αν πρέπει να επιλέξω πάλι αποκλειστικό θηλασμό όπως είχα κάνει ή το rooming in (πριν 4 χρόνια δεν υπήρχε). Η αλήθεια είναι ότι και με τον αποκλειστικό θηλασμό που ζήτησα στο Ιασώ, δεν είχα κανένα παράπονο και κατάφερα και θήλασα αποκλειστικά το αγοράκι μου 7 μήνες. Αλλα νομίζω ότι το rooming in είναι ακόμα καλύτερο. Εσείς τι λέτε;;

Καλοσώρισες και με το καλό το μωράκι σου!!! εγω κλείνω αρκετα προς το rooming in επειδη θα έχω αρκετα το άγχος της πρώτης μανούλας, νομιζω θα με βοηθήσει αρκετα στο να εξοικειωθώ με το μωράκι μου και έτσι μολις γυρίσουμε σπιτι να μην πελαγωσω. ετσι το σκεφτομαι.. στη πράξη βεβαια δε ξέρω πως θα είναι.. σκεφτομαι για 2κληνο επομένως ο κόσμος πιστευω να είναι περιορισμένος, ακόμα και οταν δεν είναι, θα έχω τη δυνατότητα να φωνάζω της μαιες να το παίρνουν για λίγο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα moody! Καλησπέρα mpempoulaki! Καλησπέρα xaroula22!

Μοοdy, το nick name το είχα βάλει όταν ήμουν έγκυος στον Χαρούλη, γιατί στα υπερηχογραφήμτα έμοιαζε σαν... Ρεβυθούλης! :wink: Λογικά τώρα πρέπει να λέγομαι Ρεβυθούλα!χαχα!

Xaroula22, προσωπικά νομίζω ότι κάνεις πολύ καλα που το σκέφτεσαι το rooming in, ειδικά αν γεννήσεις και φυσιολογικά! Εδώ το σκέφτομαι εγώ που δυστυχώς πάω σίγουρα με καισαρική... Επίσης να ξέρετε ότι αν διαλέξουμε rooming in, μας βάζουν με άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει επίσης το ίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι και αυτές δεν θα θέλουν λογικά πολύ κόσμο...

Θα βάλω και εγώ τικεράκι!

QFy6p3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να συνδεθώ για να μπω και εγώ στην παρέα σας! Η αλήθεια ότι είχα να συνδεθώ 4 χρόνια... Τότε που ήμουν πάλι έγκυος στον γιόκα μου! Είμαι μια δευτερομανούλα λοιπόν με ΠΗΤ 06/06 και αυτή την φορά περιμένω κοριτσάκι!!!!

Πώς τα πάτε εσείς συνεγκυούλες;;; Εγώ καλά, αν και με αγωνία... γιατί απο την αρχή είχα επιχείλειο πλακούντα, στην πορεία έγινε παραχείλιος και τώρα με χαμηλή πρόσφυση. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο σύμπτωμα... Θα είμαστε εδώ να λέμε λοιπόν, σε αυτόν τον λίγο καιρό που μας έμεινε... και όποτε φυσικά με αφήνει ο τετραχρονος γιος μου να κάτσω στο κομπιούτερ! :wink:

Καλωσήρθες λοιπόν, με το καλό τα μωράκια μας!!! Να ακόμα μια νύφη!!! Σφαγή θα γίνει μου φαίνεται χεχεχε!!!

Καλησπέρες!!!!! Μόλις γυρίσαμε από ντοκ!!!! Είμαστε 1400 και πάρα πολύ υπερκινητικές!!!!! Δεν άφηνε το γιατρό να μετρήσει τη ροή του αίματος στο λώρο γιατί έπαιζε μαζί του!!!! Εντάξει πολύ γέλιο!!!!

Με το σάκχαρο ειπχαν ήδη μιλήσει οι γιατροί μου μου είπαν ότι το παρακολουθούμε και βλέπουμε!!! Ότι στη φάση που είμαι είμαι λογικό να τα χει παίξει γιατί αλλάζει ο μεταβολισμός και ότι καλύτερα να είναι λίγο εμγαλύτερο παρά ελλιποβαρές!!!! Επίσης ρώτησα το ντοκ γιατί δε μου αύξησαν την ινσουλίνη και μ είπε ότι φοβούνται την υπογλυκαιμία που είναι τώρα πιο επικίνδυνο από το να κάνω κάποιες φορές 130!!! Ηρέμησα κάπως και μ αυτό!!!! Α πλέον θα μας βλέπει κάθε 15 μέρες και doppler θα κάνουμε κατά τις 10/5!!!!!

Ρεβιθούλα καλώς μας ήρθες με το καλό η μπουμπού!!! Τέλειο το nick σου!!!!!

Αχ τι ωραία!!! Ανυπομονώ κι εγώ να πάω την άλλη Δευτέρα να ακούσω επιτέλους οτι έχει πιάσει το κιλάκι γιατί τελευταία μέτρηση ήταν 780!!! Λες να μου αρχίσει κι εμένα τα 15ήμερα ραντεβού; Υποψιάζομαι οτι θα φάω πάλι ένα μηνιαίο και μετά κάθε 15 μέρες... Οι υπόλοιπες έχετε ξεκινήσει τα 15ήμερα;

Αύριο έχω εξετάσεις αίματος και καμπύλη φυσικά, για να δούμε και τα χαίρια τα δικά μου...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα και σε εσένα Dorita!

Πάντως εμένα κορίτσια την τελευταία φορά που με είδε (την προηγουμένη Πέμπτη), ήμουν 31 εβδομάδων και μου είπε ότι αφού με δει ξανά σε ένα μήνα (δηλαδή στις 30 Απριλίου), τότε θα με βλέπει κάθε εβδομάδα!

Please!! Βοήθεια στο τικεράκι!

QFy6p3.png

Ρεβυθούλα καλωσόρισες και απο μένα!

Rooming in Λοιπόν? Σαν τα παλιά δημόσια νοσοκομεία....χμμμ δεν το ήξερα οτι είχαμε τετοια δυνατότητα. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά! :D:D:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και σε εσένα Dorita!

Πάντως εμένα κορίτσια την τελευταία φορά που με είδε (την προηγουμένη Πέμπτη), ήμουν 31 εβδομάδων και μου είπε ότι αφού με δει ξανά σε ένα μήνα (δηλαδή στις 30 Απριλίου), τότε θα με βλέπει κάθε εβδομάδα!

Please!! Βοήθεια στο τικεράκι!

Επικολλάς το λινκ του τικερ στο μεγάλο πλαίσιο επεξεργασία υπογραφής και μετά πατάς αποθήκευση υπογραφής... Να προσέξεις να είναι συμβατός ο τύπος του τικερ με τους τύπους που δέχεται το φορουμ...

Το rooming in ακούγεται πολύ καλό αλλά εγώ επειδή είναι το πρώτο μου αγχώνομαι, νομίζω οτι θα μου έρθει απότομο να το έχω συνέχεια δίπλα μου, ενώ αν μου το φέρνουν λίγο λίγο κάθε μέρα, μέσα σε 3 μέρες δεν θα έχω εξοικειωθεί κάπως; Και ο αποκλειστικός θηλασμός είναι πολύ καλός, αρκεί να είναι και οι μαίες υπέρ γιατί αλλιώς έχω ακούσει ιστορίες για αγρίους, που σε αποπαίρνουν, σε κοιτούν με μισό μάτι και τέτοια...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...