Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Συνεγκυούλες μου....να σας στεναχωρήσω λίγο;:(

Είμαι πολυ θλιμένη κ απογοητευμένη....είμαι πάλι νοσοκομειο γιατι μεσα σε τρεις μέρες εμφάνισα πάλι αιμορραγία μαζι με συσπασεις....η διάγνωση ίδια....αλλα λογω των συσπασεων με κρατούν....φυσικα δεν γλίτωσα κ τις κορτιζόνες....ειλικρινά ειναι τόσο υπερβολή που ζητάω λίγο να ηρεμήσω;ο μπεμπάκος ειναι μια χαρα...αλλα παίρνει τόσα φάρμακα....μου έδωσαν κ σντιβιωση....λογω αίματος.....ουφ είμαι τόσο θλιμένη σήμερα....λυπάμαι που σας μαυριζω κ εσάς....σας φιλώ γλυκα!

Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και γρήγορα να περάσουν όλα!

Μη το βάζεις κάτω και δες το με αισιοδοξία παίζει αρκετά ρόλο και η ψυχολογία προσπάθησε όσο μπορείς να μη το σκέφτεσαι! ότι και να λέμε οι απέξω το ξέρω ότι σου φαίνονται μηδαμινά μπροστά στα γεγονότα που η ίδια βιώνεις.. να μπαίνει και να μας λες νέακια... θα είμαστε όλες εδω και θα σου κρατάμε παρεούλα!

εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα όλα να ανήκουν στο παρελθόν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίσια μου

Θωκάκι μου πως είσαι. Μην στενοχωριέσαι ψυχή μου, ολα καλά θα πάνε στο τέλος. Κι εγώ τις έκανα τις κορτιζόνες μου δενείναι τίποτα. Και μια γνωστήμου έπαιρνε΄σε ολη την εγκυμοσύνη αντιβίωση και η κορη της ειναι μια κούκλα 10 χρονών τώρα. Μην αγχώνεσαι! Ολα θα πάνε καλά.

Εμεις στρωματάκι πήραμε λατεξ με κοκκοφοίνικα κοριτσια. Θα φανεί το αποτέλεσμα.

Αλοβεσάκι μου το πήρες το μαξιλάρι τελικά?

Φιλιά σε όλες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

mooody κι εμενα μου ειπε θα κανουμε καμπυλη κανα διμηνο μετα τον τοκετο... φυσικα ηδη αναρρωτιεμαι τι θα τα κανουμε τα μωρα τοσες ωρες :D

Rania Μου ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!

το χθες το μεσημερι επιστρεψαμε στη βαση μας κι ειπα στην αγαπη να με παει απ το ΚΤΕΛ να το παρω αλλα μου παιζε δυσκολος... με πηγε σπιτι, εφυγε κ γυρισε με το δεμα <3

σ ευχαριστω κ παλι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

twt6p2.png

mooody κι εμενα μου ειπε θα κανουμε καμπυλη κανα διμηνο μετα τον τοκετο... φυσικα ηδη αναρρωτιεμαι τι θα τα κανουμε τα μωρα τοσες ωρες :D

Rania Μου ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!

το χθες το μεσημερι επιστρεψαμε στη βαση μας κι ειπα στην αγαπη να με παει απ το ΚΤΕΛ να το παρω αλλα μου παιζε δυσκολος... με πηγε σπιτι, εφυγε κ γυρισε με το δεμα <3

σ ευχαριστω κ παλι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

θα τα πάρουμε μαζί μωρέ....χοχοχοοχοχο!!!!!!!! Πάνε και οι ξηροί καρποί,...... ο γιατρός είπε no..... οκ εγώ είπα... ψητά, σαλάτες, και άμα είναι να φάω κάτι επικίνδυνο θα κάνω παραπάνω ινσουλίνη... Δε βγαίνει αλλιώς!!! Άμα πάθω υπογλυκαιμία την έπαθα .... που χλωμό το κόβω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

θα τα πάρουμε μαζί μωρέ....χοχοχοοχοχο!!!!!!!! Πάνε και οι ξηροί καρποί,...... ο γιατρός είπε no..... οκ εγώ είπα... ψητά, σαλάτες, και άμα είναι να φάω κάτι επικίνδυνο θα κάνω παραπάνω ινσουλίνη... Δε βγαίνει αλλιώς!!! Άμα πάθω υπογλυκαιμία την έπαθα .... που χλωμό το κόβω....

νερο να πινεις????

ουτε εγω σε βλεπω για υπογλυκαιμια... εχει ξεφυγει αυτος ο ζαχαρος σου φιλενας..

εγω απογευμα θα παω.... βραδακι δελαδις.... για να δουμε τι θα με πει... εμενα ουτε σταθερα ανεβαινει ουτε παντα ειναι μεσα στα ορια... :?

twt6p2.png

Διαφημίσεις

νερο να πινεις????

ουτε εγω σε βλεπω για υπογλυκαιμια... εχει ξεφυγει αυτος ο ζαχαρος σου φιλενας..

εγω απογευμα θα παω.... βραδακι δελαδις.... για να δουμε τι θα με πει... εμενα ουτε σταθερα ανεβαινει ουτε παντα ειναι μεσα στα ορια... :?

α για νερό δε ρώτησα.... βλακεία..... έπρεπε να ρωτήσω έχεις δίκιο!!!:tongue:

Νταξ χθες συνήρθε κάπως...μεσημεριανό 107 με κρέας και σαλάτα φυσικά, βραδυνό 93 με 4 μονάδες ινσουλίνη βεβαίως βεβαίως αλλά δεν πρέπει να γκρινιάζω έφαγα ψωμάκι.... και νηστείας 93.... Το δε μετά πρωινού σταθερά 129!!! Εκεί λοιπόν μ πε ν αυξήσω την ινσουλίνη.... Το βράδυ που θα πάω και θα τα δει ο γυναικολόγος μου θα δούμε αν θα τα πάρει τόσο χαλαρά...!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αυτο που το πας!!

επρεπε να υπαρχουν επιτελεια ιατρων να συνεργαζοντια απευθειας μεταξυ τους κ οχι να πρεπει εμεις να μεταφερουμε τις οδηγιες του ενος στον αλλο.. αντε τωρα να συντονισεις γυναικολογους-αιματολογους-ενδοκρινολογους- διατροφολογους-μικροβιολογους.... ο καθενας με την αποψη του κ συχνα με αρνητικη-ειρωνικη διαθεση απενταντι στον αλλον....

εναν ντοκτορ χαουχζ θελουμε!! τουλαχιστον να πρηζει το επιτελειο, οχι ολοι μαζι εμας :P

twt6p2.png

αυτο που το πας!!

επρεπε να υπαρχουν επιτελεια ιατρων να συνεργαζοντια απευθειας μεταξυ τους κ οχι να πρεπει εμεις να μεταφερουμε τις οδηγιες του ενος στον αλλο.. αντε τωρα να συντονισεις γυναικολογους-αιματολογους-ενδοκρινολογους- διατροφολογους-μικροβιολογους.... ο καθενας με την αποψη του κ συχνα με αρνητικη-ειρωνικη διαθεση απενταντι στον αλλον....

εναν ντοκτορ χαουχζ θελουμε!! τουλαχιστον να πρηζει το επιτελειο, οχι ολοι μαζι εμας :P

Φιλενάς σ αυτό είμαι τυχερή.... οι 2 γιατροί μου γνωρίζονται και συνεργάζονται, αν τίθεται θέμα κατά το γυναικολόγο μου θα τον πάρει επί τόπου να μιλήσουνε!!!!!! Αλλιώς την είχα βάψει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεια κοριτσια ομορφα!!

ειμαι καλα, λιγο κατι νευροπονους νιωθω χαμηλα κ προσπαθω να μη κουραζομαι!!

θωκακι, περαστικα! τι να πω... κατσε εκει που σε προσεχουν κ συντομα θα ληξουν ολα!! τωρα, ετσι πρεπει να γινεις! κ γω εμεινα 2 μερες στο νοσοκομειο για λιγο αιμα κ δεν εβγαλα κιχ!! θα δεις που ολα θα πανε καλα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να συνδεθώ για να μπω και εγώ στην παρέα σας! Η αλήθεια ότι είχα να συνδεθώ 4 χρόνια... Τότε που ήμουν πάλι έγκυος στον γιόκα μου! Είμαι μια δευτερομανούλα λοιπόν με ΠΗΤ 06/06 και αυτή την φορά περιμένω κοριτσάκι!!!!

Πώς τα πάτε εσείς συνεγκυούλες;;; Εγώ καλά, αν και με αγωνία... γιατί απο την αρχή είχα επιχείλειο πλακούντα, στην πορεία έγινε παραχείλιος και τώρα με χαμηλή πρόσφυση. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο σύμπτωμα... Θα είμαστε εδώ να λέμε λοιπόν, σε αυτόν τον λίγο καιρό που μας έμεινε... και όποτε φυσικά με αφήνει ο τετραχρονος γιος μου να κάτσω στο κομπιούτερ! :wink:

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

αχ, ρε κορίτσια τι τραβάτε κι εσείς!!!

υπομονή και στις τρεις σας, φουέγο - μούντυ - αλοβέσα.

κι εγώ εχθές γκρίνιαζα που πήγα στο γερμανικό σμ και είχε ένα σωρό λιχουδιές που δεν μπορούσα να αγγίξω. Αφού τουλάχιστον μπορώ και τρώω ... δεν δικαιούμαι να λέω κουβέντα!!!

παρεπιπτόντως έχω παρατηρήσει ότι με τη διατροφή σταμάτησαν οι καούρες, ισχύει αυτό σε σας;

εμενα που ο αντρας που δουλευει εκει τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ασχετο, δοκιμασε το οικογενειακο τσουρεκι. θα με θυμηθεις!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να συνδεθώ για να μπω και εγώ στην παρέα σας! Η αλήθεια ότι είχα να συνδεθώ 4 χρόνια... Τότε που ήμουν πάλι έγκυος στον γιόκα μου! Είμαι μια δευτερομανούλα λοιπόν με ΠΗΤ 06/06 και αυτή την φορά περιμένω κοριτσάκι!!!!

Πώς τα πάτε εσείς συνεγκυούλες;;; Εγώ καλά, αν και με αγωνία... γιατί απο την αρχή είχα επιχείλειο πλακούντα, στην πορεία έγινε παραχείλιος και τώρα με χαμηλή πρόσφυση. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο σύμπτωμα... Θα είμαστε εδώ να λέμε λοιπόν, σε αυτόν τον λίγο καιρό που μας έμεινε... και όποτε φυσικά με αφήνει ο τετραχρονος γιος μου να κάτσω στο κομπιούτερ! :wink:

καλως την! επιτελους, κ εχουμε ελλειψη απο κοριτσια!!! με το καλο να υποδεχθεις κ το δευτερο παιδακι σου!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα και σε εσένα Δήμητρα!! Εσύ περιμένεις αγοράκι;;; Ναι, βρε παιδιά μεγαλη έλειψη τα κοριτσια, πράγματι! Το θυμάμαι και όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο, οι περισσότερες περιμέναμε αγοράκι!

Ασχετο, αλλα να ρωτήσω κάτι;; Εχει σκεφτεί καμμία για rooming in;; Εγώ μάλλον, πρώτα ο Θεός δηλαδή, θα το κάνω, αν και ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, τουλάχιστον την πρώτη μερα αφού θα γεννήσω με καισαρική (και στο πρώτο με καισαρική γέννησα). Βασικά, έχω μπερδευτεί αν πρέπει να επιλέξω πάλι αποκλειστικό θηλασμό όπως είχα κάνει ή το rooming in (πριν 4 χρόνια δεν υπήρχε). Η αλήθεια είναι ότι και με τον αποκλειστικό θηλασμό που ζήτησα στο Ιασώ, δεν είχα κανένα παράπονο και κατάφερα και θήλασα αποκλειστικά το αγοράκι μου 7 μήνες. Αλλα νομίζω ότι το rooming in είναι ακόμα καλύτερο. Εσείς τι λέτε;;

QFy6p3.png

Δημητρούλα ... γιαμ ... γιαμ....:tongue::tongue::tongue:

από γεύση θα σε θυμηθώ σίγουρα, το σάκχαρο δεν θα με θυμηθεί όμως;

γιατί αν είναι το μαγικό τσουρέκι που δεν ανεβάζει το σάκχαρο.... να πάρω 5-6, έρχεται και Πάσχα!

Ρεβιθούλι καλοσώρισες! άντε και λίγο ροζ!

άσχετο... νόμιζα ότι αποκλ. θηλ και rooming in ήταν το ίδιο! πως φαίνονται οι πρωτάρες!

Καλησπέρα και σε εσένα mardo!!! Με το καλό το μωράκι σου!

Όχι, δεν ειναι το ίδιο. Aν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό, τότε θα γράψουν σε ενα καρτελάκι πάνω στο καλαθάκι του μωρού, ότι έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό, πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ θα του δίνουν ξένο γάλα, αλλά θα στο φέρνουν όποτε πεινάει, πέρα από το καθιερωμένες ώρες που φέρνουν όλα τα μωράκια. Έτσι είχα κάνει στον Χαρούλη και η αλήθεια είναι ότι μου τον φέρανε αρκετές φορές επιπλέον (ειδικά το δεύτερο βράδυ που τον φέραν 3 φορές συνεχόμενες γιατί πείναγε και έκλαιγε).

Αν όμως ζητήσεις rooming in, τότε το μωρό το έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίπλα σου και το θηλάζεις όποτε θέλεις. Εννοείται, ότι αν χρειαστείς κάτι π.χ λίγο να ξεκουραστείς ή να κάνεις μπάνιο, φωνάζεις τις μαίες και στο παίρνουν!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...