Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αποσο το έχω ψαξει αλλα και επιβεβαιωσει σε μαγαζια που εχω παει και ρωτησει, τα στρωματα με κοκοφοινικα ενω φημιζονται ωσ καλα , στη πραξη θελει ιδιαιτερη προσοχή, διότι θέλουν εντατικο εξαερισμό και γενικά μυρίζουν λιγο. επίσης αν βραχει το στρώμα μυρίζει υπερβολικα... εγω πάντως κλεινω περισσότερο προς λάτεξ με ανεξάρτητα ελατηρια... αλλα θα το ψαξω λίγο ακόμα..

Ναι και τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι καλή ίσως λύση αλλά απ' ότι έχω δει είναι λίγο ακριβό... Επίσης αυτά που είναι σκέτο λατεξ είναι πανάκριβα και εκτός αυτού νομίζω οτι είναι πολύ μαλακά για όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού... Μετά σκέφτομαι, θα είναι μόνο για τρία χρόνια αυτό το στρώμα... αξίζει να δώσω πολλά λεφτά; Και έχω καταλήξει οτι μια μέση λύση είναι αυτό με τον κοκοφοίνικα και το λάτεξ και σίγουρα ένα αδιάβροχο υπόστρωμα, για να αποφύγουμε αυτό με τις μυρωδιές που λες...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπούλες μου αλόοοοο σας!!

Καθε μέρα σας σκέφτομαι και θέλω να μω να πώ ένα γεια έστω αλλά δεν προλαβαίνω... ελπίζω να στε καλά όλες και τα κοιλιτσούλια σας!!

Εμείς πολύ κούραση δουλειές τρέξιμο....βάζω πλυντήρια όλα τα βρεφικά μας να φτιάξω την συρταριέρα μας να είναι έτοιμη και μοσχομυρωδάτη..

Οργανώνω και τα κτοποιώ-ταξινομώ σε νέες θέσεις κάποια πράματα ή έπιπλα για τον ερχομό του μπεμπη.

Οι εξετάσεις του μήνα πολύ καλές...και το ζάχαρο μια χαρά...απορώ....ολα καλά λοιπόν...

κούραση ταλαιπωρία λαχανιασμα καούρες φουλ μετά το μεσημέρι...δεν παίρνω ομως τπτ ακόμη...το πολεμω..

Καλωσορίζω και τη Χαρούλα μας!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Δωσε μας ΠΗΤ και φύλο να σε προσθέσουμε στη λίστα μας ;) ;)

Σας φιλώ και χαιρετώ είναι η ώρα που΄με βαραίνουν τα βλέφαρα και δεν αντέχω πολύ τον υπολογιστή!!!

Μακια μάκια σας

Υπομονή κουράγιο αγάπες <3

n3oUp2.png

Αγαπούλες μου αλόοοοο σας!!

Καθε μέρα σας σκέφτομαι και θέλω να μω να πώ ένα γεια έστω αλλά δεν προλαβαίνω... ελπίζω να στε καλά όλες και τα κοιλιτσούλια σας!!

Εμείς πολύ κούραση δουλειές τρέξιμο....βάζω πλυντήρια όλα τα βρεφικά μας να φτιάξω την συρταριέρα μας να είναι έτοιμη και μοσχομυρωδάτη..

Οργανώνω και τα κτοποιώ-ταξινομώ σε νέες θέσεις κάποια πράματα ή έπιπλα για τον ερχομό του μπεμπη.

Οι εξετάσεις του μήνα πολύ καλές...και το ζάχαρο μια χαρά...απορώ....ολα καλά λοιπόν...

κούραση ταλαιπωρία λαχανιασμα καούρες φουλ μετά το μεσημέρι...δεν παίρνω ομως τπτ ακόμη...το πολεμω..

Καλωσορίζω και τη Χαρούλα μας!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Δωσε μας ΠΗΤ και φύλο να σε προσθέσουμε στη λίστα μας ;) ;)

Σας φιλώ και χαιρετώ είναι η ώρα που΄με βαραίνουν τα βλέφαρα και δεν αντέχω πολύ τον υπολογιστή!!!

Μακια μάκια σας

Υπομονή κουράγιο αγάπες <3

καλησπέρα mommyart, σευχαριστω..αχ! πόσο ζηλευω με τις ετοιμασίες!! εγω θα είμαι μάλλον της τελευταιας στιγμής.. ολοι μου λένε ειναι νωρις ακομα και πως έχω καιρο μπροστά μου.. αλλα έχω τόσα στο μυαλό μου που μου φαίνεται δε θα προλάβω.. τεσπα να σταματησω με το καλό τέλος του μήνα με τη δουλειά και θα οργανωθώ!

αγοράκι περιμένω με ΠΗΤ 26/06 :-D:):D:):D:):P:p:cool::cool::cool:

Συνεγκυούλες μου....να σας στεναχωρήσω λίγο;:(

Είμαι πολυ θλιμένη κ απογοητευμένη....είμαι πάλι νοσοκομειο γιατι μεσα σε τρεις μέρες εμφάνισα πάλι αιμορραγία μαζι με συσπασεις....η διάγνωση ίδια....αλλα λογω των συσπασεων με κρατούν....φυσικα δεν γλίτωσα κ τις κορτιζόνες....ειλικρινά ειναι τόσο υπερβολή που ζητάω λίγο να ηρεμήσω;ο μπεμπάκος ειναι μια χαρα...αλλα παίρνει τόσα φάρμακα....μου έδωσαν κ σντιβιωση....λογω αίματος.....ουφ είμαι τόσο θλιμένη σήμερα....λυπάμαι που σας μαυριζω κ εσάς....σας φιλώ γλυκα!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολυ θλιμένη κ απογοητευμένη....είμαι πάλι νοσοκομειο γιατι μεσα σε τρεις μέρες εμφάνισα πάλι αιμορραγία μαζι με συσπασεις....η διάγνωση ίδια....αλλα λογω των συσπασεων με κρατούν....φυσικα δεν γλίτωσα κ τις κορτιζόνες....ειλικρινά ειναι τόσο υπερβολή που ζητάω λίγο να ηρεμήσω;ο μπεμπάκος ειναι μια χαρα...αλλα παίρνει τόσα φάρμακα....μου έδωσαν κ σντιβιωση....λογω αίματος.....ουφ είμαι τόσο θλιμένη σήμερα....λυπάμαι που σας μαυριζω κ εσάς....σας φιλώ γλυκα!

Υπομονή thokaki, στην περίπτωσή σου τα λόγια είναι περιττά... Μην αγχώνεσαι για τα φάρμακα, είναι σύνηθες φαινόμενο απ' ότι έχω καταλάβει... Τουλάχιστον εκεί σε προσέχουν, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα... Μόνο υπομονή και κουράγιο μπορείς να κάνεις... φιλάκια σε σένα και στην κοιλίτσα σου! Εύχομαι γρήγορη επιστροφή και γρήγορη ψυχική ανάταση!:D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κοριτσάκι μου..... Εύχομαι να πάνε α καλά και κυρίως να σταματήσουν οι συσπάσεις.... Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει είσαι στο σωστό χώρο υπό τον έλεγχο των γιατρών και αυτό είναι το σημαντικό... Να μη φοβάσαι... We ll keep crossed our fingers for you!!!!!!!! Φιλιά πολλά και να μας λες πρόοδο!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσακι μην ξανασκεφτεις οτι μας μαυριζεις... αν δεν πουμε τον πονο μας εδω, που θα τον πουμε; εδω εμεις γκρινιαζουμε γι αλλα κ αλλα.

Κανε υπομονη θωκακι... ειπαμε ο μπαμπεκος σου ειναι λιγο λαχταριστος... ολο λαχταρες δλδ.. σημασια ομως εχει οτι ολα προχωρανε καλα τελικα, εστω κ με το ψυχολογικο κοστος που φυσικα καταλαβαινω οτι εχει σ εσενα η καθε τοσο αιμορραγια... εισαι σε καλα χερια, ολα ειναι υπο ελεγχο...κι εμεις προσευχομαστε για σας :)

Μη χαθεις παλι, θελουμε να μας λες πως τα πατε..

Φιλακια πολλα πολλα ..

twt6p2.png

κοριτσάκι μη μας στεναχωριέσαι..

δεν μας μαυρίζεις, γι' αυτό είμαστε εδώ, να παρηγορεί η μία την άλλη...

όσο δεν τα θέλουμε τα φάρμακα τόσο μας κυνηγούν, μήπως να το πάρουμε απόφαση για να μας αφήσουν ήσυχες!...

αυτό που ζητάς μόνο υπερβολή δεν είναι, αλλά τελικά μάλλον ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει πρώτα να φτάσουμε στο αποκορύφωμα της αντοχής μας (να πιάσουμε πάτο δηλ.) για να έρθει η λύτρωση από αυτό που μας βασανίζει...

ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή πραγματικά θα είναι η τελευταία φορά που σου συμβαίνει κάτι.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Η δημητρα που χαθηκε; δημητρα, δωσε το παρον κ πες μας οτι ειναι ολ οκ..

Moody, και πως θα διαπιστωσετε αν οντως ειναι κρυφος διβητης τυπου 2? Θα εξακολουθεις να μετριεσαι; θα φανει εκει;

twt6p2.png

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο! ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα και να πατε σπιτακι σας!! αφου ειστε καλα μαμα και μπεμπακος να μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα.

3Xump2.png

Θωκάκι καλημέρα,

πολυ λυπάμαι για τα νέα σου, προσπάθησε να δεις τις αισιοδοξες πλευρές, εσυ και ο μπεμπης σου ειστε μια χαρα. Λιγη υπομονη ακομη και ολες αυτες οι περιπετειες θα είναι παρελθον όταν θα δεις το μωράκι σου σε μερικες εβδομάδες. Κρατα γερα εκεί και η σκεψη μας μαζι σου.

KJO7p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Η δημητρα που χαθηκε; δημητρα, δωσε το παρον κ πες μας οτι ειναι ολ οκ..

Moody, και πως θα διαπιστωσετε αν οντως ειναι κρυφος διβητης τυπου 2? Θα εξακολουθεις να μετριεσαι; θα φανει εκει;

Καλημέρα!!!! Θα κάνω καμπύλη ξανά μετά από κάποιο διάστημα νομίζω 40 μέρες!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κοπελιά...η σκέψη μας μαζί σου και στο μωράκι σου..Θα περάσουν τα δύσκολα, υπομονή(ξέρω δεν αντέχεις να ακούς τη λέξη αυτή). Ένα φιλάκι στην κοιλίτσα σου και θετική σκέψη. Σε λίγο καιρό θα το έχεις αγκαλίτσα.

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...