Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

fuego Μου εχεις δικιο.. πρεπει αν επικεντρωθουμε οτι κοντευουμε κ να μη μας καταβαλει η απογοητευση.... απλα μερες μερες ειναι δυσκολο να τα χεις ολα στο νου σου...

ανοιγει ο καιρος, θες να περπατησεις στη ναγορα, να κατσεις για ενα καφεδακι, να πιεις αυτο που θες κ οχι σκετο δηλητηριο, να φας κ κανα συνοδευτικο κουλουρακι.... δε με απασχολουν συνεχεια αυτα αλλα ωρες ωρες νιωθω εντονη καταπιεση κ η που θα ενδωσω κ μετα θα εχω ενοχες (κατα πασα πιθανοτητα κ ανεβασμενο ζαχαρο) η που θα καθομαι να κοιταζω σαν το κοριτσακι με το σπιρτα κ να ξερογλειφομαι...

απο αγορες τιποτα... εχω παρει λιγα ζιπουνακια, ενα φορεματακι (ολοι με κραζουν που θα το φορεσω σε τοσο μωρο αλλα εγω τους λεω οτι θα το ντυνω κ μεσα στο σπιτι το παιδι μου κ δε θα το χω ξεβρακωτο :P -e, καπως πρεπει να δικαιολογησω τη χαζομαμα :D ).

τιποτα αλλο... μια πολυ επιπολαιη ερευνα αγορας για κουνια κ καροτσι.. δεν εχουμε καταληξει καπου. το μονο τ οποιο εχω αποφασισει ειναι να παρω μονο τα απαραιτητα κ ν μην ξοδεψω μια περιουσια γι αυτα. θελω απλα να κανουν τη δουλεια τους (και να ναι ασφαλη κ να μ αρεσουν φυσικα).

εσυ?

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκιαααααααααααα

Να'μαι και γω μετά από 2 μέρες απουσίας! Με είχαν όλοι υπο στενή παρακολούθηση και μου μετράγανε την πίεση καθε τρεις και λίγο... αλλά ήταν μονίμως στα όρια της υπότασης, οπότε και σιγουρευτήκαμε ότι το προχθεσινό συμβάν ήταν one time only λόγω του junk... οπότε όλα οκ!!!!

Είναι που είναι βροχερός ο καιρός κι ας είναι ανοιξη... παρατηρώ μια κούραση και μια απογοήτευση... μωρέ μη το βάζετε κάτω!!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγά σιγά και πόσο μας έμεινε???? Τίποτα... πλησιάζει ο καιρός που θα αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας... και έχω ονειρευτεί τόσο τη στιγμή που τα του φάω τις πατουσίτσες!!!!!!! αααααααααααχ

Για πείτε... σε τι φάση είστε σε αγορές - έρευνα αγοράς??? Τι έχετε πάρει ήδη?

και ναι.. ειμαι πολυ γαιδουρι... για την υγεια σου ηθελα να σχολιασω πρωτιστως, στα ψωνια σταθηκα... επικαλουμαι το ακαταλογιστο...

χαιρομαι που ειναι ολα οκ... αρα τωρα εχεις ενα πολυ καλο κινητρο να αποφευγεις το junk...αντε δε θα χαλασεις κ το κορμι ;)

twt6p2.png

Ωραια.... Το μήλο γενικά είναι καλό φρούτο βοηθά και στην καταπολέμηση του διαβήτη ίσως γι αυτο.... Τι να σου πω ρε κοπελιά ... Αυτό το άγχος μου φαίνεται δε θα μας εγκαταλείψει ποτέ!!!

ασε.. θα μας μεινει κ κανα κουσουρι κ θα τρωμε υγειεινα.... θα χασουεμ τη... φορμα μας :P

εχω κ εναν μεγαλο φοβο πραγματικα μη μας μεινει οτ θεμα με το ζαχαρο κ την περασουμε ετσι μια ζωη... η μην εχει οτ παιδακι μου κανα τετοιο θεμα :?

twt6p2.png

ασε.. θα μας μεινει κ κανα κουσουρι κ θα τρωμε υγειεινα.... θα χασουεμ τη... φορμα μας :P

εχω κ εναν μεγαλο φοβο πραγματικα μη μας μεινει οτ θεμα με το ζαχαρο κ την περασουμε ετσι μια ζωη... η μην εχει οτ παιδακι μου κανα τετοιο θεμα :?

Και γω έχω αρχίσει να το φοβάμαι αυτό πάρα πολύ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

χαιρομαι που ειναι ολα οκ... αρα τωρα εχεις ενα πολυ καλο κινητρο να αποφευγεις το junk...αντε δε θα χαλασεις κ το κορμι ;)

αχαχαχαχ πιο κορμί... από Ιούλιο τώρα... ήδη έχω πάρει... χμμμμ 10 κιλάκια και με το 1,58 δεν έχω πολλά περιθώρια!!!!! αχαχαχαχα

fuego Μου εχεις δικιο.. πρεπει αν επικεντρωθουμε οτι κοντευουμε κ να μη μας καταβαλει η απογοητευση.... απλα μερες μερες ειναι δυσκολο να τα χεις ολα στο νου σου...

ανοιγει ο καιρος, θες να περπατησεις στη ναγορα, να κατσεις για ενα καφεδακι, να πιεις αυτο που θες κ οχι σκετο δηλητηριο, να φας κ κανα συνοδευτικο κουλουρακι.... δε με απασχολουν συνεχεια αυτα αλλα ωρες ωρες νιωθω εντονη καταπιεση κ η που θα ενδωσω κ μετα θα εχω ενοχες (κατα πασα πιθανοτητα κ ανεβασμενο ζαχαρο) η που θα καθομαι να κοιταζω σαν το κοριτσακι με το σπιρτα κ να ξερογλειφομαι...

Αχ γι'αυτό είμαστε όλες εδώ, να στηρίζουμε η μια την άλλη σε όλα... και να δίνουμε κουράγιο και θετική ενέργεια και απ'ολα!!!!!!!

Εδω χορηγός θετικής ενέργειας!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!Εγώ έχω ψωνίσει 2 ολόκληρα φορμάκια..... Τίποτε άλλο... Όλο λέω να πάμε και όλο το αναβάλλω.... Μου φαίνεται θα φτάσω να γεννάω και δε θα χω πάρει τπτ....
απο αγορες τιποτα... εχω παρει λιγα ζιπουνακια, ενα φορεματακι (ολοι με κραζουν που θα το φορεσω σε τοσο μωρο αλλα εγω τους λεω οτι θα το ντυνω κ μεσα στο σπιτι το παιδι μου κ δε θα το χω ξεβρακωτο :P -e, καπως πρεπει να δικαιολογησω τη χαζομαμα :D ).

τιποτα αλλο... μια πολυ επιπολαιη ερευνα αγορας για κουνια κ καροτσι.. δεν εχουμε καταληξει καπου. το μονο τ οποιο εχω αποφασισει ειναι να παρω μονο τα απαραιτητα κ ν μην ξοδεψω μια περιουσια γι αυτα. θελω απλα να κανουν τη δουλεια τους (και να ναι ασφαλη κ να μ αρεσουν φυσικα).

εσυ?

Όσο για τις αγορές, και γω σε κούνια δεν έχω καταλήξει... και πρέπει σύντομα! Δε θα θέλει κάποιες μέρες να έρθει σπίτι, να στηθει???

Μόνο στην προίκα κατέληξα!!! Η μαμα μου (μα που τα ξετρυπώνει ήθελα να'ξερα) βρήκε μια βιοτεχνία που φτιάχνει διάφορα και μάλιστα μπορούν να σου βάλουν πάνω ό,τι θες εσύ... ήδη πήρα παντες, παπλωματάκι, σεντονάκια και παρρηγγειλα και πικεδένια - κουνουπιέρα (και σίγουρα θα παραγγείλω κι άλλα) ασορτι με το ίδιο μοτιβάκι...

Εμάς ευτυχώς καρότσι θα μας δώσει μια φίλη... οπότε το γλιτώνουμε αυτο το έξοδο... φίιιου

και όσο για το φουστανάκι... μη μασάς!!!! Γιατί να μη του το φορέσεις του παιδιού? όλο με τα πιτζαμάκια - ζιπουνάκια θα'ναι???? Άμα έκανα και γω κόρη μπαλαρίνα θα την έντυνα από 3 ημερών κι ας με κοροιδευαν όλοι, να'σαι σίγουρη!!!

οχι καλέ μη φοβάσαι!!!!! Αυτά είναι επιπλοκες της εγκυμοσύνης... μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου!!!!!!!!!!!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

αντε κοριτσια, δειτε εσεις καροτσια να μας πειτε κι εμας...

καθε φορα που βγαινουμε εξω, στο δρομο η για καφε σχολιαζει ο αντρας μου οτι δεν εχω αφησει καροτσι για καροτσι κ οτι θα τρωω με τα ματια... εξονυχιστικος ελεγχος σε ό,τι βλεπω να κυκλοφορει...

αλλα μου κανε τη χαρη πηγαμε σε 2-3 μαγαζια να ριξουμε μια ματια κτωρα οταν του λεω παμε να δουμε αυτο, παμε να δουμε το αλλο μου λεει : "δεν ειναι ακομη η ωρα"!!!

δεν ξερω πως το χει στο μυαλο του.... οτι εγω θα γενναω η θα μαι λεχωνα κ μετα θα αρχισουμε να σκεφτομαστε τι καροτσι θα παρουμε?

Καλά κι εμένα μην νομίζεις, ο άντρας μου έχει άποψη για όλα και για τίποτα... Από τη μια μου λέει δε μου αρέσει αυτό το καρότσι (όταν του δείχνω κάτι στο ιντερνετ) και από την άλλη τον σέρνω με το ζόρι να πάμε έστω σε ένα μαγαζί τη φορά να δούμε από κοντά... Μετά μου λέει αφού δεν ακους τη γνώμη μου γιατί με παίρνεις μαζί; Εκείνος κοιτάει το ντιζάιν περισσότερο ενώ εγώ την πρακτικότητα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Και γω έχω αρχίσει να το φοβάμαι αυτό πάρα πολύ...

απ οσα εχω διαβασει, ενα ποσοστο γυναικων με διαβητη κυησης θα αναπτυξει κανονικο διβητη καποια στιγμη στη ζωη του...

ελπιζω κ ευχομαι ο φοβος που εχω τωρα να μην ξεχαστει τελειως οταν με το καλο γεννησω (που μακαρι να διορθωθει αμεσως το θεμα, μη με παει ετσι..) ετσι ωστε να συνεχισω να προσεχω τη διατροφη μου κ να ασκουμαι, για να μειωθουν οι πιθανοτητες για το μετεπειτα..

διοτι σ=δυστυχως (η ισως κ ευτυχως) ειναι στη φυση του ανθρωπου να ξεχναει μολις περνανε τα ζορια...

αντε, ποιος να μας το λεγε οτι θα επρεπε να μεινουμε εγκυες για να γινουμε κορμαρες... εμενα οποιος με βλεπει μου λεει "πωπωωωω!!! δεν πηρες ακοθολου κιλα"??? η " καλα, εσυ αδυνατισες!! γιατι???".. ε, δεθελω να δινω αναφορα και στον καθενα γιατι... αλλα υποψιαζομαι οτι γι αυτο ειμαι πεσμενη, με ματιασανε :P

twt6p2.png

αχαχαχαχ πιο κορμί... από Ιούλιο τώρα... ήδη έχω πάρει... χμμμμ 10 κιλάκια και με το 1,58 δεν έχω πολλά περιθώρια!!!!! αχαχαχαχα

οχι καλέ μη φοβάσαι!!!!! Αυτά είναι επιπλοκες της εγκυμοσύνης... μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου!!!!!!!!!!!!!

ε σημασια εχει κ απο ποσο ξεκινησς οχι μονο ποσα πηρες, ααλ μια χαρα μου φαινονται τα 10 κιλα, απολυτως μεσαστα ορια :)

(πες μας τωρα οτι ανησυχεις κ εσυ για το κορμι, γυμναστρια πραγμα, να φαω τις κοτσιδες μου :twisted: )

μακαρι!! απο το στομα σου κ στου θεου τ αφτι!!!

twt6p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκιαααααααααααα

Να'μαι και γω μετά από 2 μέρες απουσίας! Με είχαν όλοι υπο στενή παρακολούθηση και μου μετράγανε την πίεση καθε τρεις και λίγο... αλλά ήταν μονίμως στα όρια της υπότασης, οπότε και σιγουρευτήκαμε ότι το προχθεσινό συμβάν ήταν one time only λόγω του junk... οπότε όλα οκ!!!!

Είναι που είναι βροχερός ο καιρός κι ας είναι ανοιξη... παρατηρώ μια κούραση και μια απογοήτευση... μωρέ μη το βάζετε κάτω!!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγά σιγά και πόσο μας έμεινε???? Τίποτα... πλησιάζει ο καιρός που θα αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας... και έχω ονειρευτεί τόσο τη στιγμή που τα του φάω τις πατουσίτσες!!!!!!! αααααααααααχ

Για πείτε... σε τι φάση είστε σε αγορές - έρευνα αγοράς??? Τι έχετε πάρει ήδη?

Αχ αυτά τα πατουσάκια!!!! Και τα πωπουδάκια μη σου πω!!!! Από αγορές κι εμείς λίγα πράγματα... Έχουμε πάρει την κούνια που θα κοιμάται δίπλα μας, μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλουμε την κούνια που θα γίνει και αργότερα το κρεβατάκι του (λόγω έλλειψης χώρου και επειδή αυτή η κούνια είναι ογκώδης πήραμε και δεύτερη φτηνή και μικρότερη για τους λίγους πρώτους μήνες), προίκα παρήγγειλα, καρότσι ψάχνουμε και κάτι φορμάκια και πάνες αγκαλιάς κλπ μου έδωσε η συνυφάδα μου, αλλά ψώνισε κάτι λίγα και η μαμά μου... Εγώ ψάχνω να βρώ το φορμάκι που θα μου κλικ να του φορέσω όταν βγαίνουμε από το μαιευτήριο! Το γιορτινό του :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλά κι εμένα μην νομίζεις, ο άντρας μου έχει άποψη για όλα και για τίποτα... Από τη μια μου λέει δε μου αρέσει αυτό το καρότσι (όταν του δείχνω κάτι στο ιντερνετ) και από την άλλη τον σέρνω με το ζόρι να πάμε έστω σε ένα μαγαζί τη φορά να δούμε από κοντά... Μετά μου λέει αφού δεν ακους τη γνώμη μου γιατί με παίρνεις μαζί; Εκείνος κοιτάει το ντιζάιν περισσότερο ενώ εγώ την πρακτικότητα...

εμεις συμφωνουμε σε οσα δε μας αρεσουν. σε οσα δλδ μας φαινεται πολυ ευτελες το υλικο, η οχι σταθερο κτλ...

σε οσα μας αρεσουν λεει ο ενας" ωραιο ειναι αυτο" ο αλλος συμφωνει κ εκει το κλεινουμε κ παμε στο επομενο ...:mrgreen:

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα πατουσάκια!!!! Και τα πωπουδάκια μη σου πω!!!! Από αγορές κι εμείς λίγα πράγματα... Έχουμε πάρει την κούνια που θα κοιμάται δίπλα μας, μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλουμε την κούνια που θα γίνει και αργότερα το κρεβατάκι του (λόγω έλλειψης χώρου και επειδή αυτή η κούνια είναι ογκώδης πήραμε και δεύτερη φτηνή και μικρότερη για τους λίγους πρώτους μήνες), προίκα παρήγγειλα, καρότσι ψάχνουμε και κάτι φορμάκια και πάνες αγκαλιάς κλπ μου έδωσε η συνυφάδα μου, αλλά ψώνισε κάτι λίγα και η μαμά μου... Εγώ ψάχνω να βρώ το φορμάκι που θα μου κλικ να του φορέσω όταν βγαίνουμε από το μαιευτήριο! Το γιορτινό του :tongue:!

εγω αυτο το φορμακι θα περιμενω προς το τελος να του το παρω.. να δω και τι καιρο θα κανει...

ετσι κ γεννησω προωρα μονο ζιπουνακια θα χει... ουτε σεντονακι, ουτε πανα, τπτ.. πρεπει να οργανωθω!!

βρρε κοριτσια, το χουμε ξανασυζητησει βεβαια, αλλα ας μας πει μια ηδη μανουλα, ποια ειναι τα απολυτως απαραιτητα να εχουμε για οταν γενννηθει το μωρο?

πχ, καλαθουνα δεν την θεωρω απαραιτητη, ουτε και 10 φορμακια πχ... αλλα ποια ειναι αυτα τα πραγματα που χωρις αυτα δεγινεται?

ποσα ζιπουνακια, φορμακια, πανες, τετοια πραγματα...

twt6p2.png

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση... Το θέμα "στρώμα της κούνιας" το έχετε ψάξει καθόλου; Δεν ξέρω τι να επιλέξω, κοκοφοίνικες, λατεξ, ελατήρια... πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι... έχει πάρει κάποια στρωματάκι να μου πει τη γνώμη της; Ας πούμε μια γνωστή μου πήρε στρωματάκι μεσαίας προς υψηλής κατηγορίας γύρω στα 150 ευρώ και μέσα σε 2 χρόνια είχε γίνει ανώμαλος δρόμος γιατί είχαν χαλάσει τα ελατήρια... Έχω βρει ένα γύρω στα 100 ευρώ με λάτεξ και κοκοφοίνικα το οποίο το χαρακτηρίζει διπλής όψης, δηλαδή το χρησιμοποιείς είτε από τη μεριά που έχει περισσότερο κοκοφοίνικα για πιο σκληρό είτε από την άλλη για πιο μαλακό... Εσείς τι λέτε;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

αχ, ρε κορίτσια τι τραβάτε κι εσείς!!!

υπομονή και στις τρεις σας, φουέγο - μούντυ - αλοβέσα.

κι εγώ εχθές γκρίνιαζα που πήγα στο γερμανικό σμ και είχε ένα σωρό λιχουδιές που δεν μπορούσα να αγγίξω. Αφού τουλάχιστον μπορώ και τρώω ... δεν δικαιούμαι να λέω κουβέντα!!!

παρεπιπτόντως έχω παρατηρήσει ότι με τη διατροφή σταμάτησαν οι καούρες, ισχύει αυτό σε σας;

Θ απαντήσω χωρίς κοινοποίηση γιατί δεν θα χωρέσουν όλα!!!!

Alovesa στην περίπτωσή μου υποπτευόμαστε τη λανθάνουσα μορφή διαβήτη 2 οπότε θα παίξει στενή παρακολούθηση και μετά... Εύχομαι μόνο όλο αυτό να μην επηρρεάσει τη μπέμπα και είναι ένα θέμα που θα ξαναθέσω αύριο και στους 2 γιατρούς μου αν και με διαβεβαίωσαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα...

Καλά εγώ για τα κιλά δε μιλάω έχουν αρχίσει και μου κάνουν ρούχα τα οποία δε φόραγα επειδή είχα γίνει γουρουνάκι!!!!! Έχω πέσει νούμερο και στα παντελόνια γενικά έχω ξεφουσκώσει πλήρως... Και ναι όντως με τη διατροφή δεν έχει πλέον θέματα το στονάχι μου!!!!!

Έρευνα αγοράς για τα πράγματα έχουμε κάνει τόση που βαρέθηκα πια... Είπα να πάμε αύριο στο ντοκ να δούμε ότι είναι όλα οκ και το σάββατο να ξεκινήσουμε την έρευνα... Πρώτα ο Θεός... Απλά αγχώνομαι λίγο γιατί αν τελικά καταλήξουμε στη γέννα στις 38 εβδομάδες έχω πολύ λίγο καιρό στη διάθεσή μου και δεν ξέρω και τι δυνάμεις θα έχω γιατί ήδη όταν περπατάω πολύ με ρημάζει η μέση μου....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση... Το θέμα "στρώμα της κούνιας" το έχετε ψάξει καθόλου; Δεν ξέρω τι να επιλέξω, κοκοφοίνικες, λατεξ, ελατήρια... πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι... έχει πάρει κάποια στρωματάκι να μου πει τη γνώμη της; Ας πούμε μια γνωστή μου πήρε στρωματάκι μεσαίας προς υψηλής κατηγορίας γύρω στα 150 ευρώ και μέσα σε 2 χρόνια είχε γίνει ανώμαλος δρόμος γιατί είχαν χαλάσει τα ελατήρια... Έχω βρει ένα γύρω στα 100 ευρώ με λάτεξ και κοκοφοίνικα το οποίο το χαρακτηρίζει διπλής όψης, δηλαδή το χρησιμοποιείς είτε από τη μεριά που έχει περισσότερο κοκοφοίνικα για πιο σκληρό είτε από την άλλη για πιο μαλακό... Εσείς τι λέτε;

Αποσο το έχω ψαξει αλλα και επιβεβαιωσει σε μαγαζια που εχω παει και ρωτησει, τα στρωματα με κοκοφοινικα ενω φημιζονται ωσ καλα , στη πραξη θελει ιδιαιτερη προσοχή, διότι θέλουν εντατικο εξαερισμό και γενικά μυρίζουν λιγο. επίσης αν βραχει το στρώμα μυρίζει υπερβολικα... εγω πάντως κλεινω περισσότερο προς λάτεξ με ανεξάρτητα ελατηρια... αλλα θα το ψαξω λίγο ακόμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...