Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μετριέσαι μετά από κάθε γεύμα;;;;;;;; Ουάου!!!! Γιατί δεν έχεις μαζί σου πάντα το μετρητή να μπορείς να κάνεις μέτρηση κ όταν τρως εξω;;; Εγώ έχω μετρηθεί σε λεωφορεία, στάσεις, ταξί, εστιατόρια παντού!!! Τώρα για το γλυκό τουλάχιστον ξέρεις ότι έκανες παρασπονδία και ανέβηκε.... Εγώ που έφαγα κανονικά 1,5 κούπα μακαρόνια με κιμά και έκανα και 4 μονάδες ινσουλίνη χτύπησα 135...

Μη βαρυγκομάς κοριτσάκι τελειώνουμε.... Απλά έχω την αίσθηση ότι τώρα χαζεύει τελείως.... Εχω απογοητευτεί γιατί νόμιζα ότι το είχαμε υπο έλεγχο...... Θκατουλες!!!!!!

αρχικα μετριομουν το πρωι νηστειας κ μεταγευματικα μεσημερι κ βραδυ.

πριν κανα 20ημερ μου ειπε να μετραω κ μετα το πρωινο κ εκει τα ειδα ολα-εντελως τρελαμενες τιμες!!!

οποτε αρχισα διαφορα πειραματα με το πρωινο- τρωω πρωτα φρουτο, μετριεμαι στη νωρα κ μετα πρωινο κ ξανα στην ωρα- για να βρω μοντελο ελεγχου αν της παρουσιασω, μη φαω αμαχητι τη ινσουλινη.

σημερα δεν ηταν να φαμε εξω, για καφε ξεκινησαμε, γι αυτο και δεν ελαβα τα μετρα μου..

εσενα οντως εχει ξεφυγει τελειως...

νιωθω κι ενοχες που βαρυγκομω αντι να λεω ενα δοξα τω Θεω.... αλλα ωρεςωρς οι αντοχες μου στερευουν....απο την αρχη να προσεχεις το ενα, αν προσεχεις το αλλο, αντε να περασει η βδομαδα, ο μηνας, η αμνιο, να δουμε αυτο το προγραμμα διατροφης, αν δουμε το αλλο....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι λογικό να φτάνουμε στα όρια μας κάποια στιγμή κυρίως γιατί αποκλείονται πολλά φαγητά εν τέλει και οι επιλογές μειώνονται... Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω τελείως ότι έχει σχέση με φρυγανοψωμια (που τρώω 2 σικάλεψς τη μέρα στο πρωινό και ψωμί όχι συχνά....) αλλά και ότι έχει να κάνει με μακαρονικό... Θα τη βγαζω με ψητά, σαλάτες και λαδερά.... Τώρα έφαγα γιαούρτι με λίγους ξηρούς καρπούς... Ε άμα πάλι το χω ξεπεράσει παραιτούμαι θα κάθομαι νηστικιά.... Νιώθω ότι έχω χάσει τη μπάλα πάνω που χα μπει σε μια ρέγουλα ειδικά με τη δοσολογία της ινσουλίνης....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αυτο ακριβως αποκλειονται πολλα φαγητα. Αν τα φας ειναι σκετη κοροιδια, ισα ισα για τη ζηλεια... εγω σπανια τρωω ζυμαρικα, παοατες ρυζι κτλ, γιατι επιτρεπεται ελαχιστη ποσοτητα κι απ τη μια πειναω απο την αλλη ετσι αποκλειεταιντο ψωμι.

Σαλατες +κρεας η ψαρι φαινεται να ειναι μονοδρομος απο καποιο.σημειο κ περα. Και λαδερα το ανεβαζουν, και τα οσπρια, και τα γαλακτομομικα... φρουτα με μετρο κ προσοχη...

Εχω φαει τοσο μαρουλι που ωρες ωρες μου ρχεται να βελαξω!!!!!

twt6p2.png

Θα κάνουμε αποτοξίνωση κρέας σαλάτα... Μετά μου λες να μη χάνουμε κιλά... Ε πως γίνεται;;;;;; Έφαγα 2/3 κούπας γιαούρτι με μια χούφτα αμύγδαλα και με 2 μον ινσουλίνη και χτύπησα 114... Ε εντάξει έλεος πια!!!!! Νερό, ψητό κοτόπουλο, ψάρι (μπλιαχ...) και λαχανικά που και αυτά έχουν υδατάνθρακες και σε μένα τουλάχιστον έχει δοσολογία.... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω νομίζω ότι η αύξηση της ινσουλίνης είναι μονόδρομος πια για μένα.... Πριν 2 εβδομάδες έτρωγα 1 κούπα + μακαρόνια και με 3 μονάδες έφτανα το 95 και τωωωωωρα βράστα..... Για τσιμπολόγημα δε πλέον ούτε λόγος.... Άσε που έχω αρχίσει πλέον και πεινάω ... Σα λύκος... Ειδικά ενδιάμεσα στα γεύματα το πρωί... Λιμοκτονώ ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κι εγω εχω δοσολογια στα λαχανικα... και.επισης και στα γαλακτομικα. Γιαουρτι ολοκληρο μου ειπε τελευταιως οτι μπορω αλλα η εμπειρια δειχνει οτι δε μπορω...

Καναμε και.καταληψη, σορι λοιπα κοριτσια, αλλα που να πουμε τον πονο μας....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω εχω δοσολογια στα λαχανικα... και.επισης και στα γαλακτομικα. Γιαουρτι ολοκληρο μου ειπε τελευταιως οτι μπορω αλλα η εμπειρια δειχνει οτι δε μπορω...

Καναμε και.καταληψη, σορι λοιπα κοριτσια, αλλα που να πουμε τον πονο μας....

Εγώ το γιαούρτι το σιχαίνομαι αλλά το έφαγα τώρα σα λύση ανάγκης.... Τέλος πάντων εύχομαι να ηρεμήσουμε μ αυτό το θέμα γιατί είναι πραγματικά αγχωτικό....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Που καταλήξατε σε καρότσι; Εμένα έχει καεί ο εγκέφαλός μου από την έρευνα στο internet γιατί έχουμε θέμα με τις διαστάσεις... Καούρες έχω κι εγώ όχι σε καθημερινή βάση, πιο πολύ το βράδυ και αν φάω γιαούρτι ή φέτα, γενικά γαλακτοκομικά...

Dorita μου καλημερααα... καταλήγουμε κατα 90% στο inglesina trilogy διαθέτει όσα χρειαζόμαστε και τωρα δίνει δωρο και τη βάση για το πορτμπεμπε (60?) που θα την χρειαζόμουν, δεδομένου οτι θα έχω το αγοράκι μου για τους πρωτους μήνες μαζι μου στο δωμάτιο μας. δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο σε σχεση με άλλα οπως perego κλπ και κλείνει πολύ ευκολα με μια κίνηση σαν ομπρελα.

πριν απο αυτό ήμουν σενα απο την εταιρία pali (απο baby island) δεν ξερω αν το γνωριζεις. και εκεινο διαθετει οσα και τα υπολοιπα με διαφορά χρημάτων περιπου -50? αλλα δεν έχω ακουσει και κανεναν να το έχει προκειμένου να παρω κρητικες.. τι να πω όλα σχετικά είναι... εσεις ποιο σκεφτεστε?

Dorita μου καλημερααα... καταλήγουμε κατα 90% στο inglesina trilogy διαθέτει όσα χρειαζόμαστε και τωρα δίνει δωρο και τη βάση για το πορτμπεμπε (60?) που θα την χρειαζόμουν, δεδομένου οτι θα έχω το αγοράκι μου για τους πρωτους μήνες μαζι μου στο δωμάτιο μας. δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο σε σχεση με άλλα οπως perego κλπ και κλείνει πολύ ευκολα με μια κίνηση σαν ομπρελα.

πριν απο αυτό ήμουν σενα απο την εταιρία pali (απο baby island) δεν ξερω αν το γνωριζεις. και εκεινο διαθετει οσα και τα υπολοιπα με διαφορά χρημάτων περιπου -50? αλλα δεν έχω ακουσει και κανεναν να το έχει προκειμένου να παρω κρητικες.. τι να πω όλα σχετικά είναι... εσεις ποιο σκεφτεστε?

Καλημερούδια! Αυτό το trilogy θραύση έχει κάνει πια! Σε εμάς δυστυχώς δεν χωράει... Έχω αγχωθεί πολύ με αυτό το θέμα... Εδώ στη Ρόδο δεν έχει πολλά μαγαζιά με βρεφικά (μόνο 4) για να μπορώ να δοκιμάσω αρκετά μοντέλα αν χωράνε στο αμάξι μου και πολύ φοβάμαι οτι θα καταλήξουμε σε κάτι πολύ ακριβό που έχουμε δει οτι χωράει ή οτι θα πάρουμε κάτι βάσει διαστάσεων από το internet το οποίο έχει το ρίσκο του...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγώ το γιαούρτι το σιχαίνομαι αλλά το έφαγα τώρα σα λύση ανάγκης.... Τέλος πάντων εύχομαι να ηρεμήσουμε μ αυτό το θέμα γιατί είναι πραγματικά αγχωτικό....

πραγματι... στην καθημερινοτητα δεν εχω τοσο προβλημα. οταν ειναι να βγω η να παω αλλου για φαγητο κτλ εκει δυσκολευομαι κ στρεαροαμαι... ας ελπισουμε οτι θα ανακτησουμε την ψυχραιμια μας κ τις καλες μας τιμες...

(σημερα μετα το πρωινο μου μηλο ειχα 57!!! τωρα αυτο πως εξηγειται επιστημονικως? εννοω, ειναι οκ? θα παω βεβαια αυριο στη ντοκτορ, αλλα προβληματιζομαι)

twt6p2.png

αντε κοριτσια, δειτε εσεις καροτσια να μας πειτε κι εμας...

καθε φορα που βγαινουμε εξω, στο δρομο η για καφε σχολιαζει ο αντρας μου οτι δεν εχω αφησει καροτσι για καροτσι κ οτι θα τρωω με τα ματια... εξονυχιστικος ελεγχος σε ό,τι βλεπω να κυκλοφορει...

αλλα μου κανε τη χαρη πηγαμε σε 2-3 μαγαζια να ριξουμε μια ματια κτωρα οταν του λεω παμε να δουμε αυτο, παμε να δουμε το αλλο μου λεει : "δεν ειναι ακομη η ωρα"!!!

δεν ξερω πως το χει στο μυαλο του.... οτι εγω θα γενναω η θα μαι λεχωνα κ μετα θα αρχισουμε να σκεφτομαστε τι καροτσι θα παρουμε?

twt6p2.png

Διαφημίσεις

πραγματι... στην καθημερινοτητα δεν εχω τοσο προβλημα. οταν ειναι να βγω η να παω αλλου για φαγητο κτλ εκει δυσκολευομαι κ στρεαροαμαι... ας ελπισουμε οτι θα ανακτησουμε την ψυχραιμια μας κ τις καλες μας τιμες...

(σημερα μετα το πρωινο μου μηλο ειχα 57!!! τωρα αυτο πως εξηγειται επιστημονικως? εννοω, ειναι οκ? θα παω βεβαια αυριο στη ντοκτορ, αλλα προβληματιζομαι)

Καλημέρα.... Κάτω από 70 θεωρείται υπογλυκαιμία... Δεν έφαγες χθες καλε;;;; Εγώ νηστείας είχα 89 και με το ίδιο πρωινό εφτασα 129... Και γω θα μιλήσω αύριο μαζί του αλλά πραγματικά μ έχει ρίξει πολύ αυτή η ιστορία γενικά... Δε θέλω να τρώω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκιαααααααααααα

Να'μαι και γω μετά από 2 μέρες απουσίας! Με είχαν όλοι υπο στενή παρακολούθηση και μου μετράγανε την πίεση καθε τρεις και λίγο... αλλά ήταν μονίμως στα όρια της υπότασης, οπότε και σιγουρευτήκαμε ότι το προχθεσινό συμβάν ήταν one time only λόγω του junk... οπότε όλα οκ!!!!

Είναι που είναι βροχερός ο καιρός κι ας είναι ανοιξη... παρατηρώ μια κούραση και μια απογοήτευση... μωρέ μη το βάζετε κάτω!!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγά σιγά και πόσο μας έμεινε???? Τίποτα... πλησιάζει ο καιρός που θα αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας... και έχω ονειρευτεί τόσο τη στιγμή που τα του φάω τις πατουσίτσες!!!!!!! αααααααααααχ

Για πείτε... σε τι φάση είστε σε αγορές - έρευνα αγοράς??? Τι έχετε πάρει ήδη?

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλημέρα.... Κάτω από 70 θεωρείται υπογλυκαιμία... Δεν έφαγες χθες καλε;;;; Εγώ νηστείας είχα 89 και με το ίδιο πρωινό εφτασα 129... Και γω θα μιλήσω αύριο μαζί του αλλά πραγματικά μ έχει ρίξει πολύ αυτή η ιστορία γενικά... Δε θέλω να τρώω....

εφαγα σαλατα, τυρι φετα κ ψωμι.. νηστειας ειχα 84. μετα εφαγα ενα ξινομηλο κ πηγα 57!!

βασικα εγω θελω να τρωω αλλα φοβαμαι να τρωω... ο,τι τρωω το τρωω με αγχος πια...

twt6p2.png

εφαγα σαλατα, τυρι φετα κ ψωμι.. νηστειας ειχα 84. μετα εφαγα ενα ξινομηλο κ πηγα 57!!

βασικα εγω θελω να τρωω αλλα φοβαμαι να τρωω... ο,τι τρωω το τρωω με αγχος πια...

Ωραια.... Το μήλο γενικά είναι καλό φρούτο βοηθά και στην καταπολέμηση του διαβήτη ίσως γι αυτο.... Τι να σου πω ρε κοπελιά ... Αυτό το άγχος μου φαίνεται δε θα μας εγκαταλείψει ποτέ!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκιαααααααααααα

Να'μαι και γω μετά από 2 μέρες απουσίας! Με είχαν όλοι υπο στενή παρακολούθηση και μου μετράγανε την πίεση καθε τρεις και λίγο... αλλά ήταν μονίμως στα όρια της υπότασης, οπότε και σιγουρευτήκαμε ότι το προχθεσινό συμβάν ήταν one time only λόγω του junk... οπότε όλα οκ!!!!

Είναι που είναι βροχερός ο καιρός κι ας είναι ανοιξη... παρατηρώ μια κούραση και μια απογοήτευση... μωρέ μη το βάζετε κάτω!!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγά σιγά και πόσο μας έμεινε???? Τίποτα... πλησιάζει ο καιρός που θα αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας... και έχω ονειρευτεί τόσο τη στιγμή που τα του φάω τις πατουσίτσες!!!!!!! αααααααααααχ

Για πείτε... σε τι φάση είστε σε αγορές - έρευνα αγοράς??? Τι έχετε πάρει ήδη?

Καλημέρα!!!! Όλα οκ λοιπόν πάει και αυτό!!!! Μπράβο κοριτσάκι!!!! Εγώ έχω ψωνίσει 2 ολόκληρα φορμάκια..... Τίποτε άλλο... Όλο λέω να πάμε και όλο το αναβάλλω.... Μου φαίνεται θα φτάσω να γεννάω και δε θα χω πάρει τπτ....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...