Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

δεν με έφερες καθόλου σε δύσκολη θέση....απλώς όπως το είπες....είναι προσωπική επιλογή....άλλωστε οι έρευνες και τα αποτελέσματά τους είναι δημοσιευμένες πια και στο ίντερνετ και όποιος ενδιαφέρεται ενημερώνεται....δεν είναι όπως παλιά που ήταν πιο κρυφά τα πράγματα....

Ναι... Από τη μία ευτυχώς για να έχουμε πλέον πιο διευρημένους ορίζοντες και να γνωρίζουμε πράγματα... Από την άλλη και αυτό θέλει καλό ψάξιμο με τις πηγές που χρησιμοποιούμε καθώς η παραπληροφορηση κάνει πάρτυ!!!!

Το βασικότερο που θα χουν τα νινιά μας και θα τα βοηθήσει είναι η τεράστια αγάπη που θα τους δώσουμε.... Από κει και μετά τα βρίσκεις και λίγο στην πορεία πιστεύω όλα!!! Γιατί άμα δε δεις και στην πράξη δεν τα καταλαβαίνεις όλα εύκολα.... Κι αμα δεν έχεις κ λίγη πείρα βράστα.... Χθες ο άντρας μου γελούσε: έχει 8 ανίψια που τα χει ζήσει από τη γέννα σχεδόν όλα και ασχολιόταν πολύ!!! Του λέω λοιπόν: κάθε φορά που θα την αλλάζουμε θα της βάζουμε κρέμα στον πωπο;;;;;; Σα χαζό..... Ιδέα δεν έχω.... Δε μας δίνουν κ ένα manual αυτα τα μαιευτήρια πια!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι... Από τη μία ευτυχώς για να έχουμε πλέον πιο διευρημένους ορίζοντες και να γνωρίζουμε πράγματα... Από την άλλη και αυτό θέλει καλό ψάξιμο με τις πηγές που χρησιμοποιούμε καθώς η παραπληροφορηση κάνει πάρτυ!!!!

Το βασικότερο που θα χουν τα νινιά μας και θα τα βοηθήσει είναι η τεράστια αγάπη που θα τους δώσουμε.... Από κει και μετά τα βρίσκεις και λίγο στην πορεία πιστεύω όλα!!! Γιατί άμα δε δεις και στην πράξη δεν τα καταλαβαίνεις όλα εύκολα.... Κι αμα δεν έχεις κ λίγη πείρα βράστα.... Χθες ο άντρας μου γελούσε: έχει 8 ανίψια που τα χει ζήσει από τη γέννα σχεδόν όλα και ασχολιόταν πολύ!!! Του λέω λοιπόν: κάθε φορά που θα την αλλάζουμε θα της βάζουμε κρέμα στον πωπο;;;;;; Σα χαζό..... Ιδέα δεν έχω.... Δε μας δίνουν κ ένα manual αυτα τα μαιευτήρια πια!!!!!!

έτσι είναι ακριβώς φιλενάδα μου!!!!

συμφωνώ με όλα όσα έγραψες.......καλή η θεωρία....αλλά πόρρω απέχει από την πράξη πολύ συχνά....και γι αυτό θέλω να τον δω πριν έρθει ο μπεμπάκος.....για να με κατατοπίσει λίγο.....;)

κι εγώ εχω τρία ανίψια....που έχω ακραία αδυναμία και τα ζω από νεογέννητα....ε τις λεπτομέρειες δεν τις πρόσεχα................χαχαχαχαχαχα

θα τα μάθουμε όλα φιλενάδα μου......θέλουμε δεν θέλουμε!

bhgdp3.png

δεν έχει να κάνει ρε φιλενάδα.....δεν υπάρχει φάρμακο που να κάνει τον πλακούντα να ανέβει πιο γρήγορα.............εμένα αφήνει αίμα κάθε φορά που ανεβαίνει....που από τη μια είναι καλό γιατί ανεβαίνει και δεν είναι επιχείλιος πια.......και σύμφωνα με τους ντοκ θα φτάσει σε σημείο που να μην αφήνει πια αίμα.....από την άλλη με ταράζει.....

όσον αφορά στην ομοιοπαθητική είναι φαν και έχω βρει ήδη παιδίατρο ομοιοπαθητικό για τον μαλαματένιο μου.....τον οποίο θα επισκεφτώ προς το τέλος να τον γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με το μωράκι μου........

σ ευχαριστώ πάντως!

έκανες το ενεσάκι σήμερα; μπράβο γλυκο μου!!!έλα ένα έμεινε ακόμη και τα πνευμονάκια του θα είναι ήδη πολύ ντούρασελ!!!!!δεν μου είπες...ο δικός σου πλακ ανέβηκε; τι σου είπε ο ντοκ σου;

Εκανα προχθές μια διπλή και εχθές αλλη μία, εχω ακομα μια διπλη 32 βδομαδα. Μια χαρα ολα. Τον ειδε οτι ειναι χαμηλος αλλα δεν τον ανησυχει επειδη δεν εχω αιμα. Θα δω ποσο εχει ανεβει στο ντοπλερ στις 25 Απριλη. Αλλα μια συζητησουλα που ειχαμε εχθές κατα πάσα πιθανότητα θα παω για καισαρικη. Θα ξερω φανταζομαι σιγουρα στο επομενο ραντεβου.

Λοιπον αυτο με τον ομοιοπαθητικο παιδίατρο δεν το ειχα σκεφτει παρολο που κι εγώ το προτιμω. Για να το ψαξω.....

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ηρέμησε όμως με τη δουλειά καλό μου..... Να σκέφτεσαι το σπόρι!!!!! Άλλοι λένε από 1/7/2014... Βγάζεις άκρη;;;;;; Μακάρι να μην κοπεί καθόλου!!!

Αν είναι απο 01-07 θα αυτοκτονησω..... δεν εχω κανεναν να αφησω το παιδι μετα, και αν δεν δωσουν επιδομα οικονομικα θα πνιγώ! :cry::cry::cry::cry::cry:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αν είναι απο 01-07 θα αυτοκτονησω..... δεν εχω κανεναν να αφησω το παιδι μετα, και αν δεν δωσουν επιδομα οικονομικα θα πνιγώ! :cry::cry::cry::cry::cry:

Άστα rania όλες μας με το ίδιο άγχος ζούμε!!!!! Ας ευχηθούμε να μην ισχύσει και να βρουν τα ισοδύναμα ή ότι χρειάζεται τέλος πάντων για να εξασφαλιστεί η συνέχειά του!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα προχθές μια διπλή και εχθές αλλη μία, εχω ακομα μια διπλη 32 βδομαδα. Μια χαρα ολα. Τον ειδε οτι ειναι χαμηλος αλλα δεν τον ανησυχει επειδη δεν εχω αιμα. Θα δω ποσο εχει ανεβει στο ντοπλερ στις 25 Απριλη. Αλλα μια συζητησουλα που ειχαμε εχθές κατα πάσα πιθανότητα θα παω για καισαρικη. Θα ξερω φανταζομαι σιγουρα στο επομενο ραντεβου.

Λοιπον αυτο με τον ομοιοπαθητικο παιδίατρο δεν το ειχα σκεφτει παρολο που κι εγώ το προτιμω. Για να το ψαξω.....

σημασία έχει ότι τα βρήκε όλα καλά....και δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο θα φτάσουμε στο θαυματάκι μας......αλλά το γεγονός το ίδιο....ότι θα αγκαλιάσουμε το πλάσμα μας!ο ντοκ σου ξέρει καλύτερα φυσικά από όλες μας....τον ακούς και προχωράμε!

έχε πάντως υπόψιν σου ότι είναι πολύ λίγοι οι παιδίατροι ομοιοπαθητικοί......θα στο πει και ο δικός σου...................

bhgdp3.png

θωκάκι χαίρομαι που έχεις πολύ καλύτερη διάθεση σήμερα.

Αυτό το θέμα που λες με το τι δεν θέλουμε να γίνει στα μωρά μας με ενδιαφέρει κι εμένα πολύ, αλλά με τούτα και με κείνα δεν μπόρεσα να το ψάξω. Θα μπορούσες να μου δώσεις κάποια λινκς είτε εδώ είτε με π.μ. να με κατευθύνεις κάπως; Αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτομαι την Πατσούρου για παιδίατρο, δεν ξέρω αν ανήκει στους ομοιοπαθητικούς και ποια τελικά είναι η γνώμη της.

Παρεπιπτόντως, καρδούλα, μία μανούλα, που δεν την έχει όμως τώρα λόγω μετακόμισης, μου είπε ότι έπαιρνε 50 στο ιατρείο και 100 στη γέννα αν ήθελες αυτή αντί της κλινικής. Την άλλη εβδομάδα θα συναντηθώ με πιο καλούς γνώστες και θα σου πω νεότερα.

Αααα... να πω και τα ευχάριστα!

Μίλησα τηλ με την ενδοκρινολόγο.

Ανακούφιση 1η: Ευχαριστήθηκε με τις μετρήσεις (πόσο ήθελα να της πω "εγώ στα 'λεγα") αλλά κέρβερος με τη διατροφή! Με χίλια παρακαλητά επέτρεψε να τρώω μέχρι να χορταίνω:tongue:, αλλά όχι μακαρόνια (πόσες φορές πρέπει να της πω ότι τα κάνω ακόμα εμετό;;;;)

Ανακούφιση 2η: δεν μου είπε να πάω, οπότε γλύτωσα το 20ευρω.:-D:-D:-D

thokaki μου καλημερα κοριτσακι μου καλα ειμαι απλα χαθηκα γιατι με την μικρη μου δεν προλαβαινω να μπαινω να σας γραφω γιατι μου βγαζει τα υπολοιπα δοντακια τις και εχει πολυ γκρινια..ασε που εδω και λιγες ημερες εχω δυσφορια και δεν μπορω να παρω ανασα με παταει η μπεμπα ψιλα και δεν μπορω καθολου.οσο για το περπατημα δεν μπορω ουτε 10 μετρα να παω απο τον πονο που εχω απο κατω.σε μια εβδομαδα το πολυ εχουμε ντοκ να δουμε τι μπεμπουλα μας! θα σας πω τα νεα μου!! να προσεχετε ολες σας τα μωρακια σας!! φιλια πολλα :P:p:p

3Xump2.png

Καλημερα!!!

Πωπω κοριτσια... σαν τη μπορα ειστε ... εμφανιζεστε οοοολες μαζι, ριχνετε αβερτα μηνυματα για λιγο κ μετα ..αποχωρειτε... : D

Θελω ολες να σας σχολιασω... αλλα απο το κιν δυσκολο... οποτε προς το παρον περιοριζομαι να δηλωσω τη συμπαρασταση μου σε θωκακι, δημητρα κ φουεγκο... κρατατε γερα κοριτσακια, :)

Θωκακι, πολυ μοιραιος αντρας ο γιος σου.. αν βασανιζει κ απασχολει τοσες γυναικες απο την κοικια, τι θα κανει οταν μεγαλωσει οεο;;;προβλεπονται δραματα : p

Moody για δευτερη φορα στους 2,5 μηνες ειχα προγευματικη υψηλη-97 με οριο.το.95.

Ελπιζω να ναι τυχαιο... ειχες πει οτι επηρεαζεται απο το βραδινο η λαθος θυμαμαι/καταλαβα; χθες το βραδυ μεταγευματικα παντως καλα ηταν, 114 με οριο το 130...

Αμαν αυτος ο ζαχαρος :(

twt6p2.png

Καλημερα!!!

Πωπω κοριτσια... σαν τη μπορα ειστε ... εμφανιζεστε οοοολες μαζι, ριχνετε αβερτα μηνυματα για λιγο κ μετα ..αποχωρειτε... : D

Moody για δευτερη φορα στους 2,5 μηνες ειχα προγευματικη υψηλη-97 με οριο.το.95.

Ελπιζω να ναι τυχαιο... ειχες πει οτι επηρεαζεται απο το βραδινο η λαθος θυμαμαι/καταλαβα; χθες το βραδυ μεταγευματικα παντως καλα ηταν, 114 με οριο το 130...

Αμαν αυτος ο ζαχαρος :(

Καλημέρα.... Αυτός ο ζάχαρος μου χει σπάσει τα νεύρα σε λέω! Ναι το νηστείας έχει άμεση σχέση με το βραδυνό, αν έφαγες αργά ή φαγητό που διασπάται πιο δύσκολα κλπ.... Αν είναι μόνο μια φορά ήταν τυχαίο θα στο πει και ο ντοκ σου!!! Αν συνεχιστεί για 2-3 μέρες να τν καλέσεις καλύτερα....

Εγώ ξεκίνησα και πριν το πρωινό ινσουλίνη αλλά καη πάλι με τα ιδια που τρώω κάθε πρωί και 2 μονάδες ινσουλίνη φαντάσου έφτασα μπαμ μπαμ το 114 με όριο το 120... Νηστεία είχα 86... Προβλέπω να αυξάνουμε τις μονάδες.... Όλα μπάχαλο!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Σκ@τούλες και το μεσημεριανό... Μ έχει ρίξει πολύ αυτή η ιστορία...:

Μα με τα φεγγαρια ειναι κ το ζαχαρο;

Εγω εψαγα ενα μηλο, μετρηθηκα στην ωρα...οκ

Μετα μισο γιαουρτακι κ μια φετα ψωμι...οκ

Μετα βγηκαμε αρχισα με καφε κ.μετα φαγητο.... στην ωρα ημουν ακκμη εξω κ δεν ξερω τι εγινε... αλλα μετα μου φερανε κ ενα γλυκο κουταλιου κ δεν αντεξα... το φαγα... στην ωρα143...

Ξερω οτι εκανα μαλακια αλλα πραγματικα νιωθω τις αντοχες μου εντελως τελειωμενες... δευτερα βεβαια θα παω γιατρο, λογικα θα με κραξει....

Κουραστηκα :(

twt6p2.png

καλησπέρα κορίτσια.. πως είστε? σημερα η μέρα σκέτη θολούρα..

βγηκα μια βόλτα στα μαγαζια να δω για καρότσι και τα λοιπά.. νομιζω πως κατεληξα. νομιζω οτι το έχουμε ψαξει αρκετα και οσο και να τριγυρίζουμε νομιζω καταλήγουμε σε αυτο.. δε ξερω αν φταιει που εχουμε μπει στο 3το τριμηνο.. αλλα δεν εχω και πολλες αντοχες πλέον, με το που φυγαμε και απο το 2ρο μαγαζι ενιωθα τετοια κουραση... και δεν εκανα και τιποτα μια ορθια μια καθηστη ήμουν.

εντομεταξυ με έχουν πιασει και κάτι καούρες.. εσεις πως τα πάτε με αυτό το θεμα έχετε? ο ντοκ μου εχει δωσει να περνω μαλοξ αλλα μου φαινεται οτι λυνουν προσωρινα το πρόβλημα.. δε ξερω τι να πω..

καλη συνέχεια κοριτσια σε οτι και αν κανετε σημερα!

καλησπέρα κορίτσια.. πως είστε? σημερα η μέρα σκέτη θολούρα..

βγηκα μια βόλτα στα μαγαζια να δω για καρότσι και τα λοιπά.. νομιζω πως κατεληξα. νομιζω οτι το έχουμε ψαξει αρκετα και οσο και να τριγυρίζουμε νομιζω καταλήγουμε σε αυτο.. δε ξερω αν φταιει που εχουμε μπει στο 3το τριμηνο.. αλλα δεν εχω και πολλες αντοχες πλέον, με το που φυγαμε και απο το 2ρο μαγαζι ενιωθα τετοια κουραση... και δεν εκανα και τιποτα μια ορθια μια καθηστη ήμουν.

εντομεταξυ με έχουν πιασει και κάτι καούρες.. εσεις πως τα πάτε με αυτό το θεμα έχετε? ο ντοκ μου εχει δωσει να περνω μαλοξ αλλα μου φαινεται οτι λυνουν προσωρινα το πρόβλημα.. δε ξερω τι να πω..

καλη συνέχεια κοριτσια σε οτι και αν κανετε σημερα!

Που καταλήξατε σε καρότσι; Εμένα έχει καεί ο εγκέφαλός μου από την έρευνα στο internet γιατί έχουμε θέμα με τις διαστάσεις... Καούρες έχω κι εγώ όχι σε καθημερινή βάση, πιο πολύ το βράδυ και αν φάω γιαούρτι ή φέτα, γενικά γαλακτοκομικά...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μα με τα φεγγαρια ειναι κ το ζαχαρο;

Εγω εψαγα ενα μηλο, μετρηθηκα στην ωρα...οκ

Μετα μισο γιαουρτακι κ μια φετα ψωμι...οκ

Μετα βγηκαμε αρχισα με καφε κ.μετα φαγητο.... στην ωρα ημουν ακκμη εξω κ δεν ξερω τι εγινε... αλλα μετα μου φερανε κ ενα γλυκο κουταλιου κ δεν αντεξα... το φαγα... στην ωρα143...

Ξερω οτι εκανα μαλακια αλλα πραγματικα νιωθω τις αντοχες μου εντελως τελειωμενες... δευτερα βεβαια θα παω γιατρο, λογικα θα με κραξει....

Κουραστηκα :(

Μετριέσαι μετά από κάθε γεύμα;;;;;;;; Ουάου!!!! Γιατί δεν έχεις μαζί σου πάντα το μετρητή να μπορείς να κάνεις μέτρηση κ όταν τρως εξω;;; Εγώ έχω μετρηθεί σε λεωφορεία, στάσεις, ταξί, εστιατόρια παντού!!! Τώρα για το γλυκό τουλάχιστον ξέρεις ότι έκανες παρασπονδία και ανέβηκε.... Εγώ που έφαγα κανονικά 1,5 κούπα μακαρόνια με κιμά και έκανα και 4 μονάδες ινσουλίνη χτύπησα 135...

Μη βαρυγκομάς κοριτσάκι τελειώνουμε.... Απλά έχω την αίσθηση ότι τώρα χαζεύει τελείως.... Εχω απογοητευτεί γιατί νόμιζα ότι το είχαμε υπο έλεγχο...... Θκατουλες!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...