Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια όσον αφορά το 6 μηνο του ΟΑΕΔ λένε από τα κατά τόπους υποκαταστήματα ότι είναι σε σκέψεις να κόψουν το επίδομα και όχι την άδεια. Επίσης ο Υφυπ Απασχόλησης είπε ότι ψάχνουν ισοδύναμο μέτρο ώστε να σώσουν και το επίδομα.... Άντε να δούμε!!!

καλησπέρα! αστα όσο δεν εχω αγχοθεί με την εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής, μόλις ακουσα/διαβασα οτι ενδεχεται να κοπεί επίδομα μητρότητας και κυρίως το 6μηνο αναστατώθηκα!!! το ανεφερα σε μια φίλη συνεγκυουλα και εκείνη μίλησε με γνωστή της προισταμένη μέσα στον ΟΑΕΔ, την καθησύχασε λέγοντάς της οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. το σκεφτονται φυσικά αλλα σε περίπτωση εφαρμογής θα φέρει μέγάλη αναστάτωση. την ενημερωσε οτι αρκετες φορές και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί και γραφτεί οτι θα κοπεί αλλά δεν είχε γίνει τιποτα.

τι να πω... μακαρι να είναι μια ακόμα φημολογία και να το πάρουμε κανονικα να μεγαλώσουμε λίγο τα μωράκια μας!!

αν μάθετε τιποτα νεότερο ενημερώστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα! αστα όσο δεν εχω αγχοθεί με την εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής, μόλις ακουσα/διαβασα οτι ενδεχεται να κοπεί επίδομα μητρότητας και κυρίως το 6μηνο αναστατώθηκα!!! το ανεφερα σε μια φίλη συνεγκυουλα και εκείνη μίλησε με γνωστή της προισταμένη μέσα στον ΟΑΕΔ, την καθησύχασε λέγοντάς της οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. το σκεφτονται φυσικά αλλα σε περίπτωση εφαρμογής θα φέρει μέγάλη αναστάτωση. την ενημερωσε οτι αρκετες φορές και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί και γραφτεί οτι θα κοπεί αλλά δεν είχε γίνει τιποτα.

τι να πω... μακαρι να είναι μια ακόμα φημολογία και να το πάρουμε κανονικα να μεγαλώσουμε λίγο τα μωράκια μας!!

αν μάθετε τιποτα νεότερο ενημερώστε!

Άστα κοριτσάκι και γω έχω στρεσαριστεί πολύ μ αυτό!!! Ελπίζω να μη γίνει τίποτα τέτοιο!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημέρα συνεγκυούλες μου!!!!

ανάμεικτα τα νέα σήμερα του καφενέ μας......τελικά κάθε εγκυμοσύνη με τα δικά της.....σημασία έχει να είναι περαστικά όλα και να φτάσουμε όλες στον προορισμό μας.....να αγκαλιάσουμε τα θαύματά μας!

Δημητρούλα μου....ευτυχώς είναι όλα καλά οπότε να μου είσαι ήρεμη όσο μπορείς!ξέρω την ταραχή που τράβηξες.....τι σου είπαν τελικά; από τι προήλθε; η καλλιέργεια βγήκε; σου σύστησαν κρεβάτι ή χαλαρουίτα;

Ιωαννάκι μου....είχα ανησυχήσει και για σένα....χάθηκες....είσαι καλά γλυκειά μου; έτρεχες με το ζουζουνάκι σου;

Φουέγο μου......μα είναι να μην τρομάζεις όταν βλέπεις αυτό το κόκκινο χρώμα;;;;;σε καταλαβαίνω απόληυτα....μα είσαι τυχερούλα που ξέσπασε από τη μύτη......μια χαρά τώρα....λίγο πρόσεχε τη διατροφή σου το βράδυ και όλα μπιεν!!!

Πυτζαμούλα να φτύνεσαι μωρό μου που όλα κυλούν ήρεμα.....έχεις άλλα εσύ δεν χρειάζεσαι κι αυτά.....αρκεί που είσαι μακριά από τους αγαπημένους σου.......

Μουντάκι....εσύ θες λίγο ξυλάκι....και το ξέρεις....έτσι δεν είναι; εσύ δεν έχεις λόγο να μην ευχαριστιέσαι το ταξίδι σου........όλα πάνε καλά....το κοριτσόνι σου είναι κινητικό και σε χαλαρώνει....γιατί να μου είσαι θλιμένο πρόσωπο; εγώ αν δεν περνούσα αυτή τη φάση θα ήμουν στα ουράνια....που είμαι και τώρα τις περισσότερες μέρες.....φιλενάδα....ό,τι ζήσαμε το ζήσαμε....ανήκει στο χθες.....δεν πρέπει να το βάζεις στο σήμερα....και ειδικά σε αυτή τη φάση.......πίστεψέ το μωρό μου και απόλαυσε το διάστημα που απομένει....λίγο μας μένει.....ας ευχαριστηθούμε την κοιλίτσα μας την όμορφη και τον χρόνο που έχουμε ακόμη για μας και τα αντράκια μας....μου το υπόσχεσαι;

Καρδουλίτσα και Ντοριτάκι....έχετε πολύ δίκιο....έτσι αποφάσισα να το δω από σήμερα....ότι το μωρούλι μου μεγαλώνει και θέλει παραπάνω χώρο......και σήμερα είμαι σίγουρη πως πλησιάζει το τέλος αυτής της δοκιμασίας....άντε να ξαναδώ αλλη μια ή δυο φορές....πολύ σας ευχαριστώ!

Χαρούλα μου κι εσένα σε ευχαριστώ πολύ....ήταν πολύ γλυκά τα λογάκια σου σε μια στιγμή που ήμουν πεσμένη αρκετά.................

ήθελα κι άλλα να πω μα τα ξέχασα................................

υγ. Μανούλα αρτίστα...........περιμενω ακόμη ντιτέιλς από τον γιατρούλη μας!

bhgdp3.png

Εγώ θα την πω τώρα την μαλ..κια μου αλλα θα την πω δεν κρατιέμαι, έχεις σκεφτεί μήπως (μετά απο συμφωνία με τον γυναικολόγο σου) πας σε έναν ομοιοπαθητικό να δεις μήπως μπορείς να παρεις κάτι?????????????

Εγώ κάνω ομοιοπαθητική γενικά και είμαι ευχαριστημένη. Βέβαια τώρα που χτυπησα και τις κορτιζόνες μου δεν παιρνω αλλά την προηγουμενη φορά που αρρώστησα ξεκινησα αμέσως.

δεν έχει να κάνει ρε φιλενάδα.....δεν υπάρχει φάρμακο που να κάνει τον πλακούντα να ανέβει πιο γρήγορα.............εμένα αφήνει αίμα κάθε φορά που ανεβαίνει....που από τη μια είναι καλό γιατί ανεβαίνει και δεν είναι επιχείλιος πια.......και σύμφωνα με τους ντοκ θα φτάσει σε σημείο που να μην αφήνει πια αίμα.....από την άλλη με ταράζει.....

όσον αφορά στην ομοιοπαθητική είναι φαν και έχω βρει ήδη παιδίατρο ομοιοπαθητικό για τον μαλαματένιο μου.....τον οποίο θα επισκεφτώ προς το τέλος να τον γνωρίσω από κοντά και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με το μωράκι μου........

σ ευχαριστώ πάντως!

έκανες το ενεσάκι σήμερα; μπράβο γλυκο μου!!!έλα ένα έμεινε ακόμη και τα πνευμονάκια του θα είναι ήδη πολύ ντούρασελ!!!!!δεν μου είπες...ο δικός σου πλακ ανέβηκε; τι σου είπε ο ντοκ σου;

bhgdp3.png

αχ thokaki μου.....

Κατ αρχήν χαίρομαι που είσαι καλύτερα και πιο αισιόδοξη!!!! Όλα θα πάνε καλά φιλενάδα.... Μετράμε αντίστροφα και ελπίζω πως όταν φτάσει η ώρα τα μωρά μας θα μας αποζημιώσουν για τα άγχη που περνάμε.... Ναι πρέπει να μαστε αισιόδοξες... και χαρούμενες!! Αυτό που μας συμβαίνει είναι θαύμα! Το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου! Έχουμε μέσα μας το θεούλη και με τη βοήθειά του θα πάνε όλα καλά!!!! Απλά είναι και οι μέρες περίεργες.... να φύγει το πρώτο 10ημερο να κοιμηθούν οι εφιάλτες.... Να πάω και τη Δευτέρα στο ντοκ μου ..... όλο μ ένα dead line είμαστε!!!!!! Πφ.........

Είπαμε όμως τα νινιά μας είναι εδώ και μας δίνουν το παρόν!!!!!!! Να μετράς πόσες λίγες μέρες μείνανε για ν αρχίσεις τα ψώνια σου..... Και θα φτιάξεις το κάστρο για τον πρίγκιπα σου!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε βρει παιδίατρο???????????? Ουάου!!!!!!!!! Εγώ δεν το χω καν σκεφτεί.... βασικά είναι η γυναίκα του γιατρού μου αλλά δεν την έχω ψάξει καθόλου...... Πόσες μέρες μετά τη γέννα πρέπει να έρθει σπίτι?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αχ thokaki μου.....

Κατ αρχήν χαίρομαι που είσαι καλύτερα και πιο αισιόδοξη!!!! Όλα θα πάνε καλά φιλενάδα.... Μετράμε αντίστροφα και ελπίζω πως όταν φτάσει η ώρα τα μωρά μας θα μας αποζημιώσουν για τα άγχη που περνάμε.... Ναι πρέπει να μαστε αισιόδοξες... και χαρούμενες!! Αυτό που μας συμβαίνει είναι θαύμα! Το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου! Έχουμε μέσα μας το θεούλη και με τη βοήθειά του θα πάνε όλα καλά!!!! Απλά είναι και οι μέρες περίεργες.... να φύγει το πρώτο 10ημερο να κοιμηθούν οι εφιάλτες.... Να πάω και τη Δευτέρα στο ντοκ μου ..... όλο μ ένα dead line είμαστε!!!!!! Πφ.........

Είπαμε όμως τα νινιά μας είναι εδώ και μας δίνουν το παρόν!!!!!!! Να μετράς πόσες λίγες μέρες μείνανε για ν αρχίσεις τα ψώνια σου..... Και θα φτιάξεις το κάστρο για τον πρίγκιπα σου!!!!!!!!!

από το μωρούλι παίρνω δύναμη φιλενάδα μου....και σηκώνω το κεφάλι και δεν επιτρέπω άλλη μελαγχολία να περνάει στο νινί μου...που τόσο καιρό το περίμενα.....βάζω δυνατά μουσική....και ονειρεύομαι.....αυτό να κάνεις κι εσύ....και να είσαι σίγουρη πως θα μας αποζημιώσουν........με την πρώτη αγκαλίτσα όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση....................είμαστε ευλογημένες......................και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.....ακόμη κι όταν ο δρόμος δεν είναι ίσιος για εμάς.....ακόμη κι αν είναι κακοτράχηλος.......είναι ο δικός μας δρόμος και θα τον διαβούμε και θα φτάσουμε στον προορισμό μας ακόμη πιο δυνατές με μια απέραντη αίσθηση ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας!!!

σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου....

ΑΣΧΕΤΟ!

κορίτσια θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού; έχετε βρει κανένα δωρεάν; εγώ θα γεννήσω στο Αρεταίειο πρώτα ο Θεούλης κι εκεί δεν κάνουν.......................για πείτε ρε Αθηναίες................τι έχετε κάνει με αυτό;

Επίσης, σκέφτομαι να κλείσω μια μαία να είναι μαζι μου.............τι λέτε γι αυτό; ο ντοκ μου έδωσε το τηλ μιας κυρίας που μένει κοντά μου και που συνεργάζεται μαζί της (καλά συνεργάζεται με πολλές...απλά αυτή είναι κοντά μου) και σκέφτομαι να την πάρω να μου πει τι ζητάει και τι προσφέρει....τι λέτε; αξίζουν τα λεφτά; σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα άτομο να με καθοδηγεί και στη γέννα και στον θηλασμό και στις απορίες μου όταν έρθω σπίτι.....το αντράκι μου είναι πολύ υπέρ και όλο μου λέει να το κανονίσω....απλά σκέφτομαι λίγο τα λεφτά...............................

bhgdp3.png

Έχετε βρει παιδίατρο???????????? Ουάου!!!!!!!!! Εγώ δεν το χω καν σκεφτεί.... βασικά είναι η γυναίκα του γιατρού μου αλλά δεν την έχω ψάξει καθόλου...... Πόσες μέρες μετά τη γέννα πρέπει να έρθει σπίτι?

φιλενάδα μου εγώ έχω βρει γιατί δεν υπάρχουν πολλοί ομοιοπαθητικοί παιδίατροι...είναι πολύ λίγοι....και έχω κάποια πράγματα στο νου που δεν θέλω να γίνουν στο μωρό μου και πρέπει να τα συζητήσω μαζί του από πριν και να έχουμε συμφωνήσει......αλλιώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης..............

bhgdp3.png

από το μωρούλι παίρνω δύναμη φιλενάδα μου....και σηκώνω το κεφάλι και δεν επιτρέπω άλλη μελαγχολία να περνάει στο νινί μου...που τόσο καιρό το περίμενα.....βάζω δυνατά μουσική....και ονειρεύομαι.....αυτό να κάνεις κι εσύ....και να είσαι σίγουρη πως θα μας αποζημιώσουν........με την πρώτη αγκαλίτσα όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση....................είμαστε ευλογημένες......................και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.....ακόμη κι όταν ο δρόμος δεν είναι ίσιος για εμάς.....ακόμη κι αν είναι κακοτράχηλος.......είναι ο δικός μας δρόμος και θα τον διαβούμε και θα φτάσουμε στον προορισμό μας ακόμη πιο δυνατές με μια απέραντη αίσθηση ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας!!!

σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου....

ΑΣΧΕΤΟ!

κορίτσια θα κάνετε μαθήματα ανώδυνου τοκετού; έχετε βρει κανένα δωρεάν; εγώ θα γεννήσω στο Αρεταίειο πρώτα ο Θεούλης κι εκεί δεν κάνουν.......................για πείτε ρε Αθηναίες................τι έχετε κάνει με αυτό;

Επίσης, σκέφτομαι να κλείσω μια μαία να είναι μαζι μου.............τι λέτε γι αυτό; ο ντοκ μου έδωσε το τηλ μιας κυρίας που μένει κοντά μου και που συνεργάζεται μαζί της (καλά συνεργάζεται με πολλές...απλά αυτή είναι κοντά μου) και σκέφτομαι να την πάρω να μου πει τι ζητάει και τι προσφέρει....τι λέτε; αξίζουν τα λεφτά; σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα άτομο να με καθοδηγεί και στη γέννα και στον θηλασμό και στις απορίες μου όταν έρθω σπίτι.....το αντράκι μου είναι πολύ υπέρ και όλο μου λέει να το κανονίσω....απλά σκέφτομαι λίγο τα λεφτά...............................

Έχεις δίκιο.....τόσο όμορφα λογάκια.... Σ ευχαριστώ....και γω σ έχω συνέχεια στο νου μου πραγματικά στο λέω..... Θα κάνουμε σαν τα αρκουδάκια της αγάπης θα ενώσουμε την καλή ενέργεια της κοιλίτσας μας υπέρ των μωρών μας!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Ούτε αυτό με τον ανώδυνο το χω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια..... Μου χει κάτσει δυστυχώς η ιδέα ότι την καισαρική δεν τη γλυτώνω δεν ξέρω γιατί....

Ούτε για τα σεμινάρια θηλασμού πήρα τηλ... Και μια σύμβουλος που της έστειλα μνμ και μου απάντησε δε μου γέμισε το μάτι..... Σα ζώο άσχετη θα πάω...!!!!!

Τι εννοείς για αυτά που θες να γίνουν με το νινι? Άμα θες πε μας....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Έχεις δίκιο.....τόσο όμορφα λογάκια.... Σ ευχαριστώ....και γω σ έχω συνέχεια στο νου μου πραγματικά στο λέω..... Θα κάνουμε σαν τα αρκουδάκια της αγάπης θα ενώσουμε την καλή ενέργεια της κοιλίτσας μας υπέρ των μωρών μας!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

Ούτε αυτό με τον ανώδυνο το χω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια..... Μου χει κάτσει δυστυχώς η ιδέα ότι την καισαρική δεν τη γλυτώνω δεν ξέρω γιατί....

Ούτε για τα σεμινάρια θηλασμού πήρα τηλ... Και μια σύμβουλος που της έστειλα μνμ και μου απάντησε δε μου γέμισε το μάτι..... Σα ζώο άσχετη θα πάω...!!!!!

Τι εννοείς για αυτά που θες να γίνουν με το νινι? Άμα θες πε μας....

ναι!!!!!!!!!!!αρκουδάκια αγάπης!!!!πόσο τρυφερό!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

όσο για το μωράκι.....κάθε μανούλα έχει ένα πλάνο....έτσι δεν είναι; εγώ επειδή ασχολούμαι χρόνια λόγω δουλειάς με αυτα τα θεματα και δη με τα φάρμακα.....έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα σχετικά με τα εμβόλια και τα φάρμακα στα μωρά............................όμως επειδή αυτό το θέμα είναι προσωπικό και ξεσηκώνει έριδες....δεν χρειάζεται να πούμε άλλα......δεν θέλω να αγχώσω ή να στεναχωρήσω κανένα κοριτσάκι!αυτά τα αποφασίζει το ζευγάρι..................

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελιαααααα..... το χουμε πει μέρες τώρα μετά το πολυνομοσχέδιο βγήκε φήμη ότι επειδή ο ΟΑΕΔ δεν έχει χρήματα θα κόψουν επίδομα μητρότητας και επίδομα τέκνων!!!!! Να δούμε τι θα γλυτώσουμε!

Συμφωνώ αλλά ειχα διαβάσει οτι θα ειναι απο τα τελη του 14. Δεν μας πιανει λογικα.Λαθος διάβασα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Οκ thokaki με συγχωρείς αν σ έφερα σε δύσκολη θέση και έγινα αδιάκριτη!!!!! Νόμιζα σε θέματα θηλασμού κλπ... Δεν το συζητώ για την προσωπική επιλογή!!!!! Καθένας κάνει το καλύτερο που πιστεύει!!! Ευτυχώς μας έχει μείνει ακόμη αυτό.... Σε κάποια θέματα......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Συμφωνώ αλλά ειχα διαβάσει οτι θα ειναι απο τα τελη του 14. Δεν μας πιανει λογικα.Λαθος διάβασα?

Ηρέμησε όμως με τη δουλειά καλό μου..... Να σκέφτεσαι το σπόρι!!!!! Άλλοι λένε από 1/7/2014... Βγάζεις άκρη;;;;;; Μακάρι να μην κοπεί καθόλου!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οκ thokaki με συγχωρείς αν σ έφερα σε δύσκολη θέση και έγινα αδιάκριτη!!!!! Νόμιζα σε θέματα θηλασμού κλπ... Δεν το συζητώ για την προσωπική επιλογή!!!!! Καθένας κάνει το καλύτερο που πιστεύει!!! Ευτυχώς μας έχει μείνει ακόμη αυτό.... Σε κάποια θέματα......

δεν με έφερες καθόλου σε δύσκολη θέση....απλώς όπως το είπες....είναι προσωπική επιλογή....άλλωστε οι έρευνες και τα αποτελέσματά τους είναι δημοσιευμένες πια και στο ίντερνετ και όποιος ενδιαφέρεται ενημερώνεται....δεν είναι όπως παλιά που ήταν πιο κρυφά τα πράγματα....

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...