Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα

μπήκα να σας πω τον πόνο μου και μετά το μεσημεράκι θα μπω να τα διαβάσω όλα με την ησυχία μου....

Χτες το βράδυ είχα άπειρα ανήσυχο ύπνο... ένοιωθα λίγο δυσφορία, λίγο ταχυπαλμίες... και το πρωι που ξυπνάω τι να δω... το μαξιλάρι μου, το σεντόνι μου, η πιτζάμα μου, τα πάντα μες τα αίματα... είχε ματώσει τόσο πολύ η μύτη μου που τα έκανε όλα χάλια...

πάω στο μπάνιο... φτύνω... αίμα, βάζω φυσιολογικό ορό... 5 λεπτά έκανε να καθαρίσει η μύτη μου και όλο το σύστημα... πωπω αίμα που κατάπια το βράδυ... βαμπιρ τον έκανα τον μπεμπη μου... αφου είχα μια τόσο εντονη μεταλλική γεύση όταν ξύπνησα... μπλιαξ!

Πήρα τον δοκτορα... λέει ότι μου ανέβηκε η πίεση τη νύχτα και ο οργανισμός μου με "προστάτεψε" σπάζωντας κάποια αγγεία στη μύτη μου... τι να πω...

απλά να προσέχω τι τρώω το βραδυ (η αλήθεια είναι ότι σαβούριασα λίγο χτες, το ομολογώ... είχε μπάσκετ, είχαμε πάει σε φιλικό σπίτι και εκεί που πρόσεχα πολύ τα junk... να τα σουβλάκια και οι πατάτες τηγανητες, τους έχω και αδυναμία, θα'τανε ολα τίγκα στο αλάτι και επειδη αργησανε να τα φέρουνε φαγαμε αργα... και ναααααα τα αποτελέσματα)

ουφ... πάω να βάλω μπουγάδα τα πάντα, ακόμα και τα μαξιλάρια!!! Το αίμα πέρασε μέχρι μέσα και τα έκανε όλα... χάλια!

Σας φιλώ και θα επανέλθω

Τόσο αίμα από τη μύτη;;; Πω πω! Περαστικά, πάντως να ξέρεις οτι γενικά είναι και φυσιολογικό να ματώνει η μύτη (όχι τόσο πολύ βέβαια) γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ροή αίματος για να αιματωθεί η μήτρα... Ίσως να ήταν όλα μαζί γι' αυτό και τόση ποσότητα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

ημουν νοσοκομειο 2 μερουλες,ευτυχως προληπτικα!!

ειχα δει αιμα κ ετρεξα στο νοσοκομειο! εκει σταματησε , αλλα με κρατησαν 2 μερες ,ε αγωγη!

ολα καλα, ο τραχηλος κλειστος κ τωρα προσοχη με βαρη, ορθοστασια κ περπατημα!!

εσεις ολα καλα;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα!!!!!!! Μπράβο dimitra που είσαι καλύτερα!!! Όλα κομπλέ λοιπόν!!!!! Προσοχή ακι προχωράμε!!!!!!

Fuego μου φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες..... Άντε να ηρεμήσεις και βραδυνό ως τις 9... μου το χει πει όλο το ιατρικό tame που με παρακολουθεί αυτό!!!!

Κατά τα άλλα τι κάνετε???? Εγώ βαριέμαι σήμερα.... Έχω και νεύρα με το σάκχαρο δε ρυθμίζεται .... έστειλα mail στο ντοκ περιμένω να μιλήσουμε!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

γεια σας φιλεναδάκια!

δυστυχώς σήμερα πάλι τα ίδια.............άνοιξε η βρυσούλα εκεί κάτω...έβγαλε μπόλικο αίμα πάλι και μετά τέλος.....ο ντοκ μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και να ηρεμήσω...είναι το γνωστό....κι όντως μετά από λίγο κοπηκε το αίμα............κορίτσια....να σας πω κάτι; κουράστηκα.............είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό ρε γμτ..............δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ....θα ήθελα πολύ να είμαι κουλ και να λέω "α πάλι είδα αίμα αλλά είναι τα γνωστα και οκ"............μα δεν μπορω....κλαίω...στεναχωριέμαι....και προφανώς επηρεάζω και τον πολύτιμό μου...............θα περάσει ποτέ ή μέχρι τέλος θα πηγαίνω έτσι; από την άλλη λέω και Δόξω τω Θεώ που σταματά το αίμα και δεν έχουμε άλλα..................αλλά με νοιώθετε................θέλω να ηρεμήσω λίγο και να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου δίχως δεύτερες σκέψεις................

επίσης, αν ήταν αποκόλληση θα καθόμουν έναν μήνα μετά θα έφτιαχνε..........αυτό δεν εξαρτάται από μένα και γι αυτό με αγχώνει........

τεσπα..........

Χαρούλα καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σου!!!

Καρδούλα και μένα πια μου πιέζει τα πλευρά άλλοτε ψηλά άλλοτε στα πλάγια και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά ώρες ώρες............υπομονή.....εσύ είσαι και πιο μπροστά φιλενάδα!πλησιάζεις!!!!

τα φιλιά μου σε όλες!

Εγώ θα την πω τώρα την μαλ..κια μου αλλα θα την πω δεν κρατιέμαι, έχεις σκεφτεί μήπως (μετά απο συμφωνία με τον γυναικολόγο σου) πας σε έναν ομοιοπαθητικό να δεις μήπως μπορείς να παρεις κάτι?????????????

Εγώ κάνω ομοιοπαθητική γενικά και είμαι ευχαριστημένη. Βέβαια τώρα που χτυπησα και τις κορτιζόνες μου δεν παιρνω αλλά την προηγουμενη φορά που αρρώστησα ξεκινησα αμέσως.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερααααααααααα

μπήκα να σας πω τον πόνο μου και μετά το μεσημεράκι θα μπω να τα διαβάσω όλα με την ησυχία μου....

Χτες το βράδυ είχα άπειρα ανήσυχο ύπνο... ένοιωθα λίγο δυσφορία, λίγο ταχυπαλμίες... και το πρωι που ξυπνάω τι να δω... το μαξιλάρι μου, το σεντόνι μου, η πιτζάμα μου, τα πάντα μες τα αίματα... είχε ματώσει τόσο πολύ η μύτη μου που τα έκανε όλα χάλια...

πάω στο μπάνιο... φτύνω... αίμα, βάζω φυσιολογικό ορό... 5 λεπτά έκανε να καθαρίσει η μύτη μου και όλο το σύστημα... πωπω αίμα που κατάπια το βράδυ... βαμπιρ τον έκανα τον μπεμπη μου... αφου είχα μια τόσο εντονη μεταλλική γεύση όταν ξύπνησα... μπλιαξ!

Πήρα τον δοκτορα... λέει ότι μου ανέβηκε η πίεση τη νύχτα και ο οργανισμός μου με "προστάτεψε" σπάζωντας κάποια αγγεία στη μύτη μου... τι να πω...

απλά να προσέχω τι τρώω το βραδυ (η αλήθεια είναι ότι σαβούριασα λίγο χτες, το ομολογώ... είχε μπάσκετ, είχαμε πάει σε φιλικό σπίτι και εκεί που πρόσεχα πολύ τα junk... να τα σουβλάκια και οι πατάτες τηγανητες, τους έχω και αδυναμία, θα'τανε ολα τίγκα στο αλάτι και επειδη αργησανε να τα φέρουνε φαγαμε αργα... και ναααααα τα αποτελέσματα)

ουφ... πάω να βάλω μπουγάδα τα πάντα, ακόμα και τα μαξιλάρια!!! Το αίμα πέρασε μέχρι μέσα και τα έκανε όλα... χάλια!

Σας φιλώ και θα επανέλθω

Κορίτσι μου να το προσέξεις το θέμα της πίεσης. Κι εγώ πιστεύω οτι σου ανέβηκε το βράδυ. Κοψε τελειως το αλάτι απο το μεσημεριανό και μετα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

Σας φιλώ και θα επανέλθω

περαστικα κοριτσακι μου! θελει λιγο προσοχη..και ευτυχως που σου ανοιξε η μυτη και εφυγε απο εκει το αιμα.

3Xump2.png

καλημερα κοριτσακια!!!

ημουν νοσοκομειο 2 μερουλες,ευτυχως προληπτικα!!

ειχα δει αιμα κ ετρεξα στο νοσοκομειο! εκει σταματησε , αλλα με κρατησαν 2 μερες ,ε αγωγη!

ολα καλα, ο τραχηλος κλειστος κ τωρα προσοχη με βαρη, ορθοστασια κ περπατημα!!

εσεις ολα καλα;

περαστικα σου δημητρουλα!

3Xump2.png

Fuego περαστικά κοριτσάκι. Πράγματι μεγάλη τρομάρα.

Δήμητρα, μια χαρα εσυ, ολα οκ. προσοχή τώρα.

Πω πω βρε κορίτσια σε όλες κατι συμβαίνει και με εχετε αγχώσει.

Εγώ γενικα δεν προσέχω και ιδιαίτερα με κουραση κλπ. Αντε ποτε θα περάσουν οι 10 μέρες να πάω να δω το μπέμπη??

KJO7p2.png

Κορίτσια όσον αφορά το 6 μηνο του ΟΑΕΔ λένε από τα κατά τόπους υποκαταστήματα ότι είναι σε σκέψεις να κόψουν το επίδομα και όχι την άδεια. Επίσης ο Υφυπ Απασχόλησης είπε ότι ψάχνουν ισοδύναμο μέτρο ώστε να σώσουν και το επίδομα.... Άντε να δούμε!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσον αφορά το 6 μηνο του ΟΑΕΔ λένε από τα κατά τόπους υποκαταστήματα ότι είναι σε σκέψεις να κόψουν το επίδομα και όχι την άδεια. Επίσης ο Υφυπ Απασχόλησης είπε ότι ψάχνουν ισοδύναμο μέτρο ώστε να σώσουν και το επίδομα.... Άντε να δούμε!!!

Μη μου λετε τετοια! Μη μου λετε τετοια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σημερα δεν αισθάνομαι πολυ καλά η αληθεια να λεγεται, δενξερω αν ειναι αποτέλεσμα της κορτιζόνης ή που ήμουν άρρωστη αλλά έχω μια πίεση στο κεφάλι καικοκκινίζει πολύ το προσωπό μου. Αλάτι έχω 2 μερες να φάω. Τι να πω!:cry:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μη μου λετε τετοια! Μη μου λετε τετοια!

Κοπελιαααααα..... το χουμε πει μέρες τώρα μετά το πολυνομοσχέδιο βγήκε φήμη ότι επειδή ο ΟΑΕΔ δεν έχει χρήματα θα κόψουν επίδομα μητρότητας και επίδομα τέκνων!!!!! Να δούμε τι θα γλυτώσουμε!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Σημερα δεν αισθάνομαι πολυ καλά η αληθεια να λεγεται, δενξερω αν ειναι αποτέλεσμα της κορτιζόνης ή που ήμουν άρρωστη αλλά έχω μια πίεση στο κεφάλι καικοκκινίζει πολύ το προσωπό μου. Αλάτι έχω 2 μερες να φάω. Τι να πω!:cry:

Δε μετράς μια πίεση καλού κακού?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ερωτηση

οταν η μαμα εχει ρεζους θετικο και ο μπαμπάς ρεζους αρνητικο, πάλι πρεπει να γίνει αυτη η ένεση? ξερει καμια?

απ΄όσο έχω διαβάσει δεν χρειάζεται να γίνει αν η μαμα έχει θετικό και ο μπαμπάς αρνητικό. αλλά για να είναι σιγουρη ρώτα και τον ντοκ σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...