Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εχω αρνητικό και ο αντρας μου δεν ξερω τι εχει!ειμαι να σκάσω.στενοχωρηθηκα παρά πολυ!:(

Δε χρειαζεται να σκας κοριτσι. Λογικα ο αντρας σου ξερει τι εχει, οι ντρες ξερουν απο το στρατο.

Περα απ.αυτο, πολλοι γιατροι δεν θεωρουν απαραιτητη την ενεση πριν τον τοκετο, εκτος αν προκυψει κατι ( πχ αμνιο, αιμορραγια).

Μπορει κ ο δικος σου να ειναι αυτης της σχολης.

Εμμεση coobs σου ζηταει απο καμια φορα να κανεις;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε χρειαζεται να σκας κοριτσι. Λογικα ο αντρας σου ξερει τι εχει, οι ντρες ξερουν απο το στρατο.

Περα απ.αυτο, πολλοι γιατροι δεν θεωρουν απαραιτητη την ενεση πριν τον τοκετο, εκτος αν προκυψει κατι ( πχ αμνιο, αιμορραγια).

Μπορει κ ο δικος σου να ειναι αυτης της σχολης.

Εμμεση coobs σου ζηταει απο καμια φορα να κανεις;

Ναι.μου βγαίνει αρνητική.και αυτός ο αντρας μου δεν εχει ιδέα τι ομάδα ειναι!αμαν πια!τα νεύρα μου!θα τον παω να κάνει εξέταση.

LJqDp3.png

Ναι.μου βγαίνει αρνητική.και αυτός ο αντρας μου δεν εχει ιδέα τι ομάδα ειναι!αμαν πια!τα νεύρα μου!θα τον παω να κάνει εξέταση.

Να τον πας. Αν εχει κι αυτος αρνητικο κανενα θεμα, δε χρειαζεται ενεση..

Αφου σε βαζει για coobs προφανως το χει στο νου του, μη σκας :)

Αν θες ρωτα τον στην επομενη επισκεψη απλα για να νιωσεις εσυ σιγουρια.

twt6p2.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι;

Απο.γενικοτερους πονους πως πατε;

Εγω πχ υποφερω εδω κ.2 μηνες περιπου αποντα χερια μου..ξυοναω τη νυχτα αποντον πονο , στην εξω - πανω πλευρα του καρπου... δε μπορω να τα κιυνησω...

Επισης τοσον καιρο περιπου πονανς τα πλευρα μου πισω στην πλατη... ξαπλωνω στο πλαι κ πιναω στριφογυριζω ολη νυχτα..

Και τωρα τελευταια πηραν σειρα τα ποδια...τα νιωθω τοσο βαρια.. δεν ξερω τι να τα

κανω κ αυτα τη νυχταα...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή αυτη την ένεση την κανουμε μετα τη γέννα;

Υπαρχουν 2 "σχολες".

1..η ενεση γινεται μετα τη γεννα, εφοσον το παιδι εχεινρεζους θετικο.κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης γινεται εμμεση. Coobs κ αν βγει θετικη, γινεται ενςση.

2..η ενεση γινεται προληπτικα περιπου στην 30η εβδομαδα κ παλι μετα τη γεννα αν το παιδι εχεινρεζους θετικο.

Σε καθε περιπτωση γινεται πριν τη γεννα αν προκυψει κατι, πχ αμνιο.

twt6p2.png

Δηλαδή αυτη την ένεση την κανουμε μετα τη γέννα;

Θα πρέπει να δει και ο άντρας σου τι ομάδα έχει... Αν έχει (-) δεν τρέχει τίποτα αν έχει (+) και το παιδί γεννηθεί με (+) θα την κανεις την ένεση αλλιώς όχι... Για πριν την γέννα ουτε εμένα μου είπε κατι... Μην πανικοβαλλεσαι δεν ειναι τίποτα, προφανώς το έχει στο νου του...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ολα τα χει υπο ελεγχο ο γιατρος σου, απλα μαλλον το ψαχνουμε πολυ..

Καλε.πειτε μου, πονατε;

Καλημέρα,

οχι τετοιους πόνους δεν έχω, μόνο στη μεση υποφερω οταν κοιμαμαι. Και όταν αλλάζω μήνα εχω γαστρεντερικά και πονάει και η μήτρα.

Μυικοι πόνοι πάντως φυσιολογικοι είναι, το σώμα μας εχει αλλάξει.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

μπήκα να σας πω τον πόνο μου και μετά το μεσημεράκι θα μπω να τα διαβάσω όλα με την ησυχία μου....

Χτες το βράδυ είχα άπειρα ανήσυχο ύπνο... ένοιωθα λίγο δυσφορία, λίγο ταχυπαλμίες... και το πρωι που ξυπνάω τι να δω... το μαξιλάρι μου, το σεντόνι μου, η πιτζάμα μου, τα πάντα μες τα αίματα... είχε ματώσει τόσο πολύ η μύτη μου που τα έκανε όλα χάλια...

πάω στο μπάνιο... φτύνω... αίμα, βάζω φυσιολογικό ορό... 5 λεπτά έκανε να καθαρίσει η μύτη μου και όλο το σύστημα... πωπω αίμα που κατάπια το βράδυ... βαμπιρ τον έκανα τον μπεμπη μου... αφου είχα μια τόσο εντονη μεταλλική γεύση όταν ξύπνησα... μπλιαξ!

Πήρα τον δοκτορα... λέει ότι μου ανέβηκε η πίεση τη νύχτα και ο οργανισμός μου με "προστάτεψε" σπάζωντας κάποια αγγεία στη μύτη μου... τι να πω...

απλά να προσέχω τι τρώω το βραδυ (η αλήθεια είναι ότι σαβούριασα λίγο χτες, το ομολογώ... είχε μπάσκετ, είχαμε πάει σε φιλικό σπίτι και εκεί που πρόσεχα πολύ τα junk... να τα σουβλάκια και οι πατάτες τηγανητες, τους έχω και αδυναμία, θα'τανε ολα τίγκα στο αλάτι και επειδη αργησανε να τα φέρουνε φαγαμε αργα... και ναααααα τα αποτελέσματα)

ουφ... πάω να βάλω μπουγάδα τα πάντα, ακόμα και τα μαξιλάρια!!! Το αίμα πέρασε μέχρι μέσα και τα έκανε όλα... χάλια!

Σας φιλώ και θα επανέλθω

nzQbp2.png fxUip2.png

Καλημέρααα.... Τι μου κάνετε;

Αλοβεσάκι κι εγώ πονάω όπως ακριβώς το περιέγραψες. Είναι μυϊκοί πόνοι, τους είχα κατά καιρούς και προ εγκυμοσύνης λόγω αιματοκρίτη, όποτε με πιάνει παίρνω μία Β12 και την άλλη μέρα είμαι περδίκι. Μην ανησυχείς, είναι επειδή το μωράκι τραβάει τα πάντα, ίσως πρέπει να τσεκάρεις τον αιματοκρίτη σου.

Για το χέρι ειδικά, τρίψου πάνω από τον ώμο και στον αυχένα από τη μεριά που είναι το χέρι που πονάει. Είτε ο πήχης είτε το μπράτσο πονάει, εκεί θέλει τρίψιμο, ακούγεται κουφό, αλλά πάντα πιάνει!

Καλημερααααααααααα

μπήκα να σας πω τον πόνο μου και μετά το μεσημεράκι θα μπω να τα διαβάσω όλα με την ησυχία μου....

Χτες το βράδυ είχα άπειρα ανήσυχο ύπνο... ένοιωθα λίγο δυσφορία, λίγο ταχυπαλμίες... και το πρωι που ξυπνάω τι να δω... το μαξιλάρι μου, το σεντόνι μου, η πιτζάμα μου, τα πάντα μες τα αίματα... είχε ματώσει τόσο πολύ η μύτη μου που τα έκανε όλα χάλια...

πάω στο μπάνιο... φτύνω... αίμα, βάζω φυσιολογικό ορό... 5 λεπτά έκανε να καθαρίσει η μύτη μου και όλο το σύστημα... πωπω αίμα που κατάπια το βράδυ... βαμπιρ τον έκανα τον μπεμπη μου... αφου είχα μια τόσο εντονη μεταλλική γεύση όταν ξύπνησα... μπλιαξ!

Πήρα τον δοκτορα... λέει ότι μου ανέβηκε η πίεση τη νύχτα και ο οργανισμός μου με "προστάτεψε" σπάζωντας κάποια αγγεία στη μύτη μου... τι να πω...

απλά να προσέχω τι τρώω το βραδυ (η αλήθεια είναι ότι σαβούριασα λίγο χτες, το ομολογώ... είχε μπάσκετ, είχαμε πάει σε φιλικό σπίτι και εκεί που πρόσεχα πολύ τα junk... να τα σουβλάκια και οι πατάτες τηγανητες, τους έχω και αδυναμία, θα'τανε ολα τίγκα στο αλάτι και επειδη αργησανε να τα φέρουνε φαγαμε αργα... και ναααααα τα αποτελέσματα)

ουφ... πάω να βάλω μπουγάδα τα πάντα, ακόμα και τα μαξιλάρια!!! Το αίμα πέρασε μέχρι μέσα και τα έκανε όλα... χάλια!

Σας φιλώ και θα επανέλθω

βρε κοριτσάκι τι ήταν αυτό που έπαθες; σοκαρίστηκα!

υπομονή και περαστικά, εύχομαι να μη σου ξανασυμβεί!

ps: τη μπουγάδα με κρύο νεράκι!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι;

Απο.γενικοτερους πονους πως πατε;

Εγω πχ υποφερω εδω κ.2 μηνες περιπου αποντα χερια μου..ξυοναω τη νυχτα αποντον πονο , στην εξω - πανω πλευρα του καρπου... δε μπορω να τα κιυνησω...

Επισης τοσον καιρο περιπου πονανς τα πλευρα μου πισω στην πλατη... ξαπλωνω στο πλαι κ πιναω στριφογυριζω ολη νυχτα..

Και τωρα τελευταια πηραν σειρα τα ποδια...τα νιωθω τοσο βαρια.. δεν ξερω τι να τα

κανω κ αυτα τη νυχταα...

καλημέρα..χτες το βράδυ με έπιασε πόνος στην μέση και στην πλάτη...αισθάνθηκα αρκετά άσχημα...με την ξάπλα πέρασε σχετικά γρήγορα ο πόνος...άρχισαν τα όργανα ή μου φαίνεται;

x4uqp3.png

Καλημερααααααααααα

Σας φιλώ και θα επανέλθω

φαντάζομαι τρομάρα που πήρες...τι να πω, περαστικά και προσοχή

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...