Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ντοριτάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκό μου!έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες.....ο μπεμπάκος μου ειδικά το πρωί που συνέβη αυτό μου έδωσε για τα καλά το παρόν του για να μην ανησυχώ.................απλώς αποδεικνύομαι κατώτερη των περιστάσεων και στεναχωριέμαι πολύ αντί να είμαι ψύχραιμη...............

όσο για την ξεκούραση έχω βαρεθεί να το ακούω..................είμαι τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι!δεν εχει να κάνει αυτό.............όποτε διαστελλεται η μήτρα μου αφήνει αίμα...................αλλά για τη θετική σκέψη έχεις πολύ δικιο.........και συνήθως είμαι έτσι............όταν όμως βλεπω το αίμα......................:(

Μη γίνεσαι ενοχική... δε φταις εσύ γι' αυτό που σου συμβαίνει, είναι σοκαριστικό να βλέπεις το αίμα, αλλά αν σκεφτείς οτι σου συμβαίνει κάθε φορά που διαστέλλεται η μήτρα σημαίνει οτι μεγαλώνει για να φιλοξενήσει πιο άνετα τον μικρό σου πρίγκιπα άρα όλα βαίνουν καλώς! Να θυμάσαι πως κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οτι εσύ κάνεις το καλύτερο που μπορείς αυτή τη στιγμή, και αν μπορείς να κάτι παραπάνω για την ψυχούλα που έχεις μέσα σου είναι να νιώθεις αισιοδοξία οτι όλα θα πάνε καλά! Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό θα κάνει στο μωράκι σου αυτό:D Κάνε πράγματα που σε κάνουν να ξεχνιέσαι, διάβασε ένα βιβλίο, άκου μουσική, μίλα στο τηλέφωνο, δες τηλεόραση, λύσε σταυρόλεξα οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ήρεμη ;)!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:( μια κουβέντα είναι αυτό ρε καρδούλα............κι εγώ το λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι την άλλη φορά δεν θα στεναχωρηθώ...........μα το θέαμα είναι ακραίο........

αν και σε καταλαβαίνω..............εγώ επειδή το τελευταίο δίμηνο δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου............θέλω πάρα πολύ να ζήσω ένα ήρεμο δίμηνο από εδώ και πέρα......και να το ευχαριστηθώ στο έπακρο!!!!εσύ όμως με τόσο λαό εκεί μέσα και μερικές μέρες αγριεμένο και περίεργο :mrgreen: έχεις δίκιο να νοιώθεις ότι έχει περάσει αιώνας.....................αχ τι μας περιμένει!όλο συγκινούμαι όποτε το σκέφτομαι!

σε νιώθω κοριτσάκι μου! κι εγώ στς αρχές που ειχα αιμοραγια λόγω αποκολλησης ηταν χαλια αισθηση!! να το βλέπεις αλλιως! δλδ να σκεφτεσαι καθε φορα που βλέπεις αιμα οτι μεγαλώνει η μητρα σου κ αρα κ το μπεμπακι σου γι'αυτο κ χρειάζεται χώρο! εγω ετσι κανω οταν βλεπω την ζυγαρια ν'ανεβαινει ;)

lZDVp3.png

Λοιπόν, σχετικά με την ένεση, λέγεται Rhophylac. Γίνεται την 28 εβδομάδα κύησης και όταν η μαμά έχει reshus (-) και ο μπαμπάς (+) .Αν και ο μπαμπας έχει (-) τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει διότι και το μωρό θα έχει αρνητικό. σκοπος λοιπόν της ένεσης αποτι έχω καταλάβει είναι για να αποκτήσεις αντισώματα σε περίπτωση αιμοραγίας και προκυμένου να μην έρθει το αιματάκι της μαμας σε επαφή με το αιματάκι του μωρού. σε κάθε περίπτωση γινεται και πρόλυψη για επόμενη εγκυμοσύνη.

Κάποιοι γιατροί συνηστούν να την κάνουν έφοσον γεννήσει η μαμα. ο δικός μου είναι υπέρ του να γίνει τώρα ετσι ώστε σε τυχόν αιμοραγία να μην υπάρχει πρόβλημα..

ελπίζω να σε βοήθησα. όσο για τις συσπάσεις ευτυχώς δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο και ελπίζω μέχρι τέλος να πάω έτσι.. σευχαριστώ για τη πληροφορία πάντως.

τώρα χαζευω πραγματάκια για το μπεμπέκι απο intenret (μπανάκι, φορμάκια κλπ..) αντε δε βλέπω την ώρα να το κρατήσω στα χέρια μου, ισως είμαι επιρεασμενη απο σήμερα που τα είδα στο μαιευτήριο και ήταν τόσο μικρά και χαρητομένα...:cool::D:p:)

ερωτηση

οταν η μαμα εχει ρεζους θετικο και ο μπαμπάς ρεζους αρνητικο, πάλι πρεπει να γίνει αυτη η ένεση? ξερει καμια?

KJO7p2.png

θωκάκι καταλαβαίνω ποσο ψυχοφθόρο είναι.

είναι όμως όλα καλά και το μπεμπάκι σου μια χαρά.

λιγος καιρός εμεινε. υπομονή και σε λιγο θα κρατάμε αγκαλιτσα τα ζουζουνια μας.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδάκια!

δυστυχώς σήμερα πάλι τα ίδια.............άνοιξε η βρυσούλα εκεί κάτω...έβγαλε μπόλικο αίμα πάλι και μετά τέλος.....ο ντοκ μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και να ηρεμήσω...είναι το γνωστό....κι όντως μετά από λίγο κοπηκε το αίμα............κορίτσια....να σας πω κάτι; κουράστηκα.............είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό ρε γμτ..............δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ....θα ήθελα πολύ να είμαι κουλ και να λέω "α πάλι είδα αίμα αλλά είναι τα γνωστα και οκ"............μα δεν μπορω....κλαίω...στεναχωριέμαι....και προφανώς επηρεάζω και τον πολύτιμό μου...............θα περάσει ποτέ ή μέχρι τέλος θα πηγαίνω έτσι; από την άλλη λέω και Δόξω τω Θεώ που σταματά το αίμα και δεν έχουμε άλλα..................αλλά με νοιώθετε................θέλω να ηρεμήσω λίγο και να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου δίχως δεύτερες σκέψεις................

επίσης, αν ήταν αποκόλληση θα καθόμουν έναν μήνα μετά θα έφτιαχνε..........αυτό δεν εξαρτάται από μένα και γι αυτό με αγχώνει........

τεσπα..........

Χαρούλα καλώς ήρθες στο παρεάκι μας!σου εύχομαι καλό υπόλοιπο και με το καλό να αγκαλιάσεις το θαυματάκι σου!!!

Καρδούλα και μένα πια μου πιέζει τα πλευρά άλλοτε ψηλά άλλοτε στα πλάγια και δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά ώρες ώρες............υπομονή.....εσύ είσαι και πιο μπροστά φιλενάδα!πλησιάζεις!!!!

τα φιλιά μου σε όλες!

thokos ό,τι και να πούμε τώρα θα ακουστεί επαναλαμβανόμενο και βαρετό...είσαι δυνατή όμως και πρέπει να είσαι και αισιόδοξη. δε γίνεται αλλιώς. άλλη μία δοκιμασία είναι και θα περάσει...όλες μας οι θετικές σκέψεις και προσευχούλες είναι μαζί σου και για όλα τα μωράκια..κλάψε και λιγουλάκι να ξεσπάσεις αλλά μετά μόνο θετικές σκέψεις

x4uqp3.png

Γεια σας κοπελιές!!!! Τι κάμνετε;;;; Εμείς την παλεύουμε!!!!

Alovesa... Εγώ αν τσιμπολογήσω κάτι πριν το φαγητό δεν το λαμβάνω υπ΄οψιν στο χρόνο της μέτρησης.... Αλλά μιλάμε να πάρω μια πατάτα την ώρα που τηγανίζω όχι να φάω κάτι....

Thokaki.... Δεν είσαι η μόνη που δε χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου καμάρι μου.... Και γω έτσι είμαι.... Δεν έχω χαρεί δευτερόλεπτο κι ας δίνει η μπεμπέτσα το παρόν, κι ας πηγαίνουν όλα κατ ευχήν!!!! Για άλλους λόγους εγώ βέβαια... Εσύ ομορφούλα πρέπει να παίρνεις δύναμη από το γεγονός ότι η κατάσταση δυστυχώς είναι αυτή αλλά είναι ελεγχόμενη και την παρακολουθείτε!!!! Δεν είναι εύκολο καλό μου το ξέρω... Αλλά λίγο έμεινε μόλις 10 εβδομάδες άντε 11.... Που θα πάει θα περάσουν!!!! Όλα θα πάνε καλά να έχεις εμπιστοσύνη στο πριγκιπάκι σου!!!!!!!

Εμένα ούτε συσπάσεις μ έχουν πιάσει κορίτσια μου ούτε πονάω άμα κλωτσάει η μπεμπέτσα... Μόνο ώρες ώρες νιώθω σα να με γδέρνει....

Ρε κορίτσια όσες κάνετε αντιπηκτικές ... Παρατήρησα ότι στα σημεία που τρυπιέμαι χώρια ότι πλέον πονάω και έχει κάνει και γρουμπαλάκι σαν πρήξιμο εσωτερικά.... Σας έχει συμβεί;;;

Τέλος με το σάκχαρο αύριο θα μιλήσω με το ντοκ μου γιατί δε με βλέπω καλά ειδικά με το μεταγευματικό πρωινό..., πάμε και κει για ινσουλίνη!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ερωτηση

οταν η μαμα εχει ρεζους θετικο και ο μπαμπάς ρεζους αρνητικο, πάλι πρεπει να γίνει αυτη η ένεση? ξερει καμια?

Όχι δεν χρειάζεται... Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά επιστημονικά αλλά στην ουσία εμείς με ρέζους (-) αν κάνουμε παιδιά με ρέζους (+) ο οργανισμός θα αρχίσει να παράγει αντισώματα κατά του ρέζους (+) οπότε θα υπάρχει πρόβλημα στη δεύτερη εγκυμοσύνη (αν και αυτό το παιδί έχει ρεζους +)... Όμως δεν ξέρω να σου εξηγήσω γιατί δεν συμβαίνει αυτό στην αντίθετη περίπτωση (δηλαδή μαμά ρέζους (+) γεννάει παιδι ρέζους (-)...)

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ερωτηση

Οχι δε χρειαζεται. Το προβλημα υπαρχει μονο οταν η μητερα εχει ρεζους αρνητικο κ το μωρο ρεζους θετικο.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές!!!! Τι κάμνετε;;;; Εμείς την παλεύουμε!!!!

Alovesa... Εγώ αν τσιμπολογήσω κάτι πριν το φαγητό δεν το λαμβάνω υπ΄οψιν στο χρόνο της μέτρησης.... Αλλά μιλάμε να πάρω μςα πατάτα την ώρα που τηγανίζω όχι να φάω κάτι..

Ρε κορίτσια όσες κάνετε αντιπηκτικές ... Παρατήρησα ότι στα σημεία που τρυπιέμαι χώρια ότι πλέον πονάω και έχει κάνει και γρουμπαλάκι σαν πρήξιμο εσωτερικά.... Σας έχει συμβεί;;;

Τέλος με το σάκχαρο αύριο θα μιλήσω με το ντοκ μου γιατί δε με βλέπω καλά ειδικά με το μεταγευματικό πρωινό..., πάμε και κει για ινσουλίνη!!!!!

Ναι για τετοιο τσιμπολογημα ρωταω..

Κι εγω εχω καιρο που με τις ενεσεις ποναω, μελανιαζω κ κανω γρομπαλακια ( κανονικο πρηξιμο.δλδ) κ μελανιες...

Κυριως απο αριστερα κ πιστευω οτι λογω κοιλιας πλεον, ως δεξιοχειρ δε φτανω να βαλω καλα τη βελονα καθετα κ γι αυτο... η μετα απο τοσους μηνες ολη η κοιλια ειναι τρυπημενη, οποτε χτυπανε ισως πανω σε αλλες..

Κι εγω αυριο πρεπει να μιλησω με την ενδοκρινολογο....να δω αν θα

προλαβωτο πρωι- το απογευμα ειναι κλειστη..

Πες.μας τι θα σου πει :)

twt6p2.png

Εμενα ο γιατρός δε μου είπε τιποτα σχετικά με την ομάδα αίματος.να ανησυχώ;

Τι εννοεις; δε σε ρωτησε τι ομαδα αιματος εχεις; δε σου ζητησε εξεταση για την ομαδα κ το ρεζους αν τυχον δεν τηνηξερες; τι;

twt6p2.png

Εκανα στην αρχή την εξέταση για ομάδα αίματος αλλα δε μου είπε κατι.ρωτησα και τις 2 συνυφαδες μου που εχουν 4 και 2 παιδιά και μου είπαν οτι και ο δικός τους γυναικολόγος δεν τους είπε ποτε τιποτα.τι γίνεται;να τον πάρω τηλ;ποτε γίνεται αυτη η ένεση;

LJqDp3.png

Εκανα στην αρχή την εξέταση για ομάδα αίματος αλλα δε μου είπε κατι.ρωτησα και τις 2 συνυφαδες μου που εχουν 4 και 2 παιδιά και μου είπαν οτι και ο δικός τους γυναικολόγος δεν τους είπε ποτε τιποτα.τι γίνεται;να τον πάρω τηλ;ποτε γίνεται αυτη η ένεση;

Εχεις ρεζους αρνητικο;.αν ναι, ο συζυγος εχει θετικο;

Αν ναι, θα χρειαστει να κανεις ενεση.

Αν οχι δε σε αφορα το θεμα ενεση :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...